Friday, February 29, 2008

Το σ' αγαπώ, δεν το λέω, δεν το λέω σε κανέναν...

Ο αγαπημένος μου ο Thomas με προσκάλεσε να διαλέξω ένα ή δύο τραγούδια με τα οποία θα έλεγα το σ' αγαπώ. ασταδγιάλα... δουλειά δεν είχε ο δγιάολας...

ένηγουέη, επειδή δεν θέλω να του χαλάσω χατήρι και να νομίζει ο κόσμος ότι είμαι κανένας ξυνίλας εδώ είναι τα τραγούδια.

Για σοβαρή σχέση θα διάλεγα να πω σε αγαπώ με ένα τραγούδι που θέτει όρια και βάζει τις βάσεις για μία σχέση που θα αντέξει το τέστ του χρόνου:

Πέγκυ Ζήνα - Αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι

Αν ήθελα να πω "σ' αγαπώ" μόνο και μόνο για να ξεχαρμανιάσω και για να μου κάτσει ξεπέτα, θα διάλεγα ένα τραγούδι που δείχνει τι πχιότητα έχω σαν άθρωπας ώστε να ψαρώσει ο άλλος, να μου ανοιχτεί, να με εμπιστευτεί και να μου κάτσει για σεξάκοι.Μετά το sex εννοείται θα την έκανα με ελαφρά. θα έδινα λάθος κινητό, δεν θα απαντούσα σε μηνύματα και αν τον πετύχαινα σε κάνα μπαρ θα έκανα ότι δεν τον ξέρω. ...εκτός και αν ήταν καλό το σεξάκοι, πραγματικά καλό όμως.

Χάρις Αλεξίου - Ερωτικό

αυτά. ορίστε, μου λέτε, τώρα, τι καταλάβατε με τα γαμωμπλογκοπαίχνιδα που έχουμε μπλέξει. λες και δεν έχουμε μυαλά να σκεφτούμε θέμα για post και πρέπει να τρέχουμε να σουρομαδιόμαστε με τις προσκλήσεις

update: στο γαμωπαίγνιδο αυτό με κάλεσε και άλλος ένας μεγάλος αγάπιος και τρυφέριος ο neverlandean

γκρ γκρ γκρ γκρ

9 comments:

Constademon said...

XaXaXa ... βρε provate, αμα δώσεις λάθος κινητό δεν θα χρειαστείν να ΜΗΝ απαντήσεις στα μηνύματα. Παντως εμένα αμα μου αφιερώνανε το "Αν πας με άλλη" θα το εκτιμούσα. Με βολεύει. Με άλλη δεν θα παω σίγουρα. Με άλλον, ε, δεν δεσμεύομαι !!!

ΠΑΥΛΟΣ said...

Αγόρι μου εσύ, τι κάνεις?

miss you...

mahler76 said...

Εγώ θα σου καθόμουν με την Αλεξίου.
όσο για την Πέγκη, έχω δεί την πρώτη παγκόσμια εμφάνισή της στο Κηποθέατρο Νικάιας με αυτό ακριβώς το τραγούδι και παρουσιαστή τον Θεοδωρή Ρακιντζή...αχ τι παιδικά τραύματα έχω κι εγώ...

Anonymous said...

Ego 8a afierona Angela, oti prepei gia tetoiew periptoseis... Kai 8elo na er8o na se arpakso apo tin allh... 8a sta bgalo ola sthn fora... ekserontai ta megala soy matia...
Gia trelh ksepeta omos 8a ebaza dagoto tis Thelksis... Exeia ta matia poy latreyo...
Poly piotita epese ksafnou re paidi moy kai skiaxtika.
DIN

cobden said...

Τώρα πρόσεξα τον ποιητικό στίχο "είσαι λίγο κρύος, υπάρχει κάποια ψύχρα" στο άσμα της Πέγκυς!Κάθε φορά που το ακούω,ανακαλύπτω και κάτι καινούργιο, τελικά!Έτσι είναι τα μεγάλα τραγούδια!

Όσο για το "Ερωτικό", σωστά το έθεσες!Για ένα πήδημα είναι ότι πρέπει!

Provato said...

constademon καμία φορά με πιάνει ανθρωπιά και δίνω στους ξεπέτες το κανονικό κινητό ο χαζός. χεχεχε! α, και άσε τις σοφιστίες με τους στίχους του άσματος. είτε με άλλον πας είτε με άλλη θα στο σπάσω το κεφάλι! :-)

pavlo τι να κάνω αγωνίζομαι. κι εγώ miss αλλά είμαι στις πολύ κλειστές μου τελευταία. ευτυχώς που δεν με πειράζει! φιλιά μωρό, θα σε τηλεφωνήσω.

mahler76 μα με την Αλεξίου δεν υπάρχει κανείς που να μην μου κάθεται. είναι ticket to cheap sex το τραγούδι σου λέω! Όσο για την Πέγκυ ζηλέυω που το είδες αυτό ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ!!!! :-))

DIN ζήτω η άντζελα! :-)

codben όχι απλά μεγάλο τραγούδι, ΤΕΡΑΣΤΙΟ είναι! τεράστιο. όπως και το ερωτικό! μπεε φιλιά!

mahler76 said...

sex with me, cannot be any cheaper anyway :))

Είδωλο said...

Kαλα δεν υπαρχει
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Ξερεις ποσο καιρο εψαχνα να βρω ενα τοσο κουλτουριακο βιντεο?

Μαλακα εμεινα.

Ωστοσο το cd το εχω αυθεντικο για εκβιασμο σε κανα 2 χρονια απο την Πεγκυ, το ειχα βρει 1 ευρω στον Ζαχαρια στο μοναστηρακι και νομιζω οτι θα τα βγαλει τα λεφτα του

Unknown said...

απαπα ξυνίλαααα :-D