Tuesday, April 15, 2008

Λύσσιαξες βραδιάτικα, ύπνο δεν είχες να κοιμηθείς λιγάκι; σαν τον βρυκόλακα ανέβαζες ποστ σετ σεντόνια πειραϊκή πατραϊκή!!

έλα να δούμε μερικές σούπερ ωραίες διαφημίσεις/καταχωρήσεις από όλον τον κόσμο. θα σου αρέσουν, γιατί έχεις γούστο και αισθητική (or not γκούχου γκούχου):

Τριάδα από την Ρωσία (αμέ, τι νόμιζες) με θέμα το βιβλίο. Χρησιμοποιεί σύμβολα άλλων τρόπων διασκέδασης τα οποία είναι φτιαγμένα από βιβλία για να πει ότι και αυτά είναι πολύ διασκεδαστικά:

"το να διαβάζεις βιβλία είναι το ίδιο ενδιαφέρον όσο και το να βλέπεις ταινίες" λέει αυτό:

"το να διαβάζεις βιβλία είναι το ίδιο ενδιαφέρον όσο και το να είσαι στον ιστό" λέει τούτο:

"το να διαβάζεις βιβλία είναι το ίδιο ενδιαφέρον όσο και το να παίζεις παγνίδια κονσόλες" λέει το τρίτο:
εννοείται ότι δεν βάλανε "το να διαβάζεις βιβλία είναι τόσο ενδιαφέρον όσο το σεξάκοι" γιατί αυτό είναι τόσο noooot true.

ξανά τριάδα από μαμά Ρωσία. Εδώ διαφημίζεται μεταφραστικό κέντρο. Αριστερά η αγγλική υπογραφή του συγγραφέα, δεξιά πάλι η υπογραφή του αλλά στα Ρώσικα, με ρωσική γραμματοσειρά. Το μήνυμα απλό λιτό απέριττο: "Απόλυτη ακρίβεια", στην μετάφραση εννοείται. Πολύ με αρέσουν και οι τρεις:



"τόσο ακαταμάχητη μυρουδγιά" λέει αυτή η διαφήμιση με το γκομενάκι που μυρίζει το βρακάκι του - είναι για απορρυπαντικό, λολ δεν είναι;
ναι είναι.

εδώ η διαφημιστική βασίστηκε σε μία φωτό εμένα και της Sikias από την εποχή που ήμασταν παντρεμένοι και την έκανε διαφήμιση για καφέ. έπρεπε να το κάνουμε, μας έδωσαν καλά λεφτά και έχουμε τρελά δικαστικά έξοδα, το ξέρεις:
κλικ στην εικόνα να διαβάσεις κείμενο - θα κοπείς, πάρε χάνζαπλαστ.

λατρεμένο δίδυμο. όταν τις είδα γέλαγα 17 δευτερόλεπτα, ειδικά αυτή με το γατάκι είναι τέλεια. λολ. αριστερή πλευρά λέει "όχι", δεξιά πλευρά λέει "ναι". είναι για καραμελίτσα και το μήνυμα και στις δύο είναι "ένας φίλος που τρώγεται". χεχεχεχε χιχιχιχι χοχοχοχοχο:

τόσο ωραίες που σου φτιάχνουν το κέφι. η εικόνα γατάκι ανάμεσα σε καραμολέγκο είναι ό,τι ωραιότερο έχω δει από καταβολής κόσμου τα τελευταία 15 λεπτά.

"παίξε το sony playstation τρίο και θα σου στήσουν άγαλμα στις φανταστικές παιγνιδοχώρες όπου διαδραματίζονται τα scripts των παιχνιδιών" λένε αυτές οι δύο κονσολοδιαφημίσεις - με αρέσουν, αλλά δεν με κάνουν καμπανάκι στο κεφάλι:
θα μου πεις δεν είμαι target group. πάντως αισθητικά μπράβο μου.

Η καλύτερη διαφημιστική όλων των εποχών, η BBH, διαφημίζει τον εαυτό της με 3 διαφημίσεις που αναφέρονται σε τρεις καμπάνιες της που είναι γνωστές σε όλον τον κόσμο:Axe:
Johnny Walker - Keep Walking:
Audi:

Τα ουίσκια γενικά τρέμουν και φοβούνται μην τυχόν και χαρακτηριστούν, περισσότερο από όσο είναι, παλιομοδίτικο ποτό από την πιτσιρικαρία. Γι αυτό και κάνουν καμπάνιες πολύ μοντερνοτρέντηκες, ώστε να μην αγγίξουν το θέμα "πόσο trendy είναι να πίνεις ουίσκι;". Όταν το canadian club πήγε στην Αμερική κόντρα στο ρεύμα αυτό και έβγαλε διαφημίσεις που χρησιμποιούν θετικά to ότι είναι κλασικό, παλιακό ουίσκι όλοι λέγανε ότι έκανε τρελή μαλακία. Αλλά δεν! Με αυτές τις πολύ τίμιες διαφημίσεις που είναι και πολύ ωραίες, για πρώτη φορά μετά από πολλά πολλά πολλά πολλά χρόνια το Canadian Club αύξησε τις πωλήσεις του. how materialistic is that?? Οπωσδήποτε κλικ στην εικόνα να διαβάσεις τίτλους και όσο μπορείς κείμενο.


πριν σε αφήσω, πολύ σε κούρασα το ξέρω, ας ξαναδούμε άλλη μία το γατάκι το λατρεμένο. λολ: μ΄αρέσει να βλέπω... γατάκια... λολ

α, μην ξεχνάς: βάλε και εσύ μία Μανίνα στο σπίτι σου, μπορείς. παίξε στον διαγωνισμό, παίξε ντάμ γιου!

8 comments:

APSOY said...

ρε προβατάκοοοοο...
Μ αρέσουν οι διαφημίσεις που επιλέγεις! :)))

ΥΓ(αυτή με το βρακί, με φρίκαρε λίγο... στην αρχή είδα έναν πολύ προικισμένο νάνο...:P)

Καλημέρα!

tsok said...

Αν σας ενδιαφέρουν οι σουηδικές ψαροκαραμελίτσες και δε βαριέστε να πάτε αεροδρόμιο, έχει στην ΙΚΕΑ (όπως επίσης σολωμό, κατεψυγμένα, προκάτ, αλλά εθιστικά κεφτεδάκια, τσίπουρο σουηδίας, φρυγανιές κλπ). Ευχαριστω.

Anonymous said...

To ήξερα ότι είσαι psychic. Κάτι ξέρεις και δεν σηκώνεις το τηλέφωνο που σε παίρνω, θα άκουγες το βρισίδι της χρονιάς. Μα είναι δυνατόν να έχουν γράψει τόσο σημαντικοί συγγραφείς στην ιστορία της ανθρωπότητας και εσύ να προτείνεις Μανίνα Ζουμπουλάκη; Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Δεν ξέρω μήπως έχει γράψει κανα βιβλίο και ο Μπιμπίλας να μας το προτείνεις.... Επειδή ξέρω ότι θα συνεχίσεις να μην σηκώνεις τηλέφωνα, μην τολμήσεις να με πάρεις για χρόνια πολλά το Πάσχα. θα σε βρίζω ακόμα για τη Μανίνα....

Constademon said...

ΚαραLoL διαφημίσεις δεν το συζητώ!
"γατάκι ανάμεσα σε καραμολέγκο"
μ'ακουσε ολο το γραφείο πάλι ;ο)

Anonymous said...

Αυτή με το ψωρόγα(τόστ)+ αυτή με την κομμένη ντομάτα έπανω στην κουρούπα του "κοριτσακίου" είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ!!!!
@apsoy 'Εγραψες με το νάνο

Είδωλο said...

Ψαροκαραμελα?
Ψ Α Ρ Ο Κ Α Ρ Α Μ Ε Λ Α?
right...

Hfaistiwnas said...

Το καημένο το γατί! Και είναι και χαριτωμένο! (Θα συνεχίσω σε στυλ ουρανού) Ψάρι καραμέλα; Μα ψάρι; Τόσα ζώα υπάρχουν! Ψάρι;;; Τέλειες οι διαφημίσεις, αυτές τις ΒΒΗ είναι πρωτότυπες να το πώ; Έτσι θα το πω!

Provato said...

apsoy μπεευχαριστώ ρε. λολ με το νάνο λολ. χεχε1 :-)

tsok ευχαριστούμε για το info. εγώ θα πάω οπωσδήποτε για να δοκιμάσω τις καραμέλες. λολ :-)

ν. χαλάρωσε μωρέεεεεε! :-)

constademon μπεεε όμορφο sexy αγόρι. :-)

aunt και εμένα αυτές είναι οι αγαπημένες μου. λολ. :-)

χ-ουρανού νομίζω ότι η καραμέλα μόνο στο σχήμα θυμίζει ψάρι. κατά τα άλλα είναι γλυκιά σαν καραμέλα κανονική. (ορ ατ ληστ αή χόπουπ). χεχε.

hfaistiwna και μένα μου άρεσαν της bbh πολύ - αλλά θα περίμενα κάτι καλύτερο από την bbh. αρονό... xxx