Saturday, July 08, 2006

Χωρίς νόημα και συνοχή - συγγνώμη



Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του το τετράχρονο αγοράκι που είχε διεκομισθεί τα ξημερώματα της Τρίτης από το "Θριάσειο" Νοσοκομείο και νοσηλεύθηκε στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού". Το αγοράκι που είχε κακοποιηθεί βάναυσα από τους γονείς του εξέπνευσε σήμερα στις 20:45 από καρδιοαναπνευστική ανακοπή, συνέπεια των πολλαπλών τραυμάτων που έφερε.


Δεν άντεξε στην κακοποίηση ο τετράχρονος


Το παιδάκι, που χαροπαλεύει στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, μετέφεραν στο νοσοκομείο η μητέρα του και ο φίλος της, υποστηρίζοντας ότι έπεσε από δέντρο.
Οι γιατροί, όμως, μιλούν για την πιο φρικτή κακοποίηση που έχουν δει στην καριέρα τους, μιας και ο μικρός φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από ξυλοδαρμό και τραύματα σε ολόκληρο το σώμα του.



Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η μητέρα και ο φίλος της, ομογενείς από το Κασακστάν και τη Ρωσία, που κακοποίησαν βάναυσα το τετράχρονο αγοράκι ήταν χρήστες ναρκωτικών. Ο πατέρας του παιδιού έχει πεθάνει πριν από χρόνια έπειτα από χρήση ναρκωτικών.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αγόρι είχε χτυπηθεί πριν από δύο ημέρες και τα μεσάνυχτα της Τρίτης, όταν το ζευγάρι είδε ότι η κατάστασή του χειροτέρευσε, το μετέφεραν στο Θριάσιο και από εκεί διεκομίσθη στο Αγλαΐα Κυριακού.

Το ζευγάρι κατηγορείται για βαριά σκοπούμενη βλάβη κατ εξακολούθηση, ενώ έχει διαταχθεί και ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί πότε και πώς προκλήθηκαν τα βαρύτατα τραύματα στο παιδί.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» το τετράχρονο αγόρι απεβίωσε, σήμερα, και ώρα 20:45, από καρδιοαναπνευστική ανακοπή συνεπεία πολλαπλών τραυματισμών. Από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών θα διενεργηθεί νεκροψία και νεκροτομή.



Το παιδί διακομίστηκε την περασμένη Τρίτη από το Θριάσιο Νοσοκομείο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Αγλαΐα Κυριακού» με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εμφανή σημάδια κακοποίησης σε όλο του το σώμα. Η σοβαρότητα της κατάστασής του ήταν τέτοια, ώστε οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας έλπιζαν μόνο σε θαύμα.

το site του χαμόγελου του παιδιού

No comments: