Wednesday, December 24, 2008

Χριστουγεννιάτικες απορίες.

Σήμερα ήταν η παγκόσμια ημέρα ξυνίλας, δεν εξηγείται αλλιώς.

Όλοι οι άθρωπες με τους οποίους ήρθα σε επικοινωνία και επαφή, μου έσπασαν τα νεύρα!

Τι να πω. Κάνω προβολή της τσατίλας που έχω εσωτερικώς; ...είναι εκνευριστικοί οι άθρωπες; ρητορικό το ερώτημα, η αλήθεια είναι κάπου στην μέση.

Πάντως είμαι υπερήφανος γιατί ταπείνωσα, με το γάντι (έκανε κρύο) μία σακαφιορέτ που στην Εθνική Τράπεζα πήγε να μου την πει...

Έχω το συνήθειο, όταν πλησιάζει το νούμερο μου στην τράπεζα, να προσεγγίζω τα ταμεία ώστε μόλις έρθει η σειρά μου να μην κρατήσω ανενεργό τον ταμία μέχρι να σηκωθώ από την καρέκλα, να συρθώ μέχρι το γκισέ, να ανοίξω την τσάντα, να βγάλω την ταυτότητα, να βγάλω το χαρτάκι με τον λογαριασμό, να εξηγήσω με ομιλία μοναχού ζεν τι θέλω στον ταμία και λοιπά και λοιπά (όπως δυστυχώς κάνει η πλειοψηφία των συναθρώπων μας, με αποτέλεσμα να χάνεται απίστευτος χρόνος εις βάρος των επόμενων στην σειρά...).

Σήμερα λοιπόν 2 νούμερα πριν την σειρά μου σηκώθηκα από την καρέκλα και στάθηκα μπροστά από τα ταμεία. Μία σακαφιορέτ γύρω στα 50 νόμισε ότι είμαι από αυτούς τους σμήγκολ μαλάκες που ψαχουλεύουν ποιο νούμερο δεν θα εμφανιστεί για να χωθούν... Ήρθε να με ελέγξει και να με ρωτήσει με ύφος αυστηροτάτου ποιο νούμερο έχω! (βλέπεις ήμουν και ντυμένος λίγο μη συμβατά, αν φόραγα σακάκι ούτε που θα τόλμαγε να με κοιτάξει η ιδιοφυία).

περιττό να σου πω sexy viewer... ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε!!! Αφού την ρώτησα α) με ποιο δικαίωμα μου μιλάει ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ και βου) με ποιο δικαίωμα ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ με ρωτά τι νούμερο έχω, της έριξα και την χαριστική βολή ότι αυτά τα πράγματα, να κλέβουνε την σειρά άλλων και να λαμογιεύουνε γενικότερα χωρίς σεβασμό για τον συνάνθρωπα και την κοινωνία, τα κάνει και τα έχει καθιερώσει η γενιά της. ατάκα εξόδου, που φυσικά άκουσε όλη η Εθνική, είχα: "Όσοι είμαστε κάτω από 40 έχουμε σεβασμό για το κοινωνικό σύνολο, δεν κλέβουμε σειρές"!

Έτσι, κατάφερα όχι μόνο να την πω γουρούνα αλλά και γριά! How cool is that!!!

Εννοείται ότι μετά τον καυγά ήμουν με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά!!! Είχα εκτονωθεί τέλεια! That's what I call Christmas Spirit.

Αγάπη πάν' απ' όλα! και ευγένεια.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

(εν τω μεταξύ τις προάλλες στο Mall, εκεί που είναι οι καρέκλες για να φας, απέναντι από την είσοδο του Βοίλατζ, είδα το εξής απίστευτο θέαμα. Σε τραπέζι όπου υπήρχαν μόνο δύο καρέκλες, [όλες οι υπόλοιπες ήταν πιασμένες, είχε απίστευτο κόσμο το εμπορικό κέντρο, εντάξει, υπάρχει μία γενιά ανθρώπων εκεί έξω που έχουν γνωρίσει τη χαρά μόνο μέσα από την κατανάλωση,] μπαμπάς και μαμά γύρω στα 50κάτι, ήταν όρθιοι ΟΡΘΙΟΙ ναι έγραψα ΟΡΘΙΟΙ πάνω από το τραπέζι όπου δύο ΚΑΘΙΣΜΕΝΑ μούλικα μαλακισμένα μπασταρδάκια, φαντάσου 7 το ένα και 9 το άλλο, τα παιδιά τους, σαβούρωναν κάτι τζάνκ φαγητά που είχαν πάρει από το Γκούντηζ. Δηλαδή αυτός ο πατέρας και αυτή η μάνα στέκονταν για περίπου μισή ώρα για να κάτσουν το δύο μόγγολα και να φάνε με άνεση το hamburger και τα φράηζ τους!!!!!

Και αναρωτιέμαι: όταν αυτά τα δύο μαλακιστήρια βγουν εκεί έξω στην κοινωνία και, τόσο κακομαθημένα που είναι είτε αρχίσουν να γαμάνε τον συνάθρωπα,την κοινωνία, το περιβάλλον κ.ο.κ, είτε κάποιος τα γαμήσει με την πρώτη γουρουνιά που θα κάνουν, θα έχουν το θράσος να αναρωτιούνται τι τους συνέβη;

Kαι ακόμα, ας μου πει κάποιος παρακαλώ: ποιος φταίει γι αυτό το σουρεαλιστικό σκηνικό; ο πατέρας και η μάνα που μεγαλώνουν έτσι τα παιδιά, τα παιδιά που δεν τους πέρασε από το μυαλό να μην κάτσουν ούτε κι εκείνα αφού η μαμά και ο μπαμπάς δεν έχουν θέση ή εγώ που δεν έπεσα σε κανένα τρανσ να αρχίσω να τους ψελνω με ρομποτική φωνή πάνω από το κεφάλι τους μπας και ξυπνήσουν;)

α, και πριν σε αφήσω, να σε ενημερώσω ότι: Στον Ελεύθερο Τύπο της προηγούμενης Κυριακής έχει καραπρωτότυπο μάη άσ άρθρο κατά της Κατανάλωσης που "σκοτώνει την γειτονιά μπλα μπλα μπλα και την αλάνα που παλιά είχαμε χαμόγελο αξίες μπλα μπλα μπλα μεταξύ μας και παίζαμε μπάλα, ενώ τώρα κατεβάζουν τσόντες" που το έχει γράψει ποιος ΠΟΙΟΣ ποιός αν έχεις το Θεό σου... Ο Μαζωνάκης. ναι, ναι, ο τραγουδιστής. δηλαδή ΕΛΕΟΣ!

τώρα ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

38 comments:

uberbastard said...

I love your Christmas spirit! Xρονια πολλα και πολυ σεκσακοι!

Anonymous said...

ιιιιιιιιιιιι!!ειμαι σμιγκολ μαλακω εεε??(ντροπ ον μι ξερω)το χω κανει μια φορα αυτο με το νουμερο να χωθω στη θεση αλλου που ειχε φυγει γιατι πραγματικα βιαζομουν πολυ αλλα μου την ειπε ο υπαλληλος.καλα τα σημερινα πιτσιρικια ειναι κακομαθημενα αλλα φταινε και οι γονεις.αχ ειναι οντως ηδονικο να τη λες σε τετοιες σαχλογριες.καλλα χριστογενναααααααα!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Απ τις αλάνες τις αξίες και τις γειτονιές άνεδύθη αυτός ο Μαζωνάκης;

Τώρα εξηγείται...

Anonymous said...

χρόνια πολλά με υγεία προβατάκο!


ΣΤΕΛΛΑ

Hfaistiwnas said...

Το κάνουν αυτό οι ηλικιωμένοι!! Ακόμη και εδώ που άντε το πολύ να είναι 4-5 στη σειρά το maximum!!!
Αυτό πάλι με τα μικρά.. βασικά οι γονείς θα έπρεπε να τα πάρουν πακέτο και να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια προς το σπίτι!!!!
Χρόνια πολλά!

Anonymous said...

Merry Xmas provatouko! :-)

apparos said...

Ε ναι, σήμερα είναι η μέρα ξινίλας, ίσος για να μας μείνει λιγότερη για αύριο!

Καλά Χριστούγεννα!!!

natasha hassiotis said...

θελω να γυρισω στα παλιά
εδώ και τώρα,
θέλω την παλιά μου γειτονιά
για λίγη ώρα...
ο μαζωνάκης απλά είπε σε προζα το άσμα του...άντε βρε πρόβατε...αδιάβαστε! Καλές Γιορτές!

Anonymous said...

είσαι ζεβζέκης!

Είδωλο said...

α εγω ημουν σε αυτη την φαση χτες
μπινελικωσα το Συμπαν

τον προισταμενο
την τραπεζα
2 ηλιθιες στο δρομο
μια πεζη
εναν μαλακα οδηγο
και εναν αλλον που πηρε τηλ στην εταιρεια

[Germanos] said...

τα Χριστουγεννα ειναι μια ψευδαίσθηση.
Παρεπιπτόντως κατι παίζει με τους ψεκασμούς τελευταία.

Leni said...

Η δικιά μου μέρα ξινίλας ήταν χθες!
Καλά της έκανες, τα'θελε.

Καιιι, χο χο χο καλές γιορτές!!

Πρασινη νεραιδα said...

den mas ipes tin adidrasi tis grias re provate k pe8eno na ma8o!!!!

Anonymous said...

Λες και γράφεις ό,τι σκέφτομαι με ακρίβεια κεραίας. Σε ευχαριστώ και Καλά Χριστούγεννα. Μη μασάς. START2

aura voluptas said...

Ε ποτέ ! Ζούμε παράλληλους βίους και δεν έχω και κανένα πλανήτη στον Τοξότη γμτ, να δώσω εξήγηση .

Παραμονοχριστουγεννιάτικα κι εγώ τα ίδια έκανα και πολύ το ευχατιστήθηκα . Συγχαρητήρια για την παρατήρηση περί γενιάς . Η συγκεκριμένη μας έχει σακατέψει στη λαμογιά και την έλλειψη κοινωνικής παιδείας . Ουστ !

Υπάρχουν όμως στις τράπεζες και οι σούπερ βιαστικοί προβάτακι μου, που από την πολλή βιασύνη σηκώνονται δέκα νούμερα πριν το δικό τους και αν είναι οι αμέσως επόμενοι από εσένα, έρχονται την ώρα της συναλλαγής σου και κολλάνε δίπλα σου, τόσο κοντά που νιώθεις την βρωμοανάσα τους στο σβέρκο σου . Και αυτοί στην Πυρά !!

Για την μαμά και τον μπαμπά στο Μολλ ουδέν σχόλιο . Μόνο ότι έχουν να φάνε σε μερικά χρόνια τρελλό βρισίδι και ντισρισπέκτ από τα παιδιά τους και θα αναρωτιούνται ύστερα και για το λόγο !

Καλά Χριστούγεννααααα !! :-))))

Flonsavardu said...

χαχαχαχαχα. καλά της έκανες της γριάς, πολύ το φχαριστήθηκα. εγώ θα της ζητούσα και συγγνώμη που σηκώθηκα. γιατί να ζητήσω συγγνώμη; α, είμαι μεγάλο ζώον, μη τα ψάχνεις. και από μέσα μου θα έβραζα και θα έριχνα κατάρες. πολύ πιο σικ αυτό που έκανες, ειλικρινά.

όσο για τα παιδάκια, μωρέ παιδιά είναι, τι περιμένεις. μέρες γιορτινές είναι, μπορεί να μην θέλανε και οι άνθρωποι να φάνε, να κάτσουνε, whatever, δεν ξέρεις ποτέ. ναι, ήμουν κακομαθημένο μούλικο και γω, καλά το κατάλαβες. αλλά έγω γίνει καλό παιδί, αλήθεια λέω!

χρόνια πολλά πρόβατε! :)

Mirela said...

κι εγώ τα σκότωνα ανετα τα μουλικα!!!!!

χρόνια πολλά, με υγεία και χαρά, καλά Χριστούγεννα!

Υ.Γ. Έχεις κι ένα guest στη Xριστουγεννιάτικη Miss Kitty Diamond! :P

Alpha said...

μωρέ είναι τα χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και η γριά που χαζόψαχνεται μέσα στις τράπεζες και φοβάται μη της πάρουν τη σειρά γιατί βασικά φοβάται τη σκιά της και ξέρει πως ο Θεριστής δεν είναι μακρυά της μακάρι να είχαμε όλοι λίγο κατανόηση όλων θα ρθει η σειρά μας να γίνουμε στριφνοί και παράξενοι όταν φοβάσαι γίνεσαι κάπως είναι ο φόβος ο πιο κακός ο σύμβουλος και ναι είναι ανεύθυνο να μεγαλώνεις τα παιδιά σου με κρέας και ειδικά γκούντυς σε έναν κόσμο που τα αέρια από την ατελή πέψη των αγελάδων προκαλούν περισσότερη μόλυνση απ όλα τα μεταφορικά μέσα μαζί ναι είναι ανεύθυνο και είναι και γελοίο να είσαι σε μωλ ούτως ή άλλως με το συμπάθειο γράφεις και περιγράφεις τέλεια καθημερινές εικόνες πρόβατε, είσαι καλός πολύ καλός, μα βάλε την κατανόηση στο κέντρο της καρδιάς σου αν και βασικά δεν είναι τόσο σέξυ.το ξέρω.

(ίσως επειδή σε 3 μήνες θα μαι 42)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ!

μην τρελαινόμαστε με τις στραβές

dsquared said...

Ρε προβατε πλακα μας κάνεις? Αν ειχες δυο κώλους ασ τολμαγες να την πεις στο ελληνικο στρειτοζευγαρο για το κατορθωμα της αποτυχημένης ζωής τους: τα μόγγολά τους. θα τρωγες γαρδουμπα το έντερο σου μάγκα μου. Ο έλλην το παιδι του πανω απο όλα (άσχετα αν το γαμάει μεταφορικά και ενίοτε κυριολεκτικα). Αι σιχτιρ με συγχισες χριστουγεννιατικα!

Hfaistiwnas said...

Χρόνια πολλά!!!!!

Anonymous said...

Mirela, mazi sou !!!!

arkei na MHN eisai eidikos frouros, giati meta tha sthn pesoun oloi (proodeytikoi toy SYRIZA kai toy KKE, alla kai alloi) kai den tha bgazeis akrh....

kai mhn akoisw antirrhseis....

giati ta moulika pou sta 7,8,9 kathontai s ayto to styl me tetoious goneis, einai pou otan ta diwksoun apo ta akriba idfiwtika sxoleia pane sta Exarxeia kai mpinelikwnoun ta ftwxopoaida pou den exoyn to mpampa apo pisw na ta taizei mexri ta 40....
me ta gnwsta pyphra ebaia apotelesmata....

filia
kai merry Xmas to all poyu leme kai sto xwrio meta to Jingle Bells.....

Anonymous said...

καλα δεν παίζεσαι...
Πάντως...πολλοί γονείς είναι ζώα!απίστευτα Ζωα!
χρόνια πολλά μπεεεε
αληθεια πως λεγεται το ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...στα προβιάτικα?

repeatable said...

Χρόνια καλά, χρόνια πολλά.

Dr_MAD said...

Ο Μαζω γραφει για τον ΕΤ? Αλλαζω εφημεριδα asap!

*καλα την εκανες ρε την ξινη

Ευχομαι τα καλυτερα μπόι, μερες πού'ναι

Anonymous said...

καλά την έκανες την κωλόγρια την πενηντάρα και ναι κι εγώ κοντεύω τα 50 (48) αλλα τέτοιες μαλακίες δεν κάνω, και συμφωνώ σε όλα , δηλαδη και στα παρακάτω με τα παιδιά , αν και οταν εχεις παιδιά ποτε δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει , λεμε τώρα....
εχω δει εγω σε εστιατόριο τυπου "λαδόκολλα" (θεσ/νίκης) να τρώει το μούλικο γκούντις, δηλαδη ειχε παρει το πακετάκι και μια χαρά το χλαπάκιαζε εκτός τοπου εντελώς..
υπογράφω ως μάνα με δύο "μούλικα".
εκπληκτικής ομορφιάς και ευφυίας βεβαίως. μοιάσαν τη μάνα τους.
καλη χρονιά σε όλους.

Χαζοχηνα said...

'Όσοι είμαστε κάτω από 40 έχουμε σεβασμό για το κοινωνικό σύνολο' Καρατσεκαρισμένο αυτό??
Αντε Χρονια Πολλα Προβατίνι :-)

Aphrodite said...

Ααααα... τι ηδονή ήταν αυτή θεούλη μου, στο κωλοταχυδρομείο της Βάρκιζας, όπου ήταν στην ουρά πάνω από 16 άνθρωποι πριν από μένα (μέσα τέσσερεις σκατοκαρέκλε με καθιστές τρία τσόκαρα 30-άρες με ξασμένο το πλατινέ και μία με ένα γεράκο που μάλλον ξέχασε να πεθάνει, αλλά τουλάχιστον εκείνος είχε δικαίωμα στο καθήμενο), μέσος όρος ηλικίας στην ουρά τα 50, κι εμφανίζεται μετά από μένα μια ασθμαίνουσα έγκυος με μωράκι στην αγκαλιά, που από το νόμο έχει προτεραιότητα. Με ένα φάκελο στο χέρι όλο κι όλο.

Οι μπροστινοί να έχουν θυμηθεί χριστουγεννιάτικα να πληρώσουν όλους τους λογαριασμούς τους και να ταχυδρομήσουν ό,τι ΜΗ ΕΠΕΙΓΟΝ υπάρχει στον πλανήτη, και να κάνουν ότι δεν την είδαν...

Και μόλις άρχισε η κοπέλλα να προχωράει δειλά δειλά προς τα εμπρός, ώστε να τη δει η υπάλληλος και να πει φωναχτά "Προτεραιότητα στην κυρία παρακαλώ (ζώα)", της την είπανε!

Οχι οι γριές, που πες δεν αντέχουν την ορθοστασία, αλλά δυό 20+άρηδες, ένας 60άρης και οι δυο 30πλατίνες!

Δλδ έλεος!

Ε, ξετύλιξα νωερώς την μπέρτα μου και ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩΣΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ για ό,τι είχα υποστεί κι εγώ με την κοιλιά στο στόμα από τους ελληνάρες συμπολίτες μας...

Το καλυτερότερο?

Αμέσως μετά φάνηκε 40-άρα σε αναπηρικό καροτσάκι (με κατατρομαγμένη ρωσοκάτι συνοδό) και πήγε στην αρχή της ουράς μεδιάφορα "Παρακαλώ περάστε", "Προς Θεού, να σας βοηθήσουμε", μόνο νερό δεν της έδωσαν (καλά, δεν περίμενα να δω και νερό σε ποτηράκι, δε γίναμε Ελβετία με λίγη Αφροδίσια γκαρίκλα).

Τι θέλω να πω:

Ξεκολλάμε παιδιά, η ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ DEN EXEI ILIKIA, πώς το λένε?!

Η "Ελληναρίαση" δεν έχει να κάνει ούτε με κατάσταση σωματικής υγείας, ούτε με βιώματα και προθέσεις.

Απλώς την κολλάμε από το περιβάλλον γιατί με το που την πρωτοαντικρύζουμε μασάμε αμέσως, και τη διαιωνίζουμε για να κερδίσουμε cudos σε ένα ανελέητο και ηλιθιωδώς στημένο peck-order επί ελληνικού εδάφους, αφού είναι πιο εύκολη από την υπευθυνότητα.

Εχετε προσέξει πόσο ΚΟΤΕΣ είναι οι αντίστοιχοι μαθουσαλο-μάγκες στο εξωτερικό?

Και το να κρυβόμαστε μπροστά στη διασπορά ευθύνης ("γιατί να μιλήσω εγώ και πιθανόν να τ'ακούσω, ωχ αδερφάκι μου, άσε, μπόρα είναι θα περάσει, υπομονήηηηη") είναι λέημ, βέρυ λέημ ιντήντ.

Και το αυτόν να λέμε και στα μογγόλικά μας. Μπας και είναι πιο ξεστραβωμένα από μας στην τελική.

Αντε, Καζαμία σου έγραψα, ένα "Χρόνια Πολλά" ήθελα να σε πω δάρλινγκ!

Μπέεεεεεερυ Κρίστμας εντ α Χάπι (έχω στοκ Prozac αν ενδιαφέρεται κανείς!) Νιού Γήαρ μπεεεεγκαλίσιους!

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

:))))))))

Lily said...

MERRY X-MAS
MERRY MILIARESI
MERRY POPINS!!!

AND HAPPY NEW YEAR!!!

Giannis Kafatos said...

περιμένω με αγωνία τις περιπέτειες σου από αυτή την τελευταία εβδομάδα του έτους.
Ο διάλογος στην τράπεζα ... μάτζικ! καλά της τά 'σουρες της δημοσίας!
τα παιδάκι στο μολ ... νομίζω ότι σε μερικά χρόνια καθισμένα στην πολυθρόνα του ψυχαναλυτή (που μάλλον θα πληρώνει ο μπαμπάς και η μαμά) θα εξιστορούν το περιστατικό προσπαθώντας να εξηγήσουν γιατί η κοινωνία δεν τους δίνει τη θέση της όπως έκανε η μαμαδομπαμπας τους και θα τους ρίξουν το φταίξιμο για όλη τη μαλακία που θα τους δέρνει

καλή χρονιά
με υγεία
και κέφια (για θανατερές ατάκες - σε όσους τους αξίζουν)
;)

Pan said...

Καλημέρα

'βλέπεις ήμουν και ντυμένος λίγο μη συμβατά, αν φόραγα σακάκι ούτε που θα τόλμαγε να με κοιτάξει η ιδιοφυία'

Πάνω απ'όλα, αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω.

Συμβαίνει συχνά να πηγαίνω στις - γεμάτες με σακαφιορέτ - δημόσιες με την αθλητική φόρμα και τους βλέπω που με κοιτάν με μισό μάτι.

Μόνο που επειδή τους ρίχνω μέσα μέσα ένα αγριεμένο βλέμμα λουφάζουν αλλιώς...

Anonymous said...

Καλά να πάθετε όλοι. Τί δουλειά είχατε όλες στην ουρά της τράπεζας νέοι άθρώποι;
99,99% από τις δοσοληψίες με μια τράπεζα γίνονται την σήμερον είτε μέσω Ίντερνετ Μπάνκινγκ είτε μέσω του μηχανήματος απ' έξω. Όλοι οι λογαριασμοί πληρώνονται μέσω Ίντερνετ (έχετε δοκιμάσει να πληρώσετε τη ΔΕΗ στις 3:30 πμ αμέσως μετά από σεξάκοι (ΤΜ); Είναι απελευθερωτικό, διουρητικό και όλα τα λοιπά εις -ικό). Επίσης, ο υπάλληλος στο γκισέ κοστίζει και μάντεψε ποιός τον πληρώνει: Εσύ προβατίσιε πελάτη με τις διάφορες "προμήθειες" που σου χώνει η τράπεζα.

Ανώνυμος τραπεζικός σε δεινή οικονομική κρίση

Me:Moir said...

Μόλις επέστρεψα από 3ωρη τουρνέ ορθοστασίας στην εφορία. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ με εκφράζεις....[να θυμηθώ την επόμενη φορά να σε πάρω μαζί μου]

Καλή χρονιά να έχουμε :)

Anonymous said...

Πού εισαι πρόστυχε τώρα που καίγετε η γάζα;

Provato said...

uberάκο χρόνια πολλά και καλά! χάπη 2009!

γκάηντλάην σε συγχωρώ γιατί α είσαι σέξυ αναγνώστρια βου είναι γιορτές! μπεεε

ανώνυμε μην μου το θυμίζεις!

στέλλα χρόνια πολλά και καλά! χάπη 2009!!! μπεε

ηφαιστιωνάκο δεν ήταν ηλιωμένη γκτ 50 χρονών ήταν η σακαφιορέτ! μόλις 15 χρόνια μεγαλύτερη περίπου.

δοννα χάπη 2009! με όλα τα καλά!

αππαρε πότε πότε ναι, χρειάζεται να φεύγει η ξυνίλα χεχε! μπεεε

Provato said...

χάηβολτάτζ με τσάκωσες αμόρφωτο! ντρόπ ον μη ρε πούστη μου σταδγιάλα! μπεεε

ανώνυμε είσαι μινάρας!

εξουρανού εσύ μπινελικώνεις και όταν δεν είσαι σε αυτή την φάση. σιγά τα νέα! λολ

Γερμανέ και οι ψεκασμοί είναι μία ψευδαίσθηαση. καλή χρονιά ρε με πολύ χέησελχοφ!

Λένι χρόνια πολλά χάπη νου 2009! με περισσότερες αναίμακτες ξυνίλες! χεχε

πράσινη η γριά έκανε ότι δεν άκουσε όλον το φιλιππικό μου, και μετά έλεγε κάτι μούμπλε μούμπλε γυρίζοντας στην θέση της. χεχε

σταρτ2 χρόνια πολλά και καλά! χάπη 2009! μπεεε ματς μουτς!

Provato said...

όρα πες τα χρυσόστομη. Άλλη κατηγορία κάγκουρα αυτοί που κολλάνε από πίσω μας στο ταμείο ή ακόμα χειρότερα στο εητηέμ! στην Πυρά ίντήντ!!! χρόνια πολλά και καλά!!!! μπεεε

φλονσαβαντρού πολύ με άρεσε που με έδειξες μία άλλη οτπική γωνία, αυτό σημαίνει ότι είσαι κατάλληλη για αυτό το υπέροχο πράγμα που σπουδάζεις ζηλεύω σταδγιάλα! χεχεχε χρόνια πολλά και καλά!! μπεεε

μιρέλα μπεεεεε! έρχομαι να δω το γκέστ!!! μπεεευχαριστώ! ματς!

μοαζήκ η κατανόηση είναι ΟΤΙ πιο σέξυ!!! και όχι με τις στραβές δεν τρελαινόμαστε, ειδικά τέτοιου είδους γουώρη νοτ! χρόνια πολλά και καλά φίλε! μπεεε

ντισκουέρντ λες να γλύτωσα το θάνατο από εξαγριωμένο γονιό???? χεχεχε χοχοχοχο! χρόνια πολλά ρε!

ανώνυμε κάτσε φρόνιμος μη σε πιάσω από το μαλλί και γίνει χαμός! χρόνια πολλά!

κου κου λέγεται μπεεεεεέρυ κρίστμας χεχεχε χοχοχοχο! φιλιά χρόνια πολλά!

Provato said...

repeatable χρόνια πολλά και καλά φίλε!

μάντ, όχι προς θεού μην σταματήσεις να διαβάζεις ΕΤ πρέπει να επιβραβεύονται τέτοιες πρωτοβουλίες.... μέρες που είναι λολ!

ανώνυμη αμαρτίες γονέων παιδεύουσι πρόβατο! χεχεχε χρόνια πολλά και καλά!

χαζοχήνα τώρα που το λες, ε όχι δεν είναι και ΚΑΡΑτσεκαρισμένο χεχεχεχε, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! λολ! χρόνια πολλά και καλά!!!

Αφροδιτάκη χρόνια πολλά! σωστά τα λες σωστά, είσαι εσύ μια κοινωνιολόγος πρώτης τάξεως!

λιλή χρόνια πολλά εν α χάπη νου γήαρ!!!

Provato said...

γιάννη καφ καλή χρονιά και χρόνια πολλά φίλε! μπεεεε καλά τα λες για τον ψυχαναλυτή - αν και τυχεροί θα είναι αν αποφασίσουν να πάμε. Το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα πάνε ποτέ και θα αναρωτιούνται μετά τι πάει στραβά.... μπεεε ξανά!

παν κι όμως, τι ντύσιμο είναι τόσο μεγάλο παγιδάκι στο να κρίνεις τον άλλο.... χρόνια πολλά!

ανώνυμε έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφά σου! αμ αν γινόταν η δουλειά από το ίντερνετ θα ήμουν στην ουρά???? τι με έχεις, για μικρό βλαχάκι???? χρόνια πολλά και καλά!

μεμουάρ αχ βαχ! ελπίζω να συνήλθες γλήγορα!

ανώνυμε ήμουν σε κάτι σεμινάρια ορθογραφίας λολ χεχεχεχε