Monday, April 27, 2009

Μου αρέσει πολύ - Δεν μου αρέσει καθόλου

μου αρέσει πολύ
(ωχ, δεύτερο τραγούδι της Ζουγανέλαινας που μου αρέσει, λες να έχω κάτι;). Τι να πρωτοπώ; Για την ιδεάρα της σύμπτυξης 2 τραγουδιών σε ένα; Για το ότι με καλύπτει σε προσωπικό επίπεδο (ναι, καλά διάβασες, αυτό έγραψα, ότι με καλύπτει σε προσωπικό επίπεδο); Για το ότι το έχει γράψει ο Μίτζελος που πολύ τον συμπαθώ; Αχ τέλειο, τέλειο τραγούδι ζηλεύω ρε πούστη μου στοδγιάλα, στοδγιάλα πια!

(α, ναι, μην ξεχάσω, πόσο γελοία ιδέα είναι το να βάζεις σε μπλουζάκι στην τραγουδίστρια το λογότυπο του χορηγού, όχι πες πόσο; δηλαδή ΑΥΤΟ ήταν το καλύτερο που μπορούσε να προτείνει η εταιρία η δισκογραφική; έλεος, δεν μπορούσαν να στραφούν σε κάποιον που είναι η δουλειά του ; 100 εκατομμύρια ιδέες θα μπορούσε να βρει για το που θα πει το λόγκο γουήντ! κάγκουρας, κάγκουρας, κάγκουρας αλέρτ τρελό!)

δεν μου αρέσει καθόλου
και επειδή είναι γρουσουζά να περιορίζεται ποστ σε καλό λόγο, να κι ένα κλιπ που είναι τόσο άκυρο ώστε πρέπει να βρούμε νέο τίτλο για άκυρο. Δεν μου αρέσει καθόλου, ούτε σαν τραγούδι ούτε σαν άθρωπας!

τι να πρωτοπώ; Το πόσο γελοίο και μη πιστευτό μου φαίνεται να βλέπω τις τρεντόφατσες να χορεύουν με ΑΥΤΟ το τραγούδι; Το πόσο χωρίς χάρη χορεύει ο Σάκς; Το πόσο δεν ταιρίαζει που γίνονται διάφορα άσχετα μπροστά στο Ηρώδγειο, την Βουλή, την Ακρόπολη; Αλήθεια, αν θες να γελάσεις πολύ δες το κλιπ χωρίς να ακούγεται ήχος, νου σάηκοτ θα κάνεις. Είναι λες και απευθύνεται σε Ρώσους!!!! (ο γουέητ, εκεί απευθύνεται, ερμ ερμ... ε, καλά, οκ!)

14 comments:

Marvin said...

οντως τι κακόγουστη κουλαμαρα αυτη του Sakis... Μονο η Κωνσταντινα λειπει να πει το ρεφρεν του "Μια Ελλαδα φως"...

celsius33 said...

αχ σήμερα δυο παιδιά στη δουλειά μου βάζανε τη ζουγανέλη μέσα σταυτιά μου, φαν και αυτοί, εγώ κλασσικά το παιξα ξινός :) Έχει γκελ τελικά το άσμα!

τσούτσουρος said...

les na exeis kati?? ma eleonora?? kalo to asma nai.. alla o sakis opos ta les. xerasogloy.

jg said...

egw poly stenaxwriemai gia tin zouganeli. nea kopela anti na tragoudaei gia one night stands kai tralala kai let's have another drug, leei auta pou leei..xmf..

Dr_MAD said...

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να τραγουδήσει Ζουγανέλη και όχι αυτά που της γράφουν οι κουλτουριάρηδες. Μεταξύ μας τη βρίσκω extra ποπ, απλά έτυχε σε άλμπουμ μαγκούφικο και κατατονικό :P

Anonymous said...

Ego apla tha arkesto na epanalabo:

ANNA ZOYME GIA NA S'AKOUME !

Eyxaristo.

aura voluptas said...

Η Ελεωνόρα είναι η καλύτερη νεανική γυναικεία φωνή αυτή τη στιγμή ( και η μαμά της είναι φωνάρα, πήρε καλά γονίδια ) ...

... και στη Γιουροβίζιον θα πάρουμε ( για να μην πω τι άλλο ) πίκρα ( είμαι δυσοίωνη σήμερα ) + το χορευτικό σακς .

So_Far said...

Αν θέλεις πίστεψέ το αλλά το τραγούδι τώρα το άκουσα για πρώτη φορά μαζί με το κλιπ ( ακολούθησα την παρότρυνσή σου χωρίς ήχο την πρώτη φορά , και έχω να πω ότι τα ηλεκτρικά είναι χάλια και χωρίς συντονισμό κρίμα γιατί είναι ισχυρό εργαλείο στην εικόνα και λεφτά προφανώς είχαν να διαθέσουν τέλος πάντων )
όσο για το κόνσεπτ ( βοηθούσης της μουσικής ) κατάλαβα ότι είμαστε μια χώρα που έχει πολλά σκαλιά και τη λένε SAKIS )
Για το χορευτικό ας το αφήσουμε καλύτερα, όλο τα ίδια κάνει
*********
Ελεωνόρα, Ζουγανέλη, καταπληκτική αλλά αν θυμηθούμε τη μαμά της την Ισιδώρα Σιδέρη δικαιολογείται απόλυτα

Α, μπα? said...

ακολούθησα τη συμβουλή σου και το είδα χωρίς ήχο κι έχω να πω το εξής: πρώτη φορά πρόσεξα ότι ο σάκης έχει γαμψή μύτη. Άρα κακόοο, πολύ, πάρα πολύ κακό βίντεο

Provato said...

marvin μα που το θυμήθηκες το μια ελλάδα φως, χεχεχε, ναι είναι τέτοιου είδους κουλαμάρα και αυτή χεχε

celsius αγάπη έτσι πρέπει, ξυνίλα ρούλζ, και ναι το γκελ έχει άσμα λολ

τσούτσουρε ξεράσογλου δεν θα πει τίποτε, ελεωνόρα ρούλζ α αγκρεί!

ποβ χμφ χμφ χμφ έχεις τρίκιο!

ρε μαντ ε όχι μαγκούφικο το άλμπουμ, εμένα αυτή η ποπ μου φαίνεται πχιοτικιά που μιλά για χωρισμούς!

Provato said...

ανώνυμε η γιαγιά που ακούς σε έχει κάψει εντελώς. καιεσύ και εκείνη δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα. λολ παρακαλώ.

aura πες τα χρυσόστομη. ναι, το χορευτικό Σάκης. εννοώ Σακς χεχε

αχ So_Far αυτό είναι πχιοτικό σχόλιο, εμπεριστατωμένο και στηριγμένο. γιου ροκ! :-)

α μπα, σε τύφλωναν τα υπέροχα τραγούδια στο παρελθόν και δεν πρόσεξες μύτη γάτζο; χεχεχεχε :-P

ΦΟΥΛΗ said...

Ωραία τα λες προβατακο!!!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ........

dsquared said...

Τι κουλοφατσες ειναι αυτα τα κομπαρσα που μαζοξαν στο video clip. Oson αφορα τον ΣΑΚΗΣ τον εβαλα στο μιούτ και δεν γελασα καθολου, ουτε καν γι αυτο δεν ειναι αξιος.

din

Provato said...

γειά σου φούλη μου γλυκειά!

dsquared έλα ρε συ μην είσαι τόσο αυστηρή! μη!