Friday, October 17, 2008

ΒαναΜπάρμπια 2008 - αυτό είναι φεστιβάλ

συνέπεια πάντα γα το πρόβατο και μετά την μεγάλη επιτυχία της παγκόσμιας μέρας Βάνας Μπάρμπας ήρθε η ώρα η επιτυχημένη γιορτή να γίνει φεστιβάλ.


φύγαμε


Πέμπτη βράδυ στο σπίτι.

Επιστρέφω από την δουλειά γύρω στις 10, παραγγέλνω από το "Κέντρο Φεστιβάλ Υγιεινής Διατροφής" (Ντόμινος - πίτσα παρμεζάνα και κοτοπουλομπουκιές. Από αυτές που είναι φτιαγμένες από το υλικό που φτιάχνουν τα καστόρινα παπούτσια, ένα στάδιο προετοιμασίας πριν...).

Αφού τηλώνομαι, (πως γράφεται ρε παιδιά αυτή η λέξη;) κάνω τη δεύτερη μεγάλη ανεβαστική κίνηση, ανοίγω το χαζοκούτι.

Ο Αντέννα έχει Grays Anatomy, δεν ψήνομαι, το επεισόδιο που έχει το έχω δει και δεν είναι από αυτά που θα ξανάβλεπα.

Το Mega έχει σε επανάληψη μία από τις καινούργιες του σειρές, την Πολυκατοικία, η οποία στα επόμενα EMMYs έχει στο τσεπάκι το βραβείο στην κατηγορία "Πιο παλιακό σήριαλ της Σεζόν".

Η πολυκατοικία κάνει το Ρετιρέ να μοιάζει σαν Κιούμπρηκ και βάλε... Θα σου πω μόνο ότι η κόρη του Χαϊκάλη έχει στο δωμάτιό της (και καλά μοντέρνα έφηβη), δίπλα δίπλα, αφίσα της Μετζένα από το Κονφέσχιονζ και του Jim Morrison των Doors!!! Δηλαδή, "δικέ μου" πόσο πιο κραυγαλέος μπορείς να γίνεις ότι είσαι γέρος που δεν έχεις ιδέα από νεανική κουλτούρα από αυτό!!!!

Παρόλαυτα κολλάω και βλέπω κάμποση ώρα. Λίγο η παρουσία της Βούρτση, λίγο το gay ζευγάρι, λίγο το τόσο λαϊκό του πράγματος, λίγο οι ατάκες που είναι τόσο αφύσικες ώστε να γίνονται αστείες.... περνάω ένα ευχάριστο μισάωρο.

Αφού τελειώνει όλο αυτό θα ήταν πολύ λογικό για κάποιον να νομίσει ότι είναι αδύνατο να πέσω πιο χαμηλά! (πίτσα + κοτοπουλομπουκιές από τσόχα + κακή τηλεόραση = the lowest form of life)...

Αμ δε!!! Υπάρχει πιο χαμηλά!

Γιατί όπως ζαπάρω πέφτω, και μου κάνει τρελή έκπληξη, στο Comedy Central το οποίο i sooooooo didn't know ότι είχε έρθει στην Ελλάδα!

How cool is that!

Όπου στον ρόλο του Comedy Central, η καινούργια εκπομπή πχιότητας και λόγου της Βάνας Μπάρμπα!

(τώρα, αγαπημένε αναγνώστη σου δίνω λίγο χρόνο να συνέλθεις από το σοκ της γνώσης ότι η Μπάρμπα έχει πχιότητας εκπομπή...)


πάρε χρόνο





κι άλλο





χρόνο





πάρε χρόνο






πάρε χρόνο




πάρε



χρόνο




κι άλλο


πάρε ΕΙΠΑ




μην ανυπομονείς, πρέπει να συνέλθεις, σοκαρίστηκες πολύ,




πάρε χρόνο




κι άλλο




έλα λίγο ακόμα, πρέπει να δυναμώσει ο οργανιμσός σου, σοκαρίστηκες πολύ




εντάξει, καλλίτερα τώρα;


Λοιπόν, αγαπημένε αναγνώστη, ναι είναι αλήθεια, η Βάνα Μπάρμπα έχει εκπομπή λόγου και πχιότητας.


Και εχτές είχε καλεσμένη την Χρύσα Δημουλίδου....

Όπου Χρύσα Δημουλίδου είναι μία συγγραφέας του Alter από αυτές που γράφουν τα βιβλία με τους τίτλους τύπου "Το αηλάηνερ της Παναγιάς φθάρθηκε από την λύπη" και που πουλάνε 1324141414 αντίτυπα (μαλάκα, ζηλεύω ασταδγιάλα).

Αυτήν την τύπισσα εγώ δεν την ήξερα, την έμαθα όταν διάβασα στον έντεκα ότι σε απάντηση ενός ποστ που την ψιλοκαγκούρευε αυτή του έστειλε mail, και ο έντεκα κολακεύτηκε από αυτό (αμάν αυτό το παιδί, τόσο καλόκαρδο, πόσο σεμνός μπορείς να είσαι πια :-P).

Πάντως στην χτεσινή συνέντευξη ήταν μία θεά. Μαλλί τζίβα από την πολύ επεξεργασία. Μαύρα ρούχα τύπου Βίσση στα μέσα της δεκαετίας του 80, ύφος ο τρελός ξερόλας, και ατάκες του τύπου "ο κόσμος με αγαπά γιατί κάθε μου βιβλίο είναι υπέροχο από μόνο του και γράφεται με την καρδιά μου", "είμαι πολύ χορτασμένη ερωτικά διότι ήμουν αεροσυνοδός της Ολυμπιακής" (!!!!!!!!!!!!!!φτου σου κούκλα μου) και διάφορα άλλα.

Βέβαια η μεγάλη απόλαυση ήταν η Βάνα και οι καίριες ερωτήσεις της. Καταρχήν δεν άφηνε κανένα να μιλήσει πάνω από μερικά δευτερόλεπτα. Απάντηση ολοκληρωμένη δεν δόθηκε ποτέ από κανέναν από τους καλεσμένους της, τους έκοβε η Βάνα για να κάνει την ποιοτικιά.

Όσο για τις ερωτήσεις της ήταν του τύπου "πες μας Χρύσα, τελικά η επιτυχία έρχεται μαζί με μια κατάρα στα ερωτικά σου, γιατί όπως έχει πει και ο Κοέλιος, δεν μπορείς να τα έχεις όλα;".

ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΑΓΑΜΗΤΗ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ έλεος. αυτή στράβωσε λίγο το πάνω χείλος αλλά που να πει τον πόνο της, έπρεπε να βγάλει εκπομπή.

Μετά, δε, είχε έρθει ο Γιώργος Πολυχρονίου καλεσμένος. Για όσους δεν ξέρουν αυτός ήταν στα τέλη του 80 ραδιοφωνατζής και κονφερασιέ/παρουσιασιέ "του τροχού της ατυχίας" και άλλων εκπομπών θεσμών - κάποια στιγμή γέρασε ο άθρωπος και σταμάτησαν να του δίνουν δουλειά και τώρα έχει μπει σε ψυχολογία "με φαγάν τα κυκλώματα και δεν πέτυχα γιατί δεν έχω δημόσιες σχέσεις". Aσε μας ρε φίλε για 5 χρόνια σε τρώγαμε στην μάπα από το πρωί μέχρι το βράδυ, ελπίζω να έβαλες καθόλου λεφτά σητν άκρη...

Η Βάνα, το λοιπόν, τον ρώτησε with a straight face αν "τώρα που βρίσκεται στο μηδέν, ελπίζει ότι θα καταφέρει να ξαναρχίσει" και αυτός την κοιτούσε άναυδος αλλά τι να κάνει ο άθρωπας ήταν στην τηλεόραση και αναγκάστηκε να απαντήσει με ένα μούμπλε μούμπλε ακατάληπτο λίγο... και βασικά τον λυπήθηκα λιγάκι.

Και μετά επόμενος καλεσμένος της Βάνας ήταν άλλο ένας ογκόλιθος της Ελληνικής κουλτούρας ο Νίκος, ναι ναι αυτός που φτιάχνει τα σώβρακα, και η Βάνα του έλεγε μπράβο που είναι πρεσβευτής της ελλάδας στο εξωτερικό (επειδή είχε έρθει στην Μύκονο με τον Γκοτιέ να σου λέω; μπορεί ούτε καν....α, και μετά αυτός είπε ότι είναι ΟΝΤΩΣ πορεσβευτής και σημαντικός έλληνας γιατί στο παρίσι έμενε μεσοτοιχία με τον Ζακ Λαγκ, για τέτοιο επίπεδο συζήτησης μιλάμε).

Κι ύστερα ο Νίκος της είπε ότι έχασε δύο δικούς του ανθρώπους το καλοκαίρι (ένας από τους οποίους ήταν η μαμά του, συλλυπητήρια) και η Βάνα του είπε με ύφος μεγάλης σοφού της ζωής "Νίκο δεν είναι όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα της ζωής περίεργα;"

ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ, (τύπου ΒάναΚουράγιο) ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ" ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, έλεος!

Τι να πω, δεν έχω λόγια πια. Πόσο περισσότερο να αγαπήσω έναν σταρ.

Α, ειδική μνεία πρέπει να γίνει στο σκηνικό της εκπομπής:

Μαύροι τοίχοι, από τους οποίους είναι κρεμασμένες κακές εκτυπώσεις Α3 από φωτογραφίες διαφόρων σελέμπρητηζ: Pίσω από την Βάνα φαίνεται ασπρόμαυρη η Μετζένα από το Ray Of Light, να φαίνεται ο κόκος του εκτυπωτή, ενώ στα δεξία της ο Μάνος από την γειτονιά των αγγέλων (... ... ... .... ....).

Η Βάνα κάθεται σε καρέκλα τύπου από αυτές που είχε ο Αλησ ΚΟύπερ στο βίντεο του "Πόηζον ράνην θρου μα βέηνζ", και καλά βγάζει κύρος και αρχοντιά, ενώ το τραπέζι είναι αγορασμένο δεύτερο χέρι από στοκατζίδικο με μονοκόματα μάρμαρα από τάφους.

Κάτω από το τραπέζι έχεις την δυνατότητα να δεις τα πόδια των καλεσμένων που κινούνται φρικαρισμένα από όλο αυτό που ζουν, ενώ πάνω στο τραπέζι έχει κεριά πράκτικερ τα οποία είναι αναμένα και καπνίζουν αισχρά μάυρο καπνό.

Λίγο μπροστά δε από το τραπέζι υπάρχει γύψινο, γκρι αγαλματάκι ο βούδας μωρό με περασμένο κομποσκοίνι στο λαιμό. Πεθαίνω τώρα.

Α, και στο επιτελείο της εκπομπής υπάρχει και μοντέλο γλάστρα, το οποίο τίθει (που θα έλεγε και η άτζελα) στον καλεσμένο ερωτήσεις του κοινού (λογικό - η ιέρεια Βάνα δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνη της, πρέπει να αυτοσυγκεντρωθεί στο καμαρίνι πριν βγει στο πλατό, γιατί Hellooooooo το κοινό περιμένει πράγματα από εκείνη). Το μοντέλο πάντως στην Χρύσα έθεσε μία (1) ερώτηση, ενώ στους άλλους καμμία (τι να κάνω ρε παιδιά, ένας πήρε τηλέφωνο μόνο, με το ζόρι;).

Η Βάνα έχει μοντέλο να λέει ερωτήσεις! ....λάθος πριν που είπα πεθαίνω τώρα.


ΤΩΡΑ πεθαίνω.

51 comments:

mahler76 said...

και γιατί δεν έστειλες ένα sms να ανοίξω κι εγώ την τηλεόραση? έ? ε? ήθελες να είσαι ο μόνος που θα έβλεπε την εκπομπή?

Provato said...

είχα παραλύσει. τι μήνυμα μου λες, εδώ παραλίγω να σταματήσω να αναπνέω από την ηδονή!

Pink_Fish said...

Κατ’ αρχάς καλώς σε βρήκα, το μπολ με τα σοκολατάκια κάποιος το είχε αδειάσει, και γι’ αυτό δε σερβιρίστηκα. Επιφυλάσσομαι για την επόμενη επίσκεψις μου. Προτιμώ τα Ferrero Rocher έχω να σου πω. Στο θέμα μας τώρα. Η Πολυκατοικία? Άντεξες να το δεις πάνω από 5 sec? Εγώ χαμήλωνα τον ήχο, δεν αντέχω τις τσιρίδες τους. Και τόσο κακόγουστο ντεκόρ. Ειλικρινά, πιστεύουν ότι έτσι είναι οι πολυκατοικίες στην Αθήνα? Όσο για την εκπομπή πχιότητας με τη Βανούλα, μου φαίνεται ότι είναι καλύτερη από αυτή τη trash που δείχνει το Extra κάθε Σάββατο τα ξημερώματα (αυτή, με το Φίλιππο Καμπούρη, που φιλοξενεί τον Mr Εθνικά Μπούτια και τον Εθνικό Σταρ? Α να γειά σου!). Θα τη βλέπω ανελλιπώς. Thanks for the info, τσάγια!

7Demons said...

Αγαπητό Πρόβατο,

Παρακαλούμε πολύ μην αναβάζεις τέτοια πόστια,διότι είμαστε και σε ηλικία επικίνδυνη για εγκεφαλικά κι αν είναι να το πάθουμε,να είναι από κάτι σημαντικότερο από τα περιφερόμενα μηδενικά...

Ευχαριστούμε πολύ.

Provato said...

pink καλώς ήρθες, φερέρο θέλει το ψάρι, φερέρο θα έχει! :-))

7demons θεός φυλάξοι που θα σταματήσω να ανεβάζω Βάνα - και που θα βρίσκω υλικό; ...δεν έχω καθόλου έμπνευση!

Tanila said...

Staμάτα να βλέπεις συνέχεια τηλεόραση κλεισμένος στο μαντρί.
Καιρός ν'αποκτήσεις κοινωνική ζωή.
Πες του βοσκού να σε βγάλει να βοσκήσεις μαζί με τ'άλλα πρόβατα Και κόψε τις πίτσες.
Μάθε να μαγειρεύεις.

Provato said...

μωρό μου χώσε! we love tanila

7Demons said...

Έμπνευση έχεις.
Και επιπλέον όπως σου είπαν κι άλλοι σταμάτα τις πίτσες...τουλάχιστον!

7Demons said...

Επίσης σταμάτα να ονειρεύεσαι Ινδίες-εκτός κι αν πας για Ιεραποστολική ψυχή.

Tanila said...

Mεταξύ μας, η αλήθεια είναι ότι όλ'αυτά δεν τα είδες διότι κοιμάσai απ'τις οχτώμιση τα βράδια, τα διάβασες σήμερα το πρωί στο Hello.

Provato said...

7 μου αρέσει να με φροντίζεις! χεχε


tanila είχες δεν είχες έδειξε τι μικρό (ή όχι και τόσο βλαχάκι) είσαι. μαρή, τα περιοδικά κλείνουν ύλη 3 μέρες πριν, πότε πρόλαβαν να δουν εχτές την Μπάρμπω; γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ

Tanila said...

Που να το ξέρω εγώ πότε κλείνει ύλη το Hello?
Δε το διαβάζω.
Αυτά τα ξέρεις εσύ που είσαι φανατικός αναγνώστης.
Και του Σοκ. Και της Εσπρέσσο. Και του Τσάο.Και του Χάι.

Provato said...

Και του Λόου!

uberbastard said...

λολ.μ'εφτιαξες αγορι μου και τραβαω κατι ζορια σημερα και μου την εχει δωσει. θυμασαι που σου ελεγα οτι γουι λαβ γιου. ε τωρα εγινε καψουρονταλκας.τη φωτο σου απο το προηγουμενο ποστ την εχω ποστερ στον τοιχο μαζι με μετζενα οπως η κορη του Χαικαλη.XX

Unknown said...

Αχ προβατούκο, για πόσο καιρό ακόμα θα εξαργυρώνει η Βάνα εκείνη τη συνέντευξη στον Λάρι?

Όσο για το τηλώνομαι, πάντα νόμιζα ότι ήταν στηλώνομαι- έφαγα και στηλώθηκα. Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος.

Καλό ΣΚ τρελό αγόρι :)

stella said...

Επισης δεν σου τονησα πως ξερω να μαγειρευω(σιγα μη μου ξεφυγει ο γαμπρος).
Και σιγα ποια με την τσουραπο την Βανα ,εγω ειμαι ποιο θεα,ποιο μικρη,ποιο μετριωφρων
(υποψιαζομε πως εισαι str8 και ....οδουλος ολο τετοια τσουλακια βλεπεις στην tv.
Το παραδεχομαι ειμαι γεροντοκορη σε κριση απελπισιας.
Μακια

ProFyLaKtiKo said...

χμ. και κάπου είχα διαβάσει πως η βάνα θα πρωταγωνιστήσει σε σίριαλ που θα προέρχεται από βιβλίο της δημουλίδου. λες να γίνει όντως?

Provato said...

uber ζαντόρ του! χεχεχε! xxx

tina εγκεφαλικό! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ! τι έχει κάνει η Βάνα με τον Λάρυ, πες μου πες μου ΠΕΣ ΜΟΥ! ΟΜΑΓΚΌΝΤ! (το τηλώθηκα υπάρχει, δεν ξέρω αν υπάρχει ως μεταβατικό μόνο, τύπου "τήλωσα την κοιλιά μου".)

stella είσαι πιο θεά yes indeed! αλλά... εγώ str8????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ποτέ των ποτών, χεχε :-)

Prof το είπανε και εχτές αυτό κάποια στιγμή, ότι ήταν να το κάνουν, αλλά ο παραγωγός ήρθε στα συγκαλά του και απέσυρε την χρηματοδότηση, χεχε :-)

Hfaistiwnas said...

Έκανες πολύ καλή περιγραφή πάντως! Μάλλον είναι στα κανάλια που δεν πιάνουμε εδω.. δεν την εχω πετύχει πουθενά...

Anonymous said...

Έτσι για την ιστορία, είναι τυλώνω (παραγεμίζω την κοιλιά). Κατά τα άλλα, η περιγραφή είναι ανώτερη της ίδιας της εκπομπής. Ίσως πρέπει να σε σκεφτούν για την αρχισυνταξία της Μπάρμπως λολ

Provato said...

hfaistiwnako ήταν στο extra24726164614 or something. :-)

dora έλα ρε παιδί μου! είσαι θεά, να γιατί θέλω να έχω μορφωμένους φίλους, ρησπέκτ και θεγκζ! :-))

Anonymous said...

Μωρέ κι εγώ ήθελα την πίτσα Ντόμινος, αλλά εδώ πάνω μόνο με μπουγάτσες τη βγάζουμε. Α και το Πίταν Παν που έκλεισε (εντάξει, ξέρουμε από καλό φαί στην Σαλόνικα, αλλά θέλουμε και πχιότητα στο τρασ).

Provato said...

δώρα αμ σόκντ! δεν έχει επάνω ντόμηνοζ; να κάνουμε blog day!!!

Anorgymous said...

Δεν υπαρχει αυτο που περιγραφεις........το προματο ομως εχει πχοιοτητα και αυτο δεν αλλαζει......τι να πω?.........................Bανα bless you.
περαστικα

Provato said...

και όμως υπάρχει ανοργκυμους.

been there, done that, bought the t-shirt και Lived to tell!

xxxx

Unknown said...

OMG provatos, είναι δυνατόν να μην ξέρεις ότι ο Λάρι πήρε συνέντευξη από τη Βανούλα όταν το Mediterraneo πήρε το Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας???

Πώς νομίζεις ότι έγινε σούπερ συνεντευξιάστρια? Θήτευσε δίπλα στον καλύτερο...:)

Provato said...

ομαγκόντ! χαντ νο αντήα! αμ σοοοοοοοοοοο γκόνα απόλοτζάησ το χερ.

"Θήτευσε δίπλα στον καλύτερο...:)" γέλαγα 4 δευτερόλεπτα, ρησπέκτ!

Anorgymous said...

ψψψψ

Anonymous said...

Υπάρχει περίπτωση για εμάς τους δυστυχείς που δεν έχουμε ελληνική τηλεόραση εδώ που βρισκόμαστε να υπάρχει κάτι στο γιου-τιούμπ??? (αν δεν το έχει αναλάβει ήδη ο Θέμος) καί μόνο η περιγραφή με ψόφησε στο γέλιο...

Soraya said...

χριστούλι μου!!!!!!!η βάνα μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια τότε που ο αδερφός μου με ανάγκαζε να βλέπω της σειρές της βανιώς για να καμαρώνει αυτός τα βζάαα της!τζιζεςς ανατρίχιασα η σλοβάκα!

aura voluptas said...

Δεν ξαναμπαίνω σ'εσένα από τον υπολογιστή της δουλειάς . Έφτιαξα καινούργιο έντερο από τα γέλια κι έχω γίνει και rezili στους γύρω μου and this is not cool at all ΕΝΤΑΞΕΙ ?!

Προσκυνώ, υποκλίνομαι και όλα αυτά μαζί και φιλιά .

stella said...

προβατε θελω μια αφισα σου για το δωματιο μου,ξες εκεινη με την λευκη μπλουζα με τα χερακια πισω!
Επισης θα γινω gay για σενα....
(λιωνω στο γελιο με τα επιφωνηματα σου).
Αδικησε! μα που ειναι ενας εκδοτης να σε κανει βιβλιο ρε παιδι,εστω σε ενθετο του κυριακατικου εθνους!!

Anonymous said...

Ελα τώρα, σοβαρέψου

Αποκλείεται να συμβαίνουν αυτά

Anonymous said...

eleos
twra zileveis KAI ton enteka?

Anonymous said...

eleos
twra zileveis KAI ton enteka?

Dust Road said...

Leave Vana alone.

ΕΔΠΒΜ

(Εταιρία για την Διάσωση και Προστασία της Βάνας Μπάρμπα)

Unknown said...

ola kala kai ola wraia vre atome, alla auto to background zalizei ligo. mhpws na to skefteis kai na valeis kamia dikia sou foto anti gia ta xaritwmna kata ta alla, provatakia? Mikrh grammatoseira kai aspro fonto. Pws na kapsete ton amfivlhstroeidh sas se 3 apla vhmata to ekanes to blog. xaxa

Είδωλο said...

Επισης να σε ενημερωσω πως η στροφη στην ποιοτητα που κανει η Βανα περιλαμβανει και σωου-προγραμμα στην Πιτσα της Αννς Βισης (λεγε με και Πομοντορο) στο κολωνακι (που η απλη πιτσα εχει 30 ευρω χωρις τα κουβερ, μα τω θεω εχω παει!) και θα εμφανιζεται καθε Τεταρτη.

Χαου χαπι αρ γιου ναου?

Anonymous said...

provatouko, merci gia thn enhmerwsh. to anevase hdh to (latremeno apo kati metoikous like me) greek-movies.com (sto eidos comedy na shmeiwsw). to eida gia OLOKLHRA 3 lepta (exw antoxh egw) , otan h Vana eipe ston polyxroniou oti egrapse istoria eipa na apofygw to prwino egkefaliko k to ekleisa. to mono kinhtro gia na to dei kaneis einai to decolte ths vanas, and i am not interested. esy pws to antexes mexri telous? alhtheuoun oi fhmes oti eisai str8 h htan parenergeia apo tis kotopoulompoukies?

PN said...

"είμαι πολύ χορτασμένη ερωτικά διότι ήμουν αεροσυνοδός της Ολυμπιακής"

Συγνώμη, τι στο διάολο κάναν εκεί μεσα στην Ολυμπιακή; Αει στο διάολο. Μπουρδέλο και πράγμα την έχουν κάνει. Εγώ γιατί σπουδάζω; Να δουλειές με μέλλον και προοπτικές. Συγχύστηκα πάλι!!!!

Όσο για τη Βάνα, τι να πει κανείς; Απλά rules. Ναι, ναι είσαι πολύ άσχημα. Καταλαβαίνεις ότι έχειεν τέλει άπλετο ελεύθερο χρόνο για σεξάκοι που δεν εκμεταλλέυεσαι. Ιδού τα αποτελέσματα!!!!! Χαχαχαχαχαχα!!!!!

Anonymous said...

Εντάξει..δεν έχω λόγια...όλη η γειτονιά με άκουσε από τα γέλια. Μου φτιαξες τη μέρα.

Litanie des Saints said...

Κι εγώ πεθαίνω... από τα γέλια!!! Θεός!!!

Alex A. said...

"Κάτω από το τραπέζι έχεις την δυνατότητα να δεις τα πόδια των καλεσμένων που κινούνται φρικαρισμένα από όλο αυτό που ζουν, ενώ πάνω στο τραπέζι έχει κεριά πράκτικερ τα οποία είναι αναμένα και καπνίζουν αισχρά μάυρο καπνό".

Δεν υπάρχει αυτή η περιγραφή!

YO!Reeka's said...

παπαπαπα! χαμπάρι δεν πήρα
ΥΓ. την πολυκατοικία την είδα και εγώ και ήταν όντως πολύ χάλια

repeatable said...

Μ'άρεσε, σου πάει το στιλ...

Giannis Kafatos said...

kalimera καλή εβδομάδα, νιου κάμερ στα μέρη σου! Πιο απίστευτό κι από το κείμενό σου, το λέι άουτ το βλογκακίου με τα πρόβατα!
θα σε παρακολουθώ!
:)
www.u-hoo.gr/gianniskafatos

Provato said...

anorgymous zzzzzz

blogizw παρακάτω η donabella σου δίνει ενδιαφέρον Link. go check it! :-)

vivi τι έχουμε περάσει στα πλαίσια της οικογένειάς μας... αχ βαχ.

aura thanx. rezili αή λοβ! :-)

stella γίνε ότι θες. εγώ είμαι δοσμένος αλλού! :-)

ανώνυμε καθόλου δεν αποκλείεται. το είδα με τα ματια μου.

χαζή ανωνυμία φυσικά και ζουλεύω τον έντεκα. και την Βάνα επίσης. αλλά περισσότερο από όλα ζουλεύω την Δημουλίδου και τον Νίκος. (αλλά σίγουρα δεν ζουλεύω εσένα που είσαι κατίνα και ηλίθια, λολ)

Provato said...

dust θέλω κι εγώ να γραφτώ σε αυτό. κανόνισε.

φρου φρου άσε τις γκρίνιες και άλαξε τα σέτηγκζ στα μπράουζερ σου. αν δεν ξέρεις πως, ρώτα τον ξυλουργό.

x-oyranoy κανονίζω έξοδο για εκεί. να το δω με τα μάτια μου.

donnabella ήταν παρενέργεια. κοτόπουλο γαρ. χεχεχε

vk αυτό ακριβώς αναρωτήθηκα κι εγώ. ...αλλά γιαυτό ήταν τα πιο χαμογελαστά πληρώματα έβερ! χεχε (σταμάτα να ασχολείσαι με τον ελεύθερο μου χρόνο, By he way, και το σεξάκοι μου... γκρ γκρ γκρ γκρ).

dr finch αχ πολύ χαίρομαι που σου έφτιαξα την μέρα! :-D πολύ πολύ, μακάρι πάντα τέτοια! :-)

Provato said...

litanie μεγσί μποκού! :-)

alex όχι μόνο υπάρχει η περιγραφή.... υπάρχει ΚΑΙ το σκηνικό! α σό ητ! :-)

yo! έχασες φίλε. υλικό για 10 blog. :-)

repeatable thanx! (ποιο στιλ είναι αυτό που μου πάει;).

gianni καλή βδομάδα, ευχαριστώ πολύ, κι εγώ θα σε παρακολουθώ! :-)

Dr_MAD said...

νιρ-βάνα

είναι απόλυτη

Provato said...

uber απόλυτη! :-))