Thursday, August 03, 2006

Pet Shop Boys Minimal

Παρέλαβα σήμερα το MINIMAL των Pet Shop Boys από το εγγλέζικο Amazon. Γαμώ είναι! έχει ένα φοβερό remix του τραγουδιού που έχουν κάνει οι M-Factor, και το οποίο είναι φοβερή ηλεκτροποπιά, όπως έιτιζ!!! Γαμώ σου λέω! Για να χορεύεις με το σώβρακο μέσα στο σαλόνι με τις ώρες.

Στο ίδιο cd single, αυτό με το πλαγιαστό τίτλο, (το πιο χοντρό από τα δύο cd sinlges) έχει και ένα προγραμματάκι που μπορείς να κάνεις το δικό σου remix του τραγουδιού. Είναι πολύ εύκολο να το χρησιμοποιήσεις και να ακούσεις το δημιούργημά σου... και έχει πολύ πλάκα. It's fun που λέμε και στο Μασατσούτσετς. Ειδικά να ακούς μόνα τους τα διάφορα elements από τα οποία "αποτελείται" το τραγούδι.

Μαζί με τα δύο cd single και το dvd single πήρα και το dvd του Somewhere, αλλά και το βινύλιο του Fundamental. Αυτό το τελευταίο δεν ξέρω γιατί το πήρα. Δεν είναι να πεις ότι έχει κάποια ουσιαστική αξία, κάποιο επιπλέον τραγούδι ας πούμε, εκτός του ότι είναι "συλλεκτικό" (ναι σιγά το "συλλεκτικό", άμα έχει αγοράσει κανείς άλλος αυτό το βινύλιο να με χέσεις...)


1 comment:

Anonymous said...

Na xoreueis me to swvrako sto saloni? Idou loipon ataka:

"Tess, sometimes I sing and dance around the house in my underwear. Doesn't make me Madonna. Never will."

Eimai sigouros oti thymasai apo pou einai.

Kales diakopes - Yorgos