Saturday, December 15, 2007

9 φυλές της Αθήνας που πραγματικά μου γυρίζουν τα άντερα...

Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο κόσμος μου σπάει πολύ τα νεύρα ώρες ώρες. Πάρα πολύ. Αναρωτιέμαι καμία φορά σκεψ σκεψ εντατίκ: "Γιατί να μην είναι όλοι τέλειοι όπως εγώ ή όπως οι σέκση αναγνώστες του www.provato.gr; Γιατί;"

Απάντηση βέβαια δεν παίρνω... και τα νεύρα μου συνεχίζουν να σπάζουν. ασταδγιάλα. Με πολλά από τα πράγματα που παρατηρώ. Υπάρχουν κάποια όμως που μου την σπάνε λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα... Πρόκειται για συνήθειες ανθρώπων γύρω μου, συνήθειες που τους κατατάσουν στα μάτια μου σε φυλές, σιχαμένες, αηδιαστικές, εκενυριστικές. να μερικές από αυτές:
  1. Ματριξόπουλα. Η φυλή ματριξόπουλα είναι τα μικρά παιδάκια στρεητάκια, γύρω στα 30, που συνήθως δουλεύουν σε χρηματιστηριακές ή σε δικηγορικά γραφεία, και είναι σούπερ εξαρτημένα από το blue tooth που κρέμεται από το αυτί τους. Το χρησιμοποιούν με ύφος και στιλ σαν να είναι ο Κιάνου Ροίβζ στο Matrix (hence και το παρατσούκλι). Όσο μιλάνε με αυτό έχουν ύφος σαν να δίνουν στον Darth Vader το τελικό ok για την καταστροφή του σύμπαντος... αν όμως πλησιάσεις ακούς ότι λένε κάτι τόσο σημαντικό όπως "έχω βρει ένα φοβερό ψιλικατζή για να αγοράζω εισιτήρια για το λεωφορείο". Το κακό είναι ότι αυτό το πράγμα στο αυτί τους, αφήνει μεν ελεύθερα τα χέρια τους, αλλά μπλοκάρει εντελώς όλη μα όλη μα όλη την αντίληψή τους με αποτέλεσμα να μην βλέπουν γύρω τους και να πέφτουν επάνω στους περαστικούς (1 από τους οποίους και εγώ...) να φωνάζουν δυνατά σαν να είναι μόνοι και άλλα τέτοια.
  2. Αγκαλίτσες αγκαζίτσες. Έλεος! Πόσο μου σπάνε τα νεύρα αυτά το ζευγάρια, str8 ως επί το πλείστον (οι αδελφές έχουν πολλά ελλατώματα, αλλά ηλίθιες δεν είναι) που στο απίτευτα στενό πεζοδρόμιο της say Σκουφά περπατάνε αγκαζέ και δεν αφήνουν χώρο να κυκλοφορήσει κανείς άλλος! Το χειρότερο; Σε βλέπουν ότι έρχεσαι από την απέναντι κατεύθυνση και αντί να σπάσουν το αγκαζέ για να περάσεις περιμένουν να πάθεις σχάση και να περάσεις από μέσα τους. Μαλάκες. Η χειρότερη εκδοχή αυτής της φυλής είναι οι αγκαζίτσες αγκαλίτσες με ομπρέλα. Όχι μόνο δεν σε αφήνουν να περάσεις, όχι μόνο δυσανασχετούν όταν προσπαθείς να βρεις πέρασμα, αλλά σου βγάζουν και το μάτι στην όλη διαδικασία.
  3. Φρόηντ Φρόηντ. Η αλήθεια είναι πως λίγο πολύ όλοι έχουμε κάποιες βασικές γνώσεις των αρχών της ψυχολογίας. Θες από ταινίες, θες από τα διαβάσματά μας (καταραμένε Γιάλομ), θες από τις ψυχαναλύσεις μας, η ουσία είναι πως μπορούμε να σταθούμε με αξιοπρέπεια σε κάθε συζήτηση ψυχομπάμπλ! Η φυλή των Φρόηντ Φρόηντ το φτάνει το ψυχομπάμλιν, όμως, στα άκρα. Είναι αυτοί που αναλύουν ακόμα και το πιο ασήμαντο γεγονός με ψυχαναλυτικούς όρους (παράδειγμα: "ο λόγος που βάζεις μαύρη ζάχαρη στον καφέ είναι διότι φοβάσαι το σκοτάδι και έχεις μεγάλη απώθηση της εποχής που ήσουν στην σκοτεινή μήτρα της μάνας"). Το χειρότερο; Eίναι έτοιμοι από την πρώτη γνωριμία να σου ανακοινώσουν ότι "όταν θες κάτι το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσει η Madonna και ο Paulo Coelio - να, να, δες εμένα, ένα χρόνο πριν δεν έχυνα με τίποτα, ενώ τώρα απλά κοιτάς με ένταση την κλητ μου και ο οργαζζμός μου είναι σειζζμός ερωτικόζζ, και αυτά γιατί με βοήθησε η ψυχανάλυση". Ηλίθιες γκόμενες. Τις σιχαίνομαι. ντάρλοιγκ thank you for sharing (or not).
  4. Οι δικόμουδικόμουδικόμουδικόμου. Είναι αυτοί οι τύποι στο διπλανό τραπέζι που παλεύουν για το ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό. Επιμένουν να έχουν οι ίδιοι το προνόμιο, και για να το πετύχουν φτάνουν στα άκρα με αποτέλεσμα να γίνεται χαμός σε όλο το εστιατόριο και να σου γαμάνε την βραδιά σου απόψε γιατί μου την χαλάς... Τα μέλη της φυλής των δικόμουδικόμουδικόμουδικόμου ξεκινάνε, όταν ο σερβιτόρος φέρει το λογαριασμό, με δυνατές κραυγές "δικό μου, εγώ, εγώ, δικό μου, άστο άστο άστο άστο άστο άστο άστο" που σε ξεκουφαίνουν, και καταλήγουν σε γρονθοκοπήματα, κλανιές στην μούρη και δαγκώματα στις ρόγες του αντιπάλου μπας και τον ρίξουν αναίσθητο και έτσι καταφέρουν να του αρπάξουν το λογαριασμό από τα χέρια. Ο θεός να σε φυλά.
  5. Οι τριαπραγματάκηδες. Τους ξέρεις, τους μισείς και εσύ όσο και εγώ. Τα μέλη αυτής της φυλής θέλουν να σου φάνε την σειρά στο σούπερ μάρκετ λέγοντάς σου με ύφος Καήλα, ενώ είσαι έτοιμος να αδειάσεις το καλάθι σου στον πάγκο του ταμείου, "να περάαααασωωωωωω; έχω μόνο τρία πραγματάκιαααααααα". ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ! ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΑΜΩΤΑΜΕΙΟ ΤΟ ΕΚΣΠΡΑΙΣ! ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑ.
  6. Οι κατακίτρινοι. Είναι αυτοί που "μισούν τους ταξιτζήδες". Σου λένε πάντα τις πιο τρομερές ιστορίες που τους έχουν τύχει σε ταξί, με ένα ύφος όλο γκρίνια και ξυνίλα και μαλακία. Τους ακούω με στωικότητα ενώ την ίδια στιγμή τους κάνω γραψ γραψ εντατίκ στα αρχίδια μου. Το μόνο που αποδεικνύουν όλα τα μέλη της φυλής των κατακίτρινων είναι πως τελικά, αυτό που παίρνεις από τον κόσμο είναι και αυτό που δίνεις. Όλοι αυτοί είναι τόσο αγενείς, ξυνίλες, κακότροποι και μίζεροι στην συμπεριφορά τους στα ταξί που απλά το ότι κάποιος κάποτε τους έκλασε στη μούρη είναι το λιγότερο που τους αξίζει... Ένα έχω να τους πω: "Α μαρή λάϊκα που μου έγινες και επικριτηκιά και μισείς κιόλας τους ταξιτζήδες!". Εγώ πάντως που φέρομαι σε όλους όσους με εξυπηρετούν με τον ίδιο τρόπο που θα ήθελα να μου φερθεί κάποιος αν εγώ τον εξυπηρετούσα ΠΟΤΕ δεν είχα παράπονο με κανένα ταξιτζή - που στο κάτω κάτω ο άνθρωπος θέλει να κάνει την δουλειά του με τον πιο "ανώδυνο" τρόπο!
  7. Η φυλή των εκλεκτικών κουράδων. Είναι αυτοί που έχουν να το λένε, όσο πίνουν μαζί σου ποτό, ότι σιχαίνονται να βγαίνουν το Σάββατο που βγαίνει η κάθε κουτσή Μαρία και ο κάθε συναχωμένος Φανούρης, γιατί αυτοί ζητάνε ποιότητα στην ζωή τους, ησυχία, πουθρόνες τσέστερφήλντ, μώλτ ουήσκη, μούμπλε μούμπλε! Όταν τους επισημαίνεις ότι "ξέρεις, απόψε είναι Σάββατο... γιατί δεν έκατσες σπίτι;" σου απαντάνε με κάτι του τύπου "δεν σε ακούω, ο ήχος είναι χάλιαααααα, α είδα τον φίλο μου τον Αντωνυμία απέναντι πάω να πω ένα γειά". Ένα έχω να τους πω: καλά να είσαι ξυνή.... αλλά να είσαι και κουλή, δεν το αντέχω. Α μαρή.
  8. Οι οικογένειαΚυπρίωνγιαπρώτηφοράστοAttica. Αυτή είναι η πιο αγαπημένη μου φυλή από όλες. Είναι οικογένεια Κυπρίων που πάνε για πρώτη φορά στο Attica. (μπατ άη γκες γιου ολρέντη φίγκιουρντ δατ άουτ, ντήν ντ για;). Ουρλιάζουν, χτυπιούνται, πέφτουν στα γόνατα και κλαίνε κάτω από τα ράφια με τις γνωστές μάρκες, τσιρίζουν "φτάνω φτάνω φτάνωωωωωωωω, είναι λακώστ είναι λακώστ πεθαίνωωωω", και λένε με κόκκινα μάγουλα και λαχανιασμένοι κάτι ακαταλαβίστικα πολύ αστεία κυπριακά! Τους αρέσει να περιστοιχίζονται από φίρμες και όταν περιστοίχίζονται από τόσες πολλές, παθαίνουν σήζουρ και αν είσαι κάπου κοντά... απλά αλλάζεις συκώτι. Ουαί όμως και πάς να πάρεις ρούχο τελευταίο που έχουν κελάρει. Δεν έχεις ελπίδα, να το ξέρεις.
  9. Οι Ντάνες Μερηλστρήπ. Αυτές είναι οι κουλές αδελφές που στο κατάμεστο Sodade Σάββατο βράδυ, έχουν την απαίτηση να μην τις σκουντήσει κανείς και καθόλου, και να τους κάνει και χώρο ο κόσμος/κοινωνία/σύμπαν για να χορέψουν, με όλο το αναπτυγμένο χορευτικό της περιοδείας, το Better The Devil You Know. Έλεος, έλεος! Σάββατο είναι γλυκιά μου, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα μαγαζιά της Αθήνας τι περιμένεις; Nα έχεις χώρο για να απλώσεις την φράτζα; γκετ α γκρήπ, χάνη.
αχ σταματάω τώρα γιατί με όλα αυτά που θυμήθηκα, τα νεύρα μου τσατάλια. μαύρο σαβατόβραδο θα περάσω πάλι από την οργή. Θέλει κάνείς να έρθει να του ρίξω ένα χέρι ξύλο να κάνω εκτόνωση;

άμα θες συμπλήρωσε την λίστα της τσατίλας. γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ γκρ! ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑΑΑΑΑΑΑ!

35 comments:

Anonymous said...

ά(παυση)ά(πάυση)άπαιχτο
Πάντα πατάω πάνω στο (αποθηκευμενο στα φεϊβοριτς μου) σαiτ σου κ περιμενω να διαβασω το επομενο ποστ σου.
Δεν μπορω ομως ανφορτσουνεϊτλι να προσθεσω κατι στη λιστα γιατι το υφος που γραφεις ειναι ινκρεντιμπλ.
Γραψε κ΄αλλα πλιιιιζ

Anonymous said...

Vasika ego thelo afto to xeri ksilo na stroso opote an thes vriskomaste argotera. Onoma kai foto mou den vazo giati eime kai poli eponimos.

Anonymous said...

love Anastasia (προσυπογραφειη προ παραπανω "ανωνυμη"

ΠΡΕΖΑ TV said...

Εισαι απολαυστικος με τα κειμενα σου!!!!

Anonymous said...

Misito eidos ton anthropon kserotiexeisstonousou!!!
Aftoi pou tin exoun dei xavier kai pistevoun pos diavazoun tin skepsi sou kai kala ego se exo mathei se exo genisei ( exoun minei kai merika kila apo tin genna alla pou kairos gia dietes)
px. otan pezeis palermo prospathoun na katalavoun ti eisai...dolofonos...politis ktl
kai otan telika kerdiseis gia na sou fane ti doksa petagonte olo perifania kai sou lene pos se eixan parei xampari oti eisai o killer!!!( giafto kai xanoun panta vevea)
Re athlie vges grigora apo to mialo mou kai katse sto diko sou pou to exeis afisei kai akatikito...ase pou strimoxtika, edo den xorame kai oi dio!

μια κουκουρουκου πριγκιπισσα said...

pethana sta gelia, idios me tin katigoria freud...peri zaxaris k mitras. alla ego thelo na prostheso alli mia katigoria. afti ton koritsion giro sta 15, 16 pu ...
ime apo voria proastia, i etsi thelo na dixno, forao klasika longchamp... tsanta, funtonun to malli, forane rayban, stena pantelonakia me allstar apo kato k genika to pezun poli atimelites....mpliax. you make me wanna cry...gia na min prostheso ta emo...

Equilibrium said...

12. Οι πήρατοποδήλατόμου&βγήκατσάρκαστηνκίνηση. Κάθε πρωί, μα κάθε! που πάω γα το γραφείο. Επιλέγω όχι κεντρικές οδούς του Βόλου (Αναλήψεως, Δημητριάδος) αλλά μικρότερες ινστέντ (Κωνσταντά, Ανθίμου Γαζή, ξέρεις εσύ!). Πιο ήσυχα υποτίθεται, με προτεραιότητα, λες θα φτάσω qούριος στη δουλειά μου μια ώρα αρχίτερα. Αμ δε! Οι παππούδες ειδικά που σκώνονται απ'τα χαράματα για το ΙΚΑ, τη σύνταξη κλπ. αυτοί που στα νιάτα τους το παίζαν φοβεροί οδηγοί...ποδηλάτων και που ξεχνούν ότι ο Βόλος δεν είναι το χωριό τους, ούτε έχει (καλώς ή κακώς) ποδηλατο-λωρίδες... Τον βλέπεις απο μακριά "όχι ρε φούστη μου" λες μα σκέφτεσαι αμέσως "ε εντάξει θα τον προσπεράσω, μην αλλάξω δρόμο"... Και τον φτάνεις... και η 3η γίνεται 2α, η 2α πρώτη... σημειωτόν! Δεν χωράς και να τον προσπεράσεις, επειδή οι άλλοι οι μακάκες οδδηγοί έχουν παρκάρει κι από την εδώ (νόμιμα) κι από την εκεί (καβαλικεύοντας το πεζοδρόμιο) μεριά του δρόμου... Και δεν κορνάρεις γιατί είπαμε είσαι qούριος και σέβεσαι και τον όπουναναιπαθαίνωΑλΤσχάιμερ και τον ΚΟΚ... Τα νεύρα μου. Ανεβάζω τη μουσική εντός του αμαξιού γιανα ηρεμήσω και να περάσει...η ώρα!

ΥΓ. σε περιμένω στο μπλογκοπαίχνιδό μου συμπατριώτη!

bill g. said...

Τα ψώνια! Τα ανυπέρΒΛΗΤΑ ψωνισμένα κοριτσάκια στη σχολή μου. Γιατί θέλει τρομερές στομάχικές επιδόσεις για να συγκρατήσεις την αναγούλα σου όταν τις βλέπεις να αριβάρουν 9 η ώρα για μάθημα με σίγουρα κάτι από: γκλίτερ στη μάπα, γούνες, ωλσταρ με πούλιες, γόβα 12-ποντη, τσάντες από FOKA, Attica και notos μαζί, PRADA-GUCCI-DG γυαλί μες στην καταιγίδα, εσάρπα από μουσελίνα, μίνι ξώβυζο φόρεμα με παγέτα, φόρμα γυμναστηρίου με δερμάτινη ζώνη και γόβα, ύφος 120.650.990 καρδιναλίων, attitude μπορεί-και-να-μου-εχεις-ξαναμιλήσει-αλλά-φυσικά-και-δε-θυμάμαι-ποιος-είσαι και όλα τα συναφή. Και όχι ένα-ένα, οοοοοόχι, κάνουν και μιξ-εντ-ματς με τα παραπάνω. Και μετά εσυ πρέπει να τις φας στη μάπα όλη μέρα, γιατί ξαφνικά αυτές αντί για μπουζούκια είπαν να έρθουν μάθημα... είδες προβατούλη, είναι πολλάαααα τα ζώα στην Αθήνα!

Είδωλο said...

Kυπριοι πρωτη φορα στο Attica δεν εχω χειροτερο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
Ουστ Πισω στον μπυθουλα και στο νησακι σας.

revqueer said...

Αχ, εγώ είμαι το 7! Ο εκλεκτικός κουράδης! Εχθές πάντως έκατσα σπίτι μου και έχω και μάρτυρες!

xomeritis said...

Κάποτε είχε γίνει φονικό από έναν δικόμουδικόμουδικόμουδικόμου. Αγανακτισμένος γιατί δεν τον άφησαν να πληρώσει το λογαριασμό, πήρε το αμάξι του και το στούκαρε σε πατέρα και γυιό που τον κέρασαν. Εκ μνήμης μεν, αλλά κάπως έτσι είχε γίνει...

Anonymous said...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Πρέπει να αρχίσω να πηγαίνω στο Attica, είναι η μοναδική φυλή που δεν έχω πετύχει ακόμα..

Alex A. said...

Εύχομαι να πέρασες καλά χτες και να σου'φυγε η οργή... Αλλά στάσου... μήπως κάνω σαν Φρόυντ Φρούντ;;; Λορντ χαβ μαίρση!

Patrick said...

O πατέρας μου ανήκει στη φυλή "δικόμουδικόμουδικόμουδικόμου"(περιγραφή βγαλμένη από τη ζωή).
Λες να το κάνει ακόμα?Εχουμε καιρό να βγούμε μαζί...

Anonymous said...

προς τι τα μίση κι ο αλληλοσπαραγμός;

Anonymous said...

Me arista to 10 sou vazo 20!!!Elena

gsus said...

parakalw steilete mou ena email, sas thelw, exw episkepseis apo agglia

Anonymous said...

exw tosa neura aftes tis meres, pou prosapsthw na vrw poia fylh mou eiani estw anextrh. k de vriskw kalia (eauths symperilamvanomenhs).grggrgrrr!! ama thes akoma anthrwpo na paixeis xylo gia ektonwsh, prosferomai..

Sound Of Freedom said...

η πιο άθλια φυλή είναι οι "σίγουράκηδες"!είναι οι άσχημοι άντρες με όλη τη σημασία της λέξης που πιστεύουν πως όχι μόνο θα τους κάτσεις μια φορά αλλά θα γίνεις και το πουτανακι τους!απορώ με τη σιγουριά τους!μα που τη βρίσκουν;πουλάνε κάπου; μια άλλη άθλια φυλή είναι οι 30αρηδες που το παίζουν γκόμενοι και όλο ιστορία χωρίς να έχουν πηδήξει ούτε καν στα ονειρα τους!και τέλος...οι τσιγκουνάκηδες!ΈΛΕΟΣ!!!εκνευρίστηκα πάλι!αααααααααα!

xipasmenos said...

Υπάρχουν όμως και κάτι φυλές που είναι όλα τα λεφτά.
πχ η φυλή των μπλογκερς....

xipasmenos said...

Υπάρχουν όμως και κάτι φυλές που είναι όλα τα λεφτά.
πχ η φυλή των μπλογκερς....

xipasmenos said...

Υπάρχουν όμως και κάτι φυλές που είναι όλα τα λεφτά.
πχ η φυλή των μπλογκερς....

Wrong Guy said...

τα ματριξόπουλα είναι αυτοί που σιχαίνομαι τα μάλα!με αηδιάζουν,μου γυρίζουν τα άντερα 19 φορές!

αγαπάω τις ντάνες μέριλ στριπ-και εγώ τέτοια φράντζα έχω.

Χαζοχηνα said...

το χειροτερο μου ειναι οι 'εγωειμαιεδω'. Οτι και να θελησεις-χρειαστεις θα πρεπει να μου το ζητησεις, για να το εγκρινω, να σου δωσω την γνωμη μου (που αλλιως δε θα μου ζητουσες) και γενικα να σε πρηξω και να με εχεις και υποχρεωση....
Φιλια απαιχτε!

Anonymous said...

Δεν είναι μόνο της Αθήνας οι φυλές δυστυχώς...
Τις αναγνώρισα όλες εκτός από τις δύο τελευταίες (δεν έχω πάει στο Attika ούτε συχνάζω σε κλαμπ) και έχω να προσθέσω ότι οι φυλή των κατακίτρινων δεν τα χώνει μόνο για τους απαίσιους ταξιτζήδες που έχει συναντήσει, αλλά και για σερβιτόρους, μαγαζάτορες, δημόσιους υπαλλήλους κτλ. Γουστάρω τρελά την ανάλυση που τους κάνεις: το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ χρόνια τώρα!

g for george said...

Επιτέλους, μου είχε λείψει να σε ακούσω να λες ΑΣΤΑΔΓΙΑΛΑΑΑΑΑΑΑ!!

Επίσης συμφωνώ μαζί σου, αλλά αυτό το ξέρεις ήδη!

Anonymous said...

Κλασικά δεν διάβασα τα προηγούμενα σχόλια, απλά θέλω να πω, "In sheep we trust". Go on, προβατάκο μας!

Tanila said...

Ορίστε!
Και μετά λενε εμένα κακιά!
Πάντως έχω να επισημάνω ότι ουδέποτε έχω δει ανθρώπους να δαγκώνονται στις ρώγες για να πληρώσουν το λογαριασμό. Αίσχος κύριε πρόεδρε!
(χμμμμ.... κι έμενα δε μ'αρέσει να βγαίνω σαββατόβραδο, όχι γιατί θέλω ποιότητα, αλλά γιατί δε χωράω πουθενά η μισή μερίδα. Άμα όμως μου έχει κανονίσει τπτ η γραμματέας μου τι να κάνω;)

Provato said...

αναστασία ευχαριστώ πολύ. :-)


ανώνυμε δεν μου κάνει κέφι ρε συ να σε δείρω αν είσαι επώνυμος ναούμ. :-P

πρέζα thanks!

slourp και εγώ τους σιχαίνομαι τους "σεχωγεννήσειεγώ". ίουκ ίουκ ΙΟΥΚ ΙΟΥΚ ΙΟΥΚ. ευτυχώς δεν έχω τέτοιους στην ζωή μου! χεχεχε thanks!

sailromoon όντως οι "ετοιμάζομαι 5 ώρες για να δείξω ότι δεν έχω εετοιμαστεί" είναι ό,τι χειρότερο μπλιαξ! thanks! :-))

equi πες τα χρυσόστομε. και μένα μου την σπάνε αυτή που για να κρατήσουν την ηρεμία τους και για να μην βιαστούν γαμάνε όσους έχουν την ατυχία να βρεθούν στον δρόμο τους. γειά σου ρε πατρίδαααα!

bill μου κουράγιοοοοοοοο γμτ. κουράγιο!!! και thnax! :-))

Provato said...

x-oyranoy ουστ δεν λες τίποτε. μπεεε

rev (μεταξύ μας) και εγώ το κάνω πότε πότε το 7. αλλά καμία φορά κάνω και άλλα ατοπήματα από την λίστα.... αλλά ντρέπουμε να στο πω. χεχεχε

thomas σοκάρομαι με το trivia, αλλά δεν εκπλήσομαι. καθόλου. οι δικόμουδικόμουδικόμουδικόμου είναι ικανοί για τα πάντα.... μπρ πραγματικά Θεός φυλάξοι. μπεεε

ξανθιά μπεεε! :-)

alex Λολ! χεχεχε xxxxx

patrick σίγουρα θα το κάνει ακόμα ο μπαμπάς. αυτό το πράγμα δεν ξεπερνιέται! :-) τσέκαρε και ενημέρωσέ μας πληηηηηζ!

ανώνυμε χαλάρωσε, πλάκα κάνουμε. ή μάλλον αποτυχημένη απόπειρα για πλάκα.

elena ευχαριστώ πολύ! :-))

Provato said...

gsus τις υπόδέχτηκα και εγώ τις επισκέψεις από Αγγλία. και κανονίζουμε κάτι για σουκού, ελπίζω να είσαι μέσα. xxxxx

ρε donna καταρχήν δεν θέλω να παίξω ξύλο, θέλω να δείρω κάποιον που να μην αντιδρά. και κατά δεύτερον, θα προτιμούσα άνδρα. σόρη λυπάμαι που σε απογοητεύω!!! χεχεχεχε xxxxx

vassili και οι δύο τύποι που περιγράφεις (αηδιαστικοί και μπλιάξ όσο δεν παίρνει) είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. ίουκ ίουκ ΙΟΥΚ! :-) θεγκζ!

xipaki λύσσιαξες. μία φορά το πατάμε το κουμπί, ΜΙΑ! :-P

mr wrong λολ! χεχεχεχε χοχοχοχο χιχιχιχιχι! xxxxx

χαζοχήνα οι "εγώείμαιεδώ" είναι απαίσιοι και φρικτοί! ΦΡΙΚΤΟΙ. ΜΠΛΙΑΞ! xxxxxx μπράβο ρε συ που του επισήμανες, σου αξίζει σεξάκοι μαζί μου. το κέρδισες με το σπαθί σου.

Provato said...

gazaka ναι, ναι, έχεις δίκιο σε όλες τις πόλεις υπάρχουν αυτοί οι τύποι και τύπισσες. απλά έβαλα Αθήνα λόγω τοπικότητας. ....κατά τα άλλα χαίρουμαι πολύ που συμφωνούμε και θεγκζ! :-))

τζορτζουλήνη μου γλυκό, που θα έλεγε και ο sikia, xxxxx θεγκζ! :-)

αλίκη μπεεεεε! :-))

τανίλα δεν έχεις δει ανθρώπους να δαγκώνουν ο ένας τις ρόγες ταλλουνού γιατί τρως σαν το κτήνος χωμένη μέσα στο πιάτο με το κοψίδι και που μάτια να δεις τι γίνεται γύρω. xxx

Anonymous said...

Nαι χρυσό μου στο Sodade το Σάβαττο πάμε για να χορέψουμε Kylie όχι για να στριμωγνόμαστε με υπέρβαρους διαφημιστές που βρίσκουν ευκαιρία και χώνονται επειδή το μαγαζί δεν έχει πόρτα. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση βέβαια που συμπαθείς τους ταρίφες. Επειδή ο καθένας θα έχει την κόλαση που του αξίζει, η δική σου θα είναι ένα μέρος που θα παίζει 24ώρες το 24ωρο Super Sport και Derti FM. Και θα σου κάνει παρέα εκείνη η τρελοκαμπέρω που την έχουν βάλει να φυλάει τσίλιες έξω από τις χέστρες.

Provato said...

α μαρή! μάθε πρώτα το νόημα των λέξεων "κόλαση" και "αξίζει" και μετά έλα να με βρεις. Μπορεί να σου αφήσω να μου τον γλύψεις... βλάχα.

και μάθε να διαλέγεις κανένα νικ της προκοπής.

:-))

Anonymous said...

ανηκω στη φυλη των κατακιτρινων και ειμαι περηφανη για αυτο.και ναι ειμαι ευγενικος (οσο μπορω...)και προσγειωμενος ανθρωπος και ναι οι ταριφες ειναι ως επι το πλειστων βαρβαροι ουνοι κλεφταραδες.και εχω ουκ ολιγα εντελως αληθινα περιστατικα για να δικιολογω αυτη μου την αποψη,δικα μου και φιλων μου.θενκς