Friday, October 26, 2007

Παγκόσμια Αποκλειστικότητα: Η Χαρούλα Αλεξίου κλίνει, ειδικά για το provato, το ρήμα "Βαριέμαι"

φύγαμε Χαρούλα:

Χαρούλα:

Ενεστώτας: Βαριέμαι, Βαριέσαι, Βαριέται, Βαριόμαστε, Βαριόσαστε, Βαριούνται

Παρατατικός: Βαριόμουν, Βαριόσουν, Βαριόταν, Βαριόμασταν, Βαριόσασταν, Βαριόσαντε

Αόριστος: Βαρέθηκα, Βαρέθηκες, Βαρέθηκε, Βαρεθήκαμε, Βαρεθήκατε, Βαρέθηκαν


...εντάξει, εντάξει Χαρούλα, μπορείς να καθίσεις τώρα, είναι φανερό ότι ξέρεις να κλίνεις ΤΕΛΕΙΑ το ρήμα βαριέμαι...

(εχτές έκανα το λάθος να ανεβάσω στο mp3 μου το "καινούργιο" cd της Χαρούλας Αλεξίου το "Αφιέρωμα στον Μάνο Λοϊζο", δηλαδή την ηχογράφηση της συναυλίας που έγινε το καλοκαίρι στο Ηρώδειο.



εντάξει, το ξέρεις ότι την λατρεύω την Χαρούλα αλλά το πράγμα πια έχει αρχίσει και ξεφεύγει από τον έλεγχο. Τι να πρωτοσχολιάσω από την κυκλοφορία αυτή:

Ότι κάθε 1 cd με καινούργιο υλικό της Χαρούλας βγαίνουν 2 Live ή best of ή αφιερώματα; ...και βέβαια η Χαρούλα δεν είναι η μόνη που το κάνει. Η Γαλάνη είναι ακόμα μία, η Άλκηστις είχε επίσης περάσει αυτή τη φάση... αλλά ειδικά η Χαρούλα το έχει παραχέσει. Η μισή της δισκογραφία είναι live δίσκοι... με τραγούδια που τα έχεις ξανακούσει, όχι μόνο σε κανονικούς δίσκους αλλά και σε άλλους Live δίσκους. Σόρη, άλλα πρέπει να μου δείξετε λίγο έλεος. Ή τουλάχιστον να μην αναρωτιέστε γιατί η δισκογραφία περνά κρίση.

ΕΠΕΙΓΟΝ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΠΡΟΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΕΣ: δεν περνά η δισκογραφία κρίση. Η κρίση σας περνάει κρίση

...το χειρότερο βέβαια απο το συγκεκριμένο cd είναι η απίστευτη βαρεμάρα που εκπέμπει... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Είναι ολοφάνερο ότι όσο το έφτιαχναν βαριόταν η Χαρούλα, βαριόνταν οι άλλοι τραγουδιστές, βαριόταν το κοινό, βαριόταν το μηχάνημα που έπαιζε τον ρόλο των χειροκροτημάτων, βαριόταν ο ηχολήπτης,βαριόταν αυτός που έφτιαξε το εξώφυλλο, βαριόταν αυτός που το πήγε στο μαγαζί, βαριόταν ο υπάλληλος που το έβαλε στο ράφι, βαριόταν ένας που περνούσε απ' έξω... γενικά όλοι βαριόνταν! και αυτό βγαίνει. ΠΟΛΥ. ΠΟΛΥ σου λέω.

δεν είναι απορίας άξιον που εχτές ενώ ανέβαινα την Πανεπιστημίου ακούγοντας τον δίσκο ξαφνικά έχασα τις αισθήσεις μου. Όταν συνήλθα, μην ξέροντας τι έχει γίνει, ήμουν ντάγκλα στο πεζοδρόμιο.

από πάνω μου ήταν ένας γιατρός που τυχαία έτυχε να περνά κατά τύχη από κει και με συνέδραμε. Μου είπε ότι λυποθύμησα πολύ άσχημα, και ότι για να συνέλθω χρειάστηκε να μου κάνει στην αρχή το φιλί της ζωής και μετά το τσιμπούκι της ζωής. Έτσι μόνο μπόρεσα να σταθώ στα πόδια μου.

Τον ρώτησα γιατί μου συνέβη αυτό και να μου δώσει το τηλέφωνό του. Μου το έδωσε και μου είπε ότι μάλλον έπαθα οξεία βαρεμαρίτιδα, οξεία κατατονία και αξεία ανία από κάποιο ερέθισμα. Θα χρειαστεί να κάνω εξετάσεις.

Anyway κάτι καλό βγήκε από την πρώτη και τελευταία μου επαφή από το "καινούργιο" my ass cd της Χαρούλα Αλεξίου... γνώρισα ένα κούκλο γιατρό.

16 comments:

Provato said...

...δηλαδή αν υπήρχε μία ελπίδα να ανακαλύψουν όσοι δεν το ξέρουν πόσο σπουδαίος συνθεταράς αρχιδάτος είναι ο Λοϊζος, τώρα γαμήθηκε εντελώς....

κλαψ λυγμ!

Anonymous said...

πες μας τώρα ότι έγραψες όλο το ποστ για να μας πεις για το γιατρό... :-)

σμουτς.


irrelevant

Τζεφέρης Πέτρος said...

xmmm μου το χαν πει οτι είναι χάλια, αλλα αφου το λές και συ ...σιγουρεψα τώρα!!!

Κρίμα!! :( :(:(

(ο γιατρός παντος καλή πετυχεσά...αχρείαστος να ναι και αφου ειναι και κουκλος...;) μια χαρά!!!!!!)
[αναπνοή]

Anonymous said...

xtes thn akoysa gia ligo sto LOVE RADIO opoy thw epairnan synenteyksh gia to diplo CD kai variotan na anoixei to xero ths...thw epishmanan de oti exei ginei hdh xryso kai odeyei gia platinenio!!

One Big DJ said...

Sto pelagos twn oikwn anoxhs mou dineis to tsibouki ths zwhs, kwlobardoulo esy pswlh egw kardia mouououououou!! (parallagh sto gnwsto asma ths Elenhs Paparice)

Sto dia tayta. H synaylia ths Joyce sto Hrwdeio itan ontws ''to yawn at'' kai den katalavainw ton logo poy to bgalan kai se live cd. Epishs nai einai krima pou tha mathoun kapoioi to Loizo apo thn -pernaw-bareth-fash-kai-limarw-ta-nyxia-mou-tragoudwntas-kai
blepontas-sas-na-me-apothewnete-alla-san-baretheite-poly-
tha-riksw-kai-ena-teliteli.

Kai ksereis oti thn latreyw alla i alithia na legetai.

x

cobden said...

Προβατάκο, επειδη άνθρωποι είμαστε και δεν ξέρουμε τί μπορεί να μας συμβεί, αχρείαστο να'ναι βέβαια, αλλά μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις πώς γίνεται το τσιμπούκι της ζωής?Θέλει κάποια ιδιαίτερη τεχνική? :)

Provato said...

codbenάκο σου κάνει ο άλλος πίπ μέχρι να ξαναπάρουν μπρος τα πνευμόνια σου! απλό ρε συ!!!

:-))

gsus said...

AXAXAXAXXAXAXAXAAXAX wraio post
akou ntagkla sto pezodromio!
xa!

ΗarryTsopanos said...

Αυτα τα λεγομενα λαιβ που ολες οι βαριεστημενες βγαζουν καθε λιγο και λιγακι εν μερει γιατι δεν βρισκουν καινουργια τραγουδια να πουν,πρεπει να λεγονται ντεντ απο τωρα και στο εξης.

Unknown said...

Για πε, για πε για τον γιατρο... ;-)

Anonymous said...

Επίσης υπήρξαν οι δισκοι:
Χ.ΑΛΕΞΙΟΥ-23 τραγούδια και
ΑΛΕΞΙΟΥ-32 μεγάλες επιτυχίες
Περιττό να σου πω ΜΠΕ... ότι στον δίσκο με τα 32 τραγούδια ,υπήρχαν
σχεδόν και τα 23 του άλλου δίσκου!
Αλήθεια μέτρησες ποτέ σε πόσους
δίσκους φιγουράρει το τραγούδι της
ΟΔΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ;Φυσικά τα βινύλια
αυτά κυκλοφόρησαν αργότερα και σε
ΣΗ ΝΤΗ.Και τα τελευταία χρόνια ξαναβγήκαν στην αγορά σε καινούργια έκδοση REMASTERD !
Αλλά ας ξαναέρθουμε στον Λοίζο.Οι συναυλίες αυτές είχαν τρομερή
εισπρακτική επιτυχία.(Τουλάχιστον αυτήν που έδωσε στην Πιερία)Η Αλεξίου όμως ήταν απογοητευτική.Παρά την προσπάθεια της η φωνή της έβγαινε με δυσκολία.Όλα δυστυχώς δεν θύμιζαν την μαγευτική φωνή της Χαρούλας της δεκαετίας του 80.
Νομίζω ότι και σ'αυτό το επάγγελμα πρέπει κάποτε να ξέρεις να σταματάς.Εκτός αν ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει οικονομικές δυσχέρειες...

Υπερμίκης

g for george said...

Πάλι καλά αγαπητό Πρόβατο που έκανες το ποστ, γιατί νόμιζα ότι μόνο εγώ το έβλεπα έτσι....

Anonymous said...

Χριστός κ Μαντόνα. Λείπω και από το πατρίντα και έχω χάση τεύχη. Την Άλκηστη να φωτογραφίζεται ως παπαγάλος και τη Χαρούλα σε λάηβ. Τσ τσ.. Κι εμένα μου άρεσε αλλά πήρα το 'βύσσινο και νεράτζι' και στον λαιμό μου κατσε. Το έπαιξα ακριβώς 1 φορά με έναν φίλο που δουλεύαμε. Δεν αντέχω να το ξαναβάλω! Δεν το έχω ξαναπάθει... Τζάμα το 20ευρο.

Neverlandean said...

Εντάξει ρε παιδιά, μπάφιασε πια η γυναίκα τόσα χρόνια ντουζίνες δίσκοι δεν αξίζει μια ανάπαυλα, μια στιγμή για να χασμουρηθεί μουσικά κι αυτή; Ε; Ε;

Θα τη βγάλει τη δισκάρα στο μέλλον don't worry. In Haroula we trust.

alienlover said...

dld thes na mou peis oti agorases to cd??????

billzouk said...

οταν σου ελεγα οτι ειναι απιστευτα βαρετη, ημουν κακος. Να που ερχεσαι στα λογια μου. Δεν μπορω καθολου την κλαψα της εδω και χρονια.