Monday, March 12, 2007

Ζώδια Λώρας Έμιλυ 12 με 26 Μαρτίου

Αγαπημένοι sexy καλλιεργημένοι, πανέμορφοι, εστέτ αναγνώστες του provato.gr καλή βδομάδα:

Εκλείψεων συνέχεια….
Στις 19 Μαρτίου, στις 5 παρά τέταρτο περίπου τα ξημερώματα μαζί με την νέα σελήνη έχουμε και μία δυνατή έκλειψη ηλίου.



Αυτή η έκλειψη, μαζί με κάποια άλλα σημάδια, βασικά σηματοδοτεί το τέλος ενός σημαντικού κεφαλαίου της ζωής μας. Εάν θέλετε να δείτε για τον καθένα από εσάς ξεχωριστά τι σημαίνει η έκλειψη αυτή, θυμηθείτε αν μπορείτε, τι επίδραση είχε για σας η έκλειψη ηλίου στον Παρθένο τον περασμένο Σεπτέμβριο η οποία ήταν ακριβώς απέναντι από την τωρινή έκλειψη. Επίσης γυρίστε 19 χρόνια πριν στις 18 Μαρτίου 1988, όπου πάλι συνέβη μια παρόμοια έκλειψη. Όσοι είστε πάνω από 30-35 χρονών, θυμηθείτε, όσο είναι δυνατόν, τι ήταν σημαντικό για εσάς τότε τον Μάρτιο του ΄88, τι ήταν που σας είχε επηρεάσει τότε και τι άραγε είναι σημαντικό για εσάς τώρα;

Η έκλειψη αυτή δέχεται όψη τετραγώνου από τον Πλούτωνα και αυτό σημαίνει ότι κρυφά, μυστικά ή παρασκηνιακά θέματα, έχουν την τάση να βγαίνουν στην επιφάνεια και ίσως ακόμα να υπάρχει κάποια αναστάτωση ή απώλεια σε άτομα ιεραρχίας και κύρους. Το ότι η έκλειψη αυτή είναι στους Ιχθύες επηρεάζει ιδρύματα, άσυλα, νοσοκομεία, την λειτουργία τους και ότι συμβαίνει μέσα σε αυτά.

Φέτος Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ πήρε το Αn Inconvenient Truth όπου ο παρουσιαστής ο Al Gore δυναμικά και με πειθώ εκθέτει όλα τα προβλήματα που οδηγούν στην υπερθέρμανση του πλανήτη μας και τις πολύ δυσάρεστες συνέπειες που θα υποστούμε εμείς οι άνθρωποι. (οι ανεξήγητες επιδημίες είναι ένα μικρό δείγμα από αυτές). Θα έλεγα λοιπόν ότι αυτή η έκλειψη έρχεται να μας υπενθυμίσει το βασικό πρόβλημα του πλανήτη μας και είναι σαν η Γαία να μας φωνάζει με ένα ηχηρό παράπονο για να την προσέξουμε και να την προστατέψουμε ακόμα περισσότερο (-ακόμα περισσότερο, τι λέω, λες και την προστατεύαμε ποτέ. Μήπως άραγε καλούμαστε όλοι μαζί να αλλάξουμε τακτική ως προς τις πηγές ενέργειας γύρω μας και ίσως ακόμα να αλλάξουμε τρόπο ζωής;).

Μην ξεχνάμε ότι μετά την έκλειψη, στις 21 Μαρτίου έχουμε την εαρινή ισημερία, πολύ σημαντική ημερομηνία για την υγεία μας όπως λέει ο Γαληνός (μαθητής του Ιπποκράτη) ο οποίος επιπλέον προτείνει να κάνουμε αποτοξίνωση και να είμαστε ήρεμοι. Επίσης στις 22 Μαρτίου έχουμε ακριβή αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο και στις 25 έχουμε σύνοδο Άρη Ποσειδώνα. Αυτό κάνει έντονο το χάσμα πραγματικότητα-ψευδαισθήσεις που έχουμε στην ζωή μας και πολλοί από εμάς θα χρειαστεί να ξεφύγουν από τα όνειρά τους για να επικεντρωθούν στο τι μπορούν να κάνουν στο εδώ και τώρα της ζωής τους.

Έχω την αίσθηση ότι η έκλειψη αυτή θα φέρει γεγονότα που θα μας οδηγήσουν να καταλάβουμε ότι καιρός είναι να μπούμε σε νέα ξεκινήματα στην ζωή μας. Εκεί δηλαδή όπου οι καταστάσεις δυσλειτουργούν χρειάζεται να μπούμε σε άλλη στάση ζωής, σε άλλα οράματα και σε άλλους δρόμους. Η εμπλοκή του Πλούτωνα στην έκλειψη αυτή, φέρνει στην επιφάνεια τον φόβο που έχουμε για κάποια πράγματα και τις μορφές που αυτός ο φόβος παίρνει ώστε να μπορέσουμε να «τα βγάλουμε πέρα». Μήπως άραγε χρειάζεται να αλλάξουμε κάποιο «τσιπάκι» του υπολογιστή του εγκεφάλου μας ώστε να νιώσουμε λίγο περισσότερο ελεύθεροι και λίγο περισσότερο συντονισμένοι στην σοφή ευρύτερη ροή της φύσης; χμ χμ χμ... ... ...


ΚΡΙΟΙ: Γύρω στις 15-16 Μαρτίου νιώθετε όλο και πιο κοντά στους στόχους σας και μαζί έχετε και την κατάλληλη σιγουριά στον εαυτό σας. Τώρα πια τα πράγματα εξαρτώνται από τις κινήσεις σας και από εσάς. Γύρω στις 22 Μαρτίου χαμηλώστε τους τόνους του εγωισμού σας και με υπομονή να ακούτε τι έχουν οι άλλοι να σας πουν. Συντονιστείτε στο τι προστάζει η πραγματικότητα και να σκέφτεστε πρακτικά. Οι Κριοί των πολύ πρώτων ημερών με την έκλειψη αυτή βιώνουν κάποιο παρασκήνιο που βγαίνει στη φόρα και μπορούν να απελευθερωθούν προς ένα νέο ξεκίνημα. Στις 23 με 25 Μαρτίου ενώ τα πράγματα είναι όλο και πιο καθαρά, η φαντασία σας κάπου ακόμα είναι στα ύψη. Γι’ αυτό, επειδή είστε βιαστικοί και ανυπόμονοι καλό είναι να σκέφτεστε 2 φορές πριν πάρετε τις τελικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΙ: Γύρω στις 16 Μαρτίου οι όψεις είναι πολύ ευνοϊκές και σας βοηθούν να θέσετε σωστά τις προτεραιότητές σας για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε σωστά την έκλειψη της 19 Μαρτίου. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 17 Μαρτίου και θα έχετε νέες επιλογές και νέες ευκαιρίες. Μην κολλάτε σε καταστάσεις ή σε ανθρώπους του παρελθόντος που σας κοστίζουν περισσότερο από όσα σας προσφέρουν, μπορείτε να αποδεσμευτείτε και θα βρείτε καινούργια εδέσματα στον ορίζοντα. Από τις 21 Μαρτίου μπαίνετε σε κλίμα μεγαλύτερης περιπέτειας, να μετριάζετε που και που τον ενθουσιασμό σας και με την κατάλληλη λογική θα μπορέσετε να επεκταθείτε στους τομείς που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις 16 με 18 Μαρτίου έχετε ευφράδεια και γοητεία στα λόγια σας και γενικά νιώθετε όλο και πιο έτοιμοι να ξεπεράσετε τα εμπόδια μπροστά σας και να λάβετε συμπαράσταση από τους γύρω σας. Η έκλειψη του ηλίου της Δευτέρας 19 Μαρτίου, θα έλεγα ότι επηρεάζει περισσότερο τα οικονομικά σας θέματα και τα επικοινωνιακά σας με τους άλλους. Μπορεί να είστε περισσότερο αγχώδεις, γι’ αυτό από τώρα τον νου σας να μην στρεσσάρεστε με το παραμικρό και να φιλοσοφείτε τα πράγματα. Στις 22 Μαρτίου η αντίθεση μεταξύ Άρη Κρόνου μπορεί να σας φέρει κάποιες καθυστερήσεις ή κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας, μην αποθαρρυνθείτε και μην τα βάψετε μαύρα συνεχίστε ακάθεκτοι και να υπομείνετε εκεί που χρειάζεται. Στις 25 Μαρτίου προτιμήστε την ωμή αλήθεια όταν είναι να επικοινωνήσετε με τους άλλους και μην δείχνετε λανθασμένες εντυπώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: 16 με 18 Μαρτίου η όψη Δία-Κρόνου σας δίνει έναν θαυμάσιο συνδυασμό μεταξύ ενθουσιασμού και υπομονής που θα σας βοηθήσει στα μελλοντικά σας σχέδια. Γύρω στην έκλειψη του ηλίου στις 19 Μαρτίου, και αυτό αφορά περισσότερο εσάς των πολύ πρώτων ημερών, μπορεί να έχετε δυσκολίες συναισθηματικής φύσεως και μπορεί οικονομικά θέματα ή θέματα της κοινωνικότητας σας να αναταραχτούν κάπως. Αν τυχόν στις 22 Μαρτίου συναντήσετε κάποιο εμπόδιο στην πορεία σας μην αφήσετε τις αμφιβολίες να χρωματίσουν όλη σας την αυτοπεποίθηση. Κρατάτε όσο μπορείτε για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να μπορέσετε να φτάσετε στον προορισμό σας.

ΛΕΟΝΤΕΣ: Στις 16 Μαρτίου έρχεται μία όψη η οποία θα σας φέρει τα πρώτα δείγματα ότι μπορούν να σταθεροποιηθούν τα σχέδιά σας. Μην βιάζεστε όμως γιατί αυτή η όψη θα ξαναέρθει αρχές Μαίου και πάλι τον Ιανουάριο του 2008. Είναι η όψη τριγώνου μεταξύ του Δία και του Κρόνου που σας κινητοποιεί να οραματιστείτε το μέλλον σας δημιουργικά και να βάλετε τα σωστά λιθαράκια προς αυτό. Βλέπετε λοιπόν, έχετε αρκετό χρόνο μπροστά σας για να ευθυγραμμίσετε το όραμά σας και να μεταμορφώσετε τις αντιλήψεις σας σε πραγματικότητα. Η έκλειψη όπως είπα και παραπάνω στην εισαγωγή μπορεί να φέρει κάποιους φόβους στην επιφάνεια αλλά αυτό είναι προσωρινό γιατί απ’ τις 21 Μαρτίου το αύριο δείχνει να έχει μεγάλες δυνατότητες. 22 Μαρτίου καλείστε να δείξετε υπομονή στην επαφή σας ή στην συνεργασία σας με κάποιον άλλον. Γύρω στις 25 Μαρτίου διακατέχεστε από φαντασία γι’ αυτό εκφραστείτε με δημιουργικούς ή και ακόμα πνευματιστικούς τρόπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Νομίζω ότι λίγο-πολύ επηρεαστήκατε από την πρόσφατη έκλειψη σελήνης στις 3 Μαρτίου και κάπου αγχωθήκατε, αναστατωθήκατε, μπερδευτήκατε και νιώσατε να χάνετε την ισορροπία σας και κάποιες σταθερές σας. Η δεύτερη έκλειψη στις 19 Μαρτίου έρχεται να φέρει στην επιφάνεια πάλι θέματα σχέσεων και συνεργασιών που πρέπει να δείτε πιο προσεκτικά και εκεί όπου καταπιέζεστε και σας γίνεται άσκηση ελέγχου να αποδεσμευτείτε και να απελευθερωθείτε. Για κάποιους από εσάς μπορεί να βγει στην επιφάνεια θέμα γύρω από οικονομικά ή κάποιο ακίνητο και κάτι το κρυφό να αποκαλυφτεί. Γύρω στις 22 Μαρτίου αν κάποια εμπόδια βρεθούν στον δρόμο σας μην υποχωρήσετε απλά ελαττώστε τους ρυθμούς σας. Η πρόοδος δεν θα αργήσει να φανεί, μην το ξεχνάτε, αρκεί να παραμένετε συντονισμένοι.

ΖΥΓΟΙ: 16 με 18 Μαρτίου οι πολύ ευνοϊκές όψεις τριγώνου μεταξύ Αφροδίτης Πλούτωνα και μεταξύ Δία Κρόνου σας βοηθούν για να εκφραστείτε με τους κατάλληλους τρόπους ώστε να φανούν τα πιστεύω σας και τα θέλω σας στις σχέσεις σας με τους άλλους. Διακατέχεστε από πειθώ και ευγένεια και είστε πιο έτοιμοι να σπάσετε παλιές αναστολές και φραγμούς ώστε να προχωρήσετε στο καινούργιο. Αυτό σας το υπενθυμίζει με τον τρόπο της και η έκλειψη στις 19 Μαρτίου, ότι δηλαδή μπορείτε να ανθίσετε αρκεί να αφήσετε πίσω σας το μη χρήσιμο πια, μόνο, τις ημέρες αυτές, να προσέχετε την υγεία σας και θέματα της εργασίας σας ειδικά εσείς των πρώτων ημερών. Γύρω στις 22 Μαρτίου μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις, γι’αυτό μην γίνεστε βιαστικοί και ανυπόμονοι.



ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Γύρω στις 16 Μαρτίου θα βρεθούν μπροστά σας ευκαιρίες για την καριέρα σας αρκεί να έχετε σωστή κρίση στην αξιολόγηση των πραγμάτων. Αν βρείτε αντίσταση από παράγοντες έξω από εσάς να υπομείνετε και να επιμείνετε γιατί ως φιλόδοξοι που είστε, έχετε να κάνετε σημαντικές κατακτήσεις μέσα στους επόμενους μήνες. Η έκλειψη ηλίου μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θέματα γύρω από οικονομικά σας, ερωτικά σας και μικρά παιδιά. Στις 22 Μαρτίου καλείστε να κοπιάσετε παραπάνω και από σας εξαρτάται να χειριστείτε όσο καλύτερα γίνεται ένα άλυτο δίλημμα που σας ταλαιπωρεί. Γύρω στις 25 Μαρτίου μπορεί να νιώσετε μπερδεμένοι και μπορεί να μην έχετε διαύγεια νου, ευτυχώς όμως είναι αργία και έτσι βρείτε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να μην πολυσκέφτεστε.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Παρόλο που ο μήνας αυτός έχει δύο εκλείψεις που λίγο πολύ σας επηρεάζουν (το ξέρω, είχες κι εσύ προβατάκο μου γλυκέ το μερίδιό σου απ’ αυτήν την πρόσφατη ρημαδιασμένη πανσέληνο), απ’ την άλλη γύρω στις 16 Μαρτίου επιδρά πάνω σας μια πολύ ωραία όψη μεταξύ Δία και Κρόνου και σας βοηθάει πολύ στα σχέδια σας και στην καριέρα σας. Στο μέσο του Μαρτίου έχετε σωστό αίσθημα στρατηγικής που σας βοηθάει να αδράξετε την σωστή ευκαιρία και να την φέρετε εις πέρας επιτυχώς. Η έκλειψη ηλίου στις 19 Μαρτίου φέρνει στην επιφάνεια ένα θέμα οικογενειακό ή ένα θέμα γύρω από ένα ακίνητο που καλείστε να βρείτε λύση. Από τις 21 Μαρτίου φωτίζουν τα αισθηματικά σας και θα θελήσετε να «παίξετε» σαν παιδί και να γίνετε πιο ανέμελοι. Στις 22 Μαρτίου μην κάνετε υπερβολές και στις 23 Μαρτίου ότι περιορισμοί εμφανιστούν στον δρόμο σας, μην σας αποθαρρύνουν, είναι για το καλό σας και για την μετέπειτα επέκτασή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Στις 15 με 18 Μαρτίου έρχεται το τυχαίο να σας φέρει εκείνη την αισιοδοξία που μαζί με τον σωστό προγραμματισμό βοηθάει να θέσετε τις βάσεις των στόχων σας και των επιθυμιών σας για τους επόμενους μήνες. Εάν βρείτε αντίσταση μέσα στον ίδιο σας τον εαυτό απλά βρείτε την αιτία αυτών των δισταγμών για να μπορέσετε να τις ξεπεράσετε. Η Αφροδίτη θα τριγωνίσει τον ήλιο σας και μαζί ανοίγει μια πόρτα προς τις απολαύσεις της ζωής, τον ρομαντισμό και την κοινωνικότητά σας. Η έκλειψη ηλίου στις 19 Μαρτίου μπορεί να φέρει στην επιφάνεια θέματα γύρω από αδέλφια και συγγενείς και μαζί ίσως κάποιον φόβο για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε. Στις 22 Μαρτίου η αντίθεση μεταξύ Άρη Κρόνου ίσως να φέρει τριβή σε προσωπικές σας σχέσεις αλλά αυτό πολύ γρήγορα ξεπερνιέται και γύρω στις 25 Μαρτίου βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε μακριά από τις ευθύνες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Η πολύ ωραία όψη τριγώνου μεταξύ Δία και Κρόνου στις 16 Μαρτίου έρχεται να μειώσει τις αποσταθεροποιητικές ενέργειες που τείνουν να φέρουν οι δύο εκλείψεις μέσα σε αυτόν τον μήνα. Δηλαδή γύρω στις 16 Μαρτίου η κρίση σας δουλεύει εξαιρετικά και ξεπερνιούνται εύκολα κάθε ανασφάλεια και αμφιβολίες που έχετε για τον εαυτό σας. Επίσης οι επιθυμίες σας είναι πιο δυνατές και έχετε την ευφράδεια να εκφράσετε τα έντονα συναισθήματα που διακατέχετε προς έναν κοντινό φίλο σας ή προς το πρόσωπο του έρωτά σας. Απλά βρείτε τον χρόνο να σκεφτείτε πως θέλετε να βιώσετε τις εμπειρίες σας και μετά να τις κουβεντιάσετε με τους άλλους. Η έκλειψη του ηλίου στις 19 Μαρτίου μπορεί να σας φέρει παιχνίδια επιβολής και διαμάχες με άτομα του εργασιακού σας χώρου. Ο Άρης είναι πάνω σας όλον αυτόν τον καιρό και αυτό σας δίνει μεγάλη ενέργεια και ζωτικότητα μην το παρακάνετε όμως. Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε παράλληλα την απαραίτητη δουλειά στον εαυτό σας για να «θεραπεύσετε» πρόσφατες προσωπικές σας απογοητεύσεις. Γύρω στις 22 Μαρτίου αν συναντήσετε αντίσταση στο περιβάλλον σας μην πιέσετε τις καταστάσεις, χαμηλώστε τους τόνους σας και μοιραστείτε με τους άλλους τους προβληματισμούς σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Στις 17 Μαρτίου ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας και αυξάνει η διαίσθησή σας και η φαντασία σας. Η έκλειψη ηλίου στις 19 Μαρτίου είναι πολύ σημαντική για εσάς, φέρνει στην επιφάνεια το εγώ και την προσωπικότητά σας και καλείστε να κάνετε την αυτοεξέτασή σας για να μπείτε πια σε νέα ξεκινήματα και να κλείσουν καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν πια. Η όποια απώλεια συμβεί είναι αναπόφευκτη, για να υπάρχει χώρος για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Γύρω στις 22 Μαρτίου μην αφήσετε τους φόβους των γύρω σας να σας καθηλώσουν. Τις επόμενες ημέρες η αυτοπεποίθησή σας αυξάνει και μπορείτε να πάρετε ρίσκα και να εξιχνιάσετε το άγνωστο. Στις 25 Μαρτίου να οργανώσετε ότι ευχαριστεί την καρδιά σας και να αποφύγετε ότι πρόκειται να σας κουράσει.

3 comments:

I care. said...

ρε γαμώτη...
έχω κάνει αρκετές "λαμογιές".
άμα βγουν στην επιφάνεια, να δω πως θα τα συμμαζέψω.
(σίγουρα θα τα συμμαζέψω. το θέμα είναι πως...)
λέων στο ζώδιο.

Provato said...

είμαι σίγουρος ότι θα τα μαζέψεις, ΣΙΓΟΥΡΟΣ. λέων γαρ!... Μπεεεεε

Anonymous said...

Lqra u r the best keep it up!