Wednesday, December 12, 2007

Και μετά σου λέει ότι οι γαμωγάτες είναι εφτάψυχες my ass!!!

Το blogging είναι πρωτίστως για εξομολόγηση, για να πούμε τα πράγματα που έχουμε μέσα μας και μας βαραίνουν και δεν μπορούμε να τα πούμε αλλού γιατί δεν έχουμε φίλους σλάσ χρόνο να ασχοληθούμε μαζί τους σλασ ικανότητα έκφρασης λεκτικής σλας γουατέβερ.

Έτσι και εγώ σήμερα θα σας πω πως δολοφόνησα ρούθλεσλη το γατί ενός γκόμενού μου...

Φύγαμε.

Με τον Ξ. γνωριστήκαμε σε μία διαδήλωση κατά της κατάργησης της χρήσης γούνας για παλτά. Ο Ξ. πρωτοστατούσε στις διαμαρτυρίες, ούρλιαζε συνθήματα δυνατότερα από όλους, οργάνωνε το όλο πράγμα γενικά αφού ήταν βασικό στέλεχος της φιλοζωϊκής οργάνωσης.

Εγώ πάλι... χμφ χμφ χμφ ήμουν στο αντίθετο στρατόπεδο. Βλέπεις τότε τα είχα με έναν γουναρά ο οποίος δούλευε σε ένα εργοστάσιο ξεπετσιάσματος μωρών φώκιας και όπως καταλαβαίνεις δεν ήθελα με τίποτε να χάσει την δουλειά του εξ' αιτίας των γαμωοικολόγων. Είχαμε έξοδα, σκοπεύαμε να μείνουμε μαζί και με τον γουναρά άνεργο αυτό δεν θα ήταν δυνατό.

Είμαι λοιπόν στην διαδήλωση και έχω χωθεί ανάμεσα στους φιλόζωους και καλά ότι είμαι με το μέρος τους. Στόχος μου είναι να προσπαθήσω να κερδίσω την εμπιστοσύνη τους ώστε τελικά να μπορέσω να κάνω δολιοφθορά.

Την ώρα που είμαι και ανοιγοκλείνω το στόμα (αλλά χωρίς να βγάζω φωνή εννοείται) κάνοντας ότι φωνάζω συνθήματα εναντίον της γούνας βλέπω από μακριά τον Ξ. Τρελό μωρό. Τρελό. Μου έφυγε το τσερβέλο. Πήγε να μου σκιστεί το xl σωβρακάκι από τον πόθο...

Η αλήθεια είναι ότι ο πρώτος λόγος που τον πρόσεξα ήταν το τέλειο σύνθημα που έγραφε το πλακάτ που κρατούσε... "ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΟΥΝ...". αισθάνθηκα ότι απευθυνόταν σε μένα...

...καυλ καυλ εντατίκ καυλ καυλ ποθ ποθ εντατικ ηδον ηδον εντατίκ...

Έτσι, του έπιασα γνωριμία. Με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα, όταν μου είπε ότι ακούει Γαλάνη, ότι την ρουφούσε την μπομπονέλα... Μου είπε ότι δεν είχε σχέση. Όταν με ρώτησε αν έχω εγώ του είπα ψέματα ότι δεν έχω και φυσικά τον κάλεσα αμέσως να βγούμε.

Αποδέχτηκε την πρόκλησή μου αφού τον διαβεβαίωσα ότι δης γουοζ νοτ α σεκς θηγκ και 25 λεπτά μετά μου έκανε πίπες πίσω από ένα θάμνο και ποιος την γαμεί την κωλοδιαδήλωση και τα γαμωζώα με τις γαμωγούνες τους.

Έτσι τα φτιάξαμε. Επειδή είμαι άνθρωπος που πάντα σκέπτεται τον άλλο και τις ανάγκες του, έστειλα ένα εσεμέσ στον γουναρά ότι χωρίζουμε γιατί "χρειάζομαι λίγο χρόνο να βρω τον εαυτό μου" και διότι "είσαι καλό παιδί δεν σου αξίζω" και όλα καλά. Το σημαντικό είναι τα βράδια να κοιμάσαι με ήσυχη συνείδηση και εγώ αυτό το έχω κατακτημένο.

Πέρασε ο καιρός, η σχέση με τον Ξ. ήταν τέλεια. Ο Ξ ήταν πρώτος στο ξεσκι. Πρώτος. Αλλά και εγώ. Κύριος δίπλα του. Κύριος με π κεφαλαίο. Όταν ξενοπηδούσα πάντα φορούσα καπότα για να μην υπάρχει άμεση επαφή με το δέρμα του άλλου, και δεν φιλούσα στο στόμα. Δηλαδή δεν ήταν απάτη αφού πρόσεχα αυτά τα δύο πράγματα. Όχι, έχω να το λέω. Δεν τον απάτησα πότε τον Ξ. Και, να σου πω κάτι; Αυτό αντικατοπτριζόταν στην σχέση η οποία πήγαινε όλο και καλλίτερα, αφού υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός και εμπιστοσύνη. Έτσι γίνεται.

Μέχρι που ένα φρικτό έγκλημα άλλαξε την ζωή μας σε χρόνο dt... τα θυμάμαι και μαύρα δάκρυα τρέχουν από τα μάτια μου...

Ο Ξ. είχε ένα γατί. Ήταν όμορφο κεραμιδόγατο, χαδιάρικο, τους εμπιστευόταν όλους, θυμάμαι το άγγιζα και άρχιζε να γουργουρίζει. Είχε κάτι ματάρες όλο τρυφερότητα. Το μισούσα.

Ένα απόγευμα έχω πάει από το σπίτι του Ξ. για να να πηδηχτούμε. Αφού τελειώσαμε μετά από κανένα τρίωρο (σε όλη την διάρκεια του οποίου ήμουν ντούρος και ακμαίος, παρακαλώ να σημειωθεί) ο Ξ. σηκώθηκε να με αφήσει να κοιμηθώ λιγάκι και να μαγειρέψει να έχω κάτι να φάω όταν ξυπνήσω. Άρχισα να βυθίζομαι σε ένα ύπνο γλυκό όταν ξαφνικά άκουσα το νερό από την κουζίνα που ο Ξ. έπλενε τα πιάτα.

Πετάχτηκα από το κρεβάτι, πήγα στην κουζίνα, έριξα μπινελίκια και μία κλωτσιά στον Ξ. να κάνει πιο ήσυχα και γύρισα να τον πάρω πάλι. Ο ανόητος αυτό που δεν πρόσεξα ήταν ότι όσο κλώτσαγα και έβριζα τον Ξ. που με ξύπνησε, στο δωμάτιο είχε μπει το γατί του. Το οποίο γαμώγατο είχε χωθεί κάτω από το πάπλωμα που σκεπαζόμουν.

Κλαψ λυγμ.

...όπως είμαι ξαπλωμένος, και νιώθω πάλι την γλυκιά του ύπνου να απλώνεται στα βλέφαρά μου... ... .... αχ τα θυμάμαι και κλαίω... σομπ σομπ... όπως είμαι λοιπόν χωμένος κάτω από το πάπλωμα που χωρίς να το ξέρω είναι χωμένο και το γατί του Ξ, κάνω ότι πιο φυσιολογικό μπορεί να κάνει κανείς κάτω από το πάπλωμά του.

Αμολάω μία μεγάλη ηχηρή non-tzoufia μεγάλης διαρκείας κλανιά. Από αυτές που φέρνουν τον θάνατο στο περιβάλλον αλλά την υπέρτατη ανακούφιση σε αυτόν που την αφήνει.

...ξαλαφρωμένος, κοιμάμαι...

Ξυπνάω μετά από λίγη ώρα από τα υστερικά κλάματα του Ξ. ο οποίος έχει μπει στο δωμάτιο να με ξυπνήσει και έχει βρει την γάτα του νεκρή στο κρεβάτι. Το γατί φαίνεται ήπιε όλη την βρωμοπόρδα, του ήρθε ο ντουβρουτζάς, προσπάθησε να βγει από το πάπλωμα, τα κατάφερε λίγο, αλλά το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό και ξεψύχησε.

Το κορμάκι του στα χέρια τους Ξ που ήταν σε κατάσταση υστερίας ήταν τόσο εύθραυστο, τόσο πληγωμένο. Η ροζ γλωσίτσα του κρεμόταν από το μισάνοιχτο νεκρό στόμα. Τα ματάκια του είχαν πεταχτεί από τις κόγχες του από την ασφυξία... θλιψ θλιψ αφορητ θλιψ θλιψ αφορητ

Φυσικά εγώ έκανα τον ανήξερο. Μάλιστα είπα στον Ξ. ότι και καλά είχα διαβάσει το wired για μία αρρώστια που ανακάλυψαν οι επιστήμονες, το ΣΑΘΓ (σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου γάτας) και η οποία έχει πάρει και καλά επιδημικές διαστάσεις και δεν ξέρουν που οφείλεται και μούμπλε μούμπλε γιάγκαντι γιάγκαντι. ευτυχώς με πίστεψε.

Άφησα τον Ξ να κλαίει, έβαλα σώβρακο πανταλόνη πουκάμισο και εξαφανίστηκα. Δεν μπορούσαν το χειριστώ αυτό το πράγμα, ήταν του ματς για μένα. Ο Ξ. με πήρε μερικές φορές τηλέφωνο, στην αρχή δεν του απαντούσα και μετά όταν του απάντησα του είπα ότι "χρειάζομαι λίγο χρόνο με τον εαυτό μου" και ότι "είναι καλό παιδί και δεν του αξίζω" και ότι "δεν είμαι έτοιμος να δεθώ και ώριμος" και έτσι χωρίσαμε.

...Πριν από μερικές μέρες πέτυχα τον Ξ. στο δρόμο. Ήταν ένα ναυάγιο της ζωής. Μου είπε ότι δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει το ΣΑΘΓ που έπαθε το γατί του... άρχισε να πίνει, να κάνει μπάφους. Έχασε την δουλειά του, καταστράφηκε οικονομικά, αναγκάστηκε να πάει να μείνει με τους γονείς του... η ψυχολογική του κατάσταση ήταν χάλια.

Του έδωσα δύο ολόκληρα ευρώ και του είπα ότι ήμουν τυχερός που χωρίσαμε, φαντάσου να ήμουν μαζί του σε όλη αυτή την κατρακύλα... φυσικά δεν του αποκάλυψα ότι εγώ ήμουν η αιτία του θανάτου του γατιού.

για αυτό τα γράφω εδώ... γιατί κάποια πράγματα βαραίνουν την ψυχή μας, μας κάνουν να πονάμε. και πρέπει κάποια στιγμή να τα βγάζουμε από μέσα μας. Για να γίνουμε καλλίτεροι άνθρωποι αν μη τι άλλο. Και εγώ αυτό το παλεύω να το καταφέρω.

35 comments:

Lina said...

πόσο μπεεελεϊνός είσαι ώρες ώρες!!!!


=D

xomeritis said...

Άσχημο γάτο διάλεξες για τη φωτογραφία - ο δικός μου είναι πιο ωραίος. Πάντως πρέπει να σε προσέχω. Πάντα θα ρωτάω τι έφαγες προτού έρθεις στο σπίτι και θα λαμβάνω τα κατάλληλα μέτρα καραντίνας.

Μόλις πήρα μήνυμα από το Μπαλί. Αποτελείς ξεχωριστό θέμα στην ατζέντα της συζήτησης για τις εκλύσεις αερίων θερμοκηπίου (με παράλληλες αρνητικές επιπτώσεις στη βιοποικιλότητα).

ΠΑΥΛΟΣ said...

Δεν πρόκειται ποτέ να σε αφήσω μόνο με το σκύλο μου. Φονιά!!!!!!!!!!!!

xomeritis said...

Cat killer!

APSOY said...

διπλή σημασία το my ass στον τίτλο λοιπόν...

Anonymous said...

Aπίστευτο...
Πρόβατο κολοφόνος !!!

Anonymous said...

Εγώ τις λατρεύω τις γάτες :(
xxx
Toymaker

Anonymous said...

..ουτε στη Χιροσιμα να'ταν το γατι! Χειροτεροσίμα...

anorymous

Anonymous said...

θα΄θελα να΄ξερα ποιον ξεκατινιάζεις...

Dr_MAD said...

Εχεις δοκιμάσει ποτέ να κλάσεις δίπλα σε κάποιον που δε γουστάρεις πια, έτσι απλά για να τον ξεφορτωθείς? Να ξέρουμε να φυλάμε τα νώτα μας!

Πιιιιιφ!

g for george said...

3 ολόκληρες ώρες, είπες;

Wrong Guy said...

:-)

μπε μπε μπε......βρωμερό μπε!

Anonymous said...

exoume kati gates edo stin prasia tis polikatikias kai to vradi den klinoume mati ... se parakalo ela na kaneis kati plzzzzzz...axaxaxaxa

BLUEPRINTS said...

είσαι απίστευτο sex machine τελικά (που λέει και μια ψυχή), μέχρι και το έρμο το γατί ψόφησε από τις σωματικές εκκρίσεις σου, τσ, τσ, δεν παίζεσαι για πρόβατο

ΗarryTsopanos said...

Κατι θελεις να πεις με ολο αυτο το στορι εσυ αλλα εδω χρειαζεται η επιστημη.Ηθελα να ξερω που τα σκεφτεσαι αυτα.

indianaki said...

Απλά ξεκαρδιστικό!!! lol

xryc agripnia said...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ..εισαι βλαμμενο,ετσι?

Μπεεεεφιλιαα!

Equilibrium said...

Αυτό απλά δεν συνέβη... Δεν συνέβη! Κάνω πως δεν το διάβασα... :)

alienlover said...

otan den tha sou ftanei pia to blog mporeis na dokimaseis to postsecret.com kanei thaumata !

μια κουκουρουκου πριγκιπισσα said...

mipos stin proigumeni zoi su , isun sto nazistiko kathestos?

xipasmenos said...

Και το είχα απορία αν κλάνουν τα πρόβατα....

Aphrodite said...

Καλά, ο άνθρωπος είχε άγιο! Για φαντάσου σε μια κρίση Μαιρηποππινσικής επίδειξης καλών τρόπων, να είχες βάλει φελλό, και να έτρωγε ο χριστιανός στο δόξα πατρί με τη σειρά:

1. το φελλό
2. το τοξικό νέφος ως υπογραφή...
:ΡΡΡΡΡ

Legally Blonde said...

"....Κύριος δίπλα του. Κύριος με π κεφαλαίο."



:D

(Σ'αγαπαω στο πα?)

φιλι

nikisot said...

niaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
fobamaiiiiiiiiiiiiiii
den 3anabgainwwwww
mh me skotwseiiiiiiiiiisssssssss

Sound Of Freedom said...

eleos vre provatiko, ti post einai auto? (oh my god dld)

Anonymous said...

kata symptwsi, tin proigoumeni evdomada emeina gia mia vdomada sto spiti filis mou kai mia mera afotou efyga to gati tis arrwstise kai telika pethane apo dilitiriasi.fysika katigorise emena thewrwntas oti tin teleytaia mera pou ekeini itan apousa apo to spiti, kati ekana sto gati.
Toso eykola dilitiriazetai ena gati?
M, ayta kai m ' ayta mporw na pistepsw tin istoria sou!

Oxi,den kanw plaka. Einai lyphro.Den mou milaei pleon..

Μαύρος Γάτος said...

ΦΦΦΦρικτό!!!!

Anonymous said...

telika sto krevati eisai killer...

Constademon said...

Καλα της έκανες .... οι γάτες οταν πέρδονται (sic) μποχάει τρεισχειρότερα. Και οι σκύλοι επίσης :ο)

Provato said...

lina δεν είμαι μπεεεελεεινός. είμαι μπεεεεεειλικρινής. χιχιχιχι

thomas εγώ κάτ κήλλερ; αυτή μπήκε κάτω από το πάπλωμα μου που δεν είναι για ένα άτομο και μία γάτα!!!!! λολ! πολλά φιλιά!!!

pavlo σταμάτα να φοβάσαι. αν το σκυλί δεν χωθεί να κοιμηθεί δίπλα στο ποδάρι μου, δεν έχει φόβο... xxxxxx :-))

απσουδίδιον το κατάλαβες το υπονοούμενο πουτανάκο ε; χεχεχε!

x-misselinas (μα τι νηκνέημ και αυτό....) καθόλου απίστευτο. πιστευτότατο!

toymaker και εγώ τις λατρεύω ρε συ (καλά, όχι λατρεύω, αλλά συμπαθώ είναι πιο σωστό ρήμα) αρκεί να μην χώνονται κάτω από το πάπλωμά μου. xxxx :-P

anorymous Λολ! χεχεχε!

Provato said...

ρε irrelevant γιατί με αδικείς; Κανέναν δεν ξεκατινιάζω. διηγούμαι... χεχοχι! :-)

mad εννοείται ότι το έχω δοκιμάσει. με μεγάλη επιτυχία. τον ξεφορτώθηκα μία για πάντα. μπεεε

g for george Μου αρέσει που ξέρεις ότι god is in the details και τις προσέχεις....

ρον γκάη xxx :-))

slourp δώσε διέυθυνση πολυκατοικίας και έρχομαι! είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για την φιλία μας. :-)

bluperints σε λατρεύω που το είδες από την πραγματική και θετική του πλευρά. :-))

Provato said...

χάρη τίποτε δεν θέλω να πω... ειλικρινά!!! μπεεεε xxxxx

ινδιανάκι θέγκζ!!! χεχεχε

archive είμαι και βλαμένο και κατ κήλερ. xxxxx :-P μπεεε

equilibrium συνέβη συνέβη ΣΥΝΕΒΗ!!! :-p. xxxx

alienlover αφού έχω δικό μου ποστσήκρετ γιατί να πάω σε άλλο, ε; xxxx

sailormoon Θεός φυλάξοι... :-)

xipaki η απορία είναι η μάνα της επιστήμης... or not. :-))

Provato said...

aphrodite λολ!!! χεχεχε

legaly Μωρό μουυυυυυυουουουουουου κι εγώωωωωω... :-))

moody εσύ δεν έχεις φόβο.είσαι γάτα άλλου είδους. μπεεε :-)

vassili είναι πόστ βγαλμένο από την ζωή. τέτοιο ποστ είναι. χεχεχε

sousou τι να πω.λυπάμαι που χάλασε μία φιλία. αλλά χαίρομαι που πιστεύεις την ιστορία μου. κάνατε νεκροψία στο γατί να δείτε πως πέθανε; α, γιατί δεν λες στην φίλη σου για το ΣΑΘΓ; θα σε πιστέψει μάλλον. μπεεε

μάυρε γάτε, λυπάμαι αλλά έχω λόγους να πιστέυω ότι δεν είσαι αντικειμενικός. καθόλου φρικτό... μπεεε

ανώνυμε εσύ είσαι κήλερ στα σχόλια! τέλειο ρε συ!!!! χεχεχεχε χοχοχοχο χιχιχιχι!

costademon αχ πόσο χαίρομαι που με καταλαβαίνεις... :-))

Είδωλο said...

χαχαχαχαχα να σαι καλα
τι γελιο εριξα
Ντουβρουτζας με ηρθε.

Anonymous said...

HAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAHHAHAAHAH