Tuesday, February 13, 2007

Τι ανακάλυψα πάλι ο τέλειος καργιόλης

Τον Οκτώβρη του 2005 ο σύλλογος συντακτών Αμερικάνικων περιοδικών ανακοίνωσε τα 40 καλύτερα εξώφυλλα περιοδικών των τελευταίων (μέχρι τότε δηλαδή) 40 χρόνων. Μιλάμε γαμάτο!

Σε απόλυτη σύμπνοια με την Αμερικάνικη νοοτροπία που για κάποιο ανεξήγητο λόγο φρικάρει τρελά με την γύμνια, τα δύο πρώτα στην λίστα είναι το εξώφυλλο του Rolling Stone με τους γυμνούς John Lennon και Yoko Ono και το εξώφυλλο του Vanity Fair με την έγκυο Demi Moore.


γενικά το New Yorker, το Time, το Esquire έχουν πολλές συμμετοχές στην λίστα - όσο για την θεματολογία των εξωφύλλων είναι ποικιλιά τρελή! Κάποια έχουν κοινωνική χροιά, κάποια άλλα είναι πιο celebrity centered, μερικά είναι πολιτικά. Πάντως όλα είναι εξωστρεφή - δηλαδή ασχολούνται με θέματα που αφορούν την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ!!! (αυτό νομίζω είναι η μεγάλη κατάρα των media στην εποχή μας...).

να μερικά από τα αγαπημένα μου:









εδώ είναι το Link για να δεις και τα υπόλοιπα εξώφυλλα (μην με ευχαριστείς ρε μωρό μου, αφού ξέρω ότι σε ενδιαφέρουν αυτά τα πράγματα, όλοι ξέρουν ότι είσαι estet καλλιεργημένος και sexy αναγνώστης...).
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ στα περισσότερα περιοδικά των Κυριακάτικων ελληνικών εφημερίδων τα βασικά θέματα είναι το πόσο κακό είναι η επιτυχία της Μαρίας της Άσχημης και το γιατί στοιχίζει τόσο πολύ η ελληνική συμμετοχή στην Eurovision. λες και δεν έχει άλλα προβλήματα ή θέματα η ελληνική κοινωνία για να γεννήσουν καλά άρθρα και εξώφυλλα... τι να πω.

άξιοι της μίζερης μοίρας τους.

8 comments:

I have been here before said...

χμ... ψοφάω για kidman και lauper... πειράζει;

Provato said...

Καθόλου! το www.provato.gr είναι σούπερ δημοκρατικό!

(για Kidman ψιλοσυμφωνώ, για Lauper πάλι, καθόλου....)

μπεεεε

I have been here before said...

ψιλοκαθόλου δηλα-δίς...ψιλοκαθόλου...

BLUEPRINTS said...

το πρώτο είναι εκπληκτικό (Life) καθώς και του Economist για τις συγχωνεύσεις με τις καμήλες (αν είδα καλά δεν κυκλοφόρησε Ευρώπη αυτό), thanks για το ευχάριστο διάλειμμα

Anonymous said...

Γράφεται: esthete
(και δεν έχω και τα γαμω-αξάν στο πληκτρολόγιο...)

Όλα εγώ θα σου τα λέω, πια!

Provato said...

blueprints χαρά μου να σου δίνω διαλείματα! μπεεε xxxx

ksereis poios μα είσαι πια τόσο εστέτ που με διορθώνεις!!! ...αχ βαχ, η αλεπού 100 το αλεπουδάκι 110! μπεεεε (πότε θα σε δω μπρεεε;)

Anonymous said...

"Αλεπουδάκι"; Moi??
Mα είσθε μέγας κόλαξ!

Nick D said...

Kala PROSKINW eisai h megalhterh 3e8aftra olwn twn epoxwn.

Whassup!