Friday, February 29, 2008

Δουλειά δεν είχε ο δγιάολας...

ε ασταδγιάλα

γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ

νευρ νευρ εντατικ νευρ νευρ εντατικ

τσατιλ τσατιλ εντον τσατιλ τσατιλ εντον

Δύο από τα πιο καυτά αγώρη της ελληνικής blogόσφαιρας ο Holden και ο Blueprints με προσκάλεσαν σε ακόμα ένα παιχνίδι. ασταδγιάλα. ξέρεις πιο είναι, αυτό το σούπερ λέημ και βαρετό με το βιβλίο. Τι να κάνω που δεν θέλω να νομίζει κανείς πως είμαι κάνας γρουσούζης και που αγαπώ holden και blueprints... αναγκάζομαι να σφάξε με πασά μου να αγιάσω, να παίξω... γκρ γκρ γκρ :-[

φύγαμε.

αυτόν τον καιρό διαβάζω το "ο Συμβιβασμός" του Ηλία Καζάν εκδόσεις Μελάνι. είναι λοιπόν το βιβλίο που έχω δίπλα μου αυτή την στιγμή, αλλά και όλες τις υπόλοιπες.
Περίεργο βιβλίο, χειμαρώδες θα το έλεγα, μπόλικο σε σελίδες και λέξεις και νοήματα αλλά όχι φλύαρο. Πότε μου αρέσει πολύ, πότε καθόλου (...τι περίεργο, ε;) αλλά συνολικά το απολαμβάνω.

Να πω την αλήθεια, ταυτίζομαι κιόλας, βλέπεις τον βασικό ήρωα τον λένε Βαγγέλη και είναι διαφημιστής και Έλληνας της Αμερικής που βρίσκεται σε μεγάλο σταυροδρόμι της ζωής του. και σε υπαρξιακές αγωνίες.

σελίδα 123, 6-7-8 περίοδοι:

Εκεί, μας έπαιρνε κάμποσο για να ξεντυθούμε, χαμένος ο καθένας στις σκέψεις του. Έτσι, κάποια στιγμή ξαναβρισκόμασταν στην κρεβατοκάμαρα, αντιμέτωποι με την πραγματικότητα της σχέσης μας. Είχε αγοράσει μερικά πολύ ερωτικά νυχτικά, πιο αποκαλυπτικά από ότι συνήθιζε παλαιότερα, καθώς και μερικά που ήξερε ότι προτιμούσα, τα πολύ απλά.

[ορκίζομαι, ορκίζομαι, δεν το έκανα επίτηδες το sex απόσπασμα. ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ. είναι τυχαίο! ειρήσθω εν παρόδω βέβαια, αποδεικνύεται ακόμα μία φορά και με ακόμα έναν τρόπο ότι έχω το sex στο αίμα μου... μέχρι και η τύχη και οι συμπτώσεις το επιβεβαιώνουν... χεχεχε χοχοχοχο]

7 comments:

toymaker said...

Μ αρέσουν αυτά τα τυχαία...χιχιχι

mahler76 said...

Provate εγώ δεν πιστεύω στις συμπτώσεις....
Toymaker, ντροπή σας, είναι και Παρασκευή...

ΠΑΥΛΟΣ said...

Πωπω γκρίνια.
Τι να πω και γω που το βράδυ μ'έχουν καλέσει να πάω να δω Λάσκαρη στο θέατρο και δεν μπορώ να το αποφύγω?

ΠΑΥΛΟΣ said...

Σήκωσέ το το τιμημένο!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Ayth thn periodo sto komodino mou yparxei enas oloklhros tomos sudokou, sas to sinisto anepifilaxta, pairnaei sosta mhnymata, ka8oloy fliaro kai entelos safe!

Provato said...

toy και μένα μου αρέσουν. χεχοχε! :-)

mahler συμπτώσεις δεν υπάρχουν!!!

pavlo να πας και να πεις ένα τραγούδι και να μας κάνεις και αναμετάδοση! όσο για το τιμημένο, που να το σηκώσω αφού δεν ήμουν στο σπίτι ε; φιλί μπεεε

ανώνυμε σκυλοβαριέμαι σουντόκου. γιον γιον χασμουρήτ εντατίκ. αλλά περί ορέξεως... :-)

Χαζοχηνα said...

μια ταχυτητα, μια αμεσοτητα, ενας απολυτος εναρμονισμος με το περιβαλλον, μεχρι και σε παιχνιδι πηρες μερος.. βρε μπεε μας, μηπως σου συμβαινει κατι και μας το κρυβεις?
φιλουρες τσιμπιτες:-))