Friday, June 10, 2011

Μία κακομαθημένη, εγωκεντρική, ναρκισσιστική ψυχή

Ο γκομενάκος μου μου είπε το πρωί της πιο πρόσφατης νύχτας που κοιμηθήκαμε μαζί ότι δεν τον άφησα να κλείσει μάτι όλη την νύχτα, ότι στριφογύριζα συνέχεια, ότι παραμίλησα 2-3 φορές και αναστέναζα δυνατά, ότι κουνιόμουν και τρανταζόταν όλο το κρεβάτι.

Και συνέχισε:

"Θα φτιάξω το άλλο δωμάτιο για να κοιμάμαι εκεί όταν σε βλέπω ότι είσαι ανήσυχος".

εγώ κοιτούσα από τον απέναντι καναπέ, ήμουν σε ένα καφέ μαζί του όταν μου τα έλεγε αυτά, και προσπαθούσα να μην πληγωθώ και να μην στεναχωρηθώ.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Και στεναχωρήθηκα και πληγώθηκα. και ήθελα να πάω σπίτι του να του βάλω τσουκνίδα στο συρτάρι με τα καθαρά σώβρακα να πάθει φαγούρα στο πουλί και στον πισινό την επόμενη φορά που θα φόραγε καθαρό βρακύ. εντάξει, είμαι στεναχωριάρης, τι να κάνω, να μην το πω, αφού είμαι.

δεν είναι πως μου τα είπε με κακία όσα μου είπε, άντε το πολύ πολύ να υπήρχε μία μικρή τσατίλα στην φωνή του, πράγμα που το λες πολύ λογικό... και εγώ αν δεν είχα καταφέρει να κοιμηθώ όλο το βράδυ, έτσι θα ήμουν τσατισμένος - πολλώ δε μάλλον που ο γκομενάκος έχει και πολύ βεβαρυμένες μέρες λόγω δουλειάς άρα το ξενύχτι του κοστίζει... αλλά η κουβέντα "ήσουν πολύ ταραγμένος και δεν με άφησες να κοιμηθώ" με στεναχώρησε.

θα ήθελα να μου έλεγε "ε δεν πειράζει, τα παθαίνουν αυτά τα ζευγάρια, κάποιες βραδιές δεν κοιμούνται καλά, αλλά μην στεναχωριέσαι, το πολύ πολύ να οργανωθούμε λίγο όταν είμαστε ταραγμένοι να μπορούμε να κοιμόμαστε σε άλλο κρεβάτι... σε αγαπώ, να μην έχεις άγχος, είσαι τέλειος γκόμενος και αν μπορώ να κάνω κάτι για τις φορές που έχεις αγχούδι να μου πεις" (ναι μπορείς, σεξ μαζί μου)

δηλαδή, ήθελα το ίδιο νόημα με ότι μου είπε, αλλά να μου το έλεγε με άλλο τρόπο, πιο γλυκό... αυτό θα ήταν τέλειο.

με έχει καταστρέψει η διαφήμιση τα θέλω όλα γλυκανάλατα, μου φαίνεται.

αντί να λέω ευχαριστώ που έχω και γκόμενο, κάνω και παράπονα, μου φαίνεται.

από την άλλη, ήμουν όντως πολύ αγχωμένος εκείνο το βράδυ, λόγω δουλειάς και ζεσταινόμουν κιόλας, ε μετά που με αποπήραν κιόλας ήρθε και έδεσε το γλυκό.

και τέλος πάντων, το να μου λες ότι είναι βάσανο να κοιμάσαι μαζί μου, με στεναχωρεί περισσότερο και από το να σε έπιανα να ζαχαρώνεις άλλο γκομενάκι. χμφ χμφ χμφ χμφ χμφ χμφ χμφ χμφ χμφ χμφ χμφ χμφ χμφ χμφ χμφ

είμαι κακομαθημένος, Ok, το παραδέχομαι. μου φαίνεται

28 comments:

SK said...

Το πιο βολικό είναι να έχετε ξεχωριστά κρεβάτια.

Glayki said...

Πάλι καλά που δεν είπε πως ροχαλιζες και έτριζαν τα τζάμια...!!!
πάει τελμάτωσε η σχέση :)

Περσέας said...

τσουκνίδα?αουτς.Πρόβατο τελικά μήπως δεν είσαι και τόσο πρόβατο όσο θέλουμε να πιστεύουμε?

[Germanos] said...

τσ τσ , καινουργιο σπίτι και δεν εχεις two bedrooms

ProFyLaKtiKo said...

εμένα το ταίρι με ξυπνάει όταν είμαι ανήσυχος. το αποτέλεσμα να κοιμάται τελικά αυτό και εγώ να ξε-ξυπνάω.

Ariadne said...

ωωω γιατί ρε προβατούκο είσαι σοου στρέσντ;;
Πάντως εμένα μ'αρέσει πάρα πολύ το μπάγκραουντ...είναι φουλ πρόβατος, πόσο καιρό το έχεις;
Γύρνα για αγκαλιά και σεξ την άλλη φορά (με τρομάζει αυτό με τα χωριστά κρεβάτια)

DrFinch said...

Εγώ νομίζω ότι έχεις απόλυτο δίκιο. Μιλάω ως ένας άνθρωπος που ροχαλίζει τρελά και παραμιλάει και ενίοτε βάζει και τις φωνές (από ότι μου έχουν πει, τουλάχιστον). Από την άλλη, αν ο άλλος ροχαλίζει, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως.
Ευτυχώς, ο φίλος μου κοιμάται σαν τούβλο και δεν ακούει τίποτα, αλλά και αν ξυπνήσει και ακούσει, τον παίρνει ο ύπνος αμέσως. Όταν κοιμόμαστε μαζί, γιατί λόγω απόστασης αυτό δεν συμβαίνει και συχνά.
Πάντως, στη θέση σου θα τα είχα πάρει χοντρά. Όποιος γουστάρει.

Provato said...

sk χωριστά κρεβάτια έχω με όλο τον υπόλοιπο κόσμο, όχι και με τον γκόμενο, έλεος, εντελώς άκυρη λύση! αν είναι να κοιμάμαι σε χωριστά κρεβάτια, καλλίτερα να χωρίσω να κάνω και καμία τσιλιμπούρδα

Glayki ουχ ευτυχώς δεν ροχαλίζω, χεχεχε.

περσέα, χε, είμαι περισσότερο πρόβατο από όσο πιστεύετε, αλλά είμαι και πολλά ακόμα! ΖΗΤΩ Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ!

Γερμανέ, στο καινούργιο σπίτι έχω 4 μπέντ ρουμζ, αλλά είναι γραφείο-αποθήκη-γκαρνταρόμπα τα 3, όλο με μειώνεις. επίσης, κοιμόμασταν στο δικό του γκρ γκρ γκρ

Provato said...

προφυλακτικό που είσαι μου έλειψες ρε, να σου πω τι θα πει ξε-ξυπνάω; εννοείες ότι κοιμάσαι μετά πιο ήρεμα. Αν ναι, είσαι πολύ τυχερός, έχεις τέλειο γκόμενο

Ariadne και εγώ δεν έχω χειρότερο από χωριστά κρεβάτια, σιχαίνομαιαιαιαιαιαιαιαιαιαιαι, ναι, μάλλον θα ακολουθήσω την συμβουλή σου!

DrFinch όταν χωρίσουμε με τους γκόμενούς μας θα τα φτιάξουμε μεταξύ μας, έχουμε ταύτιση φάκτορ 100% xxxxx

Mary Ka said...

Ουάου! Τέσσερα μπεντρουμζ! Να το μάθει η εφορία να σου βάλει τέσσερα τεκμήρια κι ένα προστιμάκι έτσι, για να βρίσκεται.
Αλλά κι εσύ, τόση άπλα και πολυτέλεια και τα έχεις γι αποθήκη και γκαρνταρόμπα! Δεν διαθέτει ξεχωριστή απποθήκη και γκαρνταρόμπα το Προβατομέγαρον να κλείεσεις μέσα στο γκόμενο έβρυ τάϊμ χι κομπλέηντς?

Mary Ka said...

Ντροπή, πολλά λάθη έκανα κατά το σχολιασμό της ανάρτησης, ελπίζω να μη με παρεξηγήσετε καλοί μου συνσχολιαστές, μόλις βγήκα από υπνάκο.

phoinix said...

καλά. ανήσυχο ύπνο κάνω κ εγώ. και μου το λέει. και συνήθως λεει με χαιδεύει και ηρεμώ (μπορεί να είναι και ψέματα εγώ κοιμάμαι και δε θυμάμαι τίποτα) αλλά άμα ροχαλίζει αυτός δε θες να είσαι εκεί! κάνουμε κάθε φορά χώρο στα camping! παίρνει ο κόσμος τις αποστάσεις του!!!

Littlewind said...
This comment has been removed by the author.
Littlewind said...

Ναι, είσαι πολύ κακομαθημένος! Αλλά σκέψου ότι ο άλλος άνθρωπος δεν ντύνει την αλήθεια με όμορφα στολίδια και φρου-φρου πριν τη σερβίρει, αυτό το κάνουν οι διαφημιστές. Στην τελική, δεν σε είπε και καμπούρη! Χαλάρωσε μπέεεμπεε, βαλεριάνα δοκίμασες;

g for george said...

Προσπάθησα να φέρω στον νου μου την εικόνα. Μάλλον θα στεναχωριόμουν επίσης.

Lina said...
This comment has been removed by the author.
Lina said...

αγάπη, άκου να σου πω...
Ο ύπνος, για μένα, είναι και έτσι ήταν πάντα, η πιο εγωιστική λειτουργία. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει "εμείς" στον ύπνο.
Όταν κοιμόμαστε είμαστε μόνοι μας.-

Νταξ, είναι κάπως άσχημο να σου πει ο άλλος "δεν μ' άφησες να κοιμηθώ, ροχάλιζες, κλωτσαγες κτλ", αλλά σκέψου να σου χαλάνε αυτήν την ιερή ησυχία.
Και για να μαι ειλικρινής, πάντα με προβληματίζουν τα ζευγάρια που ισχυρίζονται ότι κοιμούνται αγκαλιά κτλ. Δηλαδή ούτε στον ύπνο δεν μπορούν να είναι ανεξάρτητα;

υ.γ. Δεν εννοώ ότι θεωρώ ιδανικό τον ύπνο σε χωριστά κρεβάτια, απλά καταλαβαίνω τον θυμό κάποιου, που του "χάλασε" τον ύπνο του ο... συνκοιμόμενός του.

kstinion said...

ρε συ προβατε σε καταλαβαινω.εχεις δικιο.γιατι οσο ναναι αμα το σκεφτεις εσυ αμα αυτος παραμιλουσε τι θα εκανες;θα ησουν κατσουφης που δε μπορεσες να κοιμηθεις καλα αλλα νταξει θα τον επαιρνες και μια αγκαλιτσα να ηρεμησει ομως ε;ε εσενα γιατι να μη σε παρει δηλαδη αγκαλιτσα.δεν εισαι κακομαθημενος απλα εχεις ευαισθησιες σαν την. καιτη και θελεις το κατητης σου ωρες ωρες.
νταξει δεν εισαι και carrie απο το sex να σε πιανουν κρισαρες!εγω παντως ειμαι με το μερος σου.πες του του γκομενου αυτος θα χασει τις πιθανοτητες για σποντανιους σεξακει μεσα στις ανησυχες νιεχτες που θα ξυπνας ψαχνοντας την αγκαλια του!

Flonsavardu said...

καλέ καλέ, αντί να λες και ευχαριστώ μιλάς και από πάνω. βρε θα έπρεπε να χαίρεσαι που υπάρχει αυτή η άνεση στη σχέση, που μου τα θέλεις και όλα με αβρότητα! και εγώ αν το νι ροχάλιζε θα του έλεγα έτσι θα του τα έλεγα- βασικά λίγο χειρότερα :p- και τον λατρεύω.

Anonymous said...

WTF?!?!?!?!

Ρε Πρόβατε, τι'ν'τούτο το ντεκόρ με μέλη από κοτο-ψοφίμια, τηγανιτά κιόλας?!

Τρελλάθηκες παιδάκι μου?! Μπαίνουν και χορτοφάγοι εδώ μέσα! Βάλε ένα warning, κάτι, το ματάκια μου καλιέ καλιέ... γέμισε λαδίλες το mouse, πανέ πορτοκαλί μπιρμπίλια το πληκτρολόγιο, θα ξεράσω...

Μπιιιιιιιχχχχχχ!

Ναι, ξέρω, να μη σε παρεξηγώ, γιατί ο πρόβατος είναι ένας άνθρωπΑς με μεγάλη ψυχή που αγαπάει πολυ τα μικρά ζωάκια.

Απλώς με μπόλικη σάλτσα...

Ωχ θεούλη μου, πάω να συνέλθω από το μπόχισμα της κοτο-τσικνίλας κι επανέρχομαι...

Αφροδίτη

ΥΓ - θα με ξεγελάσω ότι είναι απλώς μια προσπάθεια να εγκολπώσεις τουλάχιστον τα μ-μπουτάκια του Κυρίου Ζεταίμ σου, που σου κάνει νερά. Τι νερά, μπουγάδα με την πόρτα του πλυντηρίου ανοιχτή έχει βάλει ο κύριος, τεσπα.

Anonymous said...

Έχεις δίκιο να παραπονιέσαι, Πρό.

Είναι φάουλ να κάνεις παράπονο σε κάποιον με αυτόν τον τρόπο για κάτι που δεν ελέγχει.

Anonymous said...

Λοιοιοιπόν,

Κατανοώ απόλυτα την ανάγκη του άλλου για ύπνο, όταν πραγματικά είναι μια από αυτές τις μέρες που θες να πεθάνεις από την κούραση... αλλά δεν είναι ανάγκη "να φτιάξεις το δίπλα δωμάτιο", πας για ένα βράδυ λίγο στον καναπέ, δεν το κάνεις τόσο θέμα... κι εννοείται, ΕΣΥ που έχεις το πρόβλημα του ύπνου πας στον καναπέ, από απλή ευγένεια, (πες το κι ιπποσύνη), δεν στέλνεις τον άλλον! Ειδικά αν είναι το σπίτι σου! (οκ, αυτή η ηθική Κάμελοτ θα με φάει εμένα)...

Πες τώρα ότι σοβαρεύει το πράγμα και συζείτε και πάτε για φορέβερ. Ακόμη κι επέμβαση να κάνει ο "ροχαλητής", δε φτιάχνει! Τι θα γίνει δλδ, μια ζωή χώρια κρεβάτια? What's the point?! Η ζωή θα προσπαθήσει να σας χωρίσει με χίλιους τρόπους, αν δεν συντρώτε και δεν συνκοιμάστε τις περισσότερες νύχτες, what's the point indeed?!

Αλλά με το ζόρι το κοινό κρεβάτι δε γίνεται... μόνο αν υπερισχύει το να σε θέλει στη ζωή του...

Εσύ βέβαια πάρ'του αυτές τις ωτοασπίδες, κι αν δεν πιάσουν κι αυτές, πάρτου αυτή τη μπανιερίτσα δώρο, να έρθει να ηρεμήσει... :))))

Αφροδίτη

Anonymous said...

ΥΓ- να τον ακούς αυτό τον συναγερμό εντός, το τσιχουάουα που τσιρίζει και σπάει τ'αρχίδια όλης της γειτονιάς... γιατί είναι αυτό που ξυπνάει τον κανονικό φύλακα (του σπιτιού, της καρδιάς, της σχέσης, κατάλαβες), που κοιμάται μακαρίως και ροχαλίζει σαν τραίνο (pun intended!)..... Ρεξ, ώρα να φυλάξεις το σπίτι (την καρδιά, την σχεση), ο άλλος είναι έτοιμος ως κλέφτης (προσδοκιών τουλάχιστον) να ξεκαλουπώνει σιγά-σιγά!!!!

Εύχομαι να βγω ψεύτρα!

Μουάτς και σόρρυ για την σεντονάρα πάλι μπουκλωτόν περλέ μου, αλλά να, δε θέλω να στεναχωριέσαι... μάλαμα είσαι! Αφροδίτη η Agence Provocatrisse σου! :)))

nefelokokkugia said...

Τσουκνίδα rules.
Ασταγδιάλα, που λες και εσύ. Δε φτάνει που κοιμάται εμ το θρυλικό πρόβατο, έχει και απαιτήσεις. Ουφ...πια

Anonymous said...

Η λαχτάρα να σ' αγαπούν είναι η πιο άσβεστη λαχτάρα στον κόσμο. Δεν είσαι κακομαθημένος. Hugs hugs.

Provato said...

Mary Ka μα το ξέρει η εφορία ότι έχω 4 δωμάτια, δεν είναι ψέμα και κρυφό, απαπά με έχεις για λαμογιάρη; αλλά ξαναλέω, όταν έγινε το περιστατικό ήμουν στο σπίτι του! (αχ τι τυχερή που κοιμάσαι το μεσημέρι χεχεχε)

phoinix να όρίστε, σε χαϊδεύει για να ηρεμήσεις, είδες τελικά; τι τέλειο. εσύ τι κάνεις όταν ροχαλάει; μήνυση; χεχεχε

μικρή κλανιά γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ

g for george, σίγουρα θα στεναχωριόσουν, τράστ μη

Provato said...

Lina, δεν έχω θέμα μωρέ με το να κοιμόμαστε μαζί αυτοκόλλητοι, και ούτε που το θέλω καν κ εγώ. περισσότερο με στεναχώρησε ο τρόπος που με το είπε, δάτσ όλλ... κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου 100%!

kstinion ακριβώς όπως τα λες, σαν την Καίτη! ε μα πια! ναι θα του το συνδέσω με το σεξάκοι όπως προτείνεις πιστεύω θα υπάρξει αποτέλεσμα xxxxx

Flo εσύ πολύ βαρβάρα μου φαίνεσαι, άκου λέει χειρότερα, τζήζας! σίγα μην τον δείρεις κιόλας! :-)

Provato said...

Afro που είσαι ρε συ, σε έχασαααααααααααα! ναι, ναι, ναι, τα σχόλια σου το ξέρεις τα αγαπώ, σχεδόν όσο και τα μπουτάκια κοτόπουλο, χεχεχε, υπέροχο αυτό που λες για τον εσωτερικό συναγερμό, σαν να έχεις δίκιο, σαν να έχεις δίκιο! xxx

ανώνυμε 11:53:00 PM 2011 xxxxx αχ να είσαι καλά, έπρεπε να μου το πει πιο γλυκά ρε γαμώτο, στεναχωρήθηκα πολύ χμφ χμφ χμφ χμφ

nef εννοείται ότι τσουκνίδα ρούλζ και εννοείται ότι απαράδεκτο που αντί να πει φχαριστώ κάνει και κόνξες! xxxxx

ανώνυμε 02:54:00 PM 2011 αχ τι Λάκων που είσαι, και τι σέξικος!