Monday, February 06, 2006

Λώρας Ζώδια 6 με 20 Φεβρουαρίου


Μπήκαμε στον Φεβρουάριο και ο μήνας αυτός κρύβει κάποια σημεία που χρειάζεται να προσέξουμε. ‘Εχουμε μία δυνατή πανσέληνο στο τέλος αυτής της εβδομάδας, Κυριακή προς Δευτέρα. Το τετράγωνο με τον Άρη αυξάνει την ένταση της πανσελήνου και μας κάνει να μην έχουμε διάθεση για εναλλακτικές λύσεις. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε να κλείνει ένα κεφάλαιο της ζωής και μπορεί να έχετε περιορισμένες αντοχές. Το καλό νέο είναι ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, την Τρίτη, είναι πολύ ευνοηκή. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία μας κάνει να ασχοληθούμε με τα δωράκια και ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό προκαλεί το απρόσμενο οποιασδήποτε μορφής στην ζωή μας.

Κριοί Είστε γεμάτοι ενέργεια και ζωτικότητα να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητά σας όσο φορτισμένη και να είναι στα επαγγελματικά σας. Στα συναισθηματικοερωτικά σας μπείτε και εκεί στην δράση και μην αφήνετε σύννεφα αμφιβολίας να σας χαλούν τη διάθεση.
Από τις 15 Φεβρουαρίου και έπειτα θα έλεγα να μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας, κρατείστε μία στάση μυστικότητας και σύνεσης σε ανοίγματα που θέλετε να βάλετε μπρός.

Ταύροι Θα πάρετε μια ανάσα γιατί φεύγει ο Άρης (ένταση, μεγάλη κινητικότητα) από επάνω σας στις 17 Φεβρουαρίου πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι αυτήν την ημερομηνία μόνο εσείς των τελευταίων ημερών επηρεάζεστε. Όσοι είστε γεννημένοι από 11 εως 21 Μαίου θα έχετε αυξημένες υποχρεώσεις, μεγάλη δραστηριοποίηση, κάποια άγχη παραπάνω σε όλη την καθημερινότητά σας, αλλά μην αποθαρρύνεστε, η εποχή αυτή απλά σας διδάσκει να πολεμάτε για αυτά που θέλετε και με εφόδια τη σωστή στρατηγική και την διεκδίκηση θα βγείτε κερδισμένοι. Εσείς λίγο προσοχή το Σαβ/κο της πανσελήνου μην συμπεριφερθείτε ακραία μπορεί να γίνουν εκρήξεις που δεν τις έχετε ανάγκη. Όσοι είστε γεννημένοι 1 με 10 Μαίου έχετε την εύνοια της Αφροδίτης και αυτό θα σας φέρει ρομαντισμό και αρμονική διάθεση στην προσωπική σας ζωή.

Δίδυμοι Δεν θα έλεγα ότι σας επηρεάζει ιδιαίτερα η πανσέληνος του Σαβ/κου. Ο Ερμής ως τις 9 Φεβρουαρίου βοηθάει τη σκέψη σας και την επικοινωνία σας με τους άλλους. Από τις 9 Φεβρουαρίου και έπειτα ίσως υπερισχύσει ο υπερβολικός υποκειμενισμός και τα μπερδέματα γι’αυτό προσέχετε την τρόπο που χειρίζεστε τις επαφές σας με τους άλλους. Ακόμα από τις 17 Φεβρουαρίου μπαίνει ο Άρης στους Διδύμους και έτσι θα υπάρχει στην ζωή σας παραπάνω κινητικότητα και δραστηριοποίηση που θα σας αναζωογονήσει σημαντικά.

Καρκίνοι Για εσάς όπως σας έχω ήδη πει από τις προηγούμενες φορές, γενικά τα πράγματα λειτουργούν προς όφελός σας, βέβαια ‘συν Αθηνά και χείρα κίνει’ λέει η αρχαία ρήση του Αισώπου. Μην κάθεστε αδρανείς, αρπάξτε ευκαιρίες που θα σας δωθούν, έχετε και την εύνοια της Αφροδίτης ώστε να μην σας λείπει η ρομαντική διάθεση. Από τις 9 θα μπορέσετε να οργανωθείτε καλύτερα στους τομείς που επιθυμείτε και σιγά-σιγά προχωράτε ώστε να ευοδώσουν τα σχέδιά σας.

Λέοντες Η πανσέληνος της Κυριακής προς Δευτέρας είναι πάνω στο ζώδιό σας και θα έλεγα είστε στο επίκεντρο των εξελίξεων. Από τώρα κιόλας να προσέχετε, εντάσεις, εκνευρισμοί, θα θέλετε πολύ να γίνει το δικό σας και όσο πιο πολύ πεισμώνετε τόσο πιο πολύ δεν θα σας βγαίνει. Γι’αυτό, σύνεση-σύνεση- σύνεση και μαζί πολύ υπομονή. Ακόμα μην παραμυθιάζεστε από καταστάσεις που δείχνουν λαμπερές, η ουσία είναι πολύ διαφορετική από την επιφάνεια. Κρατάτε χαμηλούς ρυθμούς και μακροπρόθεσμα θα βγείτε κερδισμένοι.

Παρθένοι Η Αφροδίτη μπήκε στην πρόδρομή της πορεία και αυτό κρύβει ευχάριστες στιγμές στα αισθηματικά σας και ευκαιρίες για ψυχαγωγία. Η Τρίτη του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να σας φέρει απρόσμενες εκπλήξεις και εξελίξεις συναισθηματικές. Ακόμα με τον ερχομό του Ερμή απέναντί σας, από τις 9 Φεβρουαρίου ευνοούνται επαφές και συζητήσεις με τους άλλους.

Ζυγοί Γενικά είστε σε μία καλή περίοδο της ζωής σας, δεν υπάρχουν απροσπέραστες δυσκολίες αυτόν τον καιρό και θα έλεγα να συγκεντρωθείτε σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και προσωπικών ευχαριστήσεων.

Σκορπιοί Η πανσέληνος της Κυριακής καθώς και η όψη τετραγώνου με τον Άρη επηρεάζει και εξουθενώνει εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Πολλά σας συμβαίνουν, απ’τη μια σας δίνετε η ευκαιρία να κλείσετε κεφάλαια ζωής που δεν σας ταιριάζουν και απ’την άλλη καλείστε να μετριάσετε πάθη η εμμονές που δεν σας βοηθούν, αντιθέτως σας δηλητηριάζουν. Σκεφτείτε καλά τι σας ταιριάζει και σιγά σιγά προωθείστε το. Αποφύγετε την εξιδανίκευση κάποιων καταστάσεων και να συμπεριφέρεστε λαμβάνοντας υπ’όψιν σας τις πραγματικές διαστάσεις των πραγμάτων.

Τοξότες Είστε όλο και πιο έτοιμοι να γνωρίζετε τι σας ταιριάζει και τι όχι και όταν μπεί ο Άρης απέναντί σας από τις 17 του μηνός και έπειτα αρχίζει μια εποχή παραπάνω τρεξίματος, μετακινήσεων και άγχους εποικοδομητικού όμως γιατί είναι για την προώθηση των σχεδιών σας. Η πανσέληνος της Κυριακής δεν σας επηρεάζει άμεσα, απλά συγκεντρωθείτε στους προγραμματισμούς σας.

Αιγόκεροι Οι πλανητικές όψεις είναι τέτοιες που σας δίνονται ευκαιρίες να δείχνετε όμορφοι, γοητευτικοί, διεκδικητικοί, δυναμικοί, με λίγα λόγια είναι μία καλή εποχή να κυνηγήσετε τους στόχους σας και να βάλετε σε τάξη και πραγμάτωση τα σχέδιά σας.

Υδροχόοι Καποια προσοχή για εσας του τρίτου δεκαημέρου, η πανσέληνος πραγματοποιείται απέναντί σας και μαζί εισπράτετε και την δυσμενή όψη από τον Άρη. Ήρεμα στα πράγματα, μην εκνευρίζεστε αν δεν σας βγαίνουν τα πράγματα όπως τα επιθυμείτε και κρατάτε χαμηλούς τόνους με άτομα της ιεραρχίας. Επίσης ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι 5 με 6 Φεβρουαρίου μην εξαπατάστε από ότι λάμπει, αυτό που κρύβει το εσωτερικό είναι πολύ διαφορετικό από το έξω.

Ιχθείς Όπως έχω ήδη αναφέρει και τις προηγούμενες φορές εσείς είστε όλο και πιο έτοιμοι για τις αλλαγές που είναι να σας έρθουν και να σας ανατρέψουν πολλά από τα δεδομένα σας. Αυτόν τον μήνα από τις 9 και έπειτα είστε πιο συντονισμένοι με τον εσωκοσμο σας και μπορείτε να αποδώσετε σε ότι σας ενδιαφέρει. Θα έλεγα να προσέχετε από τις 17 όταν ο Άρης μπει στους Διδύμους σε δυσμενές από εσάς ζώδιο και αυτό μπορεί να σας δώσει εκνευρισμό, ένταση και ανυπομονησία. Βαστάτε όμως.

2 comments:

Sadie said...

Oute na tous parakolouthouses tous Skorpious (emena diladi...)

Provato said...

sadie, (ή μήπως να σε λέω νύφη-πτώμα) η λώρα μας είναι ταλαντούχα... δεν το συζητώ...


μπε μπεεε και φιλιά! :-))