Friday, April 18, 2008

happy anniversary honey

Σαν σήμερα το 06 (το εννιακόσια έξι that is) έγινε ο μεγάλος σεισμός του San Francisco. Ε να μην το γιορτάσουμε; με την καλή έννοια.

Tότε δεν ύπηρχαν ακριβείς μέθοδοι για την μέτρηση σεισμών οπότε οι επιστήμονες εκ των υστέρων διαπίστωσαν ότι η ένταση του ήταν 7,9 της κλίμακας Ρίχτερ. Αν σκεφτείς ότι κράτησε κάτι περισσότερο από 60 δευτερόλεπτα, καταλαβαίνεις γιατί η πόλη ισοπεδώθηκε.

Και μετά ήρθε και μία τεράστια φωτιά, και στα 70s ήρθαν οι αδελφές και αποτέλειωσαν την καταστροφή. Τεςπα. Δες φωτό να μαθαίνεις:




Για το τέλος πάρε και ένα χοντροπρόβατο:


και ο διαγωνισμός, μην ξεχνάς, συνεχίζεται. έλα, παίξε αφού σε αρέσει το γράψιμο, γιατί να μην μάθεις και μερικά μικρά μυστικά του από μία ειδήμονα;

8 comments:

€lisavet said...

Σ'ευχαριστώ!!! Μου ήρθε ουρανοκατέβατο πάνω που το χρειαζόμουν! :)

Dr_MAD said...

Οι αδερφές να σημειωθεί ότι αποσυρθηκαν πιο παραλικώς από τα 90s. Πιο beachy (bitchy). Λέγε με Santa κάτι (3 γίνανε πλέον τα gay territories)

Επίσης, τραγούδι αφιερωμένο στην επέλαση των homos στην περιοχή

Σεισμός
σεισμός ερωτικός
και χάνομαι μαζί σου :-D

Hfaistiwnas said...

Ώστε έτσι...
:)

Sound Of Freedom said...

Τι προβατάκι μπουλουκάκι ειναι αυτό; Αχου το μωλέ μωλέ μωλέ!! :pp

Anonymous said...

"Περνάς και γύρω σου καμένη γη αφήνεις"
Μπουλουκοπρόβατουλίνι μουχουμουχουμουχου!!!

Nikos said...

Ο Θεός ήξερε ότι θα πάνε οι αδερφές εκεί και έκανε τους χαζοστρεητ να φύγουν πρώτα ώστε να υπάρχει πρόσφορο έδαφος! μουχαχα

BLUEPRINTS said...

μ'αρέσει
ΛΟΛ

Provato said...

ελισάβετ πρώτον: ποιο σου ήρθε ουρανοκατέβατο; δεύτερο: γιατί δεν μπορώ να δω το μπλόγκ σου, τι κουλά είναι αυτά με τις προσκλήσεις και τα παρόμοια; για κανόνισε σε παρακαλώ. άντε! γκρ γκρ γκρ γκρ Λολ

madάκο είσαι εντελώς παλαβός και πανέξυπνος. χεχεχε χοχοχοχο (τι ωραία τραγούδι ο σεισμός ερωτικός - άρεσε του x-oyranoy χεχεχε πολύ).

ηφαιστιωνάκο έτσι έτσι. :-)

μπέμπη θέλει να το χαϊδέψεις. λολ. :-)

aunt μπεεε :-) xxx

mr F. respect ρησπέκτ ρησπέκτ ρησπέκτ ρησπέκτ. λολ τέλεια σκέψη. λολ

blueprints Κι εμένα, ποιο; λολ