Thursday, July 14, 2005

ΠΑΡΕ ΜΟΥ DOWNTOWN (Δε φτάνει που τους δίνουμε ύλη, τώρα θα τους διορθώνουμε κιόλας...)

...στη σελίδα 20 του Downtown αυτής της εβδομάδας υπάρχει ένα δισέλιδο κομμάτι Gossip με τον τίτλο: Η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΚΗΣ ΡΑΠΤΑΚΗΣ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ. Στο δισέλιδο κυριαρχεί μία μεγάλη φωτογραφία και υπάρχει και μία πολύ μικρή από την Βρύση Θείο μαζί με έναν κύριο που κατεβαίνουν από το καράβι.

Μην κάνω τσισάκια! Μην κάνω τσισάκια είπα!!!

Ο τύπος που απεικονίζεται στις φωτογραφίες ΔΕΝ είναι ο Λάκης Ραπτάκης, είναι ο Κρίτων Ευάγγελος Ζώρτζος (αρέσκεται να αποκαλείται ΚύριοςΚρίτων), καλλιτέχνης του οποίου το τελευταίο πόνημα που εγώ ξέρω είναι η διακόσμηση του Eau De Vie στο Κολωνάκι (δίπλα στο σκουφάκι). Πάντως ο Ραπτάκης δεν είναι. Όλο λάθη αυτά τα περιοδικά, όλο λάθη...

(πες το μου ότι το 2005, 4 χρόνια μετά τους δίδυμους υπάρχει περιοδικό που ασχολείται με τέτοια θέματα - πες το μου ότι όχι μόνο ασχολείται αλλά κάνει και λάθη... φαντάσου να γράφανε κανένα σοβαρό αρθρο που απαιτεί δημοσιογραφική έρευνα...Και, εννοείται, μη διανοηθείς να διανοηθείς ότι είμαι αναγνώστης του Down town... μας το στέλνουν στη δουλειά... φαντάσου νιώθω την ανάγκη να σου απολογηθώ γιατί έπεσε στα χέρια μου... )

Πάω φεστιβάλ!

:-))

No comments: