Tuesday, December 27, 2005

και βέβαια η κλασική δωρεά προς την εταιρία που θα φέρει το brokeback mountain στην ελλάδα

αφού την είδα την ταινία ας κάνω και το σενάριο για την διαφήμισή της...

(σκεψ σκεψ σκεψ σκεψ... μούμπλε μούμπλε... σκεψ... μούμπλε... α! κάτι μου ήρθε...)

Λοιπόν, καταρχήν η διαφήμιση της ταινίας δεν θα γίνει με trailer με σκηνές από το έργο - θα κάνουμε την επανάσταση και για πρώτη φορά μία ταινία θα διαφημιστεί με παραγωγή ανεξάρτητου διαφημιστικού spot... Έχουμε και λέμε:

ανοίγουμε σε εικόνα που θυμίζει αριζόνα... βράχοι, έρημος, ήλιος που γέρνει πίσω από το βουνό...

η κάμερα ταξιδεύει για λίγο δείχνοντας μας το περιβάλλον σε όλο το μεγαλείο του και καταλήγει σε ένα μικρό καταυλισμό με δύο σκηνές. ανάμεσα τους μία μικρή φωτιά είναι αναμένη - φωτιά στην οποία βράζει το μικρό τσουκάλι...

Δύο πολύ αρρενωποί καουμπόιδες περιμένουν να ετοιμαστεί αυτό που μαγειρεύουν - είναι αμίλητοι, βαριοί και ασήκωτοι... ένας από αυτούς παίρνει με γυμνό χέρι ένα κάρβουνο από την φωτιά και ανάβει το στριφτό τσιγάρο του...

παίρνει μία βαθιά τζούρα ατενίζοντας το άπειρο και γυρίζει και λέει στον συνάδελφο του γελαδάρη... "Τζακ, πιστεύω ότι είναι έτοιμα..."

Ο άλλος ρίχνει μία ματιά μέσα στο μικρό τσουκάλι... αναστενάζει και λέει..."όχι Τζιμ, δεν είναι ακόμα έτοιμα - θέλουν τουλάχιστον πέντε λεπτά ακόμα... αλλιώς οι μπούκλες μας το πολύ σε μία ώρα θα πέσουν... "

Η κάμερα κάνει κοντινό και βλέπουμε ότι μέσα στο τσουκάλι οι δύο καουμπόιδες βράζουν ροζ ρόλει....

καθώς η κάμερα κάνει πανοραμικό στην κοιλάδα ακούμε την εκφώνηση: "Δείτε τον καουμπόι με άλλο μάτι - Brokeback mountain... οι πιο sexy κάουgay που είδατε ποτέ... στους κινηματογράφους, από την πισωγλεντική..."

No comments: