Monday, April 23, 2007

Ζώδια Λώρας Έμιλυ 23 Απριλίου με 6 Μαίου


Αγαπημένοι μου φίλοι,
Καλώς μας ήρθε η άνοιξη, με τις υπέροχες μυρωδιές και την μεγάλη ηλιοφάνεια!

Ας απομακρύνουμε τα βαριά μας ρούχα και ας αλαφρύνουμε την διάθεσή μας, την εμφάνισή μας και την όλη μας συμπεριφορά! Καθώς ηχεί στ’ αυτιά μου η μελωδία του Σπανουδάκη που λέει «..η στιγμή που περνάει και χάνεται» λέω στον εαυτό μου: ας αρπάξω την στιγμή τώρα και ας μην αναβάλλω για αύριο κάτι που μπορώ να κάνω σήμερα.

Και φίλοι μου η άνοιξη με εμπνέει να δω τα πράγματα αισιόδοξα και να δω ότι υπάρχουν προοπτικές για κάθε τι που επιδιώκουμε. Ναι, μην ξεχνάτε: δεν υπάρχουν αδιέξοδα στην ζωή μας! Όλα είναι δυνατά, αρκεί να είμαστε ανοιχτοί, να προσαρμοζόμαστε στο καινούργιο και να διατηρούμε την παιδική μας ματιά παραμερίζοντας όποιες σκέψεις και συμπεράσματα κάνουμε για να καλύψουμε τα συναισθήματα του φόβου και των ανασφαλειών μας.

Τώρα τι μας περιμένει τις επόμενες μέρες; Είχαμε μία ωραία σελήνη στον κριό στις 17 Απριλίου και αυτό ευνοεί τα καινούργια ξεκινήματα με ουσία και βάθος για τους Κριούς, τους Διδύμους, τους Τοξότες και τους Υδροχόους.

Στις 19 Απριλίου ο Κρόνος μετά από 4 μήνες ανάδρομος γυρίζει σε ορθή φορά. Να σας θυμίσω ότι οι διελεύσεις του Κρόνου όταν αγγίζουν προσωπικούς πλανήτες σημαίνει ότι έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για να δούμε κατάματα το αν το οικοδόμημα που κάποτε θεωρούσαμε απαραίτητο και πολύ σημαντικό μπορεί να συνεχίζει να υπάρχει. Όταν λοιπόν ο Κρόνος από ανάδρομη μπαίνει σε ορθή πορεία, ξεκάθαρα έρχεται ο καιρός να πάρουμε τις γενναίες αποφάσεις και να αφήσουμε πίσω ό,τι δεν μας χρειάζεται πια για να προχωρήσουμε μπροστά. Τώρα το τι είδους γενναία απόφαση πάρουμε εξαρτάται από το τι είδους εσωτερική δουλειά έχουμε κάνει κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Κρόνου (θυμόσαστε; Σας τα είχα ήδη πει όταν ο Κρόνος έμπαινε σε ανάδρομη πορεία στις αρχές Δεκεμβρίου).

Φίλοι μου, οι διελεύσεις του Κρόνου όσο κι αν είναι επώδυνες επειδή ο πλανήτης αυτός γκρεμίζει ό,τι δεν είναι χρήσιμο πια (κι αυτό «πονάει» γιατί είμαστε άνθρωποι, δενόμαστε με τους πάντες και τα πάντα και έχουμε την απαίτηση όλα να είναι δικά μας για πάντα, ξεχνώντας ότι όλα μας είναι «δανεικά» και όπως είχε πει κάποτε ο Τσαρούχης μόνο ο χρόνος είναι δικός μας). Όσοι λοιπόν, έχουν τοποθετήσει τα όριά τους και έχουν συγκεντρωθεί στον στόχο τους, από τις 19 Απριλίου και μέσα στους επόμενους μήνες σιγά-σιγά μπορούν να δουν τα πρώτα …φρουτάκια των κόπων τους.

Στις 20 Απριλίου μπήκαμε στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι φεύγουμε από την επιτάχυνση που φέρνει ο Κριός και μπαίνουμε σε έναν μήνα όπου η ενέργεια σταθεροποιείται, αποκτά συνοχή και ταυτόχρονα αυξάνει και η παραγωγικότητα.

Στις 27 Απριλίου ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο και οι όψεις που ακολουθούν με το Άρη και τον Ουρανό συν τη σύνοδο Άρη Ουρανού όλο το Σαββατοκύριακό ζητάει με τον τρόπο του, φίλοι μου, να έχετε υπομονή και μια ανεκτικότητα παραπάνω (όπου μπορείτε) γιατί το στρες, η λεκτική βία και η ανυπομονησία είναι μέρος του μενού των ημερών. Πολλοί αστρολόγοι ασχολήθηκαν με την σύνοδο αυτή του Άρη με τον Ουρανό η οποία γίνεται ακριβής την Κυριακή και η οποία έχει την τάση να φέρνει εκρηκτικότητα, τρέλα και σύγκρουση. Εσείς αν νιώσετε αυτή την ενέργεια στην ατμόσφαιρα διοχετεύστε την σε δημιουργική σκέψη και ιδέες και όσο μπορείτε προσεγγίστε τις καταστάσεις με μια φιλοσοφική ματιά.

Την επόμενη εβδομάδα στις 2 Μαΐου έχουμε μια πανσέληνο στον Σκορπιό. Αυτή η πανσέληνος επικεντρώνεται σ’ αυτό που είναι κρυφό στη ζωή μας, σ’ αυτό που είναι κρυμμένο βαθιά στο υποσυνείδητό μας. Εδώ βλέπουμε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε και τι χρειάζεται να δούμε για να κατακτήσουμε τις επιθυμίες μας. Η σύνοδος του Ηλίου με τον Ερμή κάνει να καταλάβουμε καλύτερα τις αξίες μας και οι πλανητικές όψεις των ημερών βοηθάνε να δούμε ουσιαστικότερα την πραγματικότητα γύρω μας.

Μεγάλη κουβέντα το να συντονιστούμε με την αλήθεια αλλά οι όψεις με τον Πλούτωνα, μας δείχνουν πως ακόμα και να υπάρχει αντίσταση στους μηχανισμούς της αλλαγής, μόνο μέσα από την αποδέσμευση μπορεί να έρθει το καλύτερο. Κι ας θυμηθούμε αυτό που λέει ο Αριστοτέλης η αλήθεια είναι ανώλεθρη. Δηλαδή η αλήθεια δεν μπορεί ποτέ να καταστραφεί.

ΚΡΙΟΙ: Τελείωσε και ο μήνας των γενεθλίων σας όπου μαζί με την άφιξη της άνοιξης, η ζωή σας πήρε έναν γρηγορότερο ρυθμό, σαν να συνειδητοποιήσατε ότι χρειάζεται να προλάβετε τα πάντα. Γύρω στις 20 με 21 Απριλίου το μυαλό σας δουλεύει ρολόι και οι ιδέες σας μπαίνουν εύκολα σε πράξη. Αυτές και τις επόμενες ημέρες έχετε μεγάλη ικανότητα να θέτετε σε πράξη μεγαλόπνοες σκέψεις και ιδέες και μην διστάσετε να μοιραστείτε τα σχέδιά σας με τους κοντινούς σας. Είναι βέβαια τέτοιες οι πλανητικές όψεις των ημερών αυτών που κάπου όλα όσα συμβαίνουν σας επηρεάζουν σε βαθύ ψυχολογικό επίπεδο και έναν ιδιαίτερο προβληματισμό. 27 με 30 Απριλίου διακατέχεστε από μεγάλη ανυπομονησία και επαναστατικότητα σε οτιδήποτε σας μπλοκάρει ή σας πιέζει. Δεν θα ήταν όμως σοφό να διαταράξετε την σταθερότητα για την οποία τόσο σκληρά έχετε κοπιάσει με κάποια απόλυτη συμπεριφορά σας. Εκφράστε αυτό που έχετε στο μυαλό σας αλλά κάντε το με φίνο τρόπο ώστε να μην καταστρέψετε ότι είναι σημαντικό για σας. Η πανσέληνος του Μαίου σας συντονίζει με τα βαθιά σας πάθη, τα έντονα συναισθήματά σας και ότι έχετε κρυμμένο μέσα σας και θέλετε να τα εκφράσετε και να επικοινωνήσετε με τους άλλους. Μέσα στις επόμενες ημέρες γύρω στο Σαββατοκύριακο 5-6 Μαίου μπορείτε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και σε συνδυασμό με έναν συνετό νου και προθυμία για δουλειά καλωσορίσετε τις όποιες αλλαγές έρθουν στο όνομα της ανανέωσης που τόσο έχετε ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΙ: Κατ’αρχάς μπήκαμε στον μήνα των γενεθλίων σας, όπου η ενέργεια σταθεροποιείται, και η παραγωγικότητα αυξάνει. Όμως ταυράκια μου τι σας συμβαίνει; Ο κοινός παρονομαστής με όσους Ταύρους και να μιλήσω τον τελευταίο καιρό, (σ’ εσάς αναφέρομαι Άρτεμις μου και Καίτη μου και Κριστίν μου και Βαγγέλη μου και Γιώργο μου) είναι ότι ήρθε ο καιρός να ανανεωθεί ο τρόπος που σκέφτεστε. Ο Ταύρος έχει γήινες αρετές, έχει σταθερότητα αλλά το μείον του είναι ότι προβάλλει μεγάλη αντίσταση σε οτιδήποτε είναι κοντά στην έννοια της αλλαγής. Δεν έχω ξαναδεί πιο πεισματάρικο ζώδιο και σε πολλά αμετάπειστο όσο ο Ταύρος. Γι’ αυτό το πρώτο βήμα είναι να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε. Βρείτε τον τρόπο να προσαρμοστείτε στο εδώ και το τώρα ώστε να είστε δημιουργικά ευχαριστημένοι, όχι παθητικά, όχι λόγω συνήθειας…

Στις 2 Μαίου η πανσέληνος στον Σκορπιό φέρνει κάποια σκοτεινά στην επιφάνεια, πικρία ίσως και αγανάκτηση ως προς τις σχέσεις σας ή ως προς κάποιες καταστάσεις. Το κλειδί, αν νιώθετε ότι δεν σας αγαπούν ή ότι δεν σας εκτιμούν, δεν είναι να ζητήσετε περισσότερη αγάπη και προσοχή από τους άλλους αλλά να σκάψτε βαθιά μέσα σας κρυμμένα σας ταλέντα και κρυμμένα σας όνειρα και να τους δώσετε σάρκα και οστά. Η οποιαδήποτε απογοήτευση ή έλλειψη εμπιστοσύνης που μπορεί να νιώσετε είναι ενδείξεις ότι καλείστε να κάνετε αλλαγές στο σχήμα ή και στην ουσία των σχέσεών σας. Εάν πεισματικά εμμένετε να πατάτε στο ίδιο έδαφος που έχετε συνηθίσει να βρίσκεστε σίγουρα αυτό δεν μπορεί να σας οδηγήσει πουθενά. Το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο στις 5 Μαίου σας βοηθάει να χτίσετε νέες βάσεις παρά να υποχωρείτε στο «οικείο» κάστρο σας. Σ’ αυτό θα έχετε την βοήθεια και την συμπαράσταση των φίλων σας αρκεί να τους το ζητήσετε. Το Παρασκευοσαββατοκύριακο του τέλους του Απριλίου μπορεί να σας φέρει απρόσμενα κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας μην ανησυχείτε, κρατάτε την ηρεμία σας και να προσέχετε τα οικονομικά σας, γρήγορα θα περάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Άρης είναι στους Ιχθύες και το τετράγωνο που είχε με την Αφροδίτη στις 21 με 22 Απριλίου μπορεί να σας έκανε ανυπόμονους, ίσως υπερευαίσθητους όμως αυτό σας αυξάνει την δημιουργικότητα και σας κάνει περισσότερο παραγωγικούς. Βάλτε τις μέρες αυτές, την ζωή σας σε τάξη καθώς το μυαλό σας δουλεύει πρακτικά και αποτελεσματικά αυτή την περίοδο. Γύρω στις 26 Απριλίου ο νους σας ταξιδεύει σε σφαίρες και πεδία ασυνήθιστα, όλα σας φαίνονται πιθανά. Και μαζί είστε και πιο έτοιμοι να αναζητήσετε την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό στη ρομαντική σας ζωή. Τον νου σας σε εκρηκτικές καταστάσεις είτε στην δουλειά σας είτε στα επαγγελματικά σας αλλά και στα προσωπικά σας ακόμα. Η περίφημη αυτή όψη του Άρη με τον Ουρανό σας φέρνει το απρόβλεπτο και κάτι αλλάζει στην καθημερινότητά σας. Επίσης θα έλεγα ιδιαίτερα εσείς του 2ου δεκαημέρου να προσέχετε την υγεία σας, τις βεβιασμένες κινήσεις και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Η πανσέληνος στον Σκορπιό στις 2 Μαίου ίσως φέρει έλλειψη συνεννόησης στον επαγγελματικό σας χώρο γι’ αυτό φροντίσετε να λύσετε τις όποιες διαφορές με έναν διάλογο ουσίας. Ενώ αυτόν τον καιρό έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα κάτω από ροζ γυαλιά και ίσως μπερδεύεστε που και που, γύρω στις 5 Μαίου η ευνοϊκή όψη μεταξύ Δία και Ουρανού σας δίνει τα κατάλληλα εφόδια ώστε να ξεχωρίζετε το πραγματικό από την φαντασία και να μην παρεκτρέπεστε από την πορεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ: Ο Άρης στους Ιχθύες όλον τον τελευταίο καιρό ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας και βοηθάει την δραστηριοποίησή σας σε πολλούς τομείς. Να έχετε τον νου σας γύρω στις 26 με 28 Απριλίου καθώς η εκρηκτική σύνοδος μεταξύ του Άρη και του Ουρανού κάνει να «διαρρέουν» πληροφορίες του συναισθηματικού σας κόσμου, πράγματα που δεν θέλετε να αποκαλυφτούν. Κρατάτε λοιπόν την ψυχραιμία σας και μην μπαίνετε σε ακραίες συμπεριφορές αλλά ούτε και σε ρισκαδόρικες περιπέτειες.. Η Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 8 Μαίου, έχει την τάση να δημιουργεί ένα παρασκήνιο στο σκηνικό της ζωής σας. Στις 8 Μαίου όταν η Αφροδίτη μπει πάνω στο ζώδιό σας τότε θα φανεί καθαρότερα τι ήταν αυτό που κρυφά, μυστικά προετοιμαζόταν αυτόν τον καιρό. Στις 2 Μαίου η πανσέληνος στον Σκορπιό σας γεμίζει με πάθος και μεγαλύτερη ένταση στα συναισθήματά σας. Απ΄ την άλλη συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να καταβάλλετε κόπο κατ’ εξακολούθηση για τα όνειρά σας και για τις αλλαγές που επιθυμείτε να έχετε. Κρατάτε ανοιχτούς τους ορίζοντές σας και μην παίρνετε αυτές τις ημέρες πολύ ριζικές αποφάσεις. Στις 5 με 6 Μαίου ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνει μια δυσκολία ή καθυστέρηση στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Απ΄την άλλη όμως, από δω και μπρος είστε όλο και πιο εξοπλισμένοι για να μπορέσετε να αλλάξετε συμπεριφορά και στάση ζωής κατά την πορεία σας.


ΛΕΟΝΤΕΣ: Όπως είπα και στην εισαγωγή ο Κρόνος μπήκε σε ορθή φορά τις τελευταίες μέρες και για τους περισσότερους από εσάς αυτό σημαίνει πως συνεχίζει ο προβληματισμός σε κάποιους τομείς της ζωής σας και γίνεται πια επιτακτική η ανάγκη να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για να επιλύσετε τα κενά αυτά. Στις 20 Απριλίου που μπήκε ο Ήλιος στον Ταύρο έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα της καριέρας σας ή του επαγγελματικού σας κόσμου. Γύρω στις 22 με 24 Απριλίου νιώθετε σε πολλά υπεροχή του μυαλού σας και δεν βάζετε εύκολα νερό στο κρασί σας. Να είστε όμως έτοιμοι να κάνετε υποχωρήσεις εκεί που χρειάζεται, ειδικά με άτομα κύρους ώστε να μην μπείτε σε περιττές προστριβές. 27 με 30 Απριλίου η όψη του Άρη-Ουρανού σε τετράγωνο με τον Δία σας φέρνει ανυπομονησία και απρόβλεπτες συμπεριφορές ειδικότερα σε θέματα έρωτα, οικονομικών και αυτοεκτίμησης. Κάποιος είτε κοντινός σας είτε συνεργάτης σας θα προκαλέσει αλλαγή σχεδίων ή θα έχει περίεργη συμπεριφορά ή ακόμα θα σας έχει περισσότερο ανάγκη και θα χρειαστεί την φροντίδα σας. Αυτό μπορεί απ’ τη μια να σας απογοητεύσει ή να σας κάνει να νιώσετε μόνοι, απ’ την άλλη όμως υπάρχει περίπτωση να νιώσετε μια ελευθερία πρωτόγνωρη και μαζί μια αποδέσμευση που δεν ξέρατε ότι υπήρχε. Κατά την διάρκεια της πανσελήνου στις 2 Μαίου μην μπείτε σε απαισιόδοξη διάθεση. Κινηθείτε, δραστηριοποιηθείτε και εμπλακείτε σε οτιδήποτε ασυνήθιστο και δημιουργικό προκειμένου να μην παραδοθείτε σε σκοτεινές σκέψεις ή διαθέσεις. Υπομονή λιονταράκια μου μέχρι τις 5 Μαίου όπου το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο σας επαναφέρει στους στόχους σας και ξαναβρίσκετε τον άξονά σας και τις προοπτικές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ: Ο Άρης στους Ιχθύες αυτή τη περίοδο σας δραστηριοποιεί απ΄τη μια αλλά σας φέρνει νευρικότητα, διαπληκτισμούς και ένταση με το παραμικρό απ’ την άλλη. Γι’ αυτό γύρω στις 26 με 28 Απριλίου που εντείνεται η εκρηκτικότητα που προκαλεί ο Άρης μην εμπλέκεστε σε παρεξηγήσεις και σε προστριβές. Βρείτε τον τρόπο να συνεργαστείτε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο σοφότερα γίνεται, βάζοντας την υπεροχή του νου σας να υπερισχύει έναντι οποιουδήποτε πάθους στιγμιαία νιώσετε. Θα εκπλαγείτε με τα άριστα αποτελέσματα που μπορεί να έρθουν. Ακόμα όλες αυτές τις ημέρες να προσέχετε τα ατυχήματα, οδηγείτε με φρόνηση και μην βιάζεστε στην καθημερινότητά σας. Στις 2 Μαίου η πανσέληνος στον Σκορπιό σας βοηθάει να μιλήσετε και να ανοιχτείτε για τα πιο βαθιά σας συναισθήματα όσο άβολο και να είναι αυτό για σάς. Από τις 5 Μαίου χάρη στο τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο είστε γεμάτοι αισιοδοξία να διεκπεραιώσετε τα σχέδιά σας των τελευταίων εβδομάδων. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σας δίνει χάρη και ευφράδεια να εκφράζεστε αποτελεσματικά και με διπλωματία εκεί όπου χρειάζεται.


ΖΥΓΟΙ: Το τέλος Απριλίου έχει τέτοιες πλανητικές όψεις που σας φέρνει σε πολλά σκαμπανεβάσματα. Στις 26 η Αφροδίτη με τον Ουρανό σας δίνει μια ανεξήγητη ανησυχία, απ’ την άλλη όμως στις 27 το εξάγωνο με τον Κρόνο σας ξαναδίνει σιγουριά και σταθερότητα (ειδικά εσείς των τελευταίων ημερών). Στις 28 η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία σας φέρνει μια υπερβολή στις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας. Στις 29 η περίφημη σύνοδος μεταξύ Άρη και Ουρανού σας δίνει ρισκαδόρικη συμπεριφορά και ένταση με τάσεις εκρηκτικές και επαναστατικές. Αυτό είναι παροδικό και την πρωτομαγιά η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα έρχεται να ηρεμήσει τις καταστάσεις και να φέρει γαλήνη και ηρεμία. Γενικά η Αφροδίτη στους Διδύμους όλες αυτές τις μέρες σας δίνει γοητεία και επιτυχία στα φλερτ και στα ρομαντικά σας θέματα. Η πανσέληνος στις 2 Μαίου θα έλεγα επηρεάζει τα οικονομικά σας, ίσως να αισθανθείτε πως κάτι σας λείπει γι’ αυτό μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από κοντινούς ή φίλους αρκεί να δείξετε ότι θα τους το ανταποδώσετε σύντομα. Γύρω στις 6 με 7 Μαίου η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ενδέχεται να φέρει περιπλοκότητα στις σχέσεις σας. Ζήλεια, έλλειψη εμπιστοσύνης ή κάτι το κρυμμένο μπορεί να βγει στην επιφάνεια ή στο συνειδητό σας γι’ αυτό καλό είναι να είστε πολύ ανοιχτοί, ξεκάθαροι και ειλικρινείς όσον αφορά τις βαθύτερες προθέσεις σας, πρώτα απ’ όλα με τον εαυτό σας και μετά με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ: Μέχρι να τελειώσει ο Απρίλιος υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην διάθεσή σας. Θέλετε κάτι να αλλάξει και εκεί όπου είστε έτοιμοι να τολμήσετε θα έχετε την ανάλογη ανταμοιβή. Όσοι από εσάς φοβάστε τις αλλαγές, θα νιώσετε άβολα και κάποια αναστάτωση παραπάνω. Κατά τις τελευταίες αυτές μέρες του μήνα, μην παίρνετε πολύ μεγάλα ρίσκα στις κινήσεις σας μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Έχετε γενικά έντονες ερωτικές διαθέσεις καλό είναι να βρείτε τον τρόπο να τις ικανοποιήσετε. Στις 2 Μαίου η πανσέληνος είναι πάνω στο ζώδιό σας. Πολλά και έντονα συναισθήματα σας διακατέχουν και ζητάτε να τα εκφράσετε και να τα βγάλετε όσο πιο καλά μπορείτε στην επιφάνεια. Εσείς του 2ου προς το 3ο δεκαήμερο κάπου νιώθετε ακόμα μπερδεμένοι και δεν είναι ακόμα πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα. Στις 5 Μαίου το τρίγωνο μεταξύ Δία και Κρόνου σας γειώνει, σας φέρνει πρόοδο και σας δίνει ευκαιρίες να σταθεροποιήσετε ζητήματα καριέρας και οικονομικών σας. Στις 6 με 7 Μαίου η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα σας φέρνει έντονες συναισθηματικές καταστάσεις στη ζωή σας και σας αποκαλύπτεται μία αλήθεια.

ΤΟΞΟΤΕΣ: Γενικά αυτό τον καιρό το μυαλό σας δουλεύει ρολόι και γεννάει συνέχεια ιδέες και σκέψεις ασυνήθιστες και διαφωτιστικού περιεχομένου. Ο Άρης είναι στους Ιχθύες και αυτό σας φέρνει νευρικότητα και υπερένταση που έχει συνέπειες στα προσωπικά σας και στα επαγγελματικά σας. Γι’ αυτό λοιπόν τις τελευταίες μέρες του Απριλίου κρατάτε όσο μπορείτε την υπομονή σας, να βλέπετε τα πράγματα με μέτρο και στην ολότητά τους και όχι αποσπασματικά. Θα έλεγα εσείς των τελευταίων ημερών ευνοείστε γύρω στις 26 Απριλίου με την όψη τριγώνου μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα και μπορείτε να δείτε θετικά αποτελέσματα κατά την διάρκεια των συνδιαλλαγών σας. Στις 2 Μαίου η πανσέληνος στον Σκορπιό φέρνει φως σε οτιδήποτε είναι βαθιά κρυμμένο, σχεδόν θαμμένο στο υποσυνείδητό σας και σας φέρνει αντιμέτωπους με φόβους σας. Ταυτόχρονα όμως σας δίνεται η ευκαιρία να απελευθερωθείτε και να συμφιλιωθείτε με την δυσκαμψία σας. Στις 5 Μαίου το τρίγωνο μεταξύ του Δία και του Κρόνου επαναλαμβάνει κάτι καλό που άρχισε για σας γύρω στα μέσα Μαρτίου. Εδώ η παραγωγικότητά σας είναι σε πολύ καλό δρόμο και δεν αργεί (αν δεν έχει έρθει ακόμα) η επαγγελματική σας αναγνώριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ: Το τέλος της εβδομάδας του τέλους του Απριλίου προμηνύεται
ασυνήθιστο για σας. Απ ‘ την μια η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο γύρω στις 27 Απριλίου σταθεροποιεί αρκετά τα συναισθηματικά σας και τους φέρνει ασφάλεια. Απ’ την άλλη στις 29 Απριλίου η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό φέρνει αναστάτωση, αναταραχή και ίσως αλλαγή του προγράμματός σας. Είναι όμως παροδικό αυτό, θα περάσει γρήγορα, και γι΄ αυτό θα σας έλεγα να προσέχετε τις μετακινήσεις σας, να μην είστε βιαστικοί και απρόσεκτοι. Εάν είναι να έρθει μια αλλαγή μην αντισταθείτε, καλό είναι να γίνει όσο μικρή και να είναι. Στις 2 Μαίου η πανσέληνος στον Σκορπιό θα σας αναγκάσει να διαλέξετε από 2 διαφορετικά πράγματα και τελικά καλύτερα, σ’ αυτή τη φάση, να κάνετε την επιλογή εκείνη που υπερισχύουν τα πρακτικά οφέλη. Το τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο στις 5 Μαίου σας ευνοεί ιδιαιτέρως και καλό είναι να μην βραχυκυκλώσετε σε ανούσιες λεπτομέρειες, δείτε την εικόνα στην ολότητά της και κάνετε τα κατάλληλα βήματα να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ: Εσείς των τελευταίων ημερών αυτές τις μέρες και μέχρι το τέλος του μήνα ευνοείστε σε συμφωνίες που χρειάζεται να κάνετε και στις συνδιαλλαγές σας με τους άλλους. Γενικότερα όλες τις τελευταίες αυτές μέρες του μήνα καλείστε να αλλάξετε κάποια πράγματα στην ζωή σας. Μην μπαίνετε σε συναισθηματικές εκρήξεις ειδικά όταν νιώθετε πιεσμένοι, δείτε τα πράγματα σε βάθος και συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας πρώτα απ’ όλα, για να προκαλέσετε έπειτα τις αλλαγές που τόσο επιθυμείτε. Η πανσέληνος στις 2 Μαίου φέρνει μια αναστάτωση ανάμεσα στην επαγγελματική σας ζωή και στα πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Εδώ θα σας ζητηθεί να βρείτε την σωστή ισορροπία ανάμεσα σ’ αυτούς τους 2 τομείς της ζωής σας. Γύρω στις 5 Μαίου βλέπετε καλές ενδείξεις σταθεροποίησης ως προς τα μελλοντικά σας σχέδια και επιδιώξεις. Η όψη αυτή του Δία με τον Ουρανό σας δίνει καλές ευκαιρίες να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας γι’ αυτό λοιπόν να είστε σε μια εγρήγορση στα πράγματα και στις κινήσεις σας. Θα υπάρξουν πάλι κάποια μικροθέματα που θα χρειαστεί να επιλύσετε, μην πτοηθεί όμως το ηθικό σας γιατί οι καλές μέρες δεν είναι μακριά.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο Άρης πάνω στο ζώδιό σας θέτει σε στόχαστρο πολλά θέματα της ζωής σας. Μέχρι να τελειώσει ο Απρίλιος πολλοί από εσάς διακατέχεστε από ανυπομονησία και νευρικότητα, γι’ αυτό χαμηλώστε τους ρυθμούς σας και μην κοντράρεστε με τους άλλους έτσι εύκολα. Ειδικά όσοι είστε γεννημένοι κοντά στις 6 Μαρτίου ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αστάθεια στα πράγματα και αλλαγή στα σχέδιά σας. Υπομονή και επαναλαμβάνω μην εμπλακείτε σε εκρηκτικές καταστάσεις, η όψη αυτή είναι παροδική και αρκετά σύντομα θα περάσει. Όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα έχετε συμπαράσταση από φίλους και γενικά θα έχετε ευχάριστες στιγμές. Η πανσέληνος στις 2 Μαίου σας βοηθάει να εκφράσετε καλύτερα τα συναισθήματά σας. Στον επαγγελματικό σας χώρο αποφύγετε τις μέρες αυτές προστριβές και εκφραστείτε με διπλωματία. Γύρω στις 5 Μαίου η όψη του Δία με τον Κρόνο βοηθάει να θέσετε στρατηγική στα σχέδια σας έτσι ώστε να δείτε μακρόχρονα αποτελέσματα.

6 comments:

ο δείμος του πολίτη said...

Θα σε λυπήσω, αλλά για ζώδια δε σχολιάζω τίποτα, αφού δεν τα πιστεύω. Καλό απόγευμα.

Nikos Chrisikakis said...

den mas vgenoun ..den mas vgenoun...oute thn allh fora agapimene provate eixe synafeia h Lwra mas me tous karkinous....hm..hm..tha perimenw ligo akoma kai tha parw ton lefakimeta..hrmpff..
cheers
Nikos

Anonymous said...

Μα τι μέρα των γενεθλίων μου βρήκε να μπει η πανσέληνος στο σκορπιό??????

Γιορτάζω γιορτάζω και θα το φωναζω!!!

7Demons said...

Πρόβατο,
Μας έκανες την καρδιά,μποστάνι...

Anonymous said...

αγαπητό πρόβατο,
πότε η πρόβλεψη για το επόμενο δεκαπενθήμερο; Αγωνιούμε!

Provato said...

ολα Ok ανώνυμε! μπεεε