Friday, October 05, 2007

Ανοιχτή επιστολή (γράμμα ρε παιδί μου, πως το λέτε εσείς εδώ;) από τον προβατάκο στην Μπροίτνει Σποίαρζ


Αγαπημένη μου Μπροίτνει

...αν και είχα ορκιστεί ότι δεν θα σου συγχωρήσω ποτέ το γεγονός ότι γεννήθηκες την ίδια μέρα με μένα, δηλαδή 2 Δεκέμβρη, τελικά ξέρεις ότι ακριβώς λόγω αυτού έχουμε μία πολύ ιδιαίτερη σχέση...

...και ότι σε βλέπω σαν την μεγάλη μου αδελφή.

Καταρχήν ήθελα να σου πω ότι είμαι το πρόβατο, ένας ημιδιάσημος έλληνας blogger (οξύμωρο, yes I know) ο οποίος ήταν ο πρώτος που κυκλοφόρησε στα ελληνικά blogs (οξύμωρο, yes I know) το νέο σου single, το Gimme More.

Άρα έχω μία ιδιαίτερη σχέση με αυτό το single - και δικαιολογημένα.

Δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει σαν τραγούδι, άλλα από την άλλη έχει μία μαγκιά και μία πουτανιά, συνάμα, που μου κάνει κάτι...

Αλί και τρασαλί όμως. Γιατί την πρώτη φορά που αποφάσισες να το "παρουσιάσεις" η ίδια μπρoστά στο κοινό (βραβεία του MTV) έφαγες μία τρομερή βιοχλαπάτσα που ακόμα την συζητάνε στο Βόλο, τα Γρεβενά, την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και τα υπόλοιπα κέντρα του παγκόσμιου show Biz...

...έλα όμως που αλλιώς τα είχα φανταστεί και αλλιώς το πράγμα μας προκύπτει. Γιατί το Gimme More αυτή τη βδομάδα είναι νούμερο 3 στο επίσημο Αμερικάνικο Chart!!... θα μου πεις σιγά το πράγμα και ίσως έχεις και δίκιο...

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ:

Α - το τραγουδίδιον πήγε στο νούμερο 3 ΧΩΡΙΣ να έχει κυκλοφορήσει σε δίσκο, χωρίς υλική παρουσία δηλαδή. Το καταλαβαίνεις αυτό; Μόνο από τα digital downloads το τραγούδι σου πήγε στο νούμερο 3 του κανονικού chart. Πούλησε 179 χιλιάδες αντίτυπα (ηλεκτρονικά μεν, αντίτυπα δε - κοντολογίς, το παραδάκι έπεσε ζεστό και καυτό...) μέσα σε μία βδομάδα.

Βου - το τραγουδίδιον δεν έχει ακόμα video clip άρα δεν έχει αρχίσει να παίζεται σε τηλεοράσεις και σε γιουτιούμπια. (λεπτομέρειες εδώ)

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που διάφορες ξυνές των blogs (ας μην πω ονόματα και χαλάσω μακροχρόνιες διαδικτυακές σχέσεις) και οι οποίες ήταν απόλυτα σίγουρες ότι έκλεισες ως καριέρα, αυτή τη στιγμή και μετά από τα νέα ΤΡΩΝΕ ΤΟ Μ???I ΤΟΥΣ!

άλλες το τρώνε με κέτσαπ

άλλες με μουστάρδα

άλλες το τρώνε με κέτσαπ και με μουστάρδα

κάποιες με αλατοπίπερο και κάποιες μόνο με πιπέρι

και οι πολύ new age το τρώνε σκέτο...

...τεσπα! Δεν έχει σημασία με τι το τρώνε.

Σημασία έχει ότι το Gimme More είναι το πιο επιτυχημένο σου single μετά από το... guess what το ...Baby One More Time που είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες ΟΛΩΝ των εποχών!

γιατί στα λέω όλα αυτά Μπροίτνει; Γιατί;

Διότι μέσα σε μία δύσκολη εβδομάδα για σένα, την βδομάδα που από μαλακία σου έχασες την επιμέλεια των παιδιών σου, την βδομάδα που μέχρι και ο νόμος λέει ότι πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις την ζωή...

...αυτή λοιπόν την βδομάδα, ο κόσμος, το κοινό, το σύμπαν, σου δίνουν ένα δείγμα ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που πάνε καλά.

Γραπώσου Μπροίτνει από αυτά - και σιγά σιγά άρχισε να διορθώνεις και αυτά που ΔΕΝ πάνε καλά.

Μπορείς και πρέπει. Είσαι η Pop τσίχλα που λατρεύουμε να μισούμε. Είσαι το λάθος πρότυπο που μας αρέσει να καταδικάζουμε. Είσαι το εμπορικό σκουπίδι που γουστάρουμε να στηλιτεύομε. Σε θέλουμε στο προσκήνιο και τώρα και στο μέλλον. και σε θέλουμε δυνατά!

Snap Out Of It ρε πούστη μου.

...μην ξεχνάς ότι έχουμε και την ίδια μέρα γενέθλια. Κια την επιτυχία σου, θα την πάρω προσωπικά. Όπως και την βιοχλαπάτσα σου.

Πάντα δικός σου, ο γλυκός σου μπεεεεε!

22 comments:

Provato said...

επίσης κάνε και εδώ ένα βλέφαρο για ακόμα πιο εντυπωσιακές πληροφορίες για τις επιδόσεις του τραγουδιού:

http://en.wikipedia.org/wiki/Gimme_More

YO!Reeka's said...

τρώνε το μουνί τους;;;
τσ τσ τσ τι επίπεδο
πάω στο βλογ μου να ισιώσω

Provato said...

έχεις δίκιο. και μένα δεν μ άρεσε. τ' άλλαξα. (καλά, μην φανταστείς ότι το άλλαξα και δραματικά, αλλά ...το άλλαξα...).

καλό ίσιωμα

Anonymous said...

δεν ξέρω πόσο επιτυχημένο είναι το Gimme More και αν όντως είσαι ο blogger που το έβαλε πρώτος στο (ελληνικό) blog του, αλλά σίγουρα εδώ έχω διαβάσει τι καλύτερες και πιο ξεκαρδιστικές ατάκες/φράσεις... "τρώω το μ???ι μου με κετσαπ και μουστάρδα", "πουτσάκι 41cm στα μάτια" ή μήπως το ότι γράφεις την britney με "οι" στο "μπροι"?? lol...

πάντως μέχρι να βγει το videoclip θα έχει ήδη παλιώσει το κομμάτι. σαν πολύ να το αργήσαν!

Provato said...

καλώς τον! σήμερα βγαίνει το clip, στο άητγιουνζ, και στις 8 (του μηνού) στο εμτηβή και σε μερικά ακόμα κανάλια. άμα το πετύχεις πουθενά εσύ που είσαι στα εξωτερικά να ενημερώσεις ντάξει; Μπεεεευχαριστώ για τα καλά λόγια.... :-)

One Big DJ said...

tha to kanw forward sthn kalh mou fili Britney...

Lina said...

σιγά τη μύξα!



wahia said...

2 Δεκέμβρη ρουλς!!Κι εγώ τότε έχω γενέθλια.Αυτό σημαίνει:

Να θυμηθώ να φοράω βρακί βγαίνοντας από το σπίτι

Να θυμηθώ να φοράω βρακί βγαίνοντας από το σπίτι

Να θυμηθώ να φοράω βρακί βγαίνοντας από το σπίτι

Dastardly Kinkajou said...

Χα χα χα αθώε πρόβατε! Αυτή χάθηκε στο ηλιοβασίλεμα της Never(again)land κι εσύ περιμένεις να την ξαναδείς στα παλιά της μεγαλεία. Μην περιμένεις πια, όλα τελειώσανε, αφού τα εξτένσιονς της τα ξεριζώσανε! Και άμα αυτή κάνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ καμπάκ (ωραία γράφεται έτσι χε χε) εγώ θα το φάω το μ***ί μου με ταμπάσκο στην πλατεία Συντάγματος (να μη σου πέφτει και μακριά και χάσεις το υπερθέαμα)!

Wrong Guy said...

εμένα μου άρεσαν αυτές οι new age.

που το τρώνε ωμό.είναι της υγιεινής μάλλον.διατροφής.

Neverlandean said...

Δλδ πραγματικά περίμενες ότι δε θα πάει καλά; Σιγά την έκπληξη! Αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου ότι είναι το δεύτερο πιο επιτυχημένο της γιατί υπάρχει και το ανυπέρβλητο Toxic.

Μα να δεις πού το πέτυχα το βίντεο, πού το πέτυχα.... Α, ναι!

Στο μπλογκ ΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥΜΟΥ!!
ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΤO M??NI ΣΟΥ ΜΕ ΜΠΑΡΜΠΕΚΗΟΥ ΣΩΣ!!!
:PPPPPPP

xipasmenos said...

Οσοι δεν εχουμε μουνια τι να φάμε;
χμφ..
ασε καταλαβα μην απαντήσεις...

alienlover said...

αρ γιου χάι;

Katerina said...

AΧΑΧΧΑ μωρό μου, εγώ δεν πρόκειται να φάω κανενός το μουνί. Το τραγούδι είναι ακόμη απαίσιο, ηλίθιο και εντελώς retarded, και το βίντεο απλώς του ταιριάζει απόλυτα. Εξίσου άθλιο. Λες και το γυρίσανε σε υπόγα με παράνομες 45χρονες ρωσίδες στριπτιτζούδες. Δυστυχώς ζούμε σε εποχές όπου το κάθε καθυστερημένο τσουλί μπορεί να κάνει καριέρα στο Αμέρικα ακόμη και χωρίς ίχνος ταλέντου, μόνο και μόνο στην πλάτη κάποιων πολύ απλοϊκών fans οι οποίοι από τότε που βγήκε αυτό το μαλακοτράγουδο κάθονται μέρα νύχτα και το κατεβάζουν 10 και 20 φορές τη μέρα... Νομίζεις ότι βγήκε πρώτο επειδή αρέσει στον κόσμο; Άσε που είναι και πολλοί που έχουν απλά περιέργεια να δουν αν το τραγούδι ο θεός να το κάνει είναι τόσο χάλια όσο λένε όλοι. Ε ναι λοιπόν! Είναι!
Δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξω γνώμη για αυτό το τσόλι, δεν πα να κάνει 200 χιτς. Σόρρυ!

Katerina said...

Μου αρέσει επίσης που δίνεις ως πηγή πληροφοριών το wiki, όπου μέχρι και εκείνο το έρμο το σιχτιρισμένο σκυλί της Μπρίτνυς μπορεί να μπει να να γράψει ό,τι παπάρα του κατέβει. Χαχ!

xipasmenos said...

Το θες το μνι μελατο Κατερινα, δε το γλυτώνεις :p

Χαζοχηνα said...

Καποτε μπορουσα και εγω να σερνω τα μυρια για την Βritney, μετα απο καποια ηλικια ομως δεν σε αφηνει η αυχεναλγια.

Neverlandean said...

Τι σκυλί έχει η Μπρίτνι;

Attalanti said...

Που λες, πρόβατε, στο Νέα Υόρκη δεν έχουν σταματήσει να μιλάνε:

α. για την ήττα της στα βραβεία και

β. για το ότι έδωσε τα παιδιά νωρίτερα απ' ό,τι μπορούσε στον πρώην και μετά πήγε σε ξενοδοχείο για να χαλαρώσει.

Ξέρω κι άλλον που έχει γενέθλια 2 Δεκέμβρη. Βρε μπας να κάνετε κανένα κλαμπάκι να γιορτάζετε επιτυχίες;

gsus said...

τελικά έχετε ή όχι την ίδια μέρα γενέθλια; μετά την 38η φορά που την έχω διαβάσει και ακούσει αυτή τη πλεροφορία, δεν έχω πειστεί..θέλω ντοκουμέντα χεεχεχε

Provato said...

one τι σου είπε η Μπροίτνοι της το προώθησες; λολ!

lina Μίλα καλύτερα.

wahia είμαστε γαμώ τα παιδιά οι δυοδεκεμβριστές!!! χεχεχε! (και εγώ ξεχνάω συχνά να φορά βρακί βγαίνοντας από το σπίτι. φακ, φακ από την μία από την άλλη με παρηγορεί πουσου συμβαίνει και εσένα).

dastardly το μόνο που έχω να πω είναι: 179 χιλιάδες downloads!!! νούμερο 3 στο Billboard χωρίς ακόμα να έχει βγει το σηγκλ!!!!! ...χιχιχιχι!

wrong έλεος. και εκεί άγχος για την χολιστερίνη; χεχεχε!

neverάκο μπεεεε ρε συ. νομίζω το toxic δεν είχε πάει τόσο καλά όσο αυτό... το είδα το video, σου άφησα και σχόλιο για το πως μου φαίνεται. μπεεεεεε

xipaki σιγά μην δεν απαντήσω: ζήτα από μία συγγενή σου ή καλή φίλη να σου δώσει... how cool is that!

Provato said...

alienlover είμαι εντελώς χάη. νάτουραλ χάη όμως. μπεεε!

κατερίνα, αγαπημένη επίσημη κοσμικογράφα του πρόβατο τζη αρ είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά η Μπροίτνοι θα τα σκεφτεί πολύ σοβαρά καθώς θα πηγαίνει στην τράπεζα να εισπράξει. ... ... ... ... ... ... ...
OR SOOOOOO NOT!!!! χιχιχιχιχι!

xipaki Μην βρίζεις την φίλη μας την κατερίνα. ;-P

χαζοχήνα πες'τα χρυσόστομη, νομίζουν όλοι ότι την στηρίζω από καώσύνη. :-))

neverάκο η Μπροίτνοι έχει ένα πολύ πλούσιο σκυλί. λολ!

attalanti γμτ ασταδγιάλα ζηλευωζηλευωζηλευωζηλευω που είσαι νέα Υορκη μη μου λες μη μου λες. :-))

gsus φυσικά και έχουμε την ίδια μέρα γενέθλια. όλοι το ξέρουν αυτό, όλη η ελλάδα τι αποδείξεις και ντοκουμέντα μου τσαμπουνάς.... χμφ χμφ