Monday, June 01, 2009

Το αναπάντεχο (;) στην ζωή

Αναπάντεχο 1

Σήμερα το πρωί, την ώρα που ανέβαινα με τον Χάρη Πότερ την Κηφισίας (ακολουθεί φωτό του Χάρη Πόττερ, είναι σαν αυτόν εδώ μόνο που ο δικός μου είναι πράσινος)και ενώ πήγαινα με πάνω από 60-70 χιλιόμετρα την ώρα, σε μία αλλαγή ταχύτητας από την 4η στην 5η ακούγεται ένα φοβερό μπάμ από τα συκώτια του Χάρη, η μηχανή σβήνει και εγώ βρίσκομαι να πηγαίνω με 60-50-40-30-20-10-5 και τελικά 0 χιλιόμετρα προσπαθώντας να μην χάσω την ισορροπία μου! Τι είχε συμβεί; Εσκασε το μπουζί, ξαφνικά, από την ζέστη και επειδή μόλις είχα γεμίσει κ λάδια κ βενζίνη... ευτυχώς που είχα μία σχετική ετοιμότητα - κ έναν φύλακα άγγελο - να πατήσω καρφί την Ντέμπρα Γιαζ (λατρεμένη ηθοποιός των 60s/άγνωστη μούσα του Χίτσκοκ/πρωταγωνίστρια πολλών θρίλερ με θέμα αυτοκίνητα) και δεν μπλόκαρε η ρόδα της Vespa, ώστε να βρεθώ τ ανάσκελο στην μέση της Κηφισίας με το από πίσω μου αυτοκίνητο έτοιμο να με κάνει χαλκομανία...

Η περίεργη ευχή που είχε γίνει λίγο πριν:
Μετά από 8 χρόνια, αισθάνομαι πως ήρθε η ώρα να αλλάξω τον Χάρη Πόττερ. Βρήκα ένα καινούργιο ωραίο μηχανάκι (ακολουθεί φωτό του καινούργιου ωραίου μηχανάκι)
για το οποίο έχω πολύ καλές συστάσεις! Θα το πάρω, δε, από ένα μαγαζί που θα μου αγοράσει τον Χάρη Πότερ σε καλή τιμή. Παρόλα αυτά, επειδή ο Χάρη Πότερ, από τις τελευταίες Βέσπες που φτιάχτηκαν από την Piaggio, παραμένει συλλεκτικό κομμάτι, είχα ένα δισταγμό για το αν με συμφέρει να τον δώσω μόνο 500 ευρώ. "μήπως να τον πουλήσω αργότερα, πιο μετά, κατόπιν"; σκεψ σκεψ εντατίκ εδώ και μερικές μέρες. Φεύγοντας λοιπόν από το σπίτι το πρωί ευχήθηκα "αχ μακάρι πηγαίνοντας στην δουλειά να λυθεί το θέμα του μηχανακίου και να απαντηθεί ο δισταγμός μου για το αν θα πρέπει να το δώσω"... Και με δεδομένο ότι έκανα αυτή την ευχή, ε δεν βρίσκω καθόλου αναπάντεχο (αλλά το βρίσκω πολύ εκπληκτικό παρόλα αυτά) το ότι έσκασε το μπουζί (πράγμα που με έκανε να πω "αστδγιάλα πια, βαρέθηκα, πικράθηκα, τη ζωή μου έφαγες! σε πουλάω τώρα, με ζητούσε να με πάρει ένα παπάκι τι ήθελα να διαλέξω εσένα κλπ κλπ κλπλ").

Αναπάντεχο 2

Χτες το απόγευμα 216 άνθρωποι (πλας 12μελές πλήρωμα) καρατσεκαρίστηκαν σε ένα Air Bus της Air France για να ταξιδέψουν από το το Ρίο Ντε Τζανέιρο στο Παρίσι. 4 ώρες μετά την απογείωση τους το αεροπλάνο εξαφανίστηκε από όλα τα ραντάρ που το παρακολουθούσαν. Και αυτή την στιγμή, σχεδόν αρονό πόσες ώρες μετά, δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του - το αεροπλάνο, δε, ακόμα και αν πέταγε "αόρατο" θα είχε ξεμείνει από καύσιμα. Κοντολογίς... Άσχημα τα πράγματα, φοβάμαι.

Η περίεργη ευχή 2 που (μπορεί να) είχε γίνει λίγο πριν:
Αναρωτιέμαι συνεχώς από την ώρα που έμαθα το νέο το μαυρισμένο (που πολύ με στενοχώρησε): Άραγε κάποιος από τους επιβάτες, Γάλλος που επέστρεφε σπίτι του από διακοπές στην Βραζιλία, ευχήθηκε, την ώρα της απογείωσης, με όλη του την δύναμη "αχ μακάρι να μπορούσα να μην γυρίσω πίσω"... όπως ευχόμαστε όλοι όταν επιστρέφουμε στην φρικτή καθημερινότητα μετά από ένα υπέροχο ταξίδι διακοπή; και χουότ ηφ έπιασε η ευχή του; τρελό σπούκη.


Αναπάντεχο 3

Χτες το βράδυ, έγιναν τα MTV Movie Awards στο Los Angeles. Ανάμεσα στους επίσημους καλεσμένους και ο αντιπαθέστερος μαλάκας όλων των εποχών, η Εμινεμία. Αφού έπαιξε στην σκηνή δύο σουξεδάκια του του πρόσφατου παρελθόντος, έκατσε στην θέση του περιτριγυρισμένος από τους σωματοφούληδες του για να παρακολουθήσει το υπόλοιπο της τελετής. Όταν ξαφνικά.... από τον ουρανό ψηλα, εκείνο τον λατρεμένο ουρανό που τιμωρεί τις φρικτές ομοφοβικές ντουλαπίστριες σαν την Εμινεμία, εμφανίζεται ο Sasah Baron Cohen... όχι ως ο κανονικός του εαυτός αλλά ως Bruno - όπου Bruno η νέα του περσόνα και πρωταγωνιστής της καινούργιας του ταινίας που βγαίνει σε ένα μήνα στην Αμερική: Aυστριακός gay δημοσιογράφος μόδας, τόσο πολίτικαλι αλιτήριος που απορώ πώς δεν έχει ακόμα βρεθεί δολοφονημένος σε κανένα οκλαχωμιότικο χαντάκι!

Ο Bruno λοιπόν πλησιάζει, πετώντας, τον Εμινέμ και του κάνει ένα περιποιημένο tea-bagging (tea-bag definition by brittanica: Dipping your testicles into the open mouth of another person. Kind of like dipping a tea bag in and out of a cup of water). Πράξη που γίνεται... σχεδόν πολιτική αν σκεφτείς ότι η Εμινεμία είναι η μεγαλύτερη ομοφοβική ντουλαπολούγκρα όλων των εποχών. Εννοείται ότι ο βλάκας αφού ήρθε φέησ του φέης με την κωλοτρυπίδα του Bruno έφυγε σαν την παλαβή απο τα βραβεία MTV "θιγμένη" και "μα πως είναι δυνατό" και εγώ "ήρθα να περάσω καλά" και μπλα μπλα μπλα μπλα... δες και απίστευτο βίντεο, δες είπα μην γίνει χαμός:



Η περίεργη ευχή 3 που μπορεί να είχε γίνει λίγο πριν:
Άραγε η Εμινεμία, την ώρα που έκανε μπάνιο στο σπίτι του για να ετοιμαστεί για να πάει βραβεία, ευχήθηκε να γίνει ο πρωταγωνιστής της βραδιάς και την επαύριο όλοι να μιλάνε γι αυτόν; χμφ. σκεψ σκεψ εντατίκ. Γιατί αν το ευχήθηκε, το πέτυχε, δες φωτό ΚΑΡΑΚΑΤΑΛΗΘΙΝΗ όχι φωτομοντάζ, όχι γλυπτική: Αυτά από μένα, ο ατέλειωτος πάλι.

και τώρα βγάλε το σημειωματάριό σου να σημειώσεις το ηθικό δίδαγμα της ημέρας.

Ηθικό δίδαγμα 1:
ο Sasah Baron Cohen - Bruno είναι το απόλυτο ρησπέκτ. ό,τι πιο κουλ έχει γίνει φορ έβα εν έβα. τέλος.

Ηθικό δίδαγμα 2:
Να το πάρω το καινούργιο μηχανάκι, τι λες; (ακόμα δεν έχω αποφασίσει, ναι ξέρω, δεν παίζομαι, γι αυτό πες γνώμη, εξάλλου έχεις σίγουρα μία κι εσύ...)

Ηθικό δίδαγμα 3 (και μάλλον πιο πχιοτικό):
Πρόσεχε τι εύχεσαι. Μπορεί να συμβεί - αλλά όχι όπως το περιμένεις.

31 comments:

ΓρεγΚ* said...

@ ηθικό δίδαγμα 1: είναι! απόλυτο ρησπεκτ!

@ ηθικό δίδαγμα 2: να το πάρεις, καλό θα σου κάνει μια αλλαγή! πώς η Κάρυ του σεξενδεσίρι αλλάζει χρωμοβαφή κάθε που χωρίζει με τον Mr Big; Έτσι κι εσύ, ώρα να πάρει πόδι ο ραντκλιφ απ'τη ζωη σου!

BLUEPRINTS said...

1. Θεά ο Bruno, μισώ Έμινεμ (εμετικός)
2. Να το πάρεις
3. Σωστά

Anonymous said...

προχθες που "πετουσα" μπακ χοουμ, σκεφτομουνα να πεσει το ρημαδι το μποϊνγκ κ να επιζησω. μπας κ την δω αλλιως. αλλα τζιφος.. φτιαξε τη βεσπα κ μην παιρνεις καινουριο.

θ.

ΦΟΥΛΗ said...

Καλό μήνα......
Πρώτα το κράνος, μετά το μηχανάκι;;;;
να το πάρεις, αλλά μην έρθεις μετά κλαίγοντας,που να είναι, τι να κάνει,και κλαψ σνιφ, γιατί θα τα ακούσεις!!!!!!!!!!!!!
Καλό βράδυ....

Anonymous said...

η περίεργη ευχή 2 ήταν:
αχ μακάρι να βρεθώ σε ένα νησί παρέα με γκομενάκια όπως ο τζακ, ο σόγιερ ή ο σαγίντ

bunnysuicides said...

πωπωωωω πήρε αυτό που του άξιζε το κωλόπαιδο! το καλύτερο νέο που έμαθα σήμερα προβατούλη!

εγώ λέω να πάρεις καμιά μεγάλου κυβισμού, θα 'σαι πολύ σέξις..!

tsok said...

Εγώ πάλι λέω να πάρεις αμάξι.
Ένα παλιό σε καλή κατάσταση 2CV ή σκαραβαίο ή μίνι (πάντα παλιό). Και κάνει σε ιντελεκτσουέλ και οι λαμαρίνες τους στέλνουν τα λεόν και τα πόλο για βρούβες.... Αν δε βολεύει στο commuting πάρε enduro!

Anonymous said...

Ζυγός με ωροσκόπο παρθένο, παιδί μου!

Α, μπα? said...

σου το ξαναλέω μέχρι ν'απαντήσεις! ΑΙ ΛΟΒ ΓΙΟΥ!!!

dsquared said...

Axa, xa, xa, ακομη γελαω με τον μαλακοβιολη Εμινα (απο φλατζα). Σάσα μου να σε φιλησω!
Γινεται να κανει ενα τετοιο κατεβασμα σε προεκλογικη ομιλια του Κωσταση????
din

Flonsavardu said...

εεε πρόβατε μου αρέσει τόσο πολύ η βέσπα σου. είναι τόσο κουλ και σέξι! κρίμα να πάρεις αυτό το ασχετίλα μηχανάκι; (ή δεν είναι;)

δεν ξαναμπαίνω σε αεροπλάνο. αμάν πια!

Anonymous said...

Να φτιάξεις τη Βέσπα. Έχει προσωπικότητα. :)

Τουρνέ στα νησιά said...

άντε βρε που θα σκοτώσεις το βεσπάκι ελεεινό πρόβατο !
κορύφαίο το σκηνικό με τον Bruno !!
είναι απίστευτο το παλικάρι!

xipasmenos said...

Emetikos o eminem!!!
Mhn poulhseis ton harry!!! Einai vintagr komati pleon!!! K einai toooosoooo omorfos!!

dsquared said...

oxi re mi doseis to vespi! kai na pareis afti ti ksenera? tin athliotita? tin antiaisthitiki apomimisi... Toulaxiston pare kana kainourgio tis vespa ena 125ari ET i LX pou petane!
DAN

Tanila said...

Αντί για μηχανάκι - σκοτώστρα, σου πουλάω το παλιό μου αμάξι. Είσαι;

Ιφιμέδεια said...

Πώς να σε συμβουλεύσω αδελφούλη μου που κι εγώ δεν δίνω το δικό μου παλιό Fabia γιατί σκέφτομαι τα ξένα χέρια που είναι μαχαίρια και θα πιάνουν το τιμόνι του;

Από το να γίνεις χαλκομανία όμως και να ερχόμαστε κι εμείς να φιλάμε τα πατώματα στη λεωφόρο των αστέρων για πάρτη σου, κομμάτια να γίνει (οκ, κακή παραίνεση).

Ο Έμινεμ πήρε το βραβείο του κώλου που του άξιζε. Ποιός ξέρει; Μπορεί απο σήμερα να βλέπει τα πράγματα με άλλο μάτι. Πάντως, επειδή είδα το σκηνικό, ρησπέκτ τρελλό στον τεχνικό που ξέρει τόσο καλό σημάδι.

Για το Boing άστα. Προβλέπω εκπομπή Χαρδαβέλλα για τρίγωνο Βερμούδων...

guideline said...

χαχαχα!!τα χω σκεφτει και γω αυτα τα παρανοικα οταν ειναι να παρω κατι καινουργιο και δε θελω να πεταξω το παλιο αλλα μετα το λυπαμαι.ειναι καλο το fly αλλα νομιζω οτι ο φιλος μου που ειχε ηθελε σερβις σε λιγα χιλομετρα.
πολυ lost η κατασταση με το αεροπλανο!!

κόκκινο μπαλόνι said...

εγώ τώρα που προτιμώ τα βεσπάκια, τι να κάνω; Που τσέκαρα τιμές και είναι να τρελαίνεσαι;;;;
Δεν ξέρω σέξι πρόβατο. Οι βέσπες είναι μεγάλη αγάπη αλλά προέχει η ασφάλεια!
Για το boing αυτό που σκέφτομαι από χθες είναι να έχει όντως συμβεί κάτι τύπου Lost και όλοι μαζί να διασκεδάζουν σε μια μεγάλη, υπέροχη παραλία, περιμένοντας να τους βρούμε!
Εθελοτυφλώ;
Νο προμπλεμ!

veteks said...

kala afto me to aeroplano einai asta na pane. trelos ethismos me tin katastrofi, pornografikou tipou ethismos. tora lene oti eidane foties ston atlantiko. ego prosopika fovamai ta aeroplana kai ton teleftaio xrono exoune ginei polla tetoia. skeftomai oti pote den tha katafero na gnoriso ton kosmo...den xero ti borei na skeftotan kapoios otan ebaine sto aeroplano, skeftomai omos polles fores ti borei na pernaei apo to mialo kapoiou ligo prin tin katastrofi....

Α, μπα? said...

νομίζω ότι πριν την καταστροφή είσαι εντελώς ψύχραιμος και λες "α, ώστε αυτό είναι το τέλος μου"

Anonymous said...

να παρεις το καινουρθο ωραιο μηχανακια, να φτιαξεις τον χαρη, να τον κερωνεις, να τον αγαπας κα άμα παρει αξια να τον δωσεις για περισσοτερα. ε?

(να καταγειλω την αποσυρση του βίδεου και να αναρωτηθω για την ΚΑΡΑΛΗΘΙΝΗ φωτογραφια...)

Είδωλο said...

καλα τα ειδα χτες τα MTV και ηταν πραγματικα το μοναδικο που αξιζε.
αχαχαχαχα τι γελιο θεε μου

Γαμω τα παιδια, μια χαρα τον ξεφτιλισανε τον πουστη τον Εμινεμ.

Περαν τουτου
νομιζω οτι εχεις μεγαλωσει αρκετα και μπορεις επιτελους να πας σε κατι με 4 ροδες
παρε ενα Σμαρτ να αγιασεις.

Οπως και να εχει πουλα το

Anonymous said...

δηλαδη το οτι αφηνουμε comments στο Blogg ενος προβατου που οδηγαει βεσπα ειναι τελείως φυσιολογικό ε?

alex said...

FYI everybody kai pros apofygi parexigisewn, to stigmiotypo me ton bruno itan provarismeno kai me ti symfwni gnwmi tou eminem. stin arxi to eixan proteinei stin paris hilton alla den ithele (alimono). to dilwsan kai episimes piges (oxi s'emena)

Anonymous said...

I Vespa einai thea. min tixon kai tin pouliseis.... tha einai ena lathos pou meta apo kana-dio xronia tha to metaniwseis..

Provato said...

gregory-5 άστα φαίνεται ότι την πατήσαμε, σκατά, στημένο ήταν το όλο πράγμα έμινεμ - μπρούνο γαμιέται ο μπρούνο. Ναι η αλλαγή καλά θα μου κάνει, τρίκιο έχεις (υπερθετικό του δίκιο) ευχαριστώ πολύ

blueprints μου φαίνεται ότι πρέπει να αρχίσουμε να μισούμε και την μπρούνα λολ - (πάλι μου άρχισες τα λακωνικά σου;). xxxxxx

θ. φάε την γλώσσα σου ρε παιδί μου, τι θα γίνουμε μακριά σου.... θέγκζ φορ δη αντβάησ.

φούλη είσαι πολύ σκατόγατο. ότι θέλω θα κάνω, καιθα γκρινιάω και όλα! γκρ γκρ γκρ γκρ xxx

anonymous 07:45:00 είμαι σίγουρος ότι ακριβώς αυτή ήταν η ευχή 2 μπρ σπούκη.

Provato said...

ρε στιφαδούλη φοβάμαι να πάρω μεγάλου κυβισμού μην μου την κλέψουν αρονό, φοβάμαι. (πολλά νεύρα που η φάση ήταν στημένη, πολλά νεύρα γκρ γκρ γκρ γκρ)

τσοκ, λες να σκεφτώ κανένα εντουράκι; και αμαξάκι θέλω ρε συ, αλλά εκεί που μένω έχω τρελό πρόβλημα παρκάρισμα.

ανώνυμους 09:48:00 ποιός είναι ζυγός με ωροσκόπο παρθένο;

Α μπα, είπαμε, το ξέρω και εγώ το ίδιο λολ xxxxxxx

din εγώ θα ήθελα να έβλεπα τον γυμνό κώλο του Κωστάκη να προσγειώνεται στα μούτρα του Τσίπρα. χάου μό σικ κεν γιου γκό??? χεχε

Provato said...

flo δεν είναι μωρέ σέξι η βέσπα, άσε που μου πέφτει και μικρούλα... αρονό έχω αμφιβολίες αρονό.... θέγκζ πάντως!

Happy pessimist έχει, έχει, αλλά δεν έχει πρακτικότητα ρε γμτ. αρονό ατ όλ.

τουρνέ άσε με, μην με γεμίζεις τχιουψεις και ακόμα δεν την πούλησα λυγμ λυγμ

ρε ξιπ βαλτός είσαι κι εσύ, υποφέρω σου λέω δεν αντέχα άλλα κλαψ κλαψ - εμετικός ο έμινεμ εμετικό που το στήσανε και όλο το πράγμα ασταδγιάλα... τα νεύρα μου γκρ γκρ γκρ

dan σταμάτα σταμάτα θα σκοτωθώ.

Provato said...

τανίλα σκοτώστρα να σε πει το πρώτο σου παιδί. όχι δεν είμαι.

αδελφούλα άσε με, πολύ μπλέξιμο με την όλη φάση, τι να πω, έχω μεγάλη αναποφασιστικότητα και πολλά νεύρα... ήταν και στημένο το σκηνικό του έμινεμ.... αχ τίποτε δεν φαίνεται κουλ στην προσωπική μου ζωή λέητλη.

guideline thanks a lot ρε συ. γιου ροκ. xxxxx

κόκκινο μπαλόνι πολύ μου αρέσει η εκδοχή σου για το μπόινγκ, αχ μακάρι μακάρι να είναι αλήθεια! μπεε

βετεξ και να σκεφτείς ότι στατιστικά το αρουπλάνο είναι αό τα πιο ασφαλή μέσα.... απλά ΑΝ σου τύχει με αρουπλάνο, απλά δεν γλυτώνεις με τίποτα.... γι αυτό είμαστε όλοι λε φρηκ.

Provato said...

α μπα εγώ πριν την καταστροφή ανεβάζω αμπα μγιούζικολ από τα νεύρα λολ

ανώνυμε 03:33:00 είσαι πάρα πολύ μέρη πόπηνς, άμα μπορούσα να το κάνω αυτό... αχ, ευχαριστώ πάντως, είσαι τόσο σουήτ - και να τελικά η φωτογραφία δεν ήταν ΚΑΡΑΛΗΘΙΝΗ αλλά ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΗ. ΦΑΚ τα νεύρα μου.

x-oyranoy έχεις γίνει πολύ ξυνή τελευταία, για μαζέψου γιατί θα σε μαζέψω εγώ, για καλό ξεκινάς να σχολιάσεις και ακούγεσαι σαν την αγάμητη γριά γκρ γκρ γκρ γκρ γκετ α λάηφ γλυκέ μου

θεία και όμως, αυτό θα πει πχιότητα και φλεξιμπίλιτι. φιλιά αγάπη μεγάλη.

άλεξ είσαι πολύ κασάνδρα των κοινωνικών χεχεχεχε θέγκζ πάντως λολ

ανώνυμε 06:46:00 και εσύ είσαι πολύ Κασσάνδρα φάε την γλώσσα σου αμάν πια τι γκλούμη. θέγκζ πάντως. :-))