Sunday, October 03, 2010

Shopping List

Περνά γλήγορα ο καιρός, ούτε που θα το καταλάβουμε πότε θα έλθουν τα Χριστούγεννα κ θα φύγουν, και μετά θα είναι Απόκριες κ Καθαρά Δευτέρα και ύστερα Σαρακοστή και Πάσχα και μετά ξανά καλοκαίρι... τι τα θες, ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει...

Το ξέρω σε νταούνιασα.... χουώρη νατ (μην ανησυχείς) αν θέλεις να πάρεις δώρο στον εαυτό σου για να τον παρηγορήσεις για το πως ανοιγοκλείνεις τα μάτια και έχουν περάσει 2 χρόνια, για παράδειγμα, να μερικές προτάσεις, πάντα στο πνεύμα του αγαπημένου σου προβατάκου!

Φύγαμε με μεγάλη αποκλειστικότητα-βιβλίο. Ο Θεόδωρος Γρηγοριάδης, επίσημος Έλλην Συγγραφέας του www.provato.gr σε λίγες μέρες βγάζει το καινούργιο του βιβλίο, με τον πολύ ιντριγκαδόρικο τίτλο "O παλαιστής και ο Δερβίσης". [Χάου μο σέξη κεν γιου γκό, για τίτλος βιβλίου; δεν νομίζω άνη μό!] Μας έδωκε σε παγκόσμία διαγαλαξιακή συμπαντική αποκλειστικότητα το νέο του εξώφυλλο λοιπόν, το βλέπεις πρώτη φορά στα παγκόσμια διαγαλαξιακά ιντερνέτια, να, να (κάνε κλικ εικόνα για να διαβάσεις περίληψη βιβλίουουουουουου):
Το βιβλίο θα είναι σε μερικές μέρες στα βιβλιοπωλεία, γύρω στις 10 με 15 Οκτώβρη, ευχαριστούμε Θεόδωρε, καλή επιτυχία, να σκίσεις και να πλαντάξεις στις πωλήσεις!

Πάμε για επόμενο μεζεδάκι.
Την πρώτη Νοεμβρίου θα βγεί ακόμα ένα, το τρίτο, best of των Pet Shop Boys, το Ultimate. Δεν περιέχει όλα τους τα single, αλλά μόνο τα 18 πιο σέξικα, συν ακόμα ένα τραγούδι, καινούργιο, το Together (αχ, καψουροτράγουδο μου ακούγεταιαιαιαιαια, πάλι θα κυλιστούμε στα μωσαϊκά). Τώρα, θα μου πεις, και θα έχεις και δίκιο, "γιατί να ξεπαραδιαστώ για να πάρω ένα best των Pet Shop Boys όταν υπάρχει το Pop Art που τα έχει όλα τους τα single και είναι και σχετικά πρόσφατο, του 2003"; Χουέλ, το ultimate, θα βγει και σε special έκδοση στην οποία θα βρίσκεις εξαιρετικό dvd με 3 ώρες υλικό από performances των PSB στην τηλεόραση του BBC. Οι περισσότερες από αυτές είναι από τα 80ζ, και από το Top of The Pops, που απλά δεν υπάρχει καλλίτερος συνδυασμός για ποπ μουσική! Α, ανάμεσα στο υλικό του dvd είναι και η συναυλία τους στο Glastonbury Festival φέτο, που πήρε κριτικές διθυραμβικές (ναι, ναι, πάταγε τα πλήκτρα με πολύ κέφι ο Chris κ αυτό βγήκε στον κόσμο χιχιχιχι). Τιμή σε αυτό υπολόγισε κανένα 20άρι.

Πάμε παρακάτω, θυμάσαι που ήταν να έρθουν οι Depeche Mode να παίξουν Αθήνα και είχες πάρει εισιτήριο και είχες πάει κομμωτήριο και είχες αφήσει το παιδί στην γιαγιά και γενικά το περίμενες πως κ πως και την ημέρα της συναυλίας.... ακυρώθηκε γιατί ο Dave ο τραγουδιστής (ναι, είμαστε φίλοι, μιλάμε ον α φέρστ νέημ μπέηζηζ) έπαθε ντουβρουτζά και αρρώστησε κ μετά από τα νεύρα έκανες να κάτσεις του Μήτσου 3 μέρες; ε λοιπόν στις 9 Νοεμβρίου οι Depeche Mode θα βγάλουν ένα.... τώρα τι να το πω dvd; cd; σηντοντηβειντύ; αρονό, αρήλη ρονό... τέλος πάντως θα βγάλουν ένα πράγμα που θα περιέχει και σε cd αλλά και σε dvd τη συναυλία τους αυτή που θα έβλεπες και εσύ εδώ. Η ηχογράφηση έγινε τον περασμένο Νοέμβρη στην Βαρκελώνη, σε δύο βραδιές. Φυσικά, και αυτό έχει extra special edition με ένα επιπλέον dvd το οποίο περιλαμβάνει ντοκυμαντέρ, τα κλιπάκια που παίζονταν στους προτζέκτορες κατά την διάρκεια της συναυλίας σε διάφορα τραγούδια, τα video από το 4 singles του τελευταίου άλμπουμ των Depeche Mode, και γενικά αξίζει τον κόπο μαλάκα θα ξεπαραραδιαστούμε πάλι. Αυτό υπόλόγισέ το γύρω στα 27 με 28 ευρώ. γκρ γκρ γκρ γκρ

Και τελειώνουμε με δύο ακόμα μπλιμπλίκια, πρώτο, ο τραγουδιστής των Erasure ο Andy Bell έχει βγάλει νέο άλμπουμ, το εξώφυλλο του οποίου δεν είναι καθόλου gay, προς θεού: Τιμή, γύρω στα 17 ευρώ και έχω να καταγγείλω ότι αν και έχει βγει μήνες, ακόμα στην Ελλάδα δεν υπάρχει ο δίσκος σε κανένα μεγάλο δισκοπωλείο, αναρωτιέμαι μήπως να αρχίσω να τον ζητάω σε κασέτα, έλεος πια.

Τέλος, πάρα πολύ καλές κριτικές πήρε και το Live cd από τις συναυλίες που έδωσαν ο Vince Clarke και η Alison Moyet ως Yazοo το 2008, 25 χρόνια μετά την διάλυση του group. το διπλό cd είναι λίγο σαν best of, αφού έχει όλες οι επιτυχίες του group που έβαλε την καψούρα στο μπλιμπλίκι... και σε τιμή στο γερμανικό amazon περίπου 20 ευρουλάκια. Όχι, για να μην λες ότι δεν υπάρχει και ξεπέτα πχιότητας.

Ζήτωσαν τα μπλιμπλίκια! ΖΗΤΩΣΑΝ

8 comments:

Hfaistiwnas said...

Θα προτιμήσω βιβλίο σίγουρα!!!

Anonymous said...

Με τρέλα βιβλίο λέμε!
Θα μας γράψεις ένα ποστ και για τα must γκατζετάκια;

Drmakspy said...

Πρέπει να μου κάνεις κονέ για συνάντηση με τον Γρηγόρη σε κάποιο από τα meet up των Βολιωτών bookcrossers... Θα είναι τιμή μας να τον έχουμε ανάμεσά μας και να είσαι εσύ η πρόσβαση... Μην μου το αρνηθείς γιατί το Πάσχα σε βλέπω να έχεις γύρισμα...

Kwlogria said...

OK! Αγορές με φούντες!!!

the writer said...

Βιβλίο εννοείται! Για να μαθαίνουμε εμείς τα πιτσιφρίκια κι επίδοξοι συγγραφείς από εσάς, το γήρας!

krik0s said...

Έχοντας διαβάσει "Το παρτάλι" είναι σίγουρο ότι θ' αναζητήσω στα βιβλιοπωλεία και το "Ο παλαιστής και ο δερβίσης".

Αν έχεις τέτοιες εξαιρετικές προτάσεις συνέχισε να τις μοιράζεσαι μαζί μας.

DRMAKSPY bookcrossing χαιρετισμούς από Θεσσαλονίκη.

Provato said...

ηφαιστιωνάκο και τα cd είναι καλά, όμως, βέβαια όχι τόσο καλά όσο το βιβλίο αλλά.

αιωνία αγαπημένη ως δεν είμαι πολύ των γκάτζετ γμτ γμτ γμτ εδώ μόνο πχιότητα έχουμε, κουλτούρα κ έτσι

Drmakspy σταμάτα να απειλείς, και θα σε φέρω σε επαφή με τον Θοδωρή α πρόμης για να του τα πεις εσύ όσα θες! xxx

kwlogria τα λεφτά που θα τα βρούμεεεεεεεεεε αααααα

the writer καλά θα φας πολύ ξύλο έρχομαι να σε δείρω στο μπλογκ σου χιχιχιχιχι

κρίκο να είσαι καλάαααααααααα θα συνεχίσω ότι με αρέσει να το λεω, πολλά φιλιάααα

Anonymous said...

pet shop boys και erasure (μισό andy bell και μισό yazoo) πόσο camp μπορεί να γίνει μια ανάρτηση; λατρεύω!
αλλά αν αγοράσω κάτι, μάλλον το βιβλίο θα είναι!
merry christmas!

o scatter (που βαριέται να κάνει log in)