Thursday, October 11, 2007

Ζετεμιάρης αισθηματίας blogger μεταδίδει...

μόλις ήρθα σπίτι από το Sodade. Φρίκη. Αυτή η κοπέλα που παίζει μουσική όταν δεν παίζει μουσική ο Αντώνης είναι εντελώς ντεκαυλέ. Δεν την καταλαβαίνω Χριστό. Παίζει όλα τα κουλά ρεμήξ των κουλών ροκ επιτυχίων (μέχρι και το ρεμήξ του exit music των radiohead έπαιξε απόψε, το οποίο exit music απλά δεν το αγγίζεις, είναι ιερό κομμάτι...) και τις παίζει του ανελέητου: 7 λεπτά διαρκεί το κουλό ρεμήξ; 7 λεπτά θα το παίξει, όλο. Μπόοοοοοοοοοοοριγκ! έλεος, λυπήσου μας, μία καθημερινή έχω να βγω και εγώ....

σε άλλα νέα από την βραδιά: Πριν το sodade ήμουν στο μαγκαζέ. μαζί ο φίλος μου ο Πέτρος. ... η σκηνή μεταξύ μας έχει ως εξής:

εγώ στο μαγκαζέ ζαχαρώνω γκομενάκο, ο οποίος όμως ούτε να του το δω, δεν μου δίνει καμία σημασία, λες και είμαι διάφανος, λες και είμαι φτιαγμένος από σκατά, ακόμα χειρότερα!

Παρόλα αυτά εγώ επιμένω, κοιτάω μία χαρά με βλέμμα που μέσα στην κόρη του ματιού σχηματίζονται πεάκια, μπας και πάρει το μήνυμα....

Κάποια στιγμή, αφού παίρνω απόφαση ότι ο τύπος δεν μασάει με τα πεάκια, αποφασίζω να πάρω μία δεύτερη γνώμη για να οργανώσω περαιτέρω δράση. Γυρίζω και λέω του Πέτρου:

- Πέτρο κάνε αξονική στον τύπο εκεί με το καφέ μπλουζάκι, με κοιτάει καθόλου ή τζάμπα σπαταλάω τα βλέμματά μου;

Ο Πέτρος αναλαμβάνει δράση. Αφού κάνει την αξονική στον τύπο (δεν υπάρχει καλύτερότερος από τον Πέτρο να σου πει τι σκέφτεται και τι θέλει από σένα ο άλλος, καρακατατσεκαρισμένο....) μου σερβίρει το πόρισμα:

- ...Λυπάμαι Βαγγέλη, μάλλον δεν ενδιαφέρεται...

εγώ του λέω:
- φταίω τώρα να τον χωρίσω, όλο το βράδυ δεν μου έχει ρίξει ούτε ένα βλέμμα;

Με το που λέω την ατάκα, σκάμε με τον Πέτρο στα γέλια! ...και κλασικά με το που σκάμε στα γέλια αλλάζει το όλο ενεργειακό της φάσης, και ο τύπος που ζαχαρώνω... ξαφνικά με προσέχει, και αρχίζει να μου ρίχνει αυτός βλέμματα με πεάκια...

εγώ κάνω τον μπλαζέ για μερικά λεπτά, ο Πέτρος γελάει κάτω από τα μουστάκια του... και τελικά γυρίζω και του λέω (του Πέτρου...):

- κατάλαβες τώρα γιατί δεν μπορώ τις αδελφές; όλο το βράδυ δεν με έχει αφήσει σε ησυχία, με κοιτάει λες και είμαι ο Κλούνης, καταπίεση, έλεγχος και ζήλια.... α πα πα, σιγά μην κάνω σχέση μαζί του!

μετά, δεν θυμάμαι τι έγινε, ήρθε το περιπολικό από το ΚΚΑ (κέντρο καταπολέμησης ασυναρτησίας) και μας μάζεψε. Και καλά εγώ, ο Πέτρος τι έφταιγε να τον εσυλλάβουν;

17 comments:

One Big DJ said...

hmmm eksaireta PERASES..Ante na se doume ki emeis to p/s...MPEE MPEEEEE

Anonymous said...

Χεχε! Ζετεμιάρη μπλογκερά φτηνά τη γλίτωσες!! Καλύτερα έτσι ποιος μπλέκει σήμερα με ζήλιες και καμώματα...μακριά :)

Anonymous said...

Α, δεν παίζω, εμένα ποτέ δεν με πρόσεξες...βέβαια τώρα που το σκέφτομαι σχεδόν ποτέ δεν έχουμε βρεθεί στον ίδιο χώρο παρά μόνο μία ή δύο φορές, οπότε δικαιολογείσαι..χεχε
Toymaker
ΥΓ/ λαμβάνεις το μηνυμα ως ανώνυμο γιατί τα χει παίξει ο υπολογιστής μου και δεν μπορεί να συνδεθεί με το blog μου.

Καλημέρα

Anonymous said...

τελικά δεν το έλαβες ως ανώνυμο... καλημέρα και πάλι

Anonymous said...

δε σα πειράζει να κλέψω τις ατάκες σου, ε? Μπε?

αν εξαιρέσεις το γκουχ-γκουχ, εμ, αυτό, ξέρεις τώρα, το καλύτερο στα γκομενικά είναι οι συζητήσεις για το θέμα.
βγάζουν το πιο απίστευτο γέλιο και τις πιο βαθυστόχαστες αναλύσεις.

γκόμενο που δεν τον έχεις συζητήσει δεν τον θυμάσαι καν μετά.


irrelevant

Aphrodite said...

LOLOLOLOLOLOLOLOL!!!

Αυτό με το 7-λεπτο ήταν απίθανο!!!

Τώρα για το γκομενέ, ε, συνεννοήσου κι εσύ με τον μπάρμαν να σου πετάξει χαρτοπετσέτες (τρία-τέσσερα πάκα) αναξαρτήτως τραγουδιού, με φωνές και γελάκια (οκ, θα κοστίσει λίγο αλλά πάλι ίσως και όχι, αν του υποσχεθείς συνέντευξη-αφιέρωμα στο μπλογκ σου). Και μετά στο εντελώς σνομπέ του άι στήστηνα στο neon (heart of) glass ενδιάμεσο διάδρομο... με παρέα εννοείται.

Κι άστο το μπλαζοπίπινο να κουρεύεται!

Αν μη τι άλλο, και να μη σου κάτσει, να μείνει το σκασμένο με την απορία : μα ποιός είναι αυτός ο γουάου τύπος που τον πάει τόσο το μαγαζί και είναι ταυτόχρονα τόσο μα τόσο σεμνός?!
;)))))))

(αμάν, εγώ θα στα λέω όλα?!)
:)))))))

Anonymous said...

giati evgales to nanako apo ta links (kai giati se evgale ki autos) ?
a friend

cobden said...

Χμμμ, ήμουν κι εγώ Μαγκαζέ χθες βράδυ και αντί να κοιτάς εμένα(με το μπλε), χαλβάδιαζες τον άλλον με το καφέ????Απαράδεκτος! :)

xipasmenos said...

str8 ήταν, δεν υπάρχει γκεϋς που να μην πέφτει με το βλέμα με τα πεάκια...
σιγουρα λέμε.....

ιακωβος said...

και τι αλλο ειχε στο sodade? ε? εεε?

gsus said...

Αυτά τα κομπλεξικά μου τη δίνουνε κι εμένα. Και τα κάνω μια χαρά κιόλας.
Και από αυτό εδώ το βήμα θέλω να καταγγείλω που έχω μπλέξει με τα ΚΑΠΗ και φεύγουμε στις 4 πάνω στο καλό και χάνω τους μεθυσμένους γκόμενους των 5.

alienlover said...

έτσι είναι, άμα περνάμε καλά.. και το δείχνουμε και είμαστε μέσα στην τρελή χαρά και την αισιοδοξία, είμαστε σούπερ ντούπερ ερωτεύσιμα πλάσματα... και μας αγαπάμε και πιο πολύ, να το ξέρεις αυτό...

Anonymous said...

Οι σύνδεσμοι παραπλέυρως αποκαταστάθηκαν εν μέρει, χωρίς τα κτητικά όμως μετά την περίεργη παρέμβαση ενός άλλου/ης ανωνυμου/ης. Μας λένε ότι η δημοσιοποίηση της διένεξης θα έβλαπτε τις πωλήσεις, θα έπεφταν οι μετοχές και ίσως διακόπτονταν και το συμβόλαιο. Ό δημόσιος λόγος είναι σαν το δημόσιο βίο, δεν ανήκει πλέον σε σένα.

Provato said...

one big ναι δόξα τω θεώ, πέρασα πολύ καλά, πολύ καλά! μπεεεε :-))

mafioza σου λέω ήταν εντελώς narrow escape! χεχεχε! μπεεεε

έλα ρε toymaker και που το ξέρεις ότι δεν σε πρόσεξα; μπορεί να σε ζαχάρωσα κι εσένα λίγο... χμ χμ χμ. επίσης, πως ξέρεις ότι έχουμε βρεθεί στον ίδιο χώρο δύο φορές; εεεεε; μπεεεε; ΛΕΓΕ!!! ΛΕΓΕ! (είναι δυνατόν να με ξέρεις εσύ και εγώ όχι; δεν είναι σωστό!!!).

irrelevant τι να με πειράζει,χαρά μου. και ναι πολύ σωστό αυτό: γκόμενο που δεν τον έχει συζητήσει, δεν τον θυμάσαι. το υιοθετώ! μπεεε

αχ ρε αγαπημένη aphro που είσαι ρε γμτ όταν σε χρειάζομαι. που; :-))

Provato said...

anonyme δεν έβγαλα κάνενα από τα Links. δεν είσαι προσεκτικός, δεν είσαι και με στεναχωράς ρίχνεις τον μέσο όρο του IQ των αναγνωστών του πρόβατο. χμφ χμφ

έλα ρε codben που το ξέρεις ότι δεν σε χαλβάδιαζα δηλαδή κι εσένα!!! χεχεχε (μα τι σύμπτωση!!!)

xipaki Λες ρε συ, δεν το είχα σκεφτεί αυτό... χμ χμ χμ....

περ- :-)))

gsus η καταγγελία σου είναι πολύ σοβαρή πρέπει να οργανωθούμε να δούμε τι θα κάνουμε πως θα λύσουμε το θέμα. ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ! :-))

alien το ξέρω αγάπη, το ξέρω. μπεεε φιλιά!

ανώνυμε λες ασυναρτησίες, πολλές. (φίλος μου δηλαδή...). αυτά που λες βαριέμαι να απαντήσω, δεν έχουν και σημασία, απλά θα σου πω δύο πράγματα: οι διενέξεις ΣΠΑΝΕ τους μετρητές. και δεύτερον την ώρα που άφησες το σχόλιο ήμουν ξύπνιος και επειδή δεν είχε κίνηση έχω καταλάβει ποιος είσαι.... έκανες ανοησία, αλλά Ok. έτσι είναι η ζωή. μπεεε όπως πάντα. και όλα καλά.

Anonymous said...

ίσως να με ζαχάρωσες και εμένα λίγο...χεχε. Αλλά είπαμε μια, δυό φορές ήταν όλες κι όλες,είχε και κόσμο, και όσο για το που σε ξέρω εεε...ρωτώντας πας στην πόλη ή όποιος ενδιαφέρεται μαθαίνει...χεχε
Καλό σου βράδυ.
Toymaker

Aphrodite said...

Πού να είμαι ρε γμτ, πού να είμαι... Βοηθάω όσο μπορώ σε παρόμοιες (ή σχεδόν) περιστάσεις... τους φίλους μου...

Όχι, για να δεις, ξέρω τι σου λέω... στα γράφω με πόνο ψυχής,

τέτοια ρόμπα
(μουά)
σου δίνει συμβουλές κομμένες και ραμμένες
από μεγάλη γκαρνταρόμπα!

Σμουά(τς)!
:ΡΡΡΡΡΡΡ