Tuesday, May 02, 2006

Τα ζώδια της Λώρας 2 με 15 Μάη

art: healing by James Stanley Daugherty

Καλό μήνα σε όλους σας! Πολλά ακούγονται για τον Μάιο, αυτό που θα ήθελα να σας υπενθυμίσω είναι πως είναι στο δικό μας χέρι να αδράξουμε τις ευκαιρίες και να χειριστούμε με θετικό τρόπο τις ενέργειες που έρχονται προς εμάς. Δεν υπάρχει κανένας αστρολογικός συνδυασμός όσο δύσκολος και δυσοίωνος και αν είναι που να μην μπορεί να δουλευτεί. Οι ενέργειες είναι εκεί, έρχονται προς εμάς, αλλά τελικά είναι στην δική μας συνείδηση, είναι στο δικό μας επίπεδο εξέλιξης το τι κάνουμε με αυτές.

Υπάρχουν συμπεριφορές που κρύβουν μέσα τους άγνοια, αλλά υπάρχουν και εκείνες που έχουν την πρόνοια ως καθοδηγητή τους. Εμείς ως άνθρωποι, ανάλογα με την ετοιμότητά και τον χαρακτήρα μας μας πράττουμε.

Μεγάλο λοιπόν αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας που διανύουμε είναι η πολύ ωραία όψη τριγώνου μεταξύ Δία και Ουρανού στις 4 Μαίου που κορυφώνεται με τη συμμετοχή του Άρη και του Ηλίου στις 7 Μαϊου. Αυτό σημαίνει ότι συμβαίνουν σε ορισμένους τομείς εξαιρετικές τομές ή κατακτήσεις και ακόμα νέες ιδέες παίρνουν τον δρόμο της πραγμάτωσης.

Έρχεται η ανανέωση σε όλο της το μεγαλείο ανεμπόδιστη, σαν να είναι έτοιμο το έδαφος να την αγκαλιάσει. Ο Άρης φροντίζει να μην λείπουν οι επαναστατικές, ίσως εκρηκτικές πότε πότε διαθέσεις. Ότι ονομάζουμε μη ορατό, διαίσθηση και ανώτερος εαυτός είναι μεγάλοι σύμμαχοι (αν μπορούμε να τους αποκαλέσουμε έτσι) στην κατάκτηση βαθύτερων στόχων μας και επιθυμιών. Εμπρός, τολμήστε, ετοιμαστείτε να αφήσετε πίσω σας ότι είναι φθαρμένο, μπείτε στην ανανέωση και συντονιστείτε με τα μηνύματα και τα σημάδια γύρω σας αλλά και με τον ανώτερό σας Νου. Επίσης αυτήν την εβδομάδα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο, μπαίνει στον Κριό και ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο.

Το πρωταγωνιστικό γεγονός της επόμενης εβδομάδας είναι αυτή η πολύ δυνατή πανσέληνος στον Σκορπιό στις 12 Μαίου. Αυτή η πανσέληνος έρχεται να φωτίσει ότι κρατούσαμε κρυμμένο, ότι κουκουλώναμε, ότι αποφύγαμε λόγω φόβου να δούμε κατάματα. Ευκαιρία λοιπόν για κάθαρση, ψυχική και σωματική, να αποδεσμευτούμε από πικρίες μας και να θεραπεύσουμε παλιά τραύματα.

KΡΙΟΙ Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, από τις 4 Μαίου (πράγμα που σημαίνει ότι αρχικά ευνοούνται όσοι είναι του πρώτου δεκαημέρου) νιώθετε πολύ ευχάριστα, αισιόδοξοι, έτοιμοι για κατακτήσεις και στιγμές χαράς. Ο ρομαντισμός είναι στο πρώτο πλάνο, φλερτάρετε και βάλτε χρώμα στις σχέσεις σας. Να προσέχετε πάντα το παρασκήνιο και τις όποιες αποφάσεις σας να μην τις κοινολογείτε εύκολα αυτόν τον καιρό. Επίσης την επόμενη εβδομάδα η πανσέληνος αυξάνει την έννοια του ρίσκου στην ζωή σας, υπάρχει περίπτωση να μπερδευτείτε σε κάποια πράγματα γι’αυτό παραπάνω φρόνηση προτείνω, ιδιαίτερα σε ότι αφορά οικονομικά ρίσκα και επενδύσεις.

ΤΑΥΡΟΙ Ενώ διανύετε εποχή που θα έλεγα καλύτερο είναι να κάνετε διορθωτικές πράξεις παρά μεγάλα ανοίγματα, η Αφροδίτη στον Κριό σας ξεσηκώνει να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες δίχως αναστολές και φόβο. Τολμήστε μέχρι έναν βαθμό και θα δείτε νέους φίλους στη ζωή σας και ανακατατάξεις στις υπάρχουσες σχέσεις σας. Εάν κατά την πανσέληνο της επόμενης εβδομάδας αντιμετωπίσετε διαφωνίες με τα κοντινά σας πρόσωπα είναι και αυτό μία ευκαιρία να δείτε που βρίσκεστε όσον αφορά τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Ο Ερμής στον Ταύρο σας βοηθάει στις πνευματικές σας εργασίες και στον τρόπο που εκφράζετε την σκέψη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Αυτόν τον καιρό προσοχή στην υγεία σας, αν υπάρχουν εκκρεμότητες μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε όποιον ειδικό χρειάζεται ώστε με την βοήθειά του να νιώσετε καλύτερα. Γενικά το μυαλό σας δουλεύει ρολόι, μόνο γύρω στην πανσέληνο της επόμενης εβδομάδας τα ποίκιλλα συναισθήματά σας μπορεί να μπερδευτούν με τον ορθολογισμό σας, μην ανησυχείτε είναι παροδικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ Εσείς είστε σε πολύ καλή περίοδο, σας το έχω ήδη πει κι άλλες φορές, μην διστάσετε να αδράξετε όποιες ευκαιρίες βρείτε για επέκταση και πρόοδο. Η συμβουλή μου είναι μην διστάζετε και μην κλείνεστε στο καβούκι σας. Ο Άρης και οι υπόλοιπες όψεις βοηθούν για να νιώσετε αυτάρκεια και αυτονομία στα πράγματα, θα έλεγα μην καταπιέζετε τον θυμό και την δυσαρέσκειά σας. Πολύ καλές μέρες για δράση είναι 4, 7 και 11 Μαίου.

ΛΕΟΝΤΕΣ Η ευνοική θέση της Αφροδίτης σας βοηθάει στα αισθηματικά σας και στις γνωριμίες γενικώτερα. Βάλετε υψηλούς στόχους για πρόοδο στη ζωή σας και χωρίς να επηρρεάζεστε από την πρώτη εντύπωση που έχετε για τα πράγματα και βρείτε την δική σας επιθυμητή ισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ Και εσείς ανήκετε στα ζώδια που καλείστε να ανανεωθείτε και να βρείτε φρέσκιες ιδέες για να καλυτερεύσετε τις συνθήκες ζωής σας. Προς το τέλος αυτής της εβδομάδας ο Ερμής στον Ταύρο βοηθάει τις πνευματικές εργασίες ενώ ταυτόχρονα κάνει τη σκέψη σας οξυδερκή και να δουλεύει σωστά. Η πανσέληνος σας δίνει βάθος στις ικανότητες λόγου! Τολμήστε να εκφραστείτε με περισσότερο πάθος, θα εισακουστείτε.

ΖΥΓΟΙ Απ’ τη μια η Αφροδίτη στον Κριό και απ’ την άλλη ο Άρης στον Καρκίνο σας κάνει ακόμα πιο μαχητικούς, ίσως κάποιοι από εσάς να νιώσετε πιο κουρασμένοι, μην ανησυχείτε όμως γιατί γενικά είστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωής σας. Η πανσέληνος ίσως σας κάνει να νιώσετε πολύ μπερδεμένοι ή να νιώσετε ότι πνίγεστε στον βαθύ κόσμο των συναισθημάτων. Δεν πειράζει, καλό και αυτό αν προσπαθήσετε να το αντιμετωπίσετε εποικοδομητικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ Η πρόκληση για εσάς αυτόν τον καιρό είναι να είστε εφευρετικοί, να βάλετε σε πραγμάτωση φρέσκιες ιδέες και αυτό θα σας ωφελήσει σίγουρα. Συγκεντρωθείτε, μπείτε στην ουσία της προσωπικής σας αλήθειας και εκφραστείτε χωρίς φόβο. Μπορεί να είστε υπερευαίσθητοι κατά τις ημέρες της πανσελήνου, μην ανησυχείτε όμως και μην απομακρύνεστε από τον άξονά σας.

ΤΟΞΟΤΕΣ Εσείς, οι πιο αισιόδοξοι του ζωδιακού είστε σε πολύ καλή περίοδο, πάντα κοιτάτε ψηλά και αυτό σας κρατάει δυνατούς. Κατά τις ημέρες της πανσελήνου υπάρχει περίπτωση να βγούν κάποιες πικρίες σας ή απωθημένα στην επιφάνεια ωθώντας σας να δείτε τον συναισθηματικό σας κόσμο με άλλο βλέμμα. Αυτή η όψη μπορεί να σας βοηθήσει να πάρει άλλη σημασία η ζωή σας και να απαλύνετε πόνο καιρό θαμμένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ Οι πλανήτες ευνοούν την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας και νιώθετε δραστήριοι και ανεξάρτητοι. Είστε έτοιμοι να πάρετε ρίσκα και θα έλεγα μην διστάζετε αν κρίνετε ότι αυτό είναι προς ώφελός σας. Ο Δίας και ο Ουρανός σας δείχνουν τον δρόμο προς μία άλλη είδους ελευθερία, η τύχη είναι με το μέρος σας, να είστε σε εγρήγορση και να μάθετε να παίρνετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ Εάν είστε ανοιχτοί στις αλλαγές που βρίσκετε μπροστά σας τότε εμπλουτίζετε την ζωή σας. Ότι θελήσετε να αλλάξετε, αλλάξτε το τώρα, είναι καλή εποχή. Βέβαια όχι κάτω από επιπόλαια σκέψη αλλά κατόπιν βαθύτερης ανάγκης δικής σας για αλλαγή. Το απρόβλεπτο υπάρχει στις ημέρες της πανσελήνου, όμως η τάξη ξαναέρχεται από τις 17 Μαίου.

ΙΧΘΥΕΣ Αυτή την εβδομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή ισορροπία ο ρομαντισμός και ο ρεαλισμός, βρείτε λοιπόν τις ευκαιρίες να κάνετε καλή χρήση και των δύο αυτών ιδιοτήτων. Δεν θα σας λείπει ο ενθουσιασμός και η εφευρετικότητα ώστε να τα βάλετε σε εφαρμογή στην καθημερινότητά σας. Κατά την διάρκεια της πανσελήνου θα νιώσετε έντονα συναισθήματα και η διαίσθηση σας θα είναι πολύ αποτελεσματικός σύμμαχός σας.

4 comments:

Η Μικρή Ολλανδέζα said...

της λες τίποτα βρε αγάπη μου ή έχει βάλει καμιά κάμερα στο σπίτι μου?????

Provato said...

χιχιχιχιχιχιχιχι

λολολολολολολολ


και ξανά.... χιχιχιχιχιχιχι

(το ξέρω είναι φοβερή το πουτανάκι)

Που είσαι μαρήηηηηηηη.... σε πεθύμησα! πάρε σπίτι τηλέφωνο όταν βγεις από το ρημάδι....

μπεεεεε

Jamella said...

ή η λωρα κατι ξερει και μ αφηνει παγωτο ή εχω γινει ντιπ βλαμμενη.

Provato said...

jamella υποθέτω ότι εννοείς πως οι προβλέψεις δεν είναι σωστές; αν ναι, θα το αναλάβω να το λύσω... πες μου τι ζώδιο είσαι! μπε :-))