Wednesday, January 21, 2009

Δεν υπάρχει αυτό το γυμναστήριο, δεν υπάρχει!

Μερικές βαθυστόχαστες και τραγικές παρατηρήσεις από το τζοιμ μου.

Δεν υπάρχει πράγμα που να με κάνει να γελώ πιο πολύ από όλους εκείνους που κάνουν 3 λεπτά κολύμπι και μετά περίπου 4 ώρες διατάσεις. Σιγά κυρά μου, πότε πρόλαβες να τον κουράσεις τον μυ, με τα 250 μέτρα κολύμπι που έκανες συζητώντας με την φίλη σου?

Δεν υπάρχει πράγμα που να έχω φοβηθεί περισσότερο από το να πέσω στο στόμα αντρών, γύρω στα 30, που δουλεύουν σε νομική εταιρία και κουτσομπολεύουν ενώ κάνουν ντους, σκουπίζονται, ντύνουνται κ.τ.λ. Μιλάμε για κατινάζ μεγατόνων, για συναδέλφους, γκόμενες, προϊσταμένους... πραγματικά ο Θεός να σε φυλάει! Το χειρότερο δε είναι ότι δεν προσέχουν καθόλου ποιος τους ακούει, ο οποίος μπορεί να είναι, για παράδειγμα, ο αδελφός του συναδέλφου για τον οποίο λένε τα ακατανόμαστα (δεν επαναλαμβάνω, θα με καταλάβουν).

Δεν υπάρχει πιο "ταμτάκος" μόμεντ από τους τύπους του παραπάνω πόηντ οι οποίο κάνουν την τρομερή εξυπνάδα, όταν δεν θέλουν να τους καταλάβει κάποιος που είναι πολύ κοντά, να το το γυρνάνε στα αγγλικά;;;;;;;; χαζήηηηηηηηηηηηη, μα στα αγγλικά και καλά ότι τι; δεν έχω πάει εγώ ένα στρατηγάκη, δεν έχω ταξιδέψει μία βοστώνη;

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο όνειρο στην ζωή μου από το να καταφέρω να αποκτήσω τόσο καλή τεχνική στην κολύμβηση ώστε να μπορώ να κάνω τα χιλιάδες μέτρα σουήμ σουήμ εντατίκ κρατώντας στο ένα χέρι σουβλάκι διπλοκέμπαμπο (στεγνό εννοείται) και ποτήρι μιλκ σέηκ στο άλλο. τα οποία εννοείται τα τρώω καθώς κολυμπώ χαρωπά.

Δεν υπάρχει πιο απρόσεχτος γυμναζόμενος από αυτόν που σκύβει να σκουπίσει τα ποδάρια του με αποτέλεσμα να αναδεικνύει σε κοινή θέα την ποποτρυπίδα του. Αμάν χριστιανέ μου, τι μας την πλασάρεις έτσι, έλεος, άμα θέλαμε να την δούμε θα το ζητούσαμε από άη βασίλη... ομαγκόντ! τώρα μόλις μου πέρασε πολύ ανωμαλιάρα σκέψη από το μυαλό.... λες για αυτό να το κάνει το σκυψιματάκι, λες να είναι μία νέα μορφή επιδειξία ίουκ ίουκ ίουκ.

Δεν υπάρχει πιο φανερό πράγμα από εκείνους που φέρονται πάρα πολύ σαν στρεητόνια αλλά στην πραγματικότητα έχουν τρελό ανομολόγητο πόθο για το αντρικό κορμί με αποτέλεσμα να τους ξεφεύγουν κάτι όλο λαχτάρα ματιές στα τσουτσούνια, τα πισινάκια, και τα τριχωτά στηθάκια των υπολοίπων συναθλητών τους. Γι αυτό σου λέω γλυκέ μου. Αφού θα φανείς που θα φανείς, κοίτα απροκάληπτα όπως εγώ... έχεις και τα τυχερά σου έτσι πιο εύκολα χιχιχι θέμου τι αλήτης έχω γίνει...

Δεν υπάρχει πιο μεγάλος μύθος από το ότι οι άντρες είμαστε μποχίκος. Ελάχιστες φορές έχω περάσει δίπλα από κάποιον και να σκυλοβρωμά ο ίδρως του, ακόμα και αν είναι σούπερ ιδρωμένος. Χιλιάδες φορές όμως έχω περάσει δίπλα από γκόμενα με γαλλικό πεντικιουρ, μαλλί επιμελείται και τέλειο βάψιμο η οποία μυρίζει σαν καλοψημένο ρακούν!

Δεν υπάρχει, όμως, και πιο αηδιαστικό από τους δύο τρεις που έρχονται στο γυμναστήριο και οι οποίοι είναι βρωμιάρηδες ιντήντ. Ας μην αρχίσω να περιγράφω, μας διαβάζουν και παιδιά, ένα θα πω μόνο, αν τρως μη διαβάσεις, μαύρο βρακί όπου υπάρχει καφετί σημάδι κωλοχαράδρας σε όλη το μήκος του - στην απόξω πλευρά, και κάλτσα με μαλλί ράστα από την απλυσιά - η οποία κάνει και μπάφο...

Δεν υπάρχει πιο λυπηρό θέαμα (δικαιλογημένα) από εκείνους που συστηματικά κοιτάζουν τι παπούτσι φοράς, τι κάλτσα, τι πανταλόνη, τι πουκάμισο, τι μπουφάν και τι κασκόλ (όταν σε πετύχουν στην έξοδο), τι μηχανάκι.... τέλος πάντων κατάλαβες τι εννοώ. Ότι τι; Θα με κάνει λιγότερο αξιόλογο αν το πανταλόνη μου είναι ντουρ αντί για ντόνα Καραντάνα Νιου Ελβέτια;

Δεν υπάρχει πιο λυπηρό θέαμα (αδικαιολόγητα) από εκείνους τους άντρες μέχρι εκεί πάνω που κάνουν 2 ώρες για να γυμναστούν, να αλλάξουν, να ντουσαριστούν και λοιπά και λοιπά και μετά θέλουν άλλες 3 για να κάνουν επιμέλεια μαλλί... Δυόμιση χρόνια τώρα, δεν έχω καταφέρει να καταλάβω γιατί με στεναχωρεί τόσο αυτό το θέαμα, αλλά αν δω άντρα να κάθεται με τις ώρες και να ζελεδάρεται παθαίνω χειρότερη κατάθλιψη από όταν σκοτώθηκε η Τζένη Γκάλη (μην γελάς μου είχε στοιχίσει, ήμουν μικρός).

Δεν υπάρχει ασχημότερο τμήμα του ανθρώπινου σώματος, και δη του αντρικού, από τα δαχτυλονύχια του ποδιού. Έχει τύχει να δω κάτι συμπλέγματα νυχιού-δαχτύλου τόσο παραμορφωμένα και έξω από αυτήν γη και θα έκαναν ακόμα και τον δημιουργό του άλιεν να πει "ΙΟΥΚ μπίτς, δατς ντισκάστιγκ"

Δεν υπάρχει πιο αστείο από αυτούς που μόλις βγάλουν το σώβρακο τραβολογάν το πουλί τους δύο τρεις φορές και καλά κρυφά για να "μακρύνει" μην τυχόν και τους πει κανείς μικροτσούτσουνους καθώς θα πηγαίνουν προς τα ντους λολ άκου τώρα ζόρια που τραβά ο κόσμος.

Δεν υπάρχει πιο εντυπωσιακό από το γεγονός ότι όλοι, μα όλοι, μα όλοι ΜΑ ΟΛΟΙ όσοι γυμνάζονται, το κάνουν όχι για την χαρά του πράγματος, όχι για την διαδικασία του, όχι για την απόλαυση του να κολυπάς, τρέχεις, σηκώνεις βάρη, αλλά επειδή θέλουν να γίνουν σαν μαντέλα, τέλειο κορμί, τέλειοι κοιλιακοί, τέλειο μούσκολο. Πόσο χαρακτηριστικό της κοινωνίας μας ε; Τίποτε δεν κρίνεται ως διαδικασία... όλα κρίνονται από το τι έχεις να κερδίσεις, και μάλιστα στο "φαίνεσθαι" σου. (να κάτι τέτοια γράφω, βαθυστόχαστα, και μετά μου τηλεφωνούν από το ερωτοδικείο να μου πουν να αναλάβω τον νέο κύκλο της εκμπομπής).

Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό από το να κολυμπάς 4 με 5 φορές την βδομάδα, από 15 έως 2000 μέτρα και παρόλα αυτά να μην καταφέρνεις να πέσεις κάτω από τα 109 κιλά. Ασταδγιάλα ρε πούστη μου. ευτυχώς τουλάχιστον που έχω ψιλοσφίξει λίγο και το χοντρουλό δεν είναι και πλαδαρό. Πάντως πραγματικά δεν ξέρω τι πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ για να χάσω 8 κιλά, τι σταδγιάλαααααααααααααααααααααααααα, δηλαδή πρέπει να στμαατήσω να τρώω, τέτοια θυσία, ΤΕΤΟΙΑ;

34 comments:

Hfaistiwnas said...

Καλοψημένο ρακούν!!! χαχαχα! Με πέθανες! Και εκεί με το βρακί με τη μαύρη χαρακιά.. όντως καλά που δεν έτρωγα! χαχαχα! Σε καλό μας μεσημεριάτικα!

dsquared said...

ρε Provate, δηλαδις τι? Επίτηδες το κάνεις? μα είναι τίτλος post αυτός? και το έθεσα επιτούτου στο δικό μου μπλοκάκιον να μη ξανακουσω αυτη τη γ@@@@έκφραση για χλεχλεδες και τρεντιδες του κ@λΟΥ!!!!!
DAN

Jimmy Rose said...

Ναι, για να αδυνατίσεις πρέπει να το ράψεις. Μόνο το κολύμπι δεν αρκεί.
Άσχετο: τί μου θύμισες με την Τζένη Γκάλη... Και εμένα μου είχε στοιχίσει τότε.
(αν μου θυμίσεις και το επώνυμό της, αυτό με το οποίο έκανε καριέρα στα αθλητικά της ΕΡΤ τότε, θα σου είμαι υποχρεωμένος...)

€lisavet said...

Εγώ έτρωγα όμως, φτου σου!
Τι να πρωτοσχολιάσω;!
Θα αρκεστώ σε ένα tip: στα αποδυτήρια φοράμε την κουκούλα απ'το μπουρνουζάκι μας στο κεφάλι και αυτό ωσάν μπέρτα, μας καλύπτει όπισθεν και πλαγίως, χαρίζοντάς μας ελευθερία κινήσεων!

dsquared said...

Na allakseis gym, gia na glitoseis apo tis psonares. Na arxiseis diaita sto xalaro... p.x. kopse ta tiganita! Eykoli upo8esi. Ama o mesos Ellinas anakalispei thn xara tis diadikasias 8a so8ei o planitis, tromara mas, tzampa mas bazane sos sta test thn I8aki tou kabafi!
DIN

Lina said...

αχ τι να πρωτοσχολιάσω.... δεν ξέρω τι!

το μονο που τελικά θα πω είναι ότι μπορεί να είσαι βαριούτσικο προβατέλι, αλλά είσαι όλο ψαχνό μαναρι μ' =)))

Anonymous said...

τώρα τι να κάνω; να σου θυμίσω δικό σου προηγούμενο ποστ με την γκόμενα του γραφείου με τον ΕΝΑ (1) κιοφτέ στο τάπερ;;; δυστυχώς θα πρέπει να την μιμηθείς... αλλιώς..φάε 5 φορές τη μέρα μικρά γεύματα και όχι λάκτες και διπλοκέμπαμπα!;)

Κακίστρω said...

Φάε παιδί μου και άσε τις δίαιτες.

Οι καμπύλες είναι και πάλι στη μόδα.

sikia said...

όπως λέει και το άσμα, χοντρούλι μου, εσύ είσαι το μανούλι μου.
Επίσης να επισημάνω ότι ξέχασες να αναφερθείς στο γεογονός ότι στο τζιμ τσιμπάς ποπουλίνους ανυποψίαστων και παρενοχλείς σεξουαλικά νεαρούς αθλητές!

apparos said...

Γέλασα με την ψυχή μου, με τα ζόρια που τραβάς βέβαια αλλά τι να κάνουμε; Θέλει χιούμορ η ζωή!

Πρόβατο και ισχνό δεν γίνεται, κοινός κόψε τις δίαιτες!

Διατροφή να κάνεις για την υγεία σου!
Κόψε/Μείωσε τηγανητά
Φρούτα/λαχανικά/ξυροί καρπή να υπάρχουν!
Τρώε καλά τα πρωινά και λιγότερο το βράδυ και αν στο επιτρέπει το πρόγραμμα σου περισσότερα και μικρότερα γεύματα!
Αφού τα ξέρεις άνθρωπε μου!

Άντε και αν θες να θυσιάσεις λιγάκι, κόψε μια μπουκιά (μια μόνο!) από κάθε γεύμα και πρόσθεσε ακόμα μια επανάληψη σε κάθε άσκηση!

Και που σε πρόβατο, υπομονή!!!
Ένα μωρό θέλεις 9 μήνες να γεννηθεί, εσύ δηλαδή που είσαι πρόβατος θα κάνεις κορμάρα σε χρόνο dt;

Οπότε απόλαυσε την διαδικασία, γέλα με τα συμβάντα (και τα τυχερά σου... ζήλειααα) και απόλαυσε το αποτέλεσμα στην υγεία σου και την ενέργεια σου!

Υ.Γ. Μακριά από αναβολικά! Το καλοκαίρι αργεί, δεν χρειάζονται!

Υ.Γ.2 Μα να μιλούν αγγλικά;

jg said...

nai alla i myiki maza einai pio varia apto lipos. no?

de sxoliazw tipota allo giati se ligo 8a faw.. :s

Anonymous said...

με κρυφοδιαβάζεις βλέπω!
άντε και αν χάσεις 40 κιλά ,θα βγώ μαζι σου

bunnysuicides said...

χεχε, ευχαριστούμε για την προειδοποίηση (χρειαζόταν)!
να χάσεις κιλά? ε όχι πρόβατε! όλα δικά σου τα θέλεις? επιτέλους, υπάρχει κ ένα όριο! ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΣΕΞΗΣ? ΠΟΣΟ????

Anonymous said...

χαχαχαχαχαχαχα!!μα να μιλανε αγγλικά!!ελεος!!στο γυμναστηριο η καλυτερη μου ειναι να χαζευω γκομενακια που κανουν βαρη..οσο για τα αλλα περι απλησιας ειναι οντως ντισκαστινγκ!!
κουραγιο προβατακι τα κορμακια θελουν θυσιες.

SK said...

Τα σχόλια για τη διατροφή και το φαγητό σωστά. Εάν (θερμίδες που προσλαμβάνεις)>(θερμίδες που καις), βάρος δεν χάνεις.
Και μιας και μιλάμε για φαγητό, έχεις δοκιμάσει καλοψημένο ρακούν? Αλλιώς πώς το διασύρεις έτσι το έδεσμα?

Anonymous said...

Ευκολότερη και πιο ευχάριστη μέθοδος:
Κόβεις το κολύμπι για καμιά βδομάδα και τρως ό,τι γουστάρεις.
Οι μυες για να αποκατασταθούν θέλουν 2 μέρες μη καταπόνησης.Για να καταλάβεις,μετά από 2 μέρες χωρίς άθληση φτάνεις το μαξ τςη φυσικής σου κατάστασης.Οπότε για να πάρει στροφές ο οργανισμός και να αρχίσει να καίει,κόψε το τζυμ,φάε μπόλικη τηγανητή πατάτα και μετά ξαναμπαίνεις σε πρόγραμμα.
(ps:κοίτα μην καλομάθεις μόνο και το συνεχίσεις =ρ)

ΗarryTsopanos said...

Ρακουν?Απιστευτο χι χι χι

turigr said...

Μήπως στο πρόγραμμά σου πρέπει να εντάξεις και το εξαντλητικό sex σε καθημερινή βάση; Έχω ακούσει ότι με αυτό καταναλώνεις περισσότερες θερμίδες από οποιαδήποτε άλλη άσκηση!

uberbastard said...

Μωροοοοοοοο μου, μου'φτιαξες το κεφι και τραβαω ζορια τις τελευταιες μερες. Κανονισε εχω κουπονια για εξαργυρωση ;)

natasha hassiotis said...

να σου πω, σιγά μη σου το πούμε και χαιδευτικά! άμα θες να φύγουν οι κοιλάρες και οι κιλάρες (τσ τσ τσ), ραψ' το το ρημάδι! ξέρεις, καφές και φρούτο ή μια φέτα ψωμούμπα με άπαχο κωλότυρο το πρωί, ένα φρούτο δεκατιανό, αυγό, γιαούρτι, σαλάτα μεσημεριανό, ένα μικρό σνάκ απόγευμα, νωρίς δείπνο, κανά ψητό ή βραστό με συνοδεία τίποτα κουσκούσια, λαχανικά, ρύζι αναποφλοίωτο. Ζυμαρικό σκέτο χωρίς ψωμάρα για μεσημεριανό, λαδερά χωρίς παπάρες, χωριάτικη χωρίς μισή φρατζόλα ψωμί, γιαούρτια μέχρι να ξεράσεις ό,τι ξέρεις στη γκεστάπο, νερά, και λογική γυμναστική. Λογικές ποσότητες ξηροκαρπίων και κανένα γλυκό πού και πού χαμηλών ζαχαροπεριεχομένων, σαν το γλυκό που διαφημίζω στο μπλονκ μου φερ' ειπείν, επιτρέπονται.
άντε τι κάναμε χορούς και πανηγύρια; αυτή είναι η μέθοδος. (όποιος σου είπε να τρώς πιτόγυρα, ξηροκάρπια με το κιλό, αλκοόλ, τσιπς, αλλαντικά, τυριά τύπου καμαμπέρ και μπρι κλπ., θέλει το κακό σου προβατάκι μου.)
Α, σου αφιερώνω κι ε΄να ποίμα, απ' την καλή μου την καρδγιά:

Αρνάκι άσπρο και παχύ,

ααχ, δνε θυμάμαι το παρακάτω...

another said...

εσυ μαλλον αναφερεσαι αποκλειστικα σε κολυμβηση, αλλα τα ιδια ελεγα κι εγω για το κλασσικο "gym". να προσθεσω τις κατηγοριες "στρειτ κοιταζει κωλο γκομενας που κανει διαδρομο", "κλεφτες-ή-και-οχι ματιες στα αποδυτηρια" και "-φιλος, ποσο καιρο ντοπαρεις?"
keep κραζing ;)

Tanila said...

Πρόβατε, μπη γουέαρ.
Όπως σου έχω πει έχω φίλη που έρχεται στο τζιμ σου και σε 2 βδομάδες περίπου μου κανονίζει να 'ρθούμε για μασάζ και σπα.
Αυτό σου λέω μόνο
Be wear
be were
be where
κάπως έτσι

natasha hassiotis said...

να σου πω, σε ποιό πας; στο attica και συ; oh my God!!! εγώ πάω στου πρωθυπουργού.

tsok said...

ζήτω τα (διπλά) πιττόγυρα και οι μακαρονάδες (ράφω τσακίζοντας μία μπολονέζ), ζήτω ο εξής ένας κοιλιακός και αυτός να προεξέχει. Ζήτω το προλεταριάτο των εχόντων σεξολαβές, ζήτω τα 109 κιλά του πρόβατου και τα 65 δικά μου, κάτω η δικατατορία της τέλειας αναλογίας!

Anonymous said...

Στο χα πει ότι δεν πάμε στο ίδιο γυμναστήριο. Στο δικό μου έτσι και κοιτάξεις απροκάλυπτα, δεν το γλιτώνεις το κράξιμο και την πίσσα και πούπουλα. Επίσης, αυτό που πορφανώς δεν έχεις αντιμετωπίσει στο δικό σου γυμναστήριο είναι οι ατέρμονες συζητήσεις για τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ (πέσαμε και σε Σαλονικιό ιδιοκτήτη) σε τόσο υψηλούς τόνους που νομίζεις ότι θα πέσει ξύλο. Α! και ενίοτε αλλάζουμε το κανάλι της τιβί που παίζει βιντεοκλιπάκια για να δούμε κανένα αγώνα.
Εγώ που δεν έχω πισίνα για να κάψω θερμίδες, αρκέστηκα σε τρέξιμο στον ταπεινό διάδρομο με μικρή κλίση. Από 107 πήγα 101. Εντάξει, μείωσα και λίγο την κρεατίνη, να την πω την αμαρτία μου.

Provato said...

hfaistiwna :-))

dan dsquared τι να κάνω, αφού με ξέρεις είμαι μεγάλος προβοκάτορας, χεχε

Jimmy αχ και πως να το ράψω που είμαι λαιμαργούλης. τζένη θα ψάξω και αν μάθω θα σε πω! xxxx

elisavet ε όχι και να κρυβόμαστε, δεν έχουμε τίποτε να κρύψουμε. μπεεε

dsquared din δεν θέλω γμτ να γλυτώσω από τις ψωνάρες καθόλου, αγαπώ αγαπώ αγαπώ ψωνάρες λολ. σάμπως είμαι καλύτερος, μπααααα χεχεχε

Provato said...

λινάκι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, και εσύ μιλάς για κάτι πράγματα χοντρά, μπεε

chichipiru 5 γεύματα θα γίνω σαν τον Λάλα επί δύο γιατί θα είναι 5 πελώρια γεύματα, δεν παίζει με τίποτε.

Κακίστρω σ αγαπώ, με στηρίζεις. μπεε

sikia σ αγαπώ και ας με πλήγωσες. ναι, ξέχασα να αναφερθώ σε όσα λες αλλά είναι για καλό λόγο, xxxx

appare μην ανησυχείς αναβολικά ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ. έχεις δίκιο για την υγεία, ευτυχώς που είμαι πολύ της σαλάτας και του χορταρικού, πρόβατο γαρ χεχε φιλιά γλυκό και καυτώ αγόρι. (ναι, μιλούν αγγλικά οι βλάκες...)

Provato said...

pov this I didn't know, I love your input you rock!

Ανώνυμε εγώ σε κρυφοδιαβάζω εσύ με κρυφοσχολιάζεις, άντε μία χαρά το πάμε. όσο για το να βγούμε... ερμ όχι.

κούνελε ποια προειδοποίηση; ε; ...αυτό με το σέξυ το έχω όντως το πρόβλημα, πολύ έντονα κιόλας, μου σκίζουν τα ρούχα με ποδοπατούν οι φάν άσε χαμός γίνεται. xxxx

guideline φιλιά μπεεεε! ζήτω το χάζι! λολ

SK εσύ δηλαδή γιατί το υπερασπίζεσαι το έδεσμα μου λες... ΟΜΑΓΚΟΝΤ! μη μου πεις ότι έχεις φάει αλ κηλ μησέλφ! λολ

Provato said...

σάπια δεν παίζει αυτό που λες, γιατί ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα το συνηθίσω και μετά ποιος με σώζει, λολ. Πάντως θέγκζ α λατ! μπεε

Χαρούλη χιχιχιχι χοχοχοοχ χεχεχε

turigr το εξαντλητικό σεξάκοι είναι ΗΔΗ στο πρόγραμμά μου, τόσα κουπονάκια έχω μοιράσει πως νομίζω ότι καταφέρνω να τα εξαργυρώσω λολ

uberάκο εκτός από κουπόνια πολλά έχεις και βιβλίο. χεχε, ελπίζω να γίνει κάπως να βρεθούμε λολ

high ξέρουμε που να βρούμε δίαιτες μας υποχρέωσες! το θέμα δεν είναι η δίαιτα, το θέμα είναι να αποφασίσεις να την κάνεις... χμφ χμφ χμφ... δεν σου λέω που πάω, ντρέπουμαι! λολ

Provato said...

yet another ευτυχώς όλα αυτά που λες τα έχω γλυτώσει διότι δεν κάνω καθόλου όργανα διαδρόμους και λοιπά. πάντως είναι πολύ yes indeed! λολ

τανίλα χτύπα, δεν σε φοβάμαι, αυτά που κάνεις όλα εις βάρος σου γυρνάνε που λέει και η Σοφία Αρβανίτη.

τσόκ ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ ΖΗΤΩ! ΜΠΕΕ μπε

δόκτωρα τι είναι η κρεατίνη??? ...είσαι 101 κιλά??? πρέπει να είσαι πολύ γκομενάκι. χεχε

bunnysuicides said...

δεν θυμόμουν κ έπρεπε να ξαναδιαβάσω το ποστ γαμώτη μου!
εννοώ αυτό το "αν τρώτε μην το διαβάζετε"

PN said...

Άργησα να το διαβάσω...αλλά με πέθανες. Ρε Πρόβατε...τι μελέτη εμπεριστατωμένη είναι αυτή για τα γυμναστήρια; Με έχεις εντυπωσιάσει indeed!! Xαχαχαχα!!!

Λοιπόν, για τα κιλά μην αγχώνεσαι. Απλά γυμνάσου και πρόσεχε λίγο τι τρως! Χαλαρά θα γίνεις κουκλί! Που είσαι ήδη...αλλά πάντοτε υπάρχει περισσότερο!!

Dr_MAD said...

όχι ρε γαμώτο! και είχα έτοιμο ποστ για την ιδρωτίλα! χαχαχαχα επρεπε να το δω νωρίτερα :-(

πάντως είσαι Θεός. μέσα σε 10 γραμμές τα περιέγραψες όλα. πιο αναλυτικός οδηγός για τα ελληνικά τζοιμσ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! χαχαχαχα

*ολόκληρη σκατογραμμή στην κωλοχαράδρα??? ΙΟΥΚ ΙΟΥΚ ΙΟΥΚ (το εχω δει!!! ΙΟΥΚ)

Anonymous said...

Κάτσε ρε πρόβατε, που θα με πεις και τόφαλο (το υπονόησες, έστω). Είμαι και 1.90, πόσα κιλά να είμαι τελοσπάντων?
Κρεατινή είναι μία ούσια που την παίρνεις, σου δίνει έξτρα δύναμη και όγκο, παρακρατά νερό και φαίνεσαι σαν να σε έχουν φούσκώσει με τρόμπα. Επίσης, σου διαλύει και το συκώτι, αλλά ποιός το χρειάζεται?
Για το "βαλς με τον Μπασίρ" πολύ με στενοχώρησες, δεν το περίμενα από εσένα.