Monday, January 26, 2009

Τα επαγγέλματα του μέλλοντος, κατά πρόβατο


Μην περιμένεις ότι πρόκειται να καταφέρεις να επιβιώσεις ως τραπεζικός, διαφημιστής, γιατρός, δικηγόρος. Αλλού είναι πια το μπικικίνι. Το πρόβατο που έχει τα μέσα, διαβάζει το μέλλον και είναι σοφό σου δίνει τέλεια λίστα με τα επαγγέλματα του μέλλοντος. Για να βγάλεις πολλά λεφτά και να έχεις λαμπρή καριέρα.

10, Ντουζιερίστ - Θα είσαι αυτός που όταν είμαστε κομμάτια στο χαμάμ και βαριόμαστε να σηκωθούμε να πάμε μέχρι το ντους να ρίξουμε λίγο κρύο νερό στο σώμα μας (μην γελάς, μου έχει συμβεί) θα μας πετάς νερό με το τηλέφωνο του ντους για να μην γκαγκανιάσουμε. Μειονέκτημα δουλειάς - 8άωρο με το μαγιό δεν το λες και ό,τι καλύτερο. Πλεονέκτημα - καταβρέχεις γκομενάκια, χάου κουλ ηζ δατ.

9, Εητόλοτζηστ - Θα είσαι αυτός που θα μας θυμίζει τι έγινε στο 24245355456 επεισόδιο της δυναστείας, πόσες τούφες ήταν το μαλλί της Μπόνη Τάηλερ στο Α νήντ Α Χήρο, θα μας τραγουδάς το theme από τα Λιονταράκια του Κυρ Ηλία, και λοιπά και λοιπά. Θα είσαι σούπερ απαραίτητος σε εταιρίες και κυβερνητικές υπηρεσίες που θέλουν να έχουν επαφή με το τεράστιο τμήμα του κοινού που λατρεύει τα 80ζ. Μειονέκτημα - Για να σε σέβονται σαν επαγγελματία πρέπει να έχεις φράτζα α λα Andrew Ridlgey στην πρώτη εποχή των Wham. Πλεονέκτημα - μπορείς να τραγουδάς Καζαγκούγκου, σινίτα, Μπρός και ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ για αυτό!

8, Μανώ Ντράηερ - Δουλειά σου θα είναι να φυσάς το νύχι για να στεγνώσει το μανό της γριάς που από τις πολλές πλαστικές αν ΤΟΛΜΗΣΕΙ να σουφρώσει τα χείλη της απλά θα σκιστούν. Μειονέκτημα - Επειδή η γριά που θα της φυσσάς το μανό δεν θα μπορεί ούτε καν να μιλήσει απο τις πολλές πλαστικές, θα νιώθεις μοναξιά. Πλεονέκτημα - επειδή η γριά που θα της φυσάς το μανό δεν θα μπορεί να μιλήσει από τις πολλές πλαστικές δεν θα σου ζαλίζει τα παπάρια.

7, Βοηθός ντουλαπίστρια - Ένα επάγγελμα μόνο για κορίτσια, ητς γκόνα μπη α μπλαστ, επειδή η κουλτούρα μας παράγει περισσότερες αδελφές από οτιδήποτε άλλο και τι θα κάνουν όλες αυτές για να κρυφτούν; Ακριβώς! ...θα στραφούν σε σένα για να πας μαζί τους στο κυριακάτικο τραπέζι και να κάνεις την γκόμενα στην μαμά τους. Μειονέκτημα - δεν έχεις ασφάλεια από την αγάμητη αδελφή. Πλεονέκτημα - η αδελφή θα σου δανείζει τα καλλυντικά και τα αρώματά της και θα είσαι η μεγαλύτερη τρεντ σέτα.

6, Απαντητής βίζας - Η δουλειά σου θα είναι να απαντάς στις τράπεζες που θα παίρνουν και θα ψάχνουν τον εργοδότη σου γιατί πάλι δεν πλήρωσε την γαμωκάρτα του. Απλή δουλειά, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις διαπεραστική φωνή και να μπορείς να απαντάς στις προσβολές με άλλες προσβολές. Μειονέκτημα - θα καίγεται το αυτί σου από το ακουστικό όλη μέρα στα τηλέφωνα. Πλεονέκτημα - θα τελειώνεις την δουλειά σου και θα έχεις τόσο εκτονωθεί μμμμμμ ούτε ο Γκάντης τέτοια ηρεμία.

6, Ψηφιστής ρεάλιτη - Θα είσαι ο άνθρωπος που θα του δίνουμε εντολές τι να ψηφίζεις για λογαριασμό μας στα ρηάλιτη παιχνίδια που θα παρακολουθούμε. Θα σου λεμε να ψηφίσεις Δώρα του μέλλοντος, ας πούμε, ή Άσπα Τσίνα του μέλλοντος, επίσης ας πούμε, και εσύ θα λυσσάς να μπαίνεις στο ίντερνετ, να στέλνεις εσεμέσ, για να στηρίξεις αυτούς που στηρίζουμε εμείς οι εργοδότες σου. Επίσης όταν θα υπάρχει θέμα χρόνου στον εργοδότη σου, θα εισηγείσαι τι να στηρίξει! Μειονέκτημα - Η Δώρα του Μέλλοτος. Πλεονέκτημα δουλειάς - η Άσπα Τσίνα του μέλλοντος.

5, Αναγνωριστής διασημοτήτων - η δουλειά σου θα είναι να αναγνωρίζεις, και να θυμίζεις στον εργοδότη σου, ποιος είναι ο διάσημος στο εξώφυλλο δίσκου/αφίσα σινεμά/οθόνη τιβί/γουενέβερ. Βλέπεις με τις άπειρες πλαστικές οι διάσημοι δεν θα αναγνωρίζονται με τίποτε! Ένα κατούρημα θα πηγαίνουμε να ρίξουμε, και με το που θα επιστρέφουμε ο ηθοποιός στην ταινία θα έχει γίνει... κάποιος άλλος! Οι πιο προκομένοι αναγνωριστές διασημοτήτων θα είναι επιφορτσμένοι με το σούπερ κουλ και τιτάνιο έργο να θυμίζουν στον ίδιο τον διάσημο ποιος ήταν πριν την πλαστική! Μειονέκτημα δουλειάς - Όταν κάνεις λάθη στο ποιος είναι ποιος θα γίνεται χαμός, λολ. Πλεονέκτημα δουλειάς - θα είσαι άκτιβλυ ανακατεμένος στη σόουμπηζ!

4, Στρογγυλευτής ματιών Κινέζων - είναι λέει τρελή μόδα στους πλούσιους Κινέζους να στρογγυλεύουν τα μάτια τους. Διότι όσο πιο σχιστό το μάτι, τόσο πιο λάϊκα η Πεκινεζιότισα. Δουλειά σου θα είναι να στέκεσαι διακριτικά πίσω από τον εργοδότη σου και να του κρατάς όσο περισσότερο γίνεται τα μάτια στρογγυλεμένα, με απαλά αέρινα δάχτυλα, ενώ αυτός θα κάνει την ζωή του. Μειονέκτημα δουλειάς - θα πρέπει να σκύβεις για να φτάσεις στο ύψος του εργοδότη σου, οι Κινέζοι είναι κοντοί. Πλεονέκτημα δουλειάς - ταξίδια στο εξωτερικό.

3, Αυνανιστής ρομπότ - ε, τώρα τι να σου εξηγήσω, τα λέει όλα το όνομα. Μειονέκτημα δουλειάς - τα νύχια σου θα γεμίζουν λάδια και βαλβολίνες. Πλεονέκτημα δουλειάς - σούπερ στενή επαφή με την τελευταία λέξη της προηγμένης τεχνολογίας.

2, Εσωτερικός διακοσμητής διαστημοπλοίων - η δουλειά σου θα είναι να διακοσμείς διαστημόπλοια. Μοιάζει απλό, αλλά δεν είναι καθόλου. Πρέπει να υπολογίσεις τις συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, το ότι το πλοίο θα ταξιδέυει με ταχύτητα του φωτός και πολλά ακόμα. Μειονέκτημα δουλειάς - θα βλέπεις το έργο σου μόνο μία φορά - μετά θα φεύγει για διαγαλαξιακό ταξίδι... Πλεονέκτημα δουλειάς - εργασιακό περιβάλλον υψηλών ταχυτήτων.

1, Εργολάβος κηδειών για άβαταρζ - η δουλειά σου θα είναι να κηδεύεις με όλες τις τιμές, σε διαδικτυακά βίρτουαλ νεκροταφεία, τα άβαταρ των οποίων οι χρήστες τα βαρέθηκαν. Σούπερ; ναι σούπερ! Μειονέκτημα δουλειάς - κατάθλιψη λόφω καθημερινής επαφής με τον θάνατο. Πλεονέκτημα δουλειάς - δισεκαττομύρια μελλοντικά πελατάκια, θα χεστείς στο τάληρο.

23 comments:

bunnysuicides said...

όλα. όλα είναι πιο ενδιαφέροντα απ' τη δουλειά μου. ακόμα κ ο αυνανιστής ρομπότ (μπλιχ). μπουχουχουυυυυυυυυυ

πι-ες: άσπα τσίνα για πάντα! κ μαίρη από το bar!

Lina said...

τι 80z ρε αρχαιο πρόβατο;

έλα απ τη δουλεια μου, για να καταλαβεις πόσο μακριά είναι τα 80z...

"κυρία πότε ήταν η δραχμή είπαμε;"
"αυτό το κειμενο είναι πολύ παλιό.. του 2000"
"dido;; καλέ αυτήν την ακουαγανε στον παρθενώνα"
και φυσικά το αμίμητο.....
"κυριε ελέησον, ο παπας παίζει πλευ στέησον.... τι είναι το καρνέησον ρε κυρία;"

κλάψε καλό μου προβατέλι, κλάψε!

ProFyLaKtiKo said...

θέλω να γίνω αυνανιστής ρομπότ τώώώώώώώώώώρα.

Anonymous said...

ligo klise

Αιθεροβάμων said...

Μπράβο πρόβατε, και αναρωτιόμουν ποιο είναι το μέλλον στο web design.Avatar undertaker!

Ως καβάτζα θα κρατήσω το "αυνανιστής ρομπότ". Διότι έτσι κι αλλιώς το εργασία-και-χαρά είναι μια μαλακία και μισή.

Ιφιμέδεια said...

Είμαι εητόλοτζηστ και ζητώ εργασία.

@Λίνα

Τέλειο: "κυριε ελέησον, ο παπας παίζει πλευ στέησον!!!"

Flonsavardu said...

δεν υπάρχει απαντητής βίζας; μου φαίνεται εντελώς υπαρκτό επάγγελμα!

Soraya said...

Δώρα και Άσπα Τσίνα;αι μιν που τσι θυμήθκες;;;
κατά τα άλλα θα μ'άρεζε να μαι 80λοτζιστ..αλλά δε θυμάμαι τίποτις απο τά 80ζζζζζ...μμμ...μμμ....σαουνιέρισα θα γενόμουν..γιατί πάνω από όλα είμαι φιλάνθρωπη!ποιός δε θα 'θελε να του ζζζζβίνω εγώ την κάψα;;;(εσύ συμφωνείς τώρα για να μου ανεβάσεις το ηθικό!...:ρ)

Α, μπα? said...

αχ πρόβατε σόρι αλλά υπάρχει γκάτζετ που στεγνώνει νύχια και δουλεύει με υπέρυθρες. ή με λέιζερ? μικροκύματα? πάντως υπάρχει...

Marl3n said...

Xaramizomaste sto daskaliliki! Poli kales oi skepseis sou pantws. I'll keep them in mind :p

Anonymous said...

αυνανιστης ρομποτ????τι να πω ρε προβατακι εγραψες παλι!!!
ΑΛΛΑ 8Α ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ???
ιιιιιι!!!
@λινα:απο τη στιγμη που εχω αρχισει τα "θυμασαι που..." πως τα παιδακια να μη λενε τετοια

Anonymous said...

αμαν αυτη η ζήλεια σου ,αρκουδιάρη!!
Οχι πες ,εσυ τι θα κάνεις?
Δοκιμαστής τσατσάρας?

χαχααχαχαχαχαχαχαχαχ

Tanila said...

Eϊ έχω το ιδανικό ύψος για το 4 +λατρεύω ταξίδια στο εξωτερικό.
Αλλά έκανα προ καιρού ένα παιχνίδι που μου έβγαζε ότι στην προηγούμενη ζωή ήμουν νεκροθάφτης.
Μ'έχεις μπερδέψει, δε ξέρω τι να διαλέξω.....

natasha hassiotis said...

μαρή tanila στον ουρανό σε γύρευα...πάνε πίσω στο μπλονκ σου να μου λύσεις την απορία που έχω καταθέσει -κοντούλα λεμονιά.

Anonymous said...

Τι να προτοδιαλέξω?

Πρόβατο = ΣΕΠ

Αν σε ήξερα στην Γ' Λυκείου πόσα θα είχα γλιτώσει...)

Πηγαίνω κατευθείαν για το 1ο. Έχω προυπηρεσία (έχω στενές φιλιές με τελετάρχη και ξέρω από καλό ξύλο)

Arience

spirou said...

Γαμάτος είσαι πανάθεμά σε!

Είδωλο said...

Τωρα αν σου πω οτι καποια απο αυτα τα εχω κανει και με μεγαλη επιτυχια?

Θα με πιστεψεις?

Αυτο το απαντητης Βιζας ειδικα, μεγα ξαλαφρωμα, ξερεις τι αχτι βγαζεις?

Dr_MAD said...

είμαι η Δώρα Αρχοντάκη του μέλλοντος μαζί με την Φραντζέσκα Μελά 2 σε 1

περιμενω προτάσεις για δουλειά

ΑΒΑΔΙΣΤΑ λέμε

Provato said...

κούνελε μην παραπονείσαι για αυτό που είσαι... γιατί θα μπορούσες να γίνεις... στιφάδο χεχεχε

λίνα αχ βαχ λιγμ!

πρόφυ θεώρησέ το ντάν λολ

"ανώνυμε" κωστάκη τα πολύ κλισέ τα αφήσαμε για σένα.

αιθεραβάμων θέλω από τα κέρδη κέρασμα κεμπάμπ στο θανάση. μπεε

Provato said...

Αδελφούλα σιγά μην στην δώσω την θέση. Ητσ μάην μαην μάην!

φλο σου φαίνεται γιατί είναι από την ζωή βγαλμένο. μπεε

βιβί συμφωνώ απολύτως! χεχεχε

α μπα, ναι υπάρχει αλλά είναι μηχάνημα όχι άθρωπας.

μαρλέν χαραμιζόσαστε ηντήντ ηντήντ! μπεε

Provato said...

γκάηντλάην τι εννοείς αν θα υπάρξει ΔΩΡΑ του μέλλοντος??? Η Δώρα είναι στο ντήενεη της Ελλάδας θα υπάρχει για πάντα!

ανώνυμη χασμουριέμαι. να είσαι πιο έξυπνη άλλη φορά.

τανίλα διάλεξε κάτι που να μην χρειάζεται να σε βλέπουν.

χάη το κάνατε σημείο συνάντησης εδώ μέσα λολ

Provato said...

Αρηενσ αγαπώ εξίσωση πρόβατο=ΣΕΠ. λάτρευα σεπ μικρός!

σπίρου, κι εσύ! χιχιχιχι!

εξ όχι μόνο θα το πιστέψω αλλά θα σου πω κι ότι από σένα εμπνέυστηκα το ποστ, χεχεχε

μάντ το χόντρυνες! έλεος!

Sophey-Franny said...

Μανώ Ντράηερ rulez!!!