Monday, November 14, 2005

Τα ζώδια της Λώρας 14 με 27 Νοεμβρίου


Αυτήν την εβδομάδα έχουμε μία πανσέληνο στις 16 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό προσθέτει σίγουρα μία συναισθηματική ένταση σε πολλούς τομείς της ζωής μας, από την υγεία μέχρι και τις πολιτικές εξελίξεις.

Μαζί, από σήμερα έχουμε ανάδρομο Ερμή και αυτό ενώ ευνοεί την ενδοσκόπηση και τον ατομικό απολογισμό, δυσκολεύει και καθυστερεί την ομαλή εξέλιξη στις επικοινωνίες, στις συναναστροφές και στις συμφωνίες.

Γι' αυτό θα έλεγα σε κάποιους από εσάς, ειδικότερα στους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και σε όσους έχουν τον Ερμή τονισμένο στο ωροσκόπιό τους να ελέγχετε πάνω από μία φορά τις επικοινωνίες σας, τα γραπτά σας, τα ωράρια σας και να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια στις συνδιαλλαγές σας.

Επίσης στις 16 Νοεμβρίου ο Ουρανός αλλάζει πορεία και από ανάδρομος που ήταν από τον Ιούνιο θα μπει σε πρόδρομη πορεία. Αυτό, μαζί με τον σταυρό στα σταθερά ζώδια που συνεχίζουμε να έχουμε από τις προηγούμενες εβδομάδες, θα αυξήσει την νευρικότητα, τις απρόβλεπτες εξελίξεις και την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.

Γι' αυτό θα σας έλεγα, και αυτό ισχύει για πολλούς από εσάς, κρατήστε χαμηλούς τόνους, να βρίσκετε διεξόδους ώστε να μην τα σπάσετε ειδικά εκεί που σας ενδιαφέρει να διατηρήσετε τα πράγματα, και να αποφεύγετε διενέξεις με τους συνεργάτες στη δουλειά ή στα προσωπικά σας.

Στο κάτω-κάτω το να δείξετε υπομονή σε στιγμές όπου υπερισχύει το χάος ή το παράλογο μόνο πιο σοφούς μπορεί να σας κάνει και ανταμείβεστε έτσι με μια πιο βαθιά κατανόηση και ανθρωπιά. Το Σαββατοκύριακο με το τετράγωνο του Άρη Κρόνου καλούνται ειδικά οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι να είναι πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στην εργασία τους, είναι σαν να υπάρχει ένας αόρατος οδηγός που σας υποτάσσει στην έννοια του πρέπει ...χωρίς πολλές κουβέντες.

Την επόμενη εβδομάδα ο Ήλιος θα μπει στον Τοξότη, ο Ερμής θα συνεχίσει την ανάδρομη πορεία του προς τον Σκορπιό πράγμα που θα κάνει πιο εύκολη αυτή τη χειμερινή ενδοσκόπηση που έχουμε μπει και ακόμα θα έχουμε ένα ωραίο τρίγωνο μεταξύ Δία και Ουρανού που θα δώσει στα ζώδια του νερού κάποια αισιοδοξία ότι μπορούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και μαζί να κυνηγήσουν επαναστατικά, νέα οράματα.

Πριν προχωρήσω ξεχωριστά στο κάθε ζώδιο, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι ο καθένας από εμάς δέχεται επιρροές από πολλούς αστερισμούς και είναι κάπως δύσκολο να περιορίζεται στην ερμηνεία ενός και μόνο ζωδίου. Για λόγους απλούστευσης διαβάζουμε το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, τα πράγματα είναι όμως στην πραγματικότητα πιο σύνθετα...

Κριοί. Θα ‘λεγα ότι οι δύσκολες διελεύσεις των πλανητών αυτόν τον μήνα καθώς και η Πανσέληνος της Τετάρτης δεν σας επηρεάζουν τόσο πολύ. Θα σας συμβούλευα όμως να βάλετε σε τάξη τις εκκρεμότητες των επαγγελματικών και των προσωπικών σας θεμάτων. Επίσης προσπαθείτε να μην εκνευρίζεστε με πράγματα που δεν δείχνουν να προχωρούν με τον ρυθμό που θα θέλατε, συγκεντρωθείτε στην εργασία σας και αν χρειαστεί να κοπιάσετε παραπάνω μην παραπονιέστε, θα σας βγει σε καλό.

Ταύροι. Πολλά συμβαίνουν στην ζωή σας τον τελευταίο καιρό. Απ' τη μία δοκιμάζεστε ποικιλοτρόπως και από την άλλη βλέπετε πια καθαρά τι μπορεί να ευοδώσει στα προσωπικά σας και πόσα αντέχετε στα επαγγελματικά σας. Παρόλο που καταβάλλετε κόπο διανύετε μία εποχή που σας βοηθάει να δείτε τι σας κάνει καλό και τι σας εξαντλεί μακροπρόθεσμα.

Δίδυμοι. Να επικοινωνείτε με μεγαλύτερη ακρίβεια αυτόν τον καιρό λόγω του ανάδρομου Ερμή. Ειδικά εσείς των πρώτων ημερών μπορεί να βιώσετε αναπάντεχες στιγμές και κάποια απρόβλεπτα αλλά αν προκύψουν δυσκολίες με την βοήθεια της σύνεσης και της σωφροσύνης θα τα βγάλετε σίγουρα πέρα.

Καρκίνοι. Λίγο αυτήν την εβδομάδα προφυλάξτε την υγεία σας, μην κουράζεστε πολύ και διατηρήστε την ενέργεια σας για να μεθοδεύσετε τα ωραία και τα μεγάλα που τον τελευταίο καιρό ονειρεύεστε για τον εαυτό σας.

Λέοντες. Αχ Λέοντές μου εσείς....που δοκιμάζεστε πολύ αυτόν τον καιρό και που αυτό γίνεται αν έχετε καταλάβει για να κατεβάσετε λίγο το εγώ σας και να γίνετε λίγο πιο σεμνοί. Προσπαθείτε να χαλαρώσετε και να μην βάλλεστε από την ένταση που επικρατεί γύρω σας και κάντε ακόμα υπομονή. Αν καταβάλετε προσπάθειες για μία σκληρή εργασία αυτόν τον καιρό, βαστάτε θα σας βγει μακροπρόθεσμα σε καλό.

Παρθένοι. Προσοχή στις οποιεσδήποτε συνδιαλλαγές σας με τρίτους. Μη αφαιρείστε και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις. Τα αισθηματικά σας θέματα κυλάνε ευχάριστα και θα βιώσετε κάποιες όμορφες και ρομαντικές στιγμές.

Ζυγοί. Μπορεί να επηρεάσει και εσάς η γενικότερη καθυστέρηση που προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας και θα έλεγα να είστε προσεκτικοί στα οικονομικά σας ζητήματα και στις οικονομικές σας ανταλλαγές με τους άλλους.

Σκορπιοί. Εσείς των πρώτων ημερών γενικά περνάτε ευχάριστες στιγμές ειδικά στον αισθηματικό τομέα. Εσείς του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου ακόμα ζορίζεστε αλλά κρατήστε γιατί από τον επόμενο μήνα οι εντάσεις θα μαλακώσουν, ο απόηχός τους θα σας δραστηριοποιήσει να διαλέξετε αυτό που είναι ωφέλιμο για εσάς. Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα αισιοδοξήσετε και θα συντονιστείτε στα οράματά σας, τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας.

Τοξότες. Εσείς θα έχετε τον ανάδρομο Ερμή πάνω από το κεφάλι σας, ίσως άθελά σας προκαλέσετε παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σας και μπορεί να γίνετε θύμα καθυστερήσεων ή απρόβλεπτων εξελίξεων σε θέματά σας. Σας χρειάζεται μία παραπάνω μαεστρία στον τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις ώστε να είστε έτοιμοι για κάθε τι που συμβαίνει γύρω σας. Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα νιώσετε ότι κάποια πράγματα που ονειρεύεστε έχουν δυνατότητες πραγμάτωσης.

Αιγόκεροι. Η Αφροδίτη είναι ακόμα πάνω από εσάς και πρόκειται να μείνει αρκετό καιρό ακόμα. Αυτό θα σας φέρει ευχάριστες στιγμές, ο θεός του έρωτα θα σας χαρίσει μεγαλύτερο ερωτισμό και να επιδιώξετε μεγαλύτερη συναναστροφή με τον σύντροφό σας ή και τους φίλους σας. Τα σχέδιά σας δείχνουν να προχωράνε και όποιες καθυστερήσεις τυχόν συμβούν να τις περιμένετε, μεσ' στο πρόγραμμα είναι.

Υδροχόοι. Είστε από εκείνα τα ζώδια που βάλλεστε τον τελευταίο καιρό από τις πλανητικές διελεύσεις του σταθερού σταυρού. Ίσως να έχετε μεγαλύτερο φόρτο εργασίας, μεγαλύτερη ένταση από συνήθως και παίζουν ακόμα κάποιες καθυστερήσεις. Χαλαρώστε και συμφιλιωθείτε με τοις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζετε, θα περάσουν κάποια στιγμή.

Ιχθείς. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου ειδικά, από την πανσέληνο κι έπειτα θα δείτε ότι είστε πιο έτοιμοι να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας, προχωρήστε στα καινούργια που θέλετε και μη διστάζετε να αποχωριστείτε από το παρελθόν. Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας οι ορίζοντές σας θα διευρυνθούν και θα αισιοδοξήσετε για ζητήματα που σας ενδιαφέρουν.

No comments: