Monday, October 29, 2007

Ζώδια Λώρας Έμιλυ 29 Οκτωβρίου με 12 Νοέμβρη

Μπαίνει σιγά και αθόρυβα ο χειμώνας και μαζί χρειάζεται να εξοικειωθούμε με μια νέα ψυχολογία για να ανταπεξέλθουμε στην ζωή όλο και περισσότερο μέσα στο σπίτι. Οι λέξεις ύπαιθρος και καλοκαίρι είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τέτοιο τρόπο που η ζωή είναι γλυκιά και ρέει εύκολα, κάτω από το αδιάκοπο φως του ηλίου και με την συνεχή επαφή με την θάλασσα που δεν γίνεται παρά να νιώθουμε πληρότητα και ένα με την φύση. Το καλοκαίρι ακόμα και να μην ερωτευτούμε όπως λέει ο φίλος μου καθηγητής φιλοσοφίας από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, η θάλασσα από μόνη της λειτουργεί ερωτικότατα επάνω μας. Ερωτοθεραπεία μου έλεγε, καθώς κολυμπούσαμε μαζί κάποια χρόνια πριν στον τόπο του Αριστοτέλη, την Χαλκιδική. Τον χειμώνα όμως πως θα τα βγάλουμε πέρα? Πως θα κουκουλώσουμε τις μελαγχολίες μας και τα blues όπως λέει ο τραγουδιστής, όποτε αυτά ξεπροβάλλουν? Κι εδώ θα ξανααναφερθώ σε κάτι όχι καινούργιο (κάτι μας είπες… θα πείτε μερικοί από σας) που είναι η δύναμη των σχέσεων.

Η οικειότητα και τα εγκάρδια συναισθήματα που τρέφουμε προς κάποιους ανθρώπους είναι ένα πολύ σημαντικό κλειδί για την ψυχοσωματική μας υγεία και για την αίσθηση πληρότητας και ευτυχίας σε αυτή τη γη που ζούμε. Τι εννοώ όταν μιλώ για οικειότητα? Υπάρχει συναισθηματική οικειότητα, πνευματική οικειότητα και σωματική οικειότητα.

Σωματική οικειότητα έρχεται μέσα από τα αγγίγματα με τον άλλον και την αγκαλιά αλλά και μέσα από μια δυνατή αμοιβαίας ικανοποίησης σεξουαλική σχέση. Όχι δεν θέλω να ακούγομαι σαν επεξήγηση κεφαλαίου εγκυκλοπαίδιας γι’ αυτό το θέμα, απλά σ΄αυτό το κείμενο θα’ θελα να προσεγγίσω σημαντική διάσταση της έννοιας της σχέσης στην ζωή μας. Όταν μια σεξουαλική-ερωτική σχέση φέρνει πληρότητα και ικανοποίηση και στους δύο τότε λειτουργεί ταυτόχρονα θεραπευτικά σε πολλά επίπεδα της ύπαρξής μας. Με τρόπο πολύ μεγαλύτερο απ’ όσο μπορούμε να φανταστούμε.

Η συναισθηματική σχέση και συναισθηματική οικειότητα είναι το να μπορούμε ελεύθερα και αβίαστα να μοιραστούμε τις όποιες σκέψεις μας και συναισθήματα με τον αγαπημένο μας ή και με τον φίλο μας. Το να είμαστε ανοιχτοί μέσα σε ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού φέρνει τέτοια συναισθήματα ασφάλειας και θαλπωρής που είναι σίγουρα ένα μεγάλο χάδι στην ψυχή μας. Είναι μέγας πλούτος να ανταλλάσσουμε ελεύθερα και χωρίς ίχνος ντροπής και δισταγμού τις ιδέες μας, τα συμπεράσματά μας και τις αγωνίες μας με φίλους και αγαπημένους μας. Αλλά εδώ δυστυχώς πολλοί διακατέχονται από φόβο απόρριψης ή φόβο εγκατάλειψης ή και φόβο μπας και πληγωθούν (τι εγωισμός!) και δεν ανοίγονται στους κοντινούς τους και πολλοί άλλοι παθαίνουν εξάρτηση και ταυτίζουν την δική τους ταυτότητα με εκείνη του ανθρώπου που διαλέξανε να αγκιστρωθούνε. Να κάποιες παγίδες για μια ισορροπημένη και λειτουργική συναισθηματική σχέση μεταξύ φίλων και αγαπητικών. Μόνο όταν πραγματικά αγαπούμε και σεβόμαστε τον εαυτό μας και νιώθουμε δυνατοί στην δική μας ύπαρξη μπορούμε και να χτίσουμε όμορφες συντροφικές και ισότιμες σχέσεις με εκείνους που θα διαλέξουμε για συνοδοιπόρους στην ζωή. Και τότε ο «συνοδοιπόρος» και αληθινός φίλος μας εμπνέει, μας υποστηρίζει, μας προστατεύει, μας ενθαρρύνει και είναι έμπιστος ως προς τις αποφάσεις και επιλογές μας.

Η πνευματική σχέση που μπορούμε να έχουμε είτε με έναν άνθρωπο είτε με μια πνευματική πηγή ή με το περιβάλλον μας, εξαλείφει την έννοια της μοναξιάς στην ζωή μας. Άλλο η μοναχικότητα άλλο η μοναξιά. Πολλοί έχουν διαλέξει έναν μοναχικό βίο αλλά νιώθουν απόλυτα πλήρεις (βλέπε μοναχούς, γιόγκις κα). Μοναξιά είναι ένα αίσθημα βασανισμού και απόγνωσης επειδή δεν θέλουμε να συμφιλιωθούμε με αυτό που αποκαλούμε άγνωστο και μη οικείο. Μεγαλύτερη πνευματικότητα έρχεται όταν έχουμε ταύτιση με μια πνευματική ή θρησκευτική έννοια ή οντότητα και σύστημα αξιών πράγμα που μειώνει τον φόβο και τον πόνο και μεγαλώνει την καθαρότητα του νου και την συμπόνοια. Όποτε νιώθουμε πνευματικό συντονισμό και γαλήνη του νου μεγαλώνει και η ικανότητα μας για συναισθηματική και σωματική οικειότητα. Η πνευματικότητα στην οποία αναφέρομαι δεν έρχεται έτσι ξαφνικά, εξ’ ουρανού, αλλά προϋποθέτει καθημερινή πειθαρχημένης μορφής άσκηση μέσα από προσευχή, διαλογισμό, επαφή με τη φύση και ολοένα και πιο συχνή απόδραση από τα ανούσια της κοινωνίας.

Τέλεια σχέση με τον άνθρωπο που διαλέγουμε να προσφέρουμε την καρδιά μας αποκαλώ εκείνη που συνδυάζει την πνευματική, την σεξουαλική και την συναισθηματική σχέση μαζί. Αλλά η απόκτηση φίλων που μπορούμε να μοιραστούμε συναισθήματά μας και η ταύτισή μας με κάποια ανώτερα πνευματικά ιδανικά είναι σημαντικοί παράγοντες για την ευτυχία και την ψυχική μας ισορροπία. Στέλνω ευχή στον εαυτό μου και σε εσάς, αυτός ο χειμώνας να κυλήσει κατά τέτοιον τρόπο που να μεγαλώσει την συνειδητότητά μας και την αυτογνωσία μας και να μας κάνει να πάρουμε ισορροπημένες επιλογές ταιριαστές με την ξεχωριστή ψυχοσύνθεση και με την βαθύτερη ποιότητά μας. ΚΡΙΟΙ: Στις 2 Νοεμβρίου ο Ερμής μπαίνει σε κανονική φορά και έτσι ότι καθυστερήσεις είχατε θα ξεκαθαριστούν μέσα στον Νοέμβριο. Εσείς οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο, μέχρι τις αρχές του Νοεμβρίου θα ξανασυναντήσετε ανθρώπους του παρελθόντος και θα επαναπροσεγγίσετε ζητήματα και θέματα που είχατε από καιρό αφήσει σε εκκρεμότητα. Εσείς οι Κριοί ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου είστε ακόμα σε ανήσυχη φάση, οι διαπληκτισμοί και εκνευρισμοί με τους γύρω σας είναι αρκετά συχνοί και η ανυπομονησία δεν σας αφήνει να δείτε καθαρά την κατάσταση γύρω σας. Ψυχραιμία και τώρα και μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα και όσο γίνεται κομμένος αυτός ο ανταγωνισμός σας να προσπαθείτε συνεχώς να αποδείξετε κάτι που έτσι κι αλλιώς αν είναι να φανεί θα φανεί από μόνο του. Ναι το ένστικτό σας είναι ισχυρό, το έχουμε πει και το έχουμε αναγνωρίσει αλλά επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας και ούτε να τα βάζετε συνέχεια με την οικογένεια σας αλλά και ούτε να αφήνετε θέματα σπιτιού να σας καταλαμβάνουν τόσο. Θα έλεγα καλό θα ήταν αυτόν τον καιρό να έχετε μεγαλύτερη συμπόνοια και να αφουγκράζεστε τις ευαισθησίες των κοντινών σας. Στις 8 Νοεμβρίου η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό, απέναντί σας και αυτό θα σας φέρει την ανάγκη για καλύτερες και ειρηνικότερες σχέσεις. Η νέα σελήνη στον Σκορπιό στις 9 Νοεμβρίου από την μια αυξάνει το κουράγιό σας και την τολμηρή σας διάθεση και από την άλλη θολώνει τον τρόπο που βλέπετε κάποια οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους. Κάντε καλό έλεγχο των οικονομικών σας γιατί μπαίνετε σε νέο κύκλο οικονομικών ζητημάτων.

ΤΑΥΡΟΙ: Η πανσέληνος στις 25 Οκτωβρίου μπορεί να σας έφερε κάποια θεματάκια που αφορούν είτε τα οικονομικά σας είτε εκπλήξεις σε θέματα σχέσεών σας. Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου όσο δύσκολο και να είναι για σας να δείτε τα θέματα σας καθαρά, καλό είναι να διευρύνετε το δυναμικό σας και να αγκαλιάσετε νέες εμπειρίες που θα έρθουν στην ζωή σας. Εξακολουθεί να είναι και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας και αυτό φέρνει απολαύσεις και ρομαντικές ευκαιρίες στο προσκήνιο. Οι σχέσεις σας θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν και για το μεγαλύτερο διάστημα του Νοεμβρίου. Τα καλά νέα είναι ότι από τις 2 Νοεμβρίου ο Ερμής θα σταματήσει την ανάδρομη πορεία του και έτσι πολλές από τις υποθέσεις σας και τις εκκρεμότητές σας θα ξαναπάρουν τον ρυθμό τους. Στις 8 Νοεμβρίου η Αφροδίτη θα μπει στον Ζυγό και αυτό καλεί να υιοθετήσετε πιο διπλωματικούς τρόπους στον χώρο εργασίας σας. Γύρω στις 4 με 5 Νοεμβρίου είστε σε φόρμα αλλά διακατέχεστε από ιδιαίτερα συναισθήματα κτητικότητας, αμφιβολίας ίσως και ζήλειας γι’ αυτό καλό θα ήταν να επαναπροσδιορίσετε τις επιθυμίες σας και κάποιες από τις προτεραιότητές σας. Μην διστάσετε να δείτε απογυμνωμένες κάποιες σκοτεινές σας ανασφάλειες γιατί θα μπορέσετε μετά να αποτινάξετε το δυσλειτουργικό πιο εύκολα. Στις 9 Νοεμβρίου έχουμε νέα σελήνη στον Σκορπιό και στις 11 έχουμε τον Ερμή στον Σκορπιό. Αυτό θα επηρεάσει συζητήσεις με συνεργάτες και με κοντινούς σας κάπου θα ανακαλύψετε στον εαυτό σας διεκδικητικότητα, ζήλεια ή πίεση για αλλαγή ή για μεγαλύτερη δέσμευση. Αποδεσμευτείτε από αυτό που αποκαλείτε συναισθηματική ασφάλεια και σεβαστείτε την ελευθερία του άλλου. Και πάνω από όλα με τόλμη κάντε την απαραίτητη εκείνη βουτιά στην απόλυτη ειλικρίνεια των συναισθημάτων σας. Γύρω στις 11 με 12 Νοεμβρίου συμπεριφερθείτε με ευγένεια και συμπόνοια προς τον εαυτό σας και προς τους άλλους

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος μέχρι τις 2 Νοεμβρίου. Αυτό σας φέρνει μνήμες απ’ το παρελθόν, επαφές με ανθρώπους που είχατε καιρό να δείτε και ανάγκη για ησυχία και απομόνωση. Από τις 2 Νοεμβρίου κι έπειτα, ιδέες και οι πληροφορίες έρχονται γρηγορότερα σ’ εσάς και με πιο συντονισμένη μορφή. Γίνεστε πιο παραγωγικοί και νιώθετε πιο ευχάριστα στις παρέες σας. Στις 8 Νοεμβρίου η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό καλυτερεύει η αυτοπεποίθησή σας και έχετε μεγαλύτερες ευκαιρίες για ρομάντζα και ειδύλλια. Επίσης καθ’ όλη την διάρκεια που η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Ζυγό είστε πολύ πιο καλλιτεχνικοί, τα ταλέντα σας ακμάζουν και εκτός από καινούργιες προοπτικές στον έρωτα σας δίνεται η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε το πάθος σε μια υπάρχουσα σχέση. Η νέα σελήνη στον Σκορπιό στις 9 Νοεμβρίου μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θεματάκια που αφορούν την εργασία σας ή και την καθημερινή σας ρουτίνα και υγεία. Φροντίστε την σωματική σας κατάσταση και να βρίσκετε χρόνο για ξεκούραση και ανανέωση. Ίσως σε κάποια θέματα να νιώσετε μπερδεμένοι ή αβέβαιοι και αυτό ισχύει τις μέρες πριν και μετά την νέα σελήνη. Στις 10 Νοεμβρίου ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό και αυτό προσανατολίζει τον νου σας σε διεργασίες ουσίας και σε εμβάθυνση των πραγμάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Οι τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου είναι μέρες ζωντανές με κοινωνική δραστηριοποίηση και επαφές πιο ασυνήθιστες. Επίσης η φαντασία σας καλά κρατεί γι’ αυτό βρείτε τρόπους να την διοχετεύσετε δημιουργικά. Στις 2 Νοεμβρίου ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος και μπορείτε να αρχίσετε να καταστρώνετε σχέδια για τις επόμενες διακοπές ή εξορμήσεις σας με την οικογένεια σας ή με τους φίλους σας. Γύρω στις 4 με 7 Νοεμβρίου σας είναι δύσκολο να κρύψετε τα συναισθήματά σας, ενδέχεται να νιώσετε έντονα σε ρομαντικά ζητήματα γι’ αυτό μην διστάσετε να υποστηρίξετε την θέση σας όσο άβολα και να αισθάνεστε απλά μην μπείτε στον ρόλο του θύματος. Γύρω στις 9 με 10 Νοεμβρίου η νέα σελήνη στον Σκορπιό καθώς και ο Ερμής στον Σκορπιό σας ευαισθητοποιεί σε οτιδήποτε κρυφό που αφορά άλλους ή και τον ίδιο σας τον εαυτό. Μην πνίγεστε στα συναισθήματά σας, μοιραστείτε τα όσο είναι καιρός και μην βιαστείτε να βρείτε άμεσα λύση. Θα χρειαστεί να περάσουν μερικές εβδομάδες ακόμα μέχρι να ωριμάσουν οι σκέψεις σας και να είναι πιο έτοιμοι οι ενδιαφερόμενοι για να δεχτούν αυτά που με εμμονή επεξεργάζεστε.
ΛΕΟΝΤΕΣ: Τις τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου διακατέχεστε από μια τάση για σπατάλες. Αυτό όμως είναι παροδικό και γρήγορα αυτή η τάση αντικαθίσταται από περιέργεια για ανθρώπους και εμπειρίες που δεν έχετε ξανανιώσει. Από τις 2 Νοεμβρίου ο Ερμής μπαίνει σε ορθή φορά και οι πληροφορίες που λαμβάνετε από δω και μπρος είναι πιο ξεκάθαρες και οι εκκρεμότητές σας μπαίνουν σε δρόμο για να διεκπεραιωθούν. Η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου σας προσφέρει καλές ευκαιρίες για εκπαίδευση και συγκρότηση σημαντικών για σας πληροφοριών. Στις 9 Νοεμβρίου η νέα σελήνη στον Σκορπιό είναι δυνατή και σας φέρνει έντονα συναισθήματα, μεγάλη επιθυμία, καχυποψία, ανταγωνιστικότητα. Ενδέχεται να νιώσετε μπερδεμένοι, ψευδαίσθηση ή εξαπάτηση. Παράλληλα όμως σας δίνεται και η ευκαιρία να αναγνωρίσετε ή να συμφιλιωθείτε με το σκοτεινό μέσα σας και να βάλετε πίσω ότι είναι που σας κάνει να νιώθετε επώδυνα. Στις 10 Νοεμβρίου ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό και σε συνδυασμό με τον Άρη στον Καρκίνο από τώρα και για τις επόμενες εβδομάδες μπορείτε να κάνετε αλλαγές στον χώρο του σπιτιού οικογένεια και να τολμήσετε να κάνετε συζητήσεις για δύσκολα πολύ προσωπικά ζητήματα που άλλοτε δεν θα αγγίζατε εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Μέχρι τις 8 Νοεμβρίου η Αφροδίτη είναι πάνω σας και αυτό σας δίνει μεγάλη γοητεία, ερωτισμό, διάθεση για απολαύσεις και για ψυχαγωγία και βελτίωση στην αισθητική σας. Η κοινωνική σας ζωή είναι ζωντανή και με ποικιλία. Τώρα είναι λοιπόν η καταλληλότερη εποχή να τολμήσετε ένα καινούργιο στυλ, να κάνετε αλλαγή στην κόμμωσή σας και να προσεγγίσετε άτομα για τα οποία ενδιαφέρεστε φιλικά ή και ερωτικά. Μέχρι τις 2 Νοεμβρίου που ο Ερμής είναι ανάδρομος ενδέχεται να βιώσετε καθυστερήσεις σε θέματά σας αλλά μετά οι δραστηριότητές σας θα επιταχυνθούν. Γύρω στις 6 Νοεμβρίου η όψη τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα πάθους και ανταγωνιστικότητας με τον σύντροφό σας ή με τον συνεργάτη σας. Το όποιο στρες προκύψει από αυτή την όψη μπορεί να βοηθήσει να προβείτε σε σημαντικές αλλαγές για σας και να κόψετε από δεσμούς του παρελθόντος που σας βασανίζουν και δεν σας προσφέρουν καλό. Η νέα σελήνη στις 9 Νοεμβρίου σε συνδυασμό με την νέα θέση του Ερμή στον Σκορπιό σας βοηθάει να δείτε στην ουσία τους τα πράγματα και να κάνετε τα σχέδιά σας για τον χειμώνα που μας έρχεται.

ΖΥΓΟΙ: Ο Άρης στον Καρκίνο εξακολουθεί να σας επηρεάζει ειδικά εσάς του πρώτου δεκαημέρου και εξακολουθεί να σας φέρνει έντονη κινητικότητα, εκνευρισμό ανυπομονησία και μεγαλύτερες επαγγελματικές ευθύνες. Προς το τέλος Οκτωβρίου ίσως μπείτε σε άσκοπες σπατάλες ή και απραγματοποίητες υποσχέσεις. Οκ τα λάθη ανθρώπινα, απλά αναγνωρίστε τα όριά σας και να γνωρίζετε μέχρι που μπορείτε να τοποθετείστε. Από τις 2 Νοεμβρίου ανοίγει ο δρόμος καλύτερα για αγορές που θέλατε καιρό να πραγματοποιήσετε και για να προωθήσετε αποτελεσματικότερα τις ιδέες σας. Στις 8 Νοεμβρίου η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας και μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα σας κάνει πολύ γοητευτικούς και θα προσδώσει χαρισματική αύρα επάνω σας. Γι’ αυτό όλη αυτή την περίοδο νταντέψτε όσο το δυνατόν καλύτερα τον εαυτό σας και κάντε χώρο στην ζωή σας για ότι σας δίνει ευχαρίστηση. Μην ξεχνάτε όσο περισσότερο φροντίζετε και ανανεώνετε τον εαυτό σας τόσο μεγαλύτερη επιτυχία έχετε προς τους άλλους! Γύρω στις 5 Νοεμβρίου η όψη τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε καλύτερα ποιο είναι το λάθος στην ζωή σας, τι είναι αυτό που σας φέρνει δυσαρέσκεια και κατά πόσο μπορείτε να το διορθώσετε ή και να το αλλάξετε. Γύρω στις 9 Νοεμβρίου η νέα σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει τα οικονομικά σας θέματα και σας δείχνει ξεκάθαρα πως αυτό που βλέπετε δεν είναι ταυτόσημο με αυτό που λαμβάνετε. 11 με 12 Νοεμβρίου μην κάνετε σοβαρές δεσμεύσεις σε ρομαντικά θέματα παρά μόνο αν είστε απόλυτα σίγουροι για την απόφασή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Η πανσέληνος στις 26 Οκτωβρίου στο απέναντι από εσάς ζώδιο σας έφερε κάποια διλήμματα σε ρομαντικά ζητήματα. Ότι και να πιστεύατε και να νιώσατε ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ διαφορετικός ως προς τα θέλω σας. Ο Ερμής σταματάει την ανάδρομη πορεία του στις 2 Νοεμβρίου και στις 10 Νοεμβρίου μπαίνει στον Σκορπιό. Το μυαλό σας δουλεύει ρολόι, βλέπει πολύ πέρα από την επιφάνεια των πραγμάτων και ξεσκεπάζει το περιττό. Γύρω στις 5 Νοεμβρίου ο ερωτισμός σας είναι στα ύψη και ακόμα κάποιος φόβος φέρνει ένταση σε θέματα οικονομικά. Δείτε το πρόβλημα κατάματα εκεί όπου υπάρχει και θα μπορέσετε να κάνετε την απαραίτητη επιδιόρθωση. Η νέα σελήνη στον Σκορπιό στις 9 Νοεμβρίου σας φέρνει μια νέα ρομαντική κατάκτηση ή σας ανανεώνει μια υπάρχουσα ερωτική σχέση. Την μέρα αυτή, την προηγούμενη, καθώς και την επόμενη να είστε αυθόρμητοι και να απολαμβάνετε την στιγμή ειδικά σε ότι έχει να κάνει με ερωτικά θέματα. Γύρω στις 11 Νοεμβρίου μπορεί να νιώσετε μπερδεμένοι ή με ψευδαισθήσεις για ορισμένα θέματα. Αν είστε καλλιτέχνες διοχετεύστε δημιουργικά την φαντασία σας, διαφορετικά ζήστε το όνειρο και όσο κρατήσει!ΤΟΞΟΤΕΣ: Στις 29 Οκτωβρίου να είστε κάπως προσεκτικοί γιατί υπάρχει μια τάση για υπερβολές και για φαντασίωση με κάποια άνω του μέτρου αισιοδοξία που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πλάνη. Από τις 2 Νοεμβρίου κι έπειτα ο Ερμής προχωράει πρόδρομος και από αυτή την περίοδο τα σχέδια σας δύνανται να προχωρήσουν κανονικά δίχως καθυστερήσεις και αναβολές. Ξαναπροσεγγίστε τους στόχους σας και κυνηγήστε τους δυναμικά. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό από τις 8 Νοεμβρίου και για τον επόμενο μήνα διευκολύνει πολύ κάποιες καταστάσεις στην ζωή σας, γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί και ανοίγεται για σας ο ορίζοντας των προοπτικών σας. Από τις 4 με 7 Νοεμβρίου νιώθετε μεγαλύτερη ενεργητικότητα απ’ την μια, γίνεστε πολυμήχανοι όπως ο Οδυσσέας και σας δίνεται ευκαιρία να αλλάξετε κάποιες καταστάσεις ή να βιώσετε πιο έντονα ακόμα τα συναισθήματά σας. Στις 9 Νοεμβρίου έχουμε μια νέα σελήνη στον Σκορπιό και μαζί με τον Ερμή στον Σκορπιό την επόμενη μέρα μπαίνετε σ’ έναν εσωτερικό κόσμο όπου αφουγκράζεστε περισσότερο τις βαθιές σας ανάγκες και την κρυμμένη σας φωνή. Τις μέρες πριν και μετά την νέα σελήνη τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρο μέσα σας είναι πιο σημαντικά από τα εξωτερικά γεγονότα. Γύρω στις 11 Νοεμβρίου προσοχή στην κρίση σας, έχετε τέτοια αισιοδοξία που μπορεί να αναλάβετε ευθύνες που δεν θα μπορέσετε εύκολα να φέρετε εις πέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Ο Άρης εξακολουθεί την διαδρομή του στον Καρκίνο, απέναντί σας, και αυτό κατά καιρούς έχει την τάση να σας φέρνει εντάσεις με κοντινά σας πρόσωπα ή και πολλές ευθύνες στην δουλειά. Στις 29 Οκτωβρίου όσο και κάποια πράγματα να φαίνονται χαοτικά γύρω σας εσείς νιώθετε αρκετά γειωμένοι και συγκροτημένοι ώστε να γνωρίζετε ποιες είναι οι διαδικασίες που χρειάζεται να ακολουθήσετε για τις υποχρεώσεις και τα οράματά σας. Από τις 2 Νοεμβρίου ο Ερμής μπαίνει επιτέλους σε ορθή φορά και μαζί μειώνονται οι καθυστερήσεις και οι ανατροπές στα επαγγελματικά σας και σταθεροποιούνται τα σχέδιά σας. Εάν περιμένατε μια σημαντική πληροφορία ή και μια απάντηση σε επαγγελματικά ζητήματα αυτή δεν θα αργήσει να έρθει. Επίσης θα προκύψουν θέματα που θα χρειαστεί να κουβεντιάσετε και να βρείτε νέα λύση. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ήλιο σας μέχρι τις 8 Νοεμβρίου ευνοεί τα ταξίδια και την συναισθηματική σας ζωή. Γύρω στις 4 με 5 Νοεμβρίου κάποιες αμφιβολίες μπορεί να επισκιάσουν την ατμόσφαιρα, θα καλεστείτε να δείτε με καθαρότερο μάτι συναισθηματικά θέματα που σας ταλαιπωρούν. Στις 9 Νοεμβρίου η νέα σελήνη στον Σκορπιό ανεβάζει την θερμοκρασία σε φίλους και σε κοινωνικές σας συναναστροφές. Καλό είναι να δείτε την αλήθεια κατάματα γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να χτίσετε την εμπιστοσύνη σας. 10 με 11 Νοεμβρίου είστε εφευρετικοί και οι πρωτότυπες ιδέες σας βοηθούν σε τυχόν αδιέξοδά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Από την πολύ πρόσφατη πανσέληνο σας απασχολούν τα αισθηματικά σας και μαζί κάποια οικονομικά θέματα. Διακατέχεστε από εντονότερα συναισθήματα και οι ανάγκες σας είναι μεγαλύτερες για έρωτα και αισθησιακές απολαύσεις. Από τις 2 Νοεμβρίου ο Ερμής μπαίνει σε ορθή πορεία οι επικοινωνίες σας με τους άλλους είναι πιο ξεκάθαρες και από τις 10 Νοεμβρίου που ο πλανήτης αυτός μπαίνει στον Σκορπιό ο τρόπος έκφρασής σας γίνεται πιο έντονος και με μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση. Στις 4 με 7 Νοεμβρίου απ΄την μια ευνοείστε να βρείτε και να εκφράσετε πρωτότυπες ιδέες αλλά επειδή υπάρχει η τάση να φορτιστείτε από τα έντονα συναισθήματά σας, μην τα παραγκωνίσετε όπως πολλές φορές αυτόματα κάνετε, δείτε την αλήθεια κατάματα και θα μπορέσετε να βρείτε και τις ανάλογες λύσεις. Στις 8 Νοεμβρίου η Αφροδίτη μπαίνει στον Ζυγό και αυτό ευνοεί τις κοινωνικές σας συναναστροφές, τα ταξίδια και τις φιλίες σας για όλον τον μήνα. Η νέα σελήνη στις 9 με 10 Νοεμβρίου φέρνει επιτυχία και απολαβές στα επαγγελματικά σας αλλά κάπου μπορεί να αποπροσανατολιστείτε και να εξαπατηθείτε. Απ’ την μια είναι τα ιδανικά σας και τα οράματά σας και από την άλλη είναι οι οικονομικές σας φιλοδοξίες. Χαλαρώστε και θα την βρείτε την άκρη όσο άγχος και να προκύψει.

ΙΧΘΥΕΣ: Από την πολύ πρόσφατη πανσέληνο του Οκτωβρίου προκύψανε δημιουργικές και ασυνήθιστες ιδέες και χωρίς να έχετε πολύ μεγάλες προσδοκίες από τους άλλους μπορείτε τώρα να υποστηρίξετε δυναμικά και με μαχητικότητα τις απόψεις σας. Στις 31 Οκτωβρίου ο Ποσειδώνας μπαίνει σε ορθή φορά, μετά από 5 μήνες που ήταν ανάδρομος και αυτό ευνοεί την διαίσθηση, τις πνευματικές σας αναζητήσεις και την φαντασία σας. Στις 2 Νοεμβρίου που ο Ερμής μπαίνει σε ορθή φορά επιταχύνονται ζητήματα που είχαν καθυστερήσει και είχαν μείνει πίσω ειδικά σε οικονομικά και επαγγελματικά σας θέματα. Γενικά όλον αυτόν τον καιρό είστε σε φόρμα, η ζωτικότητά σας είναι υψηλή και στα αισθηματικά σας έχετε ευκαιρίες και ασυνήθιστες επαφές. Γύρω στις 4 με 5 Νοεμβρίου μην θάβετε τα συναισθήματά σας όσο και να διαφωνείτε με κάποιον. Να είστε πρόθυμοι να κουβεντιάσετε ότι είναι αυτό που σας αφορά και όσο εύθραυστοι και να νιώθετε σας δίνεται η ευκαιρία να αποδοκιμάσετε τον εγωισμό σας και δείτε τα αισθηματικά σας με άλλο μάτι. Η νέα σελήνη στις 9 Νοεμβρίου φέρνει άλλη ενέργεια στην ζωή σας πιο πνευματική και ευνοούνται όποιες πνευματικές δραστηριότητες υιοθετήσετε. Στις 10 Νοεμβρίου η είσοδος του Ερμή στον Σκορπιό ευνοεί την έρευνα και το μυαλό σας λειτουργεί διεισδυτικά και αναλυτικά. 11 με 12 Νοεμβρίου βρείτε τον τρόπο να ξεχωρίσετε το όνειρο από την πραγματικότητα.

15 comments:

Good As You said...

αρα είμαι ο πρώτος που σχολιάζει μετά το διεγραμμένο!!!!!.. ποια είναι η λώρα έμιλυ?

Χαζοχηνα said...

Τελειο το σκοπιο μου!!! (τα προκαταρτικα δεν τα πολυκαταλαβα κατι για σεξακι δεν ηταν?)

Anonymous said...

κυρία λώρα, ιχθείς με ωροσκόπο λέοντα, θα την παλέψω? ή να πέσω να πνιγώ απο τώρα?

One Big DJ said...

Eksairetai zwdia kai poly egkera i think!..

@ Ammos sta mallia mou - TI EISAI???!!!!

TO idio eimai re pousti mou..can u believe that???!!!! ypomoni mas efxomai...

If...ιγένεια said...

Είμαι ζυγάρα είμαι..

τσούτσουρος said...

karkinoi olou tou kosmos ENNOTHEITE!

Neverlandean said...

"η όψη τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης και Πλούτωνα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε καλύτερα ποιο είναι το λάθος στην ζωή σας"

Μόνο ένα είναι;; O__o

Shit high and watch.

Anonymous said...

μα γιατί μια ζωή τα καρκινάκια "πρέπει να κάνουν υπομονή" "σε λίγο καιρό" "σε μερικές εβδομάδες"...

δε θυμάμαι ποτέ να έχω διαβάσει "θα σας συμβεί κάτι ουάου πριν το 2248".

irrelevant

Είδωλο said...

Δοξα το Θεο, να δουμε κι εμεις τα Υδροχοακια μια ασπρη μερα!

APSOY said...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΛΩΡΑ ΕΜΙΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ και ΠΡΟΒΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! :)

Unknown said...

@ammos sta mallia mou Γνωρίζω αρκετούς χαρισματικούς ανθρώπους που είναι ιχθείς με λέοντα ωροσκόπο. Απο τον ωροσκόπο σου έχεις ήδη βιώσει το πέρασμα του κρόνου τα τελευταία χρόνια, τώρα δεν γνωρίζω το υπόλοιπό σου ωροσκόπιο αλλά πιστεύω ότι απλά είσαι σε φάση προετοιμασίας για άλλα. Don't worry όμως, αυτό που θάθελες να κάνεις θα το κάνεις, αρκεί να το γνωρίζεις καλά...
Καλησπέρα! Λώρα-Έμιλυ
Χαζοχήνα τι εννοείς που δεν κατάλαβες τα προκαταρκτικά?
x-oyranoy σε ακούω στα πάνω σου!

APSOY said...

Λώρα Έμιλυ, τώρα που είδα οτι δίνεις και προσωπικές συμβουλές, θέλω ένα σχόλιο κι εγώωωωωω!
(με έφαγε η ζήλια...)

Ιχθύες, με ωροσκόπο Δίδυμο!
Θα ζήσω? :)
(κι αν μπορείς να μου πεις και με ποιόν τόσο το καλύτερο ;)).

και πάλι...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! :)

Aphrodite said...

Σκαααατά! (Πάρντον μάι φρεντς!)

Πώς γίνεται η Αφροδίτη στα ζώδιά σας να μπαίνει, να βγαίνει, να παίρνει, να δίνει, γενικώς να την περνάει κοτσάνι, και εμένα στην κανονική μου τη ζωή να μου μένει το κοτσάνι, κυριολεκτικά όμως?

Πώς θα τηνε κάνω να μπει στον Ταύρο και να παραμείνει εκεί... μονόδρομη? Να μην αναδρομιάσει στη ζωή της? Να δούμε μιαν άσπρη μέρα τέλος πάντων?!

Πάντως διαβάζετε βουλωμένο γράμμα γενικώς, κι ευχαριστούμε!
;))))

Unknown said...

Apsoy αν είσαι ψαράκι των πρώτων ημερών υπάρχει ένα κάποιο ζοράκι ή και παραπάνω ευθύνες αυτον τον καιρό και αν και ο ωροσκόπος σου είναι των πρώτων μοιρών και εκεί έχεις θεματάκια οικογενειακά να δεις. Αν είσαι ψαράκι του δεύτερου ή του τρίτου δεκαημέρου είσαι σε πολύ καλή περίοδο ζωής. Τώρα για τα συναισθηματικά σου αν θέλεις να ξέρεις τι είδους σύντροφος σου ταιριάζει αυτό έχει να κάνει με το που είναι η γενέθλιά σου Αφροδίτη και ο γενέθλιος σου Άρης βασικά. Χωρίς να ξεχνάμε και την σελήνη! Δεν είναι απλή η αστρολογία και για να γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τον καθένα απο εμάς χρειαζόμαστε να γνωρίζουμε και τις θέσεις των πλανητών. Αυτά! Πάντως και το ένστικτο πολλές φορές είναι πολύ καλός καθοδηγητής, κι έτσι όταν κάποιες στιγμές δεν ξέρεις τι να κάνεις καλό είναι να το ακολουθείς.
Αφροδίτη, ταύρος είσαι? Αν είσαι ταύρος ήταν λίγο πολύ δύσκολα ή με ευθύνες τα τελευταία 2 χρόνια αλλά απο δω και μπρος τα πράγματα φτιάχνουν θεαματικά!
Καλή σας μέρα
Λώρα-Έμιλυ

Anonymous said...

Laura Emily,

ενός ζηλιάρη μύριοι έπονται.

καρκίνος με ωροσκόπο καρκίνο?

πληζ..

μερσώ προκαταβολικά,

irrelevant