Thursday, July 11, 2013

Σελεμπρέησον

Την Παρασκευή 12 Ιούνη είναι η τελευταία μέρα της "Διεθνούς Θερινής Ακαδημίας Δημιουργικής Γραφής" του Βρετανικού Συμβουλίου, όπου για τέσσερις εβδομάδες μαζί με καταξιωμένους καθηγητές και συγγραφείς από το Πανεπιστήμιο Kingston του Λονδίνου χαρτογραφήσαμε, εξερευνήσαμε και δουλέψαμε τα συγγραφικά μας τάλαντα.

Ήταν μία εξαιρετική πρόκληση, για μένα ακόμα περισσότερο γιατί ποτέ δεν είχα συμμετάσχει σε σεμινάρια τέτοιας ακαδημαϊκής πυκνότητας στα Αγγλικά, ούτε είχα ξαναγράψει σε ξένη γλώσσα και το γεγονός ότι δεν έσκαγαν οι τχιούτορες στα γέλια με τα κείμενά μου το θεωρώ μεγάλη νική (γιου γκο μπόη, γιου γκό ηντήντ! το μα σέλφ).

Θα γράψω κάποια στιγμή (όταν ξεκουραστώ λίγο από το καθημερινό, τρίωρο, για τέσσερις βδομάδες, σε ξένη γλώσσα και πολύ συμπυκνωμένο μάθημα) αναλυτικά για την εμπειρία και όσα αποκόμισα, ωστόσο σήμερα ήθελα να σε καλέσω σε μία εκδήλωση που θα περάσουμε πολύ ωραία (α χόουπ).

Την Παρασκευή λοιπόν στις 8 και 7 λεπτά ακριβώς το βράδυ θα γιορτάσουμε το τέλος της Ακαδημαϊκής Χρονιάς με ανοιχτή  εκδήλωση στο Free Thinking Zone όπου θα διαβάσουμε, οι συμμετέχοντες στην ακαδημία, ένα μικρό κειμενό μας. Θα είναι πολύ μεγάλη χαρά για μένα να έρθετε, είναι πολύ χαλαρό το όλο πράγμα το μόνο που απαιτείται είναι να κάνετε κερκίδα, να ουρλιάξετε όταν βγω στην σκηνή, να σκίσετε ένα ρουχάκι, να χειροκροτήσετε λιγότερο δυνατά τους άλλους κειμενίστες και γενικά να δείξετε υποστήριξη. Δεν θα πάρω απουσίες, αλλά μπορεί και να πάρω. :-)

μερικοί από τους συ-σεμιναρίστες είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και είμαι σίγουρος ότι κάποτε θα μιλάμε για αυτούς!

4 comments:

Afrikanos said...

φακφακφακινδιδ!!!

αύριο θα είμεθα καθ' οδόν προς τον πενθερό μου...εκείνη δε την Άγια Ώρα μπορεί να κάνουμε το βραδινό μας μπανάκι...;)

Κρίμα...κρίμα πραγματικά...

Afrikanos said...

Υ.Γ. πάντως τα ρουχαλάκια θα τα πετάξουμε εκείνη την ώρα, έστω κι από μακρυά! :)

ΠΑΥΛΟΣ said...

Θα το προσπαθήσω να είμαι εκεί!!!

υγ θα έχει και σεξάκι μετά?

Xenoudis - Ξενούδης said...

Από τότε που διάβασα - από υποχρέωση, δώρο ήταν - ένα βιβλίο του Dan Brown, απεχθάνομαι τη λεγόμενη δημιουργική γραφή.
Ξενούδης