Sunday, August 30, 2009

Με την πρώτη σταγόνα του ποπκόρν, σκοτώθηκε το καλοκαίρι

Αγαπημένε Σέξυ Βγιούερ.

Όσο κ αν θες να το κρύψεις από τον εαυτό σου, το αναπόφευκτο είναι ανίκητο. Με το τέλος του τελευταίου Σαββατοκύριακου του Αυγούστου, τελειώνει κ το καλοκαίρι. Θα μου πεις "έλεος ρε πούστη μου για πρόβατο, έλεος, πρέπει να μου το κάνεις ράμπ ητ ην, γρουσούζη, αμάν, αμάν πια, δηλαδή πόσο κακός άθρωπας μπορείς να είσαι, ούτε ο Τζέη Αρ στο Ντάλλας τέτοια μοχθηρία" κ ίσως έχεις κ δίκιο.

Όμως, μην στεναχωριέσαι. Το φθινόπωρο δεν έρχεται μόνο του. Φέρνει μαζί του κ πολλά καλά κ όμορφα πράγματα. Ένα από αυτά οι καινούργιες ταινίες που θα απολαύσουμε την νέα σεζόν. Όπως θυμάσαι (εδώ και εδώ και εδώ ας πούμε) το πρόβατο κάθε αρχή σεζόν σου ετοιμάζει σεντονάκι με τις ταινίες που θα δούμε τους επόμενους μήνες - ότι πρέπει για τις μπρίσκη νύχτες του επερχόμενου φθινοπωροχειμώνα.

Έτσι κ φέτος με θρησκευτική ευλάβεια, ας δούμε ποιες ταινίες θα βγουν ως τα Χριστούγεννα στην Αμερική. Πολλές από αυτές ίσως τις δούμε με κάποια καθυστέρηση, αλλά τις περισσότερες όχι, ας είναι καλά η απόλυτη κυριαρχία της μαμάς Αμερικής στον πολιτισμό της Δυτικής Ευρώπης. Κ η παγκοσμιοποίηση, "ευχαριστούμε παγκοσμιοποίηση"!

Φύγαμε; ναι. φύγαμε! και μάλιστα... δυναμικά!

Avatar

H νέα ταινία του σκηνοθέτη του Τιτανικού, 13 χρόνια μετά, είναι μία επιστημονική φαντασία/ερωτική ιστορία, που διαδραματίζεται σε ένα μακρυνό πλανήτη. Ένας ανάπηρος ήρωας πολέμου φτάνει σε έναν ανεξερεύνηστο πλανήτη για να τον "κατακτήσει". Εκεί με την βοήθεια της τεχνολογίας του δίνουν την μορφή κατοίκου του πλανήτη (χένσ κ ο τίτλος AVATAR) κ τον αφήνουν να ξεχυθεί με το όπλο του. Όμως, ο έρωτας του χτυπά την αβαταρική του πόρτα...
Γιατί θέλω να το δω: Όσοι ξέρουν λένε ότι το έργο θα μας οδηγήσει όλους με ταχύτητα στην επόμενη φάση του κινηματογράφου, που είναι λίγο 3d, λίγο θάλασσα, κ το αγόρι μου. Πλας, ό,τι έχει την υπογραφή Κάμερον (μέχρι κ γιαούρτι) ξέρεις ότι θα είναι πολύ προσεγμένο. Πλας το χάηπ.
Γιατί δεν θέλω να το δω: Το storytelling του έργου μου φαίνεται λίγο basic. Βέβαια basic ήταν κ του Τιτανικού κ ακόμα κλαίμε για το χαμένο κόσμημα στο τέλος της ταινίας. Επιπλέον, όσοι είδαν τα preview της ταινίας πριν από λίγες μέρες δεν είπαν κ ουάου για αυτό που είδαν. Γενικά πολλοί σκέφτονται (και εύχονται) η ταινία αυτή, που στοίχισε 300 μυρια δολλάρια, να είναι η μεγαλύτερη αποτυχία του Κάμερον.

Nine

O Daniel Day Lewis είναι ένας 40άρης σκηνοθέτης μγιούζικολ που ταλανίζεται από τις γυναίκες της ζωής του. Οι οποίες είναι όλες μία κ μία, δεν έχεις παρά να κλικάρεις την φωτό για φουλ γκλόρη. Η Σοφία Λορέν παίζει τη μαμά του, η Judi Dench την συνεργάτη του, η Penelope Cruz την ερωμένη του, η Fergie ένα πουτανάκι κ.ο.κ.
Γιατί θέλω να το δω: Σκεψ σκεψ εντατίκ... σκεψ σκεψ... αρονό, μάλλον με ψάρωσαν τόσες πολλές μαζεμένες θεές. Α, κ λένε ότι ο Daniel είναι, πάλι, συγκλονιστικός.
Γιατί δεν θέλω να το δω: Βαριέμαι τα μγιούζικολ όσο τίποτε όμως.. Χϊλες φορές συναυλία της Μετζένας παρά αυτά. Δεν με βλέπω...

Where the wild things are

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Being John Malcovich, η οποία βασίζεται σε πολύ φέημουζ παιδικό βιβλίο ! Ένα πιτσιρίκι κάνει χαμό όταν η χήρα μαμά του φέρνει τον νέο γκόμενό της στο σπίτι. Εκείνη το στέλνει στο δωμάτιο του χωρία ντήναα, για τιμωρία. Όπου ο μικρός αρχίζει να φαντάζεται διάφορα - αυτά τα διάφορα τα βλέπουμε εμείς έχοντας πληρώσει 8 με 9 αγαπημένα ευρουδάκια.
Γιατί θέλω να το δω: Την φωνή σε ένα από τα τέρατα την κάνει ο James Gandolfini! Επιπλέον φήμες λένε ότι όταν ολοκληρώθηκε η ταινία κ η Warner Bros είδε το πρώτο μοντάζ, έπαθε φρίκη κ θέλησε να την ξαναγυρίζει όλη από την αρχή. ΟΜΗΤΖΗ πεθαίνω για έναν καλό καυγά...
Γιατί δεν θέλω να το δω: ...τελικά, δεν την γύρισε... χμφ χμφ χμφ

2012

Ομαγκόντ! ΟΜΑΓΚΟΝΤ! Δες αυτήν την αφίσα κ πες μου ότι σου κάνει καρδιά να χάσεις την σκηνή όπου ένα αεροπλανοφόρο πέφτει πάνω στον Λευκό Οίκο! Ίσως η πιο σημαντική ταινία της χρονιάς, τι λέω, της δεκαετίας, τι λέω, του αιώνα, τι λέω, της τέχνης του κινηματογράφου αποδεικνύει ότι ναι, οι Μάγιας Μελάγιας είχαν δίκιο. Ο κόσμος θα καταστραφεί το 2012.
Γιατί θέλω να το δω: Δεν έχεις χρόνο να σου απαριθμήσω τους λόγους... ΜΛΚ ΔΕΣ αυτήν την αφίσα κ πες μου ότι αντέχεις να περιμένεις.
Γιατί δεν θέλω να το δω: ουστ, αλήτη, τέντη μπόη. Μην τολμήσεις κ δεν πας θα γίνει χαμός!

New Moon

Ουάου. Η συνέχεια του βαμπιροτηνέητζερ μύθου είναι εδώ. Μόνο που αυτή την φορά είναι εμπλουτισμένη με πολλούς λυκάνθρωπους, πάρα πολλούς. κ μερικά περίεργα πλοτ τουήστς.
Γιατί θέλω να το δω: Πάταξον με, άκουσον δε: To twilight, η προηγούμενη ταινία της σειράς, μου είχε αρέσει πάρα πολύ, το βρήκα πολύ ατμοσφαιρικό με ωραία γκομενάκια κ γαμάτη μουσική. Είχα περάσει τέλεια!
Γιατί δεν θέλω να το δω: ...όμως αυτή η ταινία, είναι γυρισμένη από άλλο σκηνοθέτη, χμφ χμφ χμφ. Ακόμα, ο Robert Pattinson, ο καρδιοκαταχτητής του πρώτου έργου, έχει μικρότερο ρόλο...

The Road

Η κινηματογραφική μεταφορά του υποτίθεμενου ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ αριστουργήματος σλασ μυθιστορήματος του Cormac McCarthy. Ένας πατέρας κ ο γιος του προσπαθούν να βρουν ανοιχτό Βασιλόπουλο, κ γενικότερα να επιβιώσουν, σε μία γη που περνά δύσκολες ώρες μετά από μία τεράστια καταστροφή (....δεν διευκρινίζεται τι είναι).
Γιατί θέλω να το δω: Νομίζω απλά είμαι θύμα του χάηπ. Δεν μπορώ να βρω λόγο.
Γιατί δεν θέλω να το δω: Ο Viggo Mortensen σε δραματικό ρόλο; Συγγνώμη, πότε προλαβαίνει; Αφού είναι ο Βασιλιάς στο Lord Of The Rings! Κ διοικεί την χώρα, κ γυρίζει άλλες ταινίες; Αρονό, κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ.

Shutter Island

Δύο αστυνομικοί ερευνούν την εξαφάνιση του τρόφιμου μίας ψυχιατρικής φυλακής ο οποίος έχει κάνει πολλαπλές δολοφονίες. Κατά την διάρκεια της έρευνας τους διαπιστώνουν ότι... κάτι κολασμένο υπάρχει πάνω στο νησί όπου βρίσκεται η φυλακή...
Γιατί θέλω να το δω: Το έχει γράψει ο τύπος που έγραψε το Mystic River. Το σκηνοθετεί ο Scorsese. Παίζει ο Leonardo Di Caprio... κ μάλλον κ μερικά περίεργα τέρατα... ο γιε!
Γιατί δεν θέλω να το δω: Χουότ; Αρ γιου νάτσ; Χάνεται αυτό το έργο;

9

Χριστέ μου, πια! Κ άλλη ταινία που διαδραματίζεται στην γη μετά την καταστροφή. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ! (τέλος υστερίας). Λοιπόν, σε αυτήν εδώ 9 κούκλες από ύφασμα μάχονται τα διαβολικά ρομπότ που κατέστρεψαν τον κόσμο μας. Φαντάσου τώρα τι χαμός γίνεται αν βάλεις μία έξυπνη κάλτσα εναντίον ενός σάηκο ρομπότ! χεχε
Γιατί θέλω να το δω: Παραγωγή ο Tim Burton. Ωραία ιστορία με πρωτότυπους χαρακτήρες....
Γιατί δεν θέλω να το δω: ...μένει να δούμε αν θα την αναπτύξουν κ με πρωτότυπο τρόπο. χμφ

Mary And Max

H μικρή Μαιρούλα είναι αυστραλάκι με προβλήματα. Ο Μαξ είναι Αμερικάνος με προβλήματα. Αλληλογραφούν κ μοιράζονται τον πόνο τους. Κ εμείς όλο αυτό το βλέπουμε με την βοήθεια πλαστελίνης!
Γιατί θέλω να το δω: Την φωνή του Μαξ την κάνει ο μεγάλος μου έρως, ο Phillip Seymour Hoffman. Το τρέηλερ είναι καταπληκτικό:

Γιατί δεν θέλω να το δω: Γιατί κάτι μου λέει ότι δεν θα έρθει, ποτέ όμως, στην Ελλάδα;

The Lovely Bones

(σόρη δεν βρήκα αφίσα. έχω όμως σιδερότυπο αν θες). Λοιπόν, τι να σου λέω τώρα... 14χρονη βιάζεται κ δολοφονείται από σήριαλ κήλερ στις αρχές της δεκαετία του 70 (είναι το κοριτσάκι που έκανε την καταγγελία για βιασμό στο Attonement...). Το πνεύμα της, ναι, ναι, το πνεύμα της, βλέπει από ψηλά την εξέλιξη της ζωής της οικογένειας αλλά κ του δολοφόνου της μέχρι σχεδόν τις μέρες μας!
Γιατί θέλω να το δω: Βασίζεται σε ένα σούπερ πετυχημένο Best seller. Σκηνοθετεί ο Peter Jackson. Μουσική ο Brian Eno. Tέλειο κάστ. Πολύ, πολύ πρωτότυπη κ σπούκη ιστορία!
Γιατί δεν θέλω να το δω: Mark Wahlberg παίζει το ρόλο του χαροκαμένου πατέρα; χουότ;

Jennifer's Body

Η σεναριογράφος του Juno, που θυμάσαι πόσο μας άρεσε, γράφει μία ιστορία "τρόμου" για μία κουκλάρα μαθήτρια λυκείου που... τρώει (κυριολεκτικά) τα γκομενάκια-συμμαθητές της κ τις προσπάθειες μίας σπασίκλας συμμαθήτριάς της να την σταματήσει.
Γιατί θέλω να το δω: Λένε ότι είναι πολύ σουρεάλ το όλο έργο. Κ τον ρόλο της σπαστικής συμμαθήτριας παίζει η υπέροχη Amanda Seyfried, που κλέβει την παράσταση ως μεγάλη κόρη στο Big Love. Επίσης, πρωταγωνιστικό ρόλο κρατούν τα πόδια της Megan Fox.
Γιατί δεν θέλω να το δω: Ε, τώρα με τέτοιο σενάριο, το φοβάμαι ότι θα είναι λίγο αμερικανιά χαζούλα το όλο πράγμα...

Did you hear about the Morgans?

Ένα παντρεμένο ζευγάρι από την Νέα Υόρκη, μπαίνει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, όταν βλέπει ένα φόνο. Τους στέλνουν σε ένα απομακρυσμένο χωρίο, στο Καρπενήσι νομίζω, (καλά, μπορεί να είναι κ στο Wyoming) κ εκεί...
Γιατί θέλω να το δω: Παίζει το Σαρακάκι! Oh Yes! Καλά, δεν το χάνω.
Γιατί δεν θέλω να το δω: στον ρόλο του άντρα της ο Hugh Grant! γκρ γκρ γκρ!

Fame

Ναι, ναι καλά διαβάζεις! Ξαναβγαίνει ταινία Fame, I m gonna live for evaaaaaaaa, I am gonna lurn how to flaaaaaaaaaaaaa! How cool is that?????
Γιατί θέλω να το δω: είναι το Fame, το καταλαβαίνεις; το Fame!!!!!! τζήζους, μην είσαι κάγκουρας!!!
Γιατί δεν θέλω να το δω: Κάποια σνηκ πρήβγιουζ λένε ότι το όλο στήσιμό του θυμίζει πολύ reality show τύπου American Idol. επιπλέον, λείπει κ ο Alan Parker από την σκηνοθεσία... ε... Ανησυχώ λίγο, κ δικαιλογημένα. Με την ευκαιρία, πάρε κ την αφίσα της πρώτης ταινίας για να δεις κ να θυμηθείς τα παλιά:


Cloudy with a chance of meatballs

Κ άλλο καρτούν στην παρέα μας. Κ με τι τίτλο!!! χεχε "συννεφιασμένος με πιθανότητα κεφτεδοβροχής!!!!". Σούπερ τέλειο! Οι δημιουργοί της λένε ότι είναι μία ταινία που αποτίει φόρο τιμής κ παρωδεί, συνάμα, αν θέλεις, ταινίες καταστροφής σαν το Armageddon ή το Day After tomorrow! How cool is that!
Γιατί θέλω να το δω: Μα "συννεφιασμένος με πιθανότητα κεφτεδοβροχής"; Τέλειο λέμε!
Γιατί δεν θέλω να το δω: Λες να μην έρθει ποτές στην Ελλάδα; αρονό.... ανησυχώ!

Capitalism, a love story

Το νέο ντοκυμοντέρ του Michael Moore έχει σαν θέμα την οικονομική q-ρίση κ την μετάβαση από την διακυβέρνηση Bush στην εποχή Ομπάμα.
Γιατί θέλω να το δω: Θεός ο τύπος, περιγράφει την ταινία του ως "vampire movie, where the upper 1 per cent is feeding off the rest of us" Λολ λολ
Γιατί δεν θέλω να το δω: Καλά, όλο λέω ότι θα παρακολουθώ τα ντοκυμαντέρ του Moore κ όλο προτιμώ να βλέπω Sarah Jessica Parker χιχιχιχι

Broken Embraces

Ο νέος Pedro, μαζί με την Penelope, σε μία ιστορία φθόνου, βίας, ζήλιας κ πόνου. ένας τυφλός φώσκολος, ένας γιος που μπορεί να πεθάνει, μία πρώην γκόμενα...
Γιατί θέλω να το δω: Γιατί στα έργα του Almodovar πάμε σαν τα ρομποτάκια!! κ καλά κάνουμε.
Γιατί δεν θέλω να το δω: χμφ... γενικά οι κριτικές για την ταινία δεν είναι κ πολύ σόι... ειδικά στην Ισπανία, η ταινία έχει γίνει δεκτή με πολύ "σκεπτικισμό". Για να δούμε!

Astro Boy!


Αχ, άστρο αγόρι! έλα. έλα. έλα astro boy!!!! Ε δεν θα σου εξηγήσω τώρα κ για το Astro Boy! Respect! Τέλος!

εντάξει, το ξέρω ότι σε διέλυσα, το ξέρω ότι διαβάζεις 4 ώρες...

αλλά τι να κάνω... ήθελα να σε ενημερώσω καλά, ήθελα να λένε όλοι για σένα "φυσικά κ να κάνεις σεξάκοι μαζί του/της, τι ερώτηση, δεν είναι μόνο τέλειο γκομενάκι, δεν είναι μόνο γεμάτο χιούμορ κ καλλιέργεια, είναι κ πιο μεγάλος early adopter όλων των εποχών για το σινεμά. Ξέρει τι θα βγει, πότε θα βγει, αν αξίζε τον κόπο, όλα τα ξέρει. Γιου γκο μπόη/γκέρλ/χουoτέβερ!".

:-)

23 comments:

SK said...

Tι πλούσιο "προσεχώς"! Μερικές δεν τις είχα καν ακούσει! Looking forward.

Unknown said...

Μια χαρούλα μας ενημέρωσες.
Αλλά μόνο το Shutter Island μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Να μας ενημερώνεις συχνά.
Καλό απόγευμα

Hfaistiwnas said...

Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα αλλά το 2012 πολύ θέλω να το δώ!

Duffyduck said...

Και το Shutter Island πρέπει να είναι ΤΕ-ΛΕΙ-Ο, είδα τρέιλερ χθες που πήγα να δω Ταραντίνο. Ο Ντι Κάπριο κυκλοφορεί μέσα στην ταινία ΜΟΝΙΜΩΣ αποσβολωμένος και μούσκεμα στον ιδρώτα, φαντάσου τι βλέπουν τα μάτια του 2 ώρες!!!
Καλά το 2012 δεν το συζητώ, έχω δει το τρέιλερ like 2 trillion times και το περιμένω σαν πως και τι! (Βρε συ, λες να'ναι αλήθεια και να'χουμε ΜΟΝΟ 3 χρόνια ακόμα;;; ΦΑΚ!).

Jirashimosu said...

NINENINENINENINENINENINENINENINENINENINENINENINENINENINENINENINENINENINENINENINENINENINENINENINE!

Anonymous said...

κοίτα,το 2012 και το 9 θα τα δώ οπωσδήποτε (ναι εχω ενα κόλλημα με τα νούμερα)-

-λίγα λόγια όμως για τον hugh,καλά?? :p

Unknown said...

το fame θα το εχει και στο νυχτες πρεμιερας, παιζει και η kerington απο sytycd σιζον 4 http://www.youtube.com/watch?v=0mSdvmsR9Mo

unknown evening star said...

τις υπόλοιπες ταινίες θα τις γράψω σε ποστ-ιτ και θα τις βάλω στον πίνακα ανακοινώσεων μου να τις δω.

για το "broken embraces" όμως έχω να πω το εξης...

η ταινία είναι φοβερή!!! πήγα ισπανία και την είδα την πρώτη βδομάδα, παιδιά μπορεί να είναι και η καλύτερη που έχει βγάλει λεμε!!!

τόσο πολύ είχα να γουστάρω από τα ψηλά τακούνια! και το βολβερ... και την κακή εκπαιδευση... καλα, αλλά είναι φοβερη!!!

αντε! πότε θα έρθει???

Gi Gaga Kouni Beli said...

Λοιπόν,
με ξέρεις ότι αυτό δε θα το αφήσω να περάσει έτσι. Έχουμε και λέμε:

Avatar: Θα προτιμήσω το The Last Airbender του Σιάμαλαν-6η Αίσθηση, γιατί μετά τον Τιτανικό ο Κάμερον απλά παίζει το πουλί του...και η μαλακία είναι πως δε το παίζει σωστά!

Where the wild things are: Οπωσδήποτε μέσα στις αναμενόμενες ταινίες, μιας κα ι το διάβαζα όταν ήμανε μικρός. Μετά έπεσα στην κατάντια των Playboy!!!

2012: Με την καμία. Έχω σχετική ανάρτηση, οπότε είμαι καλυμένος. Ελπίζω κι οι υπόλοιποι!

New Moon: Θα περιμένω να βγει το 3ο γιατί στο 2ο μέρος μαλακίζεται η γκόμενα και δεν ξέρει τι θέλει...παπάρι νυχτερίδας-παπάρι λύκου, σημειώσατε 2. Ε όχι και με το λύκο ρε κοπελιά!

The Lovely Bones: Καλή, δε λέω αλλά ο Μαρκ μετά από την παταγώδη του αποτυχία στο Συμβάν τι άλλο περιμένει; Να τον κράξουν κι οι πέτρες εκτός από τα λέλουδα;

Jennifer's Body: Eπουδενί...έγινε κι η Fox ηθοποιός...ναι καλά...κι η Μπάστα του χρόνου στην κινηματογραφική μεταφορά του «Ιφιγένεια εν κ-Αυλίδι»!!!

Cloudy with a chance of meatballs: Ναι! Ναι! Γιατί επιτέλους βρέθηκε κάποιος να μοιράζει φαγητό απλόχερα, η μάνα μου βαρέθηκε το τηγάνι και τα burgers ποτέ δεν ήταν πιο χορταστικά!!!

Αυτά...για τα υπόλοιπα απλώς αδιαφορώ!

Καλή εβδομάδα! (sorry για το σεντόνι!)

sinita for now said...

Με αφορμή το ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΜΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ως σινεκριτική, ήθελα να ρωτήσω: γιατί δεν με παντρεύεσαι, ε; Ενιγουει, συμβιβαζομαι και με έναν σεμνό αρρεβώνα στο Island, αλλά να ξέρεις ότι με πληγώνεις. BTW, τις προάλλες εμπνεύστηκα ένα νέο τραγούδι, με τίτλο Wind beneath my wigs. Χάου κουλ ηζ δατ?

Anonymous said...

Εγώ ψηφίζω 9, 2012, The Road. Θα τα δώ και τα άλλα κατά 99% αλλά αυτά 1000%.

Tanila said...

Πρόβατε θα με πας να δούμε το Νησί, την κοκκάλω και το Ποπάκι;
Νομίζω ότι πρέπει να πηγαίνω σινεμά μαζί σου στο εξής, να σε χρίσω επίτιμο σινεσυνοδό. ΚΑι ενημέρωμένος και με όρεξη και αγάπη για το είδος.
Όχι σαν κάτι άλλους που γκρινιάζουν "που θα πάμε να κλειστούμε τώρα, πάμε να πιούμε ένα ποτάκι να δούμε λίγο κόσμο".

tsok said...

Δεν σ' αρέσουν τα μγιούζικαλ!!!?? Και θέλεις να λέγεσαι γκέης; φτού σου! Ευτυχώς έχω τόσο αγάπη μέσα μου εγώ για το ζανρ που φτάνει και για τη δική σου ανεπάρκεια τσκ τσκ τσκ...
Για τους μύστες: "Βίκτωρ Βιωκτώρια" στο ΑΘΗΝΑΙΑ (Χάρητος 50) ως την Τετάρτη.

Giannis said...

mia protash akoma, einai to District 9, ena project tou Peter Jackson,

fantasou concept... e3wgihnoi exoune er8ei sthn gh, kai zoune se getto!!!

ouaou.

Pan said...

Κάτσε ρε'συ πρόβατε, τι τίτλος είναι αυτός που έβαλες;

Θέλεις να την κάνουμε κατά τον γκρεμό ομαδικώς;;

'Ντάξ', το ξέρουμε ότι τελειώνει, δεν είναι ανάγκη να γυρνάς το μαχαίρι ΚΑΙ να ρίχνεις και αλάτι - ξέρεις, το χοντρό - από πάνω.

sikia said...

ο Robert Pattinson και εγώ θα παντρευτούμε με λιτή τελετή στις Μπαχάμες, και θα είσαι καλεσμένος. Στο λέω για να είσαι έτοιμος...

Sakisk said...

Προβατίσιες σινε-πρηβιουζ σε όλο τους το μεγαλείο. Πολύ ενημερωτικός ο κατάλογος και τροφή για σκέψη...όπως ας πούμε: Megan Fox κανίβαλος? να την αφήσω να με δαγκάσει; Αεροπλανοφόρο στο λευκο οίκο? με ή χωρίς τα πυρηνικά;Fame? Show me to the dance floor...Mary and Max?Cool!The lovely bones?Cool!Where the wild things are?Cool!New Moon?Not Cool at ALL!!! (έφαγα μια ήττα χθες με τον Χαρι τον Ποτερ)

maestria said...

Respectia gia thn enhmerwsh gia mia akoma xronia :)Kala pou eisai ki esu kai mas dineis oloklhrwmenh eikona.
To Jessikaki ti xali mauro einai sth fwto omws?!!? :P

KitsosMitsos said...

Πολύ πλάμα το χειμώνα και λέω να πάω σε καμία! Πλάκα κάνω, θα πάω σε καναδυό.
Αλλά πολύ μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές και στο τέλος λίγα πράγματα τα βλέπω. Για να δούμε τι θα δούτε.

Provato said...

sk κι εγώ το ίδιο, μερικές τις περιμένω σαν τρελός!! :-))

γειά σου bear με το ωραίο νικ! ευχαριστώ για το σχόλιο, κ μην είσαι πολύ αυστηρος με τις ταινίες χεχεχε

Ηφαιστιωνάκο, κι εγώ κι εγώ!

ντάφη ντακ προτείνω αφού έχουμε μόνο 3 χρόνια σκάρτα να το ρίξουμε στο σεξ κ τις ταινίες, χεχε

Jirashimoshu τι λες, το Nine θα το δεις εσύ; χιχιχιχιχι

Provato said...

kilhi σου αρέσει ο Χιου επειδή σου αρέσουν τα νούμερα έ; χιχιχιχιχι γελ διαβολ εντατίκ!

giorgo θέγκ γιου φίλε! :-)

unknown evening star, σε πιστεύω, κ θέλω κ να σε πιστεύω απόλυτα! :-)

gi gaga τι σόρευ μωρέ, είναι τέλειο το σεντόνι, τέλειο! μακάρι κι άλλα! :-))

sinita SUUUUUUPER COOL! we have to find a new word for cool! Marry me!

Provato said...

happy κ εγώ θέλω πολύ να δω αυτά τα δύο, αλλά κ τα άλλα!

τανίλα, δέχομαι! σοκ. το ξέρω!

τσοκ το ξέρω, ότι κ να πεις έχεις δίκιο... αλλά τι να κάνω, δεν τα μπορώ βαριέμαι... χμφ χμφ χμφ :-)

Α ρε Gianni. για το district 9 είχα γράψει στο προηγούμενο σεντόνι τον Μάιο.... λυγμ, δεν με διαβάζεις προσεκτικά χμφ χμφ χμφ

Παν, μην αδικείς τις άλλες εποχές, έχουν τις χάρες τους κ αυτές! xxx

Provato said...

sikia το ξέρει ότι θα του ρίχνεις το κέρατο της αρκούδας κ ότι θα του φέρεσαι σκαιά;

SakisK μη μου το λες, μη μου το λες, χάλια ο Harry? φακ!!!!! :-))

maestria κ να φανταστείς ότι ήταν κ η καλλίτερη φωτό από την ταινία!!! λολ πολλά φιλιά πολλά!

γειά σου Κίτσο, να δείχνεις εμπιστοσύνη στο σινεμά κ αυτό θα σε ανταμοίβει! χεχεχε :-))