Thursday, April 15, 2010

Μία αληθινή ιστορία που σοκάρει - ο επίγονος του Μαγκάηβερ!

Εχτές το βράδυ.

Επιστρέφω σπίτι μετά από σουημ σουήμ εντατίκ, 2,5 χιλιόμετρα ελεύθερο, κ μάλιστα στο τέλος μίας σχετικά κουραστικής μέρας.

Δεν έχω φάει όλη μέρα παρά μόνο ένα σαντουήτσς με ψωμί σικάλεως. Το πήρα από τον αυτόματο πωλητή στην δουλειά. K όσο κ αν το σάντουητς μοιάζει με παντόφλα, δεν το λες ακριβώς χορταστικό. Ντάξ', σου κόβει την πείνα αλλά σύντομα ξαναπέφτεις στην κατάσταση να τους βλέπεις όλους σαν μπουτάκια κοτόπουλο.

Φαντάσου λοιπόν, sexy viewer, on top of that να πηγαίνεις κ στο τζειμ κ να κάνεις δυόμιση χιλιομετράκια. Τι γίνεται μετά; Δεν χρειάζεται να είσαι ο Θησέας Μουαρό για να το μαντέψεις: Ναι, ναι, πεινάς σα λύκος.

Κ έτσι λοιπόν η ώρα είναι 11 κ 45 το βράδυ κ εγώ είμαι στο προβατόσπιτιο κ προσπαθώ να χορτάσω την πείνα μου!

Ανοίγω τα ντουλάπια να δω τι έχω, τζίφ τζιφ εντατίκ. τίποτε που να μπορώ να φάω άμεσα. Το ίδιο κ στο ψυγείο! Οπότε τι μας μένει; Ντελήβερη αγαπημένο κ αξιόπιστο.

Καθώς κλείνω το ψυγείο, βλέπω κουπονάκι στερεωμένο πάνω στην πόρτα. Oh Yes! Τι χαρά τριλαρί τριλαρό! Μπορεί να μην είναι κουπόνάκι για σεξάκοι.... αλλά είναι το δεύτερο καλλίτερο πράγμα! Κουπόνι που λέει ότι αν παραγγείλω από γνωστή πιτσαρία θα έχω 50% έκπτωση στο λογαριασμό μου! You go boy!!!!!!! Γιου γκο ηντήντ!

Άρα έχουμε ξαφνικά την εξής εξίσωση: Κουπόνι για 50% σε παραγγελία από πιτσαρία + Απίστευτη Πείνα + Γκαφατζής Πρόβατο = Σίγουρο Ξεφτίλι (ξεφτύλι= το πρωτότοκο παιδί των λέξεων ξεφτίλα κ ρεζίλι)

Πάω στο τηλέφωνο, παίρνω τον αριθμό, κ ακούω απάντηση από γλυκειά κ ευγενικά κορασίδα.

"παρακαλώ, τι θα θέλατε σήμερα;"

Αρχίζω να παραγγέλνω

"ναι γειά σας μούμπλε μούμπλε, θέλω ένα ψητό αρνί, μία γελάδα στα κάρβουνα, 4 κιλά πατάτες ξεροψημένες, ένα σάντουϊτς με παστίτσιο κ κοκκινιστό, μία σαλάτα με πατσά κ διπλή σάλτσα μπουτάκια κοτόπουλο ξεροψημένα, ένα λουκάνικο χωριάτικο λάητ κ μία γαβάθα φουντούνια με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα κ πιπέρι θαλασσινό..." (είπαμε, πεινάω πραγματικά πολύ, σκάσε να κάνεις τον σοκαρισμένο, τα ίδια κ χειρότερα κάνεις κ εσύ όταν σε πιάσει).

Καθώς όμως λέω την παραγγελία... - παθαίνω φρίκη κ συνειδητοποίηση. Τι θα πει ο κόσμος; τι; Πως θα μπορέσω να βγω αύριο στην κοινωνία αν η κοπέλα ξέρει για μένα ότι είμαι ένα τούμπουλο που τρώει μόνο του φαγητό για δύο, μη σου πω για τρεις εώς τέσσερις άθρωπες; Α, δεν μπορώ να το επιτρέψω αυτό, η κοπέλα ακούγεται περπατημένη κ συμπαθητική, τι, θα την αφήσω να νομίζει τα χειρότερα; Κ αν γνωρίσω τον αδελφό της κ είναι χατ χατ χατ; Να του πει ότι είμαι πιο λαίμαργος κ από τον Πάπα Βοργία; ΠΟΤΕ!

Πρέπει να σώσω την κατάσταση! Πρέπει να δείξω ότι δεν τρώω πολύ, ότι έχω πχιότητα κ μινιμαλισμό κ νουβέλ κιουζήν μέσα στις φλέβες μου!!! Κ μάλιστα πρέπει να δράσω τώρα, στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που μένουν μέχρι να τελειώσει αυτό το τηλεφώνημα.... χμφ χμφ χμφ. σκεψ σκεψ εντατίκ! μεγάλη πρόκληση!

Τι θα έκανε ο MacGyver; χμφ χμφ χμφ.... σκέφτομαι σκέφτομαι σκέφτομαι κ αστραπιαία μου έρχεται η λύση!

Την οποία οφείλω να ομολογήσω ότι μου προσφέρει η ίδια η κοπέλα που έχω στο τηλέφωνο...

Κάποια στιγμή, κ αφού έχω τελειώσει να παραγγέλων την Άρτα με τα Γιάννενα με ρωτάει με ύφος κάτι ανάμεσα σε τρυφερό - ειρωνικό - περιπαιχτικό...

"Θέλετε κανένα γλυκάκι;". Φυσικά, εγώ βλέπω μέσα στο μυαλό της την σκέψη "άμα πάρεις κ γλυκό μετά από όλα αυτά που παρήγγειλες, μόλις κλείσω το τηλέφωνο θα πάω να ξεράσω" αλλά κ "σιγά μην πεις όχι, λαίμαργο τούμπουλο, έ τούμπολο!!!!"

Όμως, η απάντηση μου την εκπλήσσει! Γιατί είναι η απάντηση με την οποία βάζω το σχέδιο μου σε εφαρμογή.

"Μισό λεπτό" λέω. "να ρωτήσω τα παιδία" χεχεχε

Παίρνω βαθιά ανάσα κ φωνάζω "Αγλαϊα, ρώτα τα παιδιά, θένε κανένα γλυκό;"

Τι να πρωτοσχολιάσω; Την ιδεάρα per se ότι κ καλά είμαστε ολόκληρη οικογένεια κ ότι δεν τα παίρνω μόνο για μένα όλα αυτά τα χιλιάδες; Την εκτέλεση της ιδέας που ήταν τέλεια καλομελετημένη κ με ελάχιστο χρόνο στην διάθεσή μου; Τη ετοιμότητά μου; ....βέβαια, θα μπορούσα να είχα διαλέξει ένα κάπως πιο σέξικο όνομα, αλλά ok, ήταν τόσο αυθόρμητο όλο αυτό, λογικό είναι που μου ξέφυγε μία μικρή λεπτομέρεια...

Εν τω μεταξύ, κ εδώ είναι το σούπερ Μαγκάηβερ φάκτορ, καθώς εκφέρω την φράση προς την "Αγλαϊα" έχω βγάλει την κάλτσα μου την οποία έχω κάνει κουβάρι. Με το που τελειώνει η πρόταση, βάζω την κουβαριασμένη κάλτσα πάνω στο ακουστικό του τηλεφώνου, κ με φωνή γυναικεία λέω (κατάλαβες γιατί.... κ καλά, ότι η αγλαϊα απαντάει από το βάααααααααααααααααααααααααααθος του σπιτιού....)

"Μπα, όχι, είναι αργά, ας μην φάμε πολύ μωρό μου!" χεχεχε

Μλκ, το σκέφτομαι κ φουσκώνω άπό την απίστευτη περηφάνεια! είμαι θεός, τέρμα λέμε! είμαι ο Νέος Μαγκάηβερ! Είμαι ο σούπερ πολυμήχανος φορ έβα εν έβα! Πέφτεις κ παίρνεις τα τρελά ρησπέκτια ή δεν πέφτεις;

....βγάζω την κάλτσα από το ακουστικό, την φοράω στο πόδι κ με πολύ κάζουαλ ύφος κ την κανονική μου φωνή, λέω στην κοπέλα

"Όχι, είμαστε εντάξει, αυτά είναι όλα! Τα παιδιά δεν θέλουν γλυκό!"

32 comments:

UrbanTulip said...

καλά...νομίζεις ότι η κοπέλα σε πίστεχε ;; χα χα!
παντως εμένα η κατάντια μου με το delivery παλιά ήταν ότι ήξεραν τι θα παράγγελνα με το που έβλεπαν το τηλ μου....και μου έκαναν και αστειάκια.

Hfaistiwnas said...

χαχαχαχαχα είσαι πρώτος!
Μια χαρά ιδέα! Να το έχουμε στα υπόψη!
Χόρτασες όμως δεν μας είπες;;;

DonnaBella said...

kala, to oti h kopellia mporei na'lege ston hmitheo aderfo ths oti eisai katavroxthisths thn skefthkes. thn pithanothta na se dwsei ws ypandro (me aglaia! themou!) k paidia den thn skefthkes?
tinapw. na dwriseis ton egkefalo sou sthn episthmh...

Σουσουράδα said...

1ον: Τι είναι το "Τζέιμς" που κολυμπάς;

2ον: Το "μούμπλε μούμπλε" αθάνατη ατάκα από τα συννεφάκια του Μίκυ Μάους το λέω συνέχειαααα, εσύ μες στο μυαλό μου είσαι; (αν ναι, δεν ειναι καλό διότι είμαι εντελώς ξανθιά!)

3ον: το κείμενο είναι τρομερό! Νομίζω πρέπει σαν καλό προβατάκι να μείνεις σε μια στάνη, χωρίς ντελίβερι κι αηδίες, μόνο με τη Νίνα που είναι πολύ αποδοτική!

ΦΙλί μεγάαααλο, μπεεεεε!

Lina said...

παλιο......



και σύνηθες πλέον =Ρ

Dorian_Gray said...

Χαχαχαχαχα!
Καλά έκανες και δεν το πήρες το γλυκάκι προβατίδιο!
Πρέπει να προσέχεις την γραμμή σου!Το καλοκαίρι είναι κοντά!

ysterografo said...

Μα Αγλαϊα;; Και μόνο αυτό θα μπορούσε να σταθεί αρκετό για να στα χαλάσει όλα.

Έγραψα πάλι ο πούστης ... said...

Kalaaaaa, otan h zygaria tha deiksei +++ tha eyxesai h aglaia na sou ferei to thlefwno sto kefali !!xaxaxaa


Πάντως δεν με στηρίζεις , 2 χρόνια μετά , ξεκινάω και πάλι γυμναστήριο..Πρώτη μέρα σήμερα που πήγα και νομίζω ότι πεινάω και δεν έχω τίποτα σπίτι!!ΤΙ ΝΑ ΦΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ (ΜΗΝ ΕΠΙΤΕ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ!!!

Τζιφ εντατίκ?

Πάντα με κάνεις και γελάω μπε-μπε μου ..χαχαα

bernardina said...

Ένα ταψί γαλακτομπούρεκο και μισό κιλό παρφέ για το μπέκι από μένα!
Μη σκιάζεσαι, αφράτο μου free styler, θα τα κάψεις με απλωτές!

Anonymous said...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
εχω λιωσει στο γελιο, παιρνω τρελλα
ρησπεκτια, θελω την καλτσα σου λαικ ναου ομως!!!!!!!!!!!!!

εύη

υπαλληλος πιτσαριας said...

καλα το καταλαβα ότι η Αγλαία ήταν μουφα!
δεν προκειται ποτε να σου συστησω τον καραγκέι, καραγκομενο αδελφό μου!

Alpha said...

να σαι καλά ! μ έκανες και γέλασα πάλι

YO!Reeka's said...

η πίτσα φαν εχει σώσει πολύ κόσμο
η δική μας αντιστοιχία είναι ο κινέζος

Anonymous said...

αστα προβατε, εμενα με πιασανε και με κανανε ρομπα.
εχω παει με το αδερφι μου στο ατλαντικ και εχουμε γεμισει ενα καροτσι πακοτινια, φουντουνια κτλ φυσικα επι δυο. παμε στο ταμειο και γυρναει και μας λεει η ταμιας, καλα ολα αυτα εσεις οι δυο θα τα φατε? και της λεω της μουλαρας της αγα... οχι δεσποινις εχουμε παρτυ και μου λεει τι παρτυ? για δυο?
εκει επαθα 17 εγκεφαλικα.
δε ξαναπαταω ατλαντικ. .. γκρρρρρ
θελει η κοτα να κρυφτει και τα σνακς δεν την αφηνουν...

www.roba.gr

πι.ες
μπαινεις ακομη wow?

Anonymous said...

αστα προβατε, εμενα με πιασανε και με κανανε ρομπα.
εχω παει με το αδερφι μου στο ατλαντικ και εχουμε γεμισει ενα καροτσι πακοτινια, φουντουνια κτλ φυσικα επι δυο. παμε στο ταμειο και γυρναει και μας λεει η ταμιας, καλα ολα αυτα εσεις οι δυο θα τα φατε? και της λεω της μουλαρας της αγα... οχι δεσποινις εχουμε παρτυ και μου λεει τι παρτυ? για δυο?
εκει επαθα 17 εγκεφαλικα.
δε ξαναπαταω ατλαντικ. .. γκρρρρρ
θελει η κοτα να κρυφτει και τα σνακς δεν την αφηνουν...

www.roba.gr

πι.ες
μπαινεις ακομη wow?

Pink_Fish said...

αααα...να το έχω υπόψη μου αυτό το τρικ την επόμενη φορά που θα με πιάσουν κι εμένα οι λίμες, χα χα χα:) Η μάνα μου θα σε έλεγε καταπιόνα, χε χε :)

homo anisorropus said...

Κάποιος να με μαζέψει από τα πατώματα. Έχω πεθάνει στα γέλια :))))))))))))))))

Anonymous said...

Και τι σε νοιάζει εσένα τι θα σκεφτεί η nobody υπάλληλος της κάθε pizzarias ή οποιουδήποτε άλλου fastfood

Anonymous said...

Ντον ουορυ προβατο, επειδη έχω κάνει αυτή τη δουλειά, μη φοβάσαι, η κοπέλα στο τηλέφωνο έχει τόση δουλειά και λειτουργει τόσο μηχανικά (ακουστικό-στιλό-μπλοκάκι) που δεν προλαβαίνει να κάνει τέτοιες δεύτερες σκέψεις!Ωστόσο, μπράβο για την ευρηματικότητά σου!χχχ

veteks said...

ntaks! kai arxizo.....loool..loool

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

i eikoma me ton magkaiver 'ti egine filarako' looollllllllloooooooool


OLA GIA PARTU SOUUUUUUUUU.....avadista....paraggelne o,ti kai oso thelis. prepei na sou kanoune perissoteri ekptosi sto delivery tis geitonias.

Unknown said...

Ομολογώ ότι αηδίασα με την κάλτσα πάνω στο ακουστικό provataki μου! eeeeeeeeeek
Αλλά κατά τα άλλα πολύ ευρηματικός!

Anonymous said...

Εύχομαι μονάχα να έβαλες την κάλτσα στο μικρόφωνο και όχι στο ακουστικό...

Anonymous said...

Δεν παίζεσαι

Pan said...

Καλησπέρα.

"σάντουϊτς με παστίτσιο";;; Μπλιάαααχχχχ!!!

Anonymous said...

Την επομενη φορα βαλε μουσικη στο βαθος να δινεις την ψευδαισθηση οτι εχεις κοσμο :P

Provato said...

ρε Urban Tulip γιατί με απαγοητεύεις; λες να έγινα ΤΟΣΟ ρεζίλι; φακ. - νομίζω πάντως ότι το delivery είναι μεγάλο κεφάλαιο της γενιάς, έχουν συμβεί διάφορα στην διαδικασιά του.... χεχε

Ηφαιστίωνα δεν χόρτασα απλά, έσκασα!!! χεχε

DonnaBella lol lol lol - αν κ θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι κάτα πάσα πιθανότητα το "παντρεμένος με παιδιά" θα ανεβάσει τρελά το σέξηνες φάκτορ μου στο target group Ημίθεος Gay αδελφός, χιχιχι

Σιγανοπαπαδιά: 1 - δεν είναι Τζέιμς, είναι Τζειμ (gym). χεχε
2 - αγαπώ μούμπλε μούμπλε όσο τίποτε, χεχεχε - ναι, θέλω να είμαι στο μυαλό σου, αγαπώ άνετους χώρους χιχιχιχι (πλάκα κάνω μην θυμώσεις)
3 - μπεεεεευχαριστώ, κ σόρη αλλά είμαι καλλίτερος από την Νίνα χιχιχιχι!
φιλί μπεεεεγάλο xxxx

Lina, στην μεγάλη τέχνη του delivery παρθνογέννεση δεν υπάρχει, χοχοχο!

Provato said...

Dorian αγαπημένε, έτσι, έτσι, είμαι άθρωπας εγκρατής, κ φόραω κ σπήντο οπότε όπως καταλαβαίνεις τα στάνταρτς είναι ακόμα πιο αυστηρά.

ysterografo είπαμε, το όνομα που διάλεξα ήταν μαλακία, ok ok. σούτ μη έχεις κάθε διακαίωμα!

Έγραψες πάλι, άσε, το ξέρω, είναι δύσκολο case το να επιστρέφεις από το τζειμ κ να μην έχεις ένα τεράστιο αρνί να τσιμπήσεις, χεχεχε! Πως πάει αλήθεια η όλη φάση: συνεχίζεις να πηγαίνεις; πολλά φιλιά, χεχεχε χαίρομαι που γελάς xxxxx Πολλά φιλιά χεχεχε

bernardina άντε να δούμε με τα κωλοταχυδρομεία, τόσες μέρες έχουν περάσει ακόμα δεν έχω παραλάβει τίποτε, ούτε παρφέ ούτε γαλακτομπούρικο λυγμ λυγμ. xxxxxx

εύη η κάλτσα θα μπει στο μουσείο πρόβατο, χιχιχι, θα μπορείς να έρχεσαι να την επισκέπτεσαι, :-) xxxx

Provato said...

υπάλληλε πιτσαρίας, αντί να με ευγνωμονήσεις που σου ανέβασα τον τζίρο 12% με ένα τηλεφώνημα με τιμωρείς;;;;; ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:

mosaix c αγαπημένε μου τι κάνεις; Πόλυ χαίρομαι που έδωκες επαφή, :-))

Αχ Yo!Reeka πως φαίνεται ο άνθρωπος που ξέρει από delivery, μέχρι κ το όνομα της πιτσαρίας βρήκες, χεχεχε

roba.gr αν εμένα μου έκανε χουμηληέσηον με αφορμή τα φουντούνια δεν θα ζούσε να το διηγηθεί!!! γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ δεν θα πει τίποτε! λολ με το "θέλει η κότα να κρυφτεί" λολ λολ εντατίκ! τι είναι το wow, βοήθα με λίγο, είμαι κ γερούλης κ ξεχνάω γαμώτο. λυγμ :-)

Pink ναι, είναι πόλυ καλό κόλπο - καταπιόνα με έχουνε πει, λολ, ένα βράδυ που ήμουνα καλεσμένος σε ένα σπίτι χοχοχοχο κ δεν έφαγε κανείς καθόλου σαλάτα, την έφαγα όλη! χιχιχι!

Provato said...

Homo ήρθε άθρωπας να σε μαζέψει; να έλθω εγώ να γνωριστούμε κιόλας επιτέλους; χεχεχε!

Ανώνυμε δεν με νοιάζει για την κιουρία, με νοιάζει μην έχει θεογκόμενο αδελφό, χεχεχε

Ανώνυμε 2 μεγάλη παρηγορία με δίνεις, τι να πω, ο θεός να σου χαρίσει ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο σεξάκοι! xxxxx χιχιχιχι!

veteks χιχιχιχι xxxxxx :-) αχ πόσο χαίρομαι όταν σε βλέπω να γελάς αλήθεια :-)

george καθόλου ηηηηηηηκ, σου ορκίζομαι είμαι πεντακαθαρούλης, κ η κάλτσα μου ακόμα κ φορεμένη μυρίζει καθαριότητα! τράστ μη! :-)

Provato said...

Ανώνυμε ωχ, ωχ, κ εγώ αυτό εύχομαι - την έβαλα εκεί που μιλάμε αμάν πια τι μπαμπινιώτης είσαι εσύ χεχεχε

Ανώνυμε 09:01 είδες τι ευρηματικός είμαι όταν είναι για να κρύψω την λαιμαργία μου; χεχεχε

Pan σε πληροφορώ ότι είναι πάρα πολύ ωραίο, δοκίμασε το κ θα με θυμηθείς. Να βάλεις ελιόψωμο όμως για να είναι ακόμα πιο νόστιμο χεχεχε

Ανώνυμε, τώρα που πήρα το κολάι εκτός από μουσική θα βάλω κ ηχητικό εφέ κλάμα παιδιών, τέλεια η ιδέα σου χεχε :-))

amalthia said...

ναι και να γνωρίσεις τον αδελφό της και να είναι σουπερ χοτ και να του πει αυτή..
"καλέ είναι παντρεμένος με παιδιά αυτός,ναι σου λέω,Αγλαία την λέν τη γυναίκα του!"

Provato said...

amalthia αυτό, ΘΑ ΚΆΝΕΙ 100% αύξηση στο σέξηνες μου! τράστ μη! χεχε