Sunday, June 21, 2009

Πάει χάλασε ο κόσμος

(πενιά, πενιά, πενιά και μετά αχ χελιδόνι μουουουουουουου πως να πετάξεις σε αυτόν τον μαύρο τον ουρανόοοοοοο πενιά ξανά μανά)

μόλις συνειδητοποίησα με ανείπωτη φρίκη και θλιψ θλίψ εντατίκ ότι αυτήν την εβδομάδα, από την προηγούμενη Κυριακή δηλαδή μέχρι σήμερα, έχω κάνει μόνο 4 πόστ!

ΟΜΗΤΖΗ!!!! ΟΜΗΤΖΗ!!!! ΟΜΗΤΖΗ!

εγώ, ΕΓΩ, ΕΓΩ, που ξεκίναγα να ποστάρω και αναπαμό δεν είχα, που με παίρνανε από το blogger τηλέφωνο να με ρωτήσουν που να στείλουν τον λογαριασμό με τα νοσήλεια για υπερκόπωση του υπεύθυνου τσεκαρίσματος νέων πόστ το πρόβατο, που έκανα ποστ με τις πιο ασήμαντες αφορμές (πιχι επειδή άνοιξα το ψυγείο)... έχω φτάσει στο σημείο να κάνω 4 ποστ τη βδομάδα...

ΛΥΓΜ!

ΣΝΙΦ!

το χειρότερο, δε, είναι ότι από τα 4 ποούστ τα 2 είναι... ΟΜΗΤΖΗ... είναι ΟΜΗΤΖΗ... με VIDEO!!!!! ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ να έχω 2 πόστ με βίντεο σε μία βδομάδα με 4 πόστ... ε, λοιπόν, πάει, χάλασε ο κόσμος... χάλασε.

και αναρωτιέμαι σκεψ σκεψ εντατίκ... τι συμβαίνει; τι γιούνεται;

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;

μήπως βαρέθηκα; η αλήθεια είναι ότι μετά από 4 χρόνια, πολλές ιδέες που έχω για ποστ δεν με ιντριγκάρουν να κάτσω να τις υλοποιήσω, είτε επειδή έχω κανακάνει κάτι παρόμοιο παλιάαααααα είτε επειδή μοιάζουν με κάτι άλλο που γενικά έχει ξαναγίνει. ΓΚΡ ΓΚΡ ΓΚΡ. Όμως... α χαβ του σνάπ άουτοβήτ γιατί... γιατί ούτως ή άλλως, το blog είναι το πλαίσιο, τα πόστ είναι το ουσιαστικό πράγμα, άμα βαρεθείς να μπλογκάρεις, απλά άλλαξε το θέμα και την κωδικοποίηση των ποστ σου και θα ξεβαρεθείς... αυτό όμως θέλει δουλειά, πως θα κάνεις reinvent γιασέλφ; χμφ χμφ χμφ... Για πάρε μου Μετζένα στο τηλέφωνο... χμφ χμφ χμφ

ακόμα.... μήπως θέλω να το κλείσω; (ξαφνικά, όλη η γη κρατά την ανάσα της περιμένοντας την απάντηση... τρεμ τρεμ εντατίκ...) ΣΕΗ ΧΟΥΌΤ ΜΠΗΤΣ; άρ γιου νάτς; δεν έχω καλλίτερη ασχολία, δεν έχω καλλίτερο τρόπο να προπονώ μυαλί, μαλλί και γυαλί (όπου "γυαλί" βλέπε οπτική γωνία, όπου "μαλλί" βλέπε στάση προς τον κόσμο και τα γύρω μου πράγματα). Όμως, για να μου τα κάνει αυτά το πρόβατο, χρειάζεται να μην το βαριέμαι, άρα που καταλήγουμε... reinvention πάλι. χμφ χμφ χμφ...

Μία άλλη παράμετρος που θέλω να καταθέσω, και που αισθάνομαι ότι έχει σχέση με το ότι το έχω λίγο ρίξει στον κόκ το όλο θήγκ, είναι ότι ξαφνικά αρχίζει και μου φαίνεται πόσο δουλειά έχει όλο αυτό.... Μέτρα: βρες ιδέα για ποστ, κάτσε γράφτο, κάτσε εντίταρέ το (μπράβο, ωραία ελληνικά, συγχ) κάτσε ψάξε φωτό, κάτσε μετά απάντα σε σχόλια... δεν είναι λίγο, όταν θες να κάνεις 2 πόουστ την μέρα, που για μένα είναι το μίνιμουν ενός ζωντανού κ ηλεκτρισμένου μπλόγκ...

Επίσης, κάτι άλλο που με "πιέζει" είναι ότι έχω φτάσει πια στο σημείο, μετά από 4 χρόνια με φιλτράρισμα της πραγματικότητας με το φίλτρο "αυτό που μου συμβαίνει ΤΩΡΑ, μπορεί να γίνει ποστ άραγε;", που όλοι οι μλόγκερζ το κάνουμε... ε δεν μπορώ ρε παιδάκι μου, θέλω να το απενεργοποιώ και πότε πότε! Ε, και όταν το απενεργοποιείς, μετά δεν έχεις υλικό!!! γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ....

Επίσης, άλλοι παράγοντες που σίγουρα έχουν να κάνουν με τα λιγότερα ποστ, ή καλλίτερα με την λιγότερη όρεξη για ποστ, είναι όταν πια πλησιάζεις τα 36 και έχεις μία κάποια υπευθυνότητα απέναντι στην ζωή και την δουλειά σου .... ε, για να καταφέρεις να κάνεις deliver πράγματα λες από μέσα σου σκεψ σκεψ εντατίκ "ας μην κάνω τώρα ποστ, ας κρατήσω λίγο το μυαλό μου ξεκούραστο για να μπορέσω αύριο να σκεφτώ διαφήμιση για σερβιέτες που έχουν όχι απλά φτερά αλλά και πούπουλοα και μία γερακίνα ολάκερη".

Και ακόμα, ένας άλλος λόγος μικρότερης συχνότητας ποσταρίσματος είναι ότι αν θες να μην "χαντακώσεις" τα καλοδουλεμένα σου ποστ, καλό είναι να τα αφήσεις πάνω και πρώτα στο μπλόγκ σου μερικές μερούλες. Αυτό εγώ το κάνω συνειδητά. Ειδικά τον τελευταίο καιρό που διαπιστώνω ότι αποκτώ μία άλλη επαφή με το γράψιμο, τα γραπτά μου μου φαίνονται πιο "με αρχή, μέση, στηθάκι και τέλος" και είναι και πιο entertainment... ε καμία φορά τα αφήνω και 3 και 4 και 5 μέρες - χωρίς να ανεβάσω άλλο. Όμως αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βγαίνω λίγο από το μεντάλιτη του να γράφεις και να παράγεις... αλλά μήπως δεν είναι καλλίτερο ένα ζουμεριάρικο ποστ ανά τριήμερο αντί για 10 ποστ με λινγκζ και φωτογραφίες διασήμων και βίντεος την μέρα; (φωνή συνείδησης μπλογκικής: ναι είναι... τότε εσύ χαζέ γιατί είχες το 50 των πόστ σου της προηγούμενης βδομάδας με βίντεα;).

αχ σκεψ σκεψ σκεψ εντατίκ... αχ προβληματίζμ εντατίκ...

τίποτε. νομίζω ότι πια το μπλόγκ έχασε για μένα το "ανέβασε ότι σου γουσταίρνει στο κεφάλι"-ness φάκτορ που είχε μέχρι κάποτες... και τώρα πρέπει να κάνω reinvent! όχι ρε πούστη μου, και άλλη δουλειά για αυτή την βδομάδα. γαμώ το φελεξ μου γαμώ.

να σου πω ρε σέξυ βγιούερ... εσύ πως το βλέπεις όλο αυτό; τι σκέψεις έχεις για το προβατάκι σου; αν σου ζήταγα, με αφορμή όλο αυτό το προβληματισμό, να μου κάνεις δώρο μία σκέψη για να με βοηθήσεις να το πάω παρακάτω το πρόβατο, τι σκέψη θα μου έλεγες; ξηγήσου σέξυκα πληζ... θέεεεεγκζ!

24 comments:

Τουρνέ στα νησιά said...

οι καλύτερες ιδέες έρχονται στο μπάνιο(δεν μπορείς να φανταστείς τι χρωστάει η ανθρωπότητα στο χέσιμο), δεν πετάγεσαι μια βόλτα,ποτέ δεν ξέρεις μπορεί και να πιάσει!

Anonymous said...

Εγώ θέλω να γράφεις συνέχεια και πολύ, γιατί τα ποστ σου με αρέ και μού ανεβάζουν τη διάθεση σε χρόνο dt, μην αρχίσεις να ανεβαίνεις στο καλάμι τώρα και να αρχίσεις τα: "πρέπει να δίνω στους αναγνώστες μου μόνο πχιότητα, άρα θα γράφω 1 φορά την εβδομάδα μόπνο πχιοτικα" κι έτσι, όχι, θα γράψεις και το ελαφρύ σου, θα γράψεις και το βαρύ υπαρξιακό σου, θα βάλεις και τα βιντεάκια σου, κύριος.

Εδώ ενίσταμαι και καταγγέλλω, ότι ενώ σήμερα αποβραδίς προβάλλεται το δεύτερο επεισόδιοα από τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων του True Blood, ενώ κοντέψαμε να κάνουμε χαρακίρι τόσους μήνες ανάμεσα στον πρώτο και δεύτερο κύκλο επεισοδίων, ενώ ενώ...εσύ ακόμα δεν έχεις βάλει ούτε ένα ποστάκι για τους σέξι βγιούερς σου...να το πω εγώ στον Αλλαν να σού κόψει και την καλημέρα!

Φιλιά, Βρουνχίλδη

Anonymous said...

Εδώ είσαι:

http://www.youtube.com/watch?v=vxINMuOgAu8

veteks said...

kathe fora pou beno sto blog sou exeis panta 6 viewers online. panta omos. pos to petixaineis afto? to na min enas oute enas +/-?

Anonymous said...

Διακοπές πρόβατο. Όχι αναγκαστικά από τη δουλειά, αλλά από το μπλόγκ. Σταμάτα να ποστάρεις για μια βδομάδα (ή δύο) τουλάχιστον. Θα συνέλθεις λίγο. Όσοι σε αγαπάμε εδώ θα είμαστε όταν επιστρέψεις.

Επίσης κάνε και αλλαγές στο σπίτι να ανανεωθείς λίγο. Πήγαινε το γραφείο πιο κει και βάλε μια γλάστρα δίπλα στο πάτωμα, κλπ.

Και γενικά ότι ποστ και να κάνεις είναι πχιοτικότερα από πολλά άλλα μπλόγκ που κάνουν περισσότερα. :)

Anonymous said...

Λοιπον εγω που εχω κανει διδακτορικο στο Provatology εχω να πω οτι σ'ενα ντισκας γκρουπ πανω στο θεμα καταληξαμε οτι συμβαινουν τα εξης. Οσο και ν'αγαπαμε το προβατο τα πραγματα εχουν αλλαξει και δεν μπορουν να ειναι οπως δυο χρονια πριν. Δηλαδη εισαι πια πολυ γνωστος και λογοκρινεις τα πολυ προσωπικα σου, δεν βαζεις τις μικρες ιστοριες που εφτιαχνες γιατι καπου αλλου εχεις να τις πεις ;) και επισης καλοκαιριασε και ποιος θελει να περναει την ωρα του μπροστα στο πισι αμα εχει τετοιο ηλιο εξω( αμα ζουσε ο Καφκα στη Μυκονο, τη Μεταμορφωση νομιζεις θα εγραφε ή το 13 φεγγαρια μετα;). Η λυση λοιπον αν δεν το κλεισεις ή δεν το κανεις βιβλιο ή ταινια ειναι ν'ακολουθησεις το παραδειγμα της Μετζενας και να βρεις καινουριο γκομενακι που δινει παντα εναν αερα ανανεωσης ή να υιοθετησεις ενα αγορακι γυρω στα 25 απο το Μαλαουι.
Uberbastard(bored to log in)

υ.γ. το ηξερες οτι θα σου αφηνα σχολιο, ε;

sikia said...

Γιατί δεν ανεβάζεις φωτο του πέους σου?

So_Far said...

Τί να σου πω, κι εγώ στα ίδια είμαι εδώ και πολύυυυ καιρό...

guideline said...

κανε ο,τι θες προοβατακι αλλα μην σταματησεις να ποσταρεις!!!!!!οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!Μπορει μετα απο τοσο καιρο μπλογκινγκ να κανεις στροφη στη πχιοτητα των ποστ.ισως να θες λιγη άδεια??

lee said...

Τι reinvent καλε, εσυ εχεις το δικο σου στυλ και υφος και μας αρεσουν αυτα που γραφεις, ετσι οπως τα γραφεις. Εχεις θεματα που αφορουν feelings, ταινιες, βιβλια, διαφημισεις, χιουμοριστικα, σιγα μην κολλησεις στο τι θα γραψεις. Συνεχισε οπως εισαι και στους ρυθμους που σου βγαινει. Εχουμε που εχουμε αγχος για τα παντα, μην εχουμε και για τα μπλογκς. Εγω οπως και να χει, θα σε διαβαζω οπως παντα. :)

κόκκινο μπαλόνι said...

Ωχουυυυ! Πάλι τασκ μας έβαλες!
στο έχω ξαναπεί: όταν κάνεις υπερπαραγωγή ποστ δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω...προτιμώ, αν σε πιάνει αυτό το όβερκριετιβνες να γράφεις και να ανεβάζεις με αυτοποστιέρα σε διαφορετικές μέρες!
Σε προτιμώ δηλαδή να γράφεις όταν θεωρείς πως έχεις κάτι να πεις...(ίσως επειδή εγώ αυτό κάνω δηλαδίς! μπορεί να κάνω και λάθος)
Έτσι το βλογκιν είναι συναρπαστικό, αλλιώς είναι μια σούπα (λέω τώρα)!
Πάντως, αγαπημένο μου προβατίνιο...ό,τι κι αν κάνεις σ'αγαπώ!

Anonymous said...

Αγαπητό πρόβατο, το blogging (όπως άλλωστε και τα περισσότερα ωραία πράγματα στη ζωή) δεν πάει με το κιλό -"τρία διακόΣα, να τ'αφήσω;" Ήτοι, ποστάρουμε ό,τι, όποτε και αν μας αρέσει και έτσι ούτε βαριόμαστε, ούτε ρίχνουμε τα πχιοτικά μας standards. Άσε που έτσι -extra bonus- κρατάμε το φιλοθέαμον κοινό σε αγωνία (ον δη ετζ οβ δεηρ σητς, όπως θα 'λεγες). Εν ανόνυμους -γιετ βέρι σέξι- βγιούερ. :-)

DonnaBella said...

we love you just the way you are, dah'ling!

Litanie des Saints said...

Εγώ λέω ότι με πίεση δεν γίνεται τίποτα, κι ότι αν δεν θες να γράψεις μερικές μέρες, δεν γράφεις, έτσι απλά. Για αυτοψυχανάλυση δεν το κάνουμε; Όχι για να αγχωθούμε περισσότερο!
Κούλαρε, ντίαρ μπε! :-)
Φαντάζομαι ότι μια διαφήμιση σερβιέτας με την ατάκα του Πανούση «από τότε που η σερβιέτα έβγαλε φτερά, το μουνί έγινε άπιαστο όνειρο» δεν θα τη δεχτεί καμιά εταιρεία, ε; :Ρ

Soraya said...

the silence of the lamps....
προβατίσιους μην είσαι βίσιους
πόσταρε που και που για μας
γιατί ο από πάνω γείτονας είναι πολύ ντολμάς
και τα κέφια μου μόνο εσύ γυρνάς.
wtf? είναι για νομπέλ ή δεν είναι πες τώρα.
(φυσικά δεν υπονοώ να το ρίξεις στην ποίηση, αν και θα ταν διασκεδαστική ιδέα)
τζαστ μπι γιορσελφ εντ φοργκετ ολ διζ πρεσουρ! πάρε λίγο χρόνο (λίγο) για να μας ξεβαρεθείς και μετά θα τρέχεις πάλι πίσω από το πρόβατοντοτκομ σαν τον κεντέρη πίσω απο τα στεροειδή.
ρότζερ δάτ;
χαίρομαι.

maryalice said...

άκουσε να δεις αγαπητό πρόβατο, το μπλογκ θέλω να ελπίζω ότι το κρατάς για δική σου ευχαρίστηση. άρα γιατι σκάς τόοοοοοσοοο πολύ? το θέμα δεν είναι να εκφράζεσαι όποτε σου βγαίνει, με το στυλ που σου βγαίνει? ή μηπως νομίζεις ότι θα βαρεθούμε να σε διαβάζουμε? είναι λογικό όταν απο προβατάκι γάλακτος εξέλίσσεσαι σε ζουμεροπρόβατο, να σε πιάνει και καμιά φάση εγκεφαλικής νηνεμίας. δώσε ενα μπρέικ στον εαυτό σου, δε χάθηκε και ο κόσμος! ο πήχης είναι για να ανεβαίνει σιγά σιγά κάθε φορά που τον φτάνεις, και όχι άπαξ και διά παντός να είναι στα ύψη του έβερεστ και να απογοητεύεσαι... χαλαρά και εδώ είμαστε. άλλωστε τό'χεις.

ΦΟΥΛΗ said...

Μάλλον θέλεις ξεκούραση...
Αν είναι να ποστάρεις, μόνο για να ποστάρεις τότε άστο....
Νομίζω ότι και οι αναγνώστες σου θέλουν την απάντησή σου στα σχόλια τους..
Και για να μην με πεις σκατόγατο πάλι
θα σου πω, κανε ότι θέλει η καρδούλα σου......

breezer said...

που να σου κόβανε και μισθό δηλαδή :-)

[Germanos] said...

Κανε ενα Break ,καλοκαιρι ειναι , μη σκεφτεσαι και πολύ κτλ

α φορα και ενα Tin foil hat

tsok said...

"breath in breath out
sand the floor"
mr miyaki. αθάνατα λόγια

Provato said...

τουρνέ, συνέχεια πάω καμπινέ, άκρη δεν βρίσκω! λολ xxxx

βρουνχίλδη καταρχήν σε ευχαριστώ για τον καλό τον λόγο, να έχεις τον καλλίτερο κ πιο ψωλαρά γκόμενο εύχομαι, θα ακλουθήσω την συμβουλή σου - ή τουλάχιστον θα προσπαθήσω. όσον αφορά το true blood, τι να πω φταίω λιθοβόλα με γλυκιά μου αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου... ευχαριστώ για το λινκ υπόσχομαι να έρθω διαβασμένος κάποια στιγμή! xxx θεγκζ για το λιγκ

veteks βάζω καπέλο στους σέξοι βγιούερζ, λολ

happy pessimist thank you so much you are the bestest, αυτό με την γλάστρα μεγάλη συμβουλή, θα το παλέψω, αλλά νυστάζω τώρα.

uber you are so motherfucking cool ρε πούστη μου, τι τέλειο σχόλιο γεμάτο πλούσιες ιδέες κ τροφή για σκέψη σκεψ σκεψ εντατίκ Πολλά φιλιά as always! :-))

Provato said...

sikia δεν χωράνε στην οθόνη, άσε που καίγονται κ τα πίξελζ. λολ

so far έλα να ενώσουμε τις μπερδεψούρες μας να κάνουμε μία μεγαλύτερη

guideline αχ τι γλυκειά, φταίω τώρα να σε γεμίσω κουπόνια για σεξάκοι; όχι, δεν φταίω.

lee ωραία τα λες και με ξακαθάρισες λίγο, είσαι η καλύτερη πολύ σε ευχαριστώ για την καθαρή ματιά σου! πολλά φιλιά!

Provato said...

κόκκινο μπαλόνι ομητζή, είσαι τόσο τόσο γλυκιά και επίσης πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου συγγνώμη που σε κουράζω καμία φορά xxxxxx

εσύ ανώνυμε βγιούερ εκτός από σέξυ είσαι κ της πχιότητας, ρησπέκτ ρησπέκτ εντατίκ. θέγκζ

donnabella xxxxxx αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου, αμοιβαία τα αισθήματα.

Litanie φοβάμαι ότι έχω φύγει από την λογική της αυτοψυχανάλυσης στο πρόβατο, το βλέπω αλλιώς πια, εδώ κ καιρό. θέγκζ πάντως γιου ροκ το ξέρεις.

βιβί ρότζερ ρότζερ. σούπερ ρότζερ, και μην ξεχάσεις φεύγοντας να πάρεις το πούλιτζερ (ποίησης όχι το άλλο το γκομενικό). μπεε φιλιά

Provato said...

thank you maryalice είσαι η φωνή της λογικής, the voice of reason! θέγκζ πολλά φιλιά :-))

φούλη μπεεε - γιες α γούηλ! xxxx

breezer άμα μάθω ότι κάποιοι πληρώνονται θα σκοτωθώ! :-))

germane μου χρωστάς μία έκπτωση 5% κ επίσης κ πάρουσία στο επόμενο σπεκ. άλουμινοκαπέλο φοράω ήδη, φχαριστώ για την πληροφορία.

αχ ρε tsok, πως φαίνονται οι άθρωπες που συναντιόνται πνευματικά. xxxx