Wednesday, September 14, 2011

ελέγχεται το random?

το Music Video Genome είναι η απόλαυση του τολμηρού αλλά όχι και τόσο γενναίου εραστή video clips.

Βάζεις το όνομα του αγαπημένου σου καλλιτέχνη, και ο μυστικός σούπερ ντούπερ αλγόριθμος αρχίζει να σου παρουσίαζει μία σειρά video που θεωρεί ότι είναι σχετικά με αυτόν.

Βάζεις, ας πούμε Pet Shop Boys και σε αλλαλιάζει στους Erasure, τους OMD, τους Erasure και ότι άλλο ηλεκτροπόπ υπάρχει.

Μία χαρά ιδέα, δεν λέω, αλλά θα ήθελα να μου εξηγήσει ο αλγόριθμος πως στο καλό από τον Καζαντζίδη με πήγε στον Μπουγά (έλα στον παππού) και μάλιστα μέσω Πουλόπουλου και Μπιθικώτση...

Το όλο πράγμα βέβαια γίνεται πολύ διασκεδαστικό όταν αρχίζεις και βάζεις πιο περίεργα πράγματα, ας πούμε Rena Pagkrati... όπου διαπιστώνεις με μεγάλη έκπληξη ότι τα ΟΛΑ τα βίντεο που ακολουθούν μετά είναι του Δημήτρη Κοργιαλά. Μα όλα; τι θέλει να πει το σύμπαν στον Δημήτρη; ότι he has to take it easy with the make up? Καλλίτερα πάντως να μην του το καρφώσει κανείς, θα γίνει έξαλλος.... και με το δίκιο του.

Ωστόσο, ίσως και να του συγχωρήσου του αλγόριθμου τα μικρά λάθη στο sequence, αφού χάρη σε αυτόν έμαθα ότι ο Κοργιαλάς και η Ευρυδίκη έχουν διασκευάσει το Halo, ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια των Depeche Mode

σοκ και δέος. για τους λάθος λόγους

5 comments:

Hfaistiwnas said...

Πάω να δω τι εννοείς!!!

athinovio said...

Εγώ βρίσκω πολύ διασκεδαστικό να βάζω στην αναζήτηση μία οποιαδήποτε λέξη μαζί με τη λέξη blues. Υπάρχουν blues για τα πάντα!

constipation blues
headache blues
capitalism blues
happy birthday blues
κοκ

Anonymous said...

Palii m....... Les!!!!!!!!

Provato said...

hfaistiwna σου άρεσε;

athinovio δε το έχω δοκιμάσω, θα το κάνω οπωσδήποτε.

anonyme προς τι οι πολλές τελειες; χάζεψες;

Hfaistiwnas said...

Δεν τρελάθηκα κιόλας..