Thursday, January 03, 2008

οι 7 καλλίτερες ρόμπες ξεκούμπωτες (μου) του 2007


Α, όχι, δόξα τω Θεώ, παράπονο δεν έχω! Κανένα! Το 7 ήταν μία σούπερ φρούτφουλ χρονιά για μένα. Χρειάστηκε να πάρω ντουλάπα καινούργια για να βάλω τις κερδισμένες ρόμπες της χρονιάς. Με ένα πρόχειρο υπολογισμό, πρέπει να κέρδιζα μία ρόμπα ξεκούμπωτη το μήνα, μάλιστα κάποια στιγμή κατά το μέσο της χρονιά κέρδισα και 2 μέσα σε ένα μήνα.

Έτσι είναι, όμως! Την υγεία μας να έχουμε, και όλα τα άλλα γίνονται.

Οι 7 πιο ξεκούμπωτες από τις ρόμπες που κέρδισα το 7 είναι:

1. Συναντάω στον δρόμο πρώην συνάδελφο με την οποία αντιπαθιόμαστε φρικτά. Ευτυχώς που δεν είχε χρειαστεί να συνεργαστούμε, θα με έβρισκαν κρεμασμένο στους καμπινέδες της εταιρίας. Ήξερα ότι είναι έγκυος και για να το παίξω «φιλικός» και «περασμένα ξεχασμένα» την πλησιάζω όλο χαρά, ακουμπώ το χέρι μου στην χοντροκοιλιά της και της λέω: Τα έμαθα, τα έμαθα! Πότε με το καλό; Η απάντηση: εεεεε… έχω γεννήσει εδώ και τέσσερις μήνες!

2. Είμαι σε interview σε πολύ τεχνοκρατική εταιρία. Ο τύπος με τον οποίο μιλάω είναι σούπερ συμπαθητικός και αισθάνομαι ότι το ίδιο σκέφτεται και αυτός με μένα. Η χημεία μεταξύ μας κοντολογίς, σούπερ. Τα λέμε, τα λέμε, τα λέμε, τα λέμε… και φτάνει η ώρα να φύγω. Σηκώνομαι, δίνω χειραψία, λέω τα κυριλέ τυπικουρί «χάρηκα πολύ και ευχαριστώ και μούμπλε μούμπλε και να τα ξαναπούμε» και ενώ είμαι σίγουρος ότι όλα έχουν πάει τέλεια, καθώς βγαίνω από την πόρτα λέω όλο χαρά και ενθουσιασμό (υπενθυμίζω, στον 45χρονο τεχνοκράτη που ποτέ δεν έχω ξαναδεί…): φιλάκια!!!!!!!!

3. Είμαι σε πάρτι στα βόρεια προάστια. Μία αδελφουλίνα καλεσμένη επειδή «αυτή είναι ξεχωριστή» έχει έρθει ντυμένη με κοστούμι που το σπάει με κατακόκκινο τεράστιο στραφταλιζέ μεταξωτό φουλάρι που το έχει τυλίξει γύρω από την μέση, τύπου ζώνη. Εγώ είμαι να ξεράσω και αρχίζω να σχολιάζω το ντύσιμο σε έναν γνωστό μου που πολύ συμπαθώ. Για ένα πεντάλεπτο λέω εναντίον του κακομοίρη με το κόκκινο φουλάρι στα λαγόνια τις πιο φριχτές ατάκες, από τις οποίες η πιο ανώδυνη ήταν «τώρα αυτό τι το φόρεσε, μην τυχόν και δεν έχουμε καταλάβει ότι είναι αδελφή ή για να κρύψει ότι είναι στις δύσκολες μέρες;» (άουτς! τι μλκς που είμαι ώρες ώρες). Ο γνωστός που τα ακούει γελάει μεν, λίγο μαγκωμένα δε… στο τέλος της βραδιάς αποδεικνύεται ότι η αδελφουλίνα με το κόκκινο είναι η καινούργια γκόμενος του αδελφικού παιδικού φίλου και συνεργάτη του ανθρώπου στον οποίο έκανα μπήτσην εν μόουνινκγ. Μάλιστα οι τέσσερις μας κατεβήκαμε μαζί στο κέντρο από το πάρτι στο αυτοκίνητο του γνωστού μου. Αμηχανία στην διαδρομή μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

4. Έφερα στο σπίτι και έριξα στο κρεβάτι μου τον ομορφότερο 28άρι που έχω γνωρίσει ποτέ και με το οποίο έχω βρεθεί γυμνός. …όμως αν και έλειωνα από καύλα, δεν κατάφερα να μου σηκωθεί, από τύψεις και ενοχές γιατί αν έκανα κάτι μαζί του θα το θεωρούσα απάτη προς τον άνθρωπο που, αν και δεν είχαμε τίποτα επίσημο και μιλημένο, ήμουν ερωτευμένος μαζί του. (και σύντομα κάναμε κάτι επίσημο και μιλημένο). Είναι ωστόσο προς τιμήν μου ότι εξήγησα στο παλικάρι ότι δεν μου σηκώθηκε και δεν είχα κέφι όχι επειδή αυτός δεν μου αρέσει αλλά επειδή εγώ είμαι ενοχικός και έχω μονογαμικό σώμα! (εντάξει, δεν θα ήταν σωστό να αφήσω τον άνθρωπο να πιστεύει ότι δεν μου αρέσει ή είναι ψυχρός ή γουάτέβερ και να του χτυπήσω την αυτοπεποίθηση). Πάντως η όλη φάση ήταν πολύ μαλακισμένη και ντροπιαστική.

5. Είμαι στο sodade. Βλέπω από απέναντι τρελό γκομενάκι. Παίρνω το πιο Κλαρκ Gayμπλ ύφος μου, βάζω θεληματικό πηγούνι, δασύτριχο στέρνο, σκέφτομαι ατάκα κήλερ και πηγαίνω να του μιλήσω. Πλησιάζω, λέω την ατάκα (δεν στην λέω να μην την κλέψεις, σόρη αλλά δουλεύει πολύ καλά και δεν θέλω να την κάψω) αλλά το γκομενάκι μιλιά. Ξαναλέω την ατάκα μην τυχόν και δεν με άκουσε… και τότε ο τυπάκος μου λέει: «Καλά, με δουλεύεις;». «ε;» απαντάω εγώ «τι εννοείς;» … να μη στα πολυλογώ ο τύπος μου εξηγεί ότι εγώ και αυτός είχαμε κάνει σεξάκοι πριν από 6 -7 χρόνια και εγώ το είχα ξεχάσει τελείως. Το πιο κουλό είναι ότι τότε του είχα δώσει «κατά λάθος μάη άς» λάθος τηλέφωνο και ότι τον πρώτο καιρό μετά το σεξάκι έκανα ότι δεν τον ξέρω (συγχώρα με ευγενικέ αναγνώστη ήμουν νιος και άμυαλος).

6. Στο γυμναστήριο: μην με ρωτήσεις πως, μη με ρωτήσεις γιατί, ντρέπομαι και μόνο να τα θυμηθώ. Η ουσία είναι ότι στο χαμάμ πάτησα, κατά λάθος φυσικά, το πουλί ενός ανθρώπου. Το περιστατικό το χρησιμοποίησα, για να το κολάσω μέσα μου, ως fiction και καλά παράδειγμα στην latin version του «την γλώσσα μου έδωσαν ελληνική» - αλλά η πραγματικότητα είναι ότι μου συνέβη στα αλήθεια.

7. Καλοκαίρι στο γυμναστήριο πάλι: είναι αργά το βράδυ, μόλις έχω τελειώσει το κολύμπι και είμαι στα αποδυτήρια. Είναι Αύγουστος και είμαι εντελώς μόνος. Στέκομαι λοιπόν μπροστά στον καθρέφτη ολόγυμνος και τσεκάρομαι… κοιτάω το σώμα, πού πρέπει να χάσω κιλό, πού πρέπει να πάρω κανένα θεληματικό πηγούνι, που είναι το στέρνο δασύτριχο κουλουπού κουλουπού – τα ξέρεις, τα έχεις κάνει και εσύ στην απομόνωση του σπιτιού σου. Μόνο που ο καλός σου, από ενθουσιασμό αρχίζω και… μιλάω στα love handles μου: «Εσύ σε λίγο καιρό δεν θα είσαι εδώ» λέω με φωνή στρουμφάκι στο σωσίβιο στην μέση… εκείνη την στιγμή διαπιστώνω ότι δεν είχα τσεκάρει καλά τα αποδυτήρια πριν κάνω τα ρεζιλίκια και πίσω από μία γωνία είναι χωμένος άλλος ένα παραμένοντας του Αυγούστου, ο οποίος με έχει ακούσει να μιλώ στο παχάκι, και με έχει δει να πιάνω το πισινάκι, να εξετάσω το πουλί στο καθρεφτάκι, και να γίνομαι ρεζιλάκι. Γουάτ δα φακ!

Έξτρα μπόνους: η πρώτη ρόμπα ξεκούμπωτη του 2008. δεν είναι πολύ ξεκούμπωτη, η αλήθεια είναι, αλλά αν σκεφτείς ότι είμαστε μόνο 3 μέρες μέσα στο 2008 μου αξίζουν κόνγκρατς!

Ήθελα, λοιπόν, να στείλω μήνυμα σε γνωστό την φράση «όλα τα καλά του θεού να έχεις το 8!». Μόνο που από κεκτημένη ταχύτητα και υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων μου στο εσεμέσινκγ κάνω λάθος και μου ξεφεύγει ένα πάτημα πλήκτρου και η λέξη ΚΑΛΆ γίνεται ΚΑΚΑ! Δηλαδή σε κάποιον έστειλα μήνυμα «ΌΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ». ΦΆΚ! Αυτός φυσικά δεν μου απάντησε, το είδα εγώ χτες το βράδυ όταν έσβηνα τα απεσταλμένα τι μαλακία έκανα, δύο μέρες μετά δηλαδή, και τον πήρα τηλέφωνο να γονατίσω να με συγχωρέσει αλλά πίπες, δεν μου απάντησε. Λες να με θεωρεί κουλό και δυσοίωνο; όχι θέ μου, όχι.

47 comments:

TzinaVarotsi said...

Είμαι πολύ γαιδούρα το ξέρω, αλλά με όλα αυτά που διάβασα ...κατουρήθηκα στα γέλια...
Σε καλό μου ...μεσημεριάτικα ΧΑΧΑΧΑ

(Πάω ν'αλλάξω βρακί..)χαχαχα

ΗarryTsopanos said...

Αμαν ρε Μπεουλη χι χι χι ασε μερικα κυριως σαν το νο 4 και 5 τα εχω παθει κι εγω πιο παλια,αλλα εκεινο το 'φιλακια'χι χι χι

Jimmy Rose said...

Για να σε παρηγορήσω και να αισθανθείς λιγότερο άσχημα, την πρώτη από τις ρόμπες του 2007 που περιγράφεις, μπορείς να την θεωρείς ως εκδίκηση (που ως γνωστόν τρώγεται κρύα) για τα όσα σου έκανε η κυρία.
Προσωπικά πατάω delete στις "καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς" στιγμές κάθε χρονιάς. Καμία φορά όμως όλο και κάτι μένει: Λίγο πριν το καλοκαίρι βρίσκομαι σε ένα διπλανό γραφείο και θάβω κάποιον συνάδελφο. Χοντρά όμως, για τα πάντα, με συγκεκριμένα στοιχεία για τα όσα έκανε στη δουλειά. Και φυσικά με δυνατή, στεντόρεια φωνή, μην τυχόν και υπάρχει κανένας βαρήκοος στην περιοχή. Μόλις τελειώνω μία πρόταση, εμφανίζεται ο περί ου ο λόγος στην πόρτα. Σίγουρα κατάλαβε ότι μιλούσα για εκείνον και ακόμη πιο σίγουρα άκουσε τα μισά από όσα είπα. Ντράπηκα.

mahler76 said...

Ok σε ρόμπες ξεκούμπωτες και χωρίς φόδρα έχω αρκετές (κάποιες δε, πρέπει να είναι από την ίδια ράφτρα με τη δικιά σου γιατί και χρωματάκι και μέγεθος ίδιες). άλλα να πατήσω κατά λάθος το πουλί κάποιου ε αυτό όχι χαχαχαχαχαχαχαχαχα έλιωσα και μόνο που το διάβασα. (υποθέτω το ίδιο έπαθε και το πουλάκι μόνο που το πάτησες χαχαχαχαχααχα)

Anonymous said...

για το πέντε θέλω να σχολιάσω....θεία δίκη. πολύ το ευχαριστήθηκα. έπρεπε να σε τσιτσιρίσει αλλά το παιδί έδειξε ανώτερο πνεύμα.

revqueer said...

Εγώ που θεωρώ τον εαυτό μου βασιλιά (καλά... βασίλισσα) της ρόμπας, τα κοιτούσα κι έλεγα 'Σιγά το πράγμα' μέχρι που έφτασα στο 6! Παιδί μου πως το πάτησες το πέος;;; Του κρεμόταν μέχρι το πάτωμα ή εσύ λόγο πολυκοσμίας για να κάτσεις εκεί που ήθελες πατούσες από πέος σε πέος όπως περνάμε το ρυάκι πατώντας στα βραχάκια που εξέχουν;

toymaker said...

Απίστευτο προβατάκι...
Ακόμα γελάω...
Εγώ τις δικές μου "ρόμπες" τις κάνω delete. Ένα μυαλό έχω, τι να πρωτοθυμηθώ. χεχε

Unknown said...

Πως? πες μου πως στο καλό πάτησες το πουλί του ανθρώπου????

και πες μου επίσης τι στο καλό του είπες του χριστιανού μετά? ουπς, συγνώμη?

λοοολοολλολ

φιλιά και καλή χρονιά να έχεις :)

Anonymous said...

γελασα με ολες ( σορυ κιολας) εκτος απο την τελευταια, οπου μ' ελουσε κρυος ιδρωτας γιατι εστειλα παρομοιο sms και το 'σβησα χωρις να το ξαναδιαβασω. λες?? ε ρε γλεντια...:)))

anorymous

boutsoukas said...

Hilarious!!!! Συγγνώμη, αλλά ακόμα γελάω....
Και για να σε κάνω να αισθανθείς καλύτερα, για το ποστ σου αυτό ενημερώθηκε μόλις φίλη μου, που είναι στις μέρες της να γεννήσει... Είμαι βέβαιη ότι θα συνεισφέρεις τα μέγιστα σε μία αβίαστη και ξεκαρδιστική γέννα!!!!!
Να 'σαι καλά!!!!

€lisavet said...

Καλή χρονιά προβατάκο! Είναι απιστέφταμπλ...και τα γεγονότα αλλά και που τα θυμάσαι! Εγώ μάλλον στην πορεία τα ξεχνάω τα δικά μου :)

ps:ωραία ρόμπα!

Jimmy Rose said...

Αφού το πάτησες, του το φίλησες τουλάχιστον του ανθρώπου για να μην πονάει?

Cookie Basher said...
This comment has been removed by the author.
Cookie Basher said...

Και λίγα σου είπα εκείνο το βράδυ στο Sodade, έχε χάρη όμως που είσαι το αγαπημένο μου πρόβατο!
Καλή χρονιά :**

ethanandthecity said...
This comment has been removed by the author.
ethanandthecity said...

γι αυτόυς ακριβώς τους 7 λόγους και ακόμα περισσότερους αγαπάμε γκαφατζήδες, γλυκούληδες τοξοτάκους! τουλάχιστον είστε πάντα ειλικρινείς!
happy new year!

Marina said...

ΚΑλή χρονιά προβατάκι! Και οι 7 σου ρόμπες ήταν υπέροχες, αλλά η τελευταία έκλεψε τη παράσταση, που εσύ έδωσες στον ατυχή που 'ετυχε να θαυμάζει τα love handles σου..θα έπεσε στην τουαλέττα απο τα γέλια.

Σου εύχομαι για το 2008 πολλές γκάφες, να κάνεις, να τις γράφεις και να αυτοσυγχωρείσαι και να γελάμε.. (ξέρω ότι είμαι παλιοτόμαρο)

Marina said...

Απορία: Αυτό το πέος που πάτησες στο χαμάμ, που βρισκόταν?

BLUEPRINTS said...

ε όχι αγάπη μου, πραγματικά ξεπερνάς κάθε φαντασία, απλά δεν υπάρχεις... όλα αυτά είναι προϊόν μηχανής γραψίματος...

Unknown said...

Μωρό μου είσαι η πιο απολαυστική Sex-and-the-City-meets-editorial-του-NIΤΡΟ ρομπ ντε σαμπρ ever!!! EVER ΟΜΩΣ!!!

xxx

Είδωλο said...

Μα καλα ουτε σε ταινια με τον Ανταμ Σαντλερ ομως...
Μα ουτε!

μια κουκουρουκου πριγκιπισσα said...

ime sto londino. vlepo ton gkomeno tis kollitis moy, pu ixa na ton do kana xrono. ton xeretao k skeftome apo mesa mou, kale omorfine aftos.\k ti tu leo????????????????????
oxi pes mou
marie, se thimouna pio asximo
tragiko?
oxi pes mu

Anonymous said...

Εγώ δε θα μείνω στο πουλί του ανθρώπου που πάτησες.. αλλά στο δικό σου το πουλάκι που δεν έκανε τσίου τσίου επειδή ήταν ερωτευμένο με άλλο πουλάκι.

υ.γ. μπράβο ρε προβατίνο...
υ.γ.2. είσαι βλάκας όμως! κοτζάμ 28χρονο ξερολούκουμο στο δίσκο!!! :-P

Anonymous said...

Λοιπόν παρά την αδιανόητη περιπλοκότητα όσων ακολουθούν, εγώ νομίζω ότι το (1) εξακολουθεί να είναι το πιο ξεκαρδιστικό!
Για το (3) και ιδίως το (5) έχω απλώς να πώ ότι όντως υπάρχει Θεός από ψηλά και κολάζει την ανθρώπινη ποταπότητα.
Για το (2) θα παρατηρήσω ξερά ότι "το ύφος είναι ο άνθρωπος", για το (4) ότι συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια και για το (7) ότι είναι πολύ χαριτωμένο και δεν το βρίσκω άξιο ενοχής.
Αλλά αυτό το (6)..... Για το θεό! πες μας πώς έγινε αυτό το "τυχαίο" λάθος!

Υ.Γ. Δικό μου αντίστοιχο: Είναι βράδυ, αλλά όχι προχωρημένο. Βρίσκομαι έναντι της Γκράβας και δεν καλοξέρω την περιοχή. Σταματώ ο γκαβούλιακας μπροστά από έναν κύριο που στεκόταν όρθιος και ρωτώ απαθώς: "Η οδός τάδε ξέρετε που είναι;" Μου απαντά γελώντας:"τι να σας πώ, είμαι σε μια στιγμή πολύ προσωπική" και ΜΟΛΙΣ ΤΟΤΕ συνειδητοποιώ ότι ο τύπος τον είχε βγάλει έξω και κατουρούσε το δεντράκι ενώπιόν του!

alienlover said...

όλα άξια ρόμπας, δε λέω, αλλά πιστεύω πως η αποθέωση είναι τα αχεμ... ξυνόμο*να και στο ρώσικο βιβλιοπωλείο.

αυτό με τα εσεμές έχει κλείσει πολλά σπίτια..
έχω ευχηθεί από την καρδιά μου καΚο καλοκαίρι, χρόνια καΚά, καΚά χριστούγεννα, σε βαθμό καΚουργήματος

πάντως, για να μην νιώθεις παντέρμος σε αυτη την άδικη γη, θέλω να ξέρεις πως κάνω κι εγώ τέτοια τραγικά ρε γμτ, αλλά ντρέπομαι να τα βγάζω στο μπλογκ .. ειλικρινα δηλαδή τι να πρωτοθυμηθώ... αχ Παναγία μου....

One Big DJ said...

den yparxeis..ena pros ena apolaystika!!!! mpppeeeeeeee

Coco said...

Τί να πω βρε Πρόβατε, ψόφησα στα γέλια πάλι! Αυτό με τα "φιλάκια" τό΄χω πάθει παλιά σε επαγγελματικό τηλεφώνημα. Όσο για το θάψιμο, η λύση βρέθηκε μόνη της φέτος: όσους θάβω, το κάνω φωναχτά, ασύστολα και είτε το ακούνε είτε τους το μεταφέρουν καλοθελητές και γω είμαι όλο χαρά με τα μούτρα που κάνουν, γιατί συνήθως πρόκειται για θρασύδειλους ρουφιάνους! Πιάνει!

Tanila said...

Πάτησες το πουλί ενός ανθρώπου;
ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;
ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;
.....
κλαπ κλαπ κλαπ

(ελπίζω ότι εννοείς ότι του πάτησες τον παπαγάλο του που τον είχε φέρει στο χαμάμ)

xomeritis said...

Πως είναι δυνατόν να πατήσεις πουλί; ή μάλλον που βρήκες τέτοιο πουλί που να μπορεί να πατηθεί; (κατά λάθος βέβαια, γιατί συνειδητά υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι οπότε δεν προκύπτει θέμα "προεξοχής"). Πες μου, γιατί θέλω να πατήσω κι εγώ.

nikisot said...

χαχαχχαχαχαχαχ ελιωσαααααααααα
καλα αυτό με το πουλί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

YO!Reeka's said...

εγώ μπορεί ξένα πουλιά να μη πατάω αλλά όπως ξες το μερίδιό μου στη γκάφα το έχω (μη σου πω και το μερίδιο πολλών άλλων ανθρώπων). πιο πολύ γέλασα με τα "φιλάκια", έχω κλείσει εγώ υπερ-σοβαρά τηλεφωνήματα με "τα λέμε", και "έγινε ρε" και να γίνεται μετά στο γραφείο κόλαση, να κατουριούνται από τα γέλια

lee said...

Σε πάω! Εγω τη ρόμπα μου την εβαλα για πλύσιμο...

Επίσης: Προσκληση σε παρτυ. Για λεπτομερειες, παρακαλω επισκεφθείτε μας... :)

oni said...

Μα πως τα κατάφερες να πατήσεις κοιμώμενο πέος εις χαμάμ; ΛΟΛ!

Πάντως προβατάκο ρόμπα ξεκούμπωτη σαν αυτή του Πασχάλη Αρβανιτίδη δεν υπάρχει! Ίσως θα έπρεπε να βάλουμε στόχο να καταρρίψουμε το ρεκόρ του!

Good As You said...

χρόνια πολλά προβατάκι μου.. πάντα να μυρίζεις σούπερ.

ΠΑΥΛΟΣ said...

Κουλό και δυσοίωνο το αμνοερίφιό μου?
Ποτέ, ζαμέ, νέβερ ........

Sound Of Freedom said...

Χι χι χι χι χι τελικά είσαι και συ ένας ζερζεβούλης προβατάκος...

Χαζοχηνα said...

και φαντασου τι αλλο εχεις κανει και ΔΕΝ μας το λες :-)))

bill g. said...

Ουάου προβατίνι! Σε ζηλεύω και σε θαυμάζω! Μια απορία για το 6 (not surprisingly): το πουλί είχε πέσει ή εσύ είχες ανέβει, ώστε να το πατήσεις?

α και για το 4, τι ρομαντικό (και συνάμα τι κερατούκλης που ήσουν που πήγες να απατήσεις τον ανθρωπάκο σου).

Ευτυχισμένο και ρομπάτο το 2008!

Lily said...

Αξέχαστο θα μείνει και σε αυτόν που του πάτησες το πουλί το 2007!!
Τι γέλιο έχω κάνει ....που σκέφτομαι αυτή την σκηνή!!

Anonymous said...

Me ekanes kai gelasa toso poli. Eisai xarma. Me ligoteres robes to 08. Elena

Dr_MAD said...

Εύχομαι 2000 + 8 ρόμπες ακόμα για φέτος. Δε σε χορταίνω ΣΕ λέω. Χαχαχα

Και για το sms μη σκας. Αλλαξα νούμερο

Provato said...

ΕΊΣΤΕ ΟΛΟΙ BITCHES! ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.

:-)) thanx για τα σχόλια τα πολλά και τα αστεία.

και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. ΣΟΡΗ ΜΩΡΑ ΜΟΥ.

xxxxxx 2 all!

Anonymous said...

παρακαλειται ο ανθρωπος του οποιου το πουλι πατηθηκε να μας πει λεπτομερειες..ψοφαμε

Anonymous said...

Θεος.

Αρης Δαβαράκης said...

Γειά σου προβατάκο! Μπέ κι' απο μένα που πάω για ύπνο! Θα τα πούμε αύριο;

Aphrodite said...

Εμ... αν δεν είναι το πουλί πετούμενο, γρήγορα γίνεται... πατούμενο!
:))))

Είσαι απίστευτος πάντως! Και όλα τα 7+1 και το τελικό ολικό 9 που έγραψες παραπάνω... μπεεεεεσμουάτς!

ΥΓ- σοβαρά τώρα, είσαι σίγουρος ρε πρόβατε ότι δεν είμαστε σε αντίθετες άκρες σκουληκότρυπας - σε αρνητικό ή κατι τέτοιο? Γιατί κι εγώ πάτησα σε μια φάση το βυζί μιας - και μάλιστα γλύστρησα κιόλας :)))) απλώς δεν νομίζω ότι θα το περιγράψω ποτέ μου τόσο πετυχημένα όσο εσύ...

Iliaxtida said...

ante kale.egw na deis ti gkantemes epatha prin arxisei to 8.alla twra ola arxizoun siga siga na ftiaxnoun.. ouf!!!!!!!! :)