Friday, August 04, 2006

We are the winners...

of blogovision!


http://toximeio.blogspot.com/



http://womansown.blogspot.com/



http://tamystikatoukolpou.blogspot.com/


http://kourouna.blogspot.com/


http://vistam.blogspot.com/



http://pitsirikos.blogspot.com/

(αυτά που βλέπεις είναι τα εξώφυλλα των βιβλίων που βγήκαν από bloggers το τελευταίαο διάστημα. κάτω από την φωτογραφία του εξωφύλλου του βιβλίου υπάρχει η διεύθυνση του blog του συγγραφέα του , από όπου και κατά κανόνα αντλήθηκαν τα κείμενα που μπήκαν στο βιβλίο...)

...αυτά που μας χωρίζουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας ενώνουν.

Τώρα στις διακοπές να αγοράσετε και να διαβάσετε τα βιβλία των "συναδέλφων" bloggers. Είναι ό,τι πρέπει για την παραλία αλλά και για το βραδάκι που είσαι ξάπλα με το μαγιό και το αλάτι στο δέρμα, έχεις φάει πολύ καρπούζι και ακούς το κουνούπι να ζουζουνίζει δίπλα στο αυτί σου λίγο πριν σε γλυκοπάρει ο ύπνος δίπλα στο ρεμάλι σου.

Εύχομαι στους νέους συγγραφείς συγχαρητήρια και να πάνε τα βιβλία τους πολύ πολύ πολύ καλά και σε πωλήσεις και σε απήχηση.

Μπεεεεε!

7 comments:

enteka said...

synipografo
:)

eryx-t said...

Δηλαδή από Τσέχωφ και Ντοστογιέφσκι καταλήξαμε σε "κουρούνα" και "πιτσιρίκο";
"Ουάου" λέγω!

"συνάδελφοι" είμαστε όλοι στην τρέλα... [πραφράζω]

Katerina said...

Ξέρεις, και εμένα μου έγινε πρόταση, ανήθικη μάλιστα, αλλά δεν ενέδωσα. Περιμένω ακόμη να με πάρει το Κοσμοπόλιταν για όταν αποφασίσουν να αναβαθμίσουν τις ανακυκλωμένες παπαριές και τα κακομεταφρασμένα κείμενα που επιλέγουν να εκδίδουν. Εμ πώς αγάπη μου! Δεν το δίνω όπου λάχει το ταλέντο μου! Έτσι, στα σκρόπια; I don't think so.

Η Μικρή Ολλανδέζα said...

αυτά που μας ενώνουν ειναι περσσότερα απο αυτά που μας χωρίζουν :))))

θέλω να δω το ΜΩΡΟ!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

"Τώρα στις διακοπές να αγοράσετε και να διαβάσετε τα βιβλία των "συναδέλφων" bloggers. Είναι ό,τι πρέπει για την παραλία αλλά και για το βραδάκι που είσαι ξάπλα με το μαγιό και το αλάτι στο δέρμα, έχεις φάει πολύ καρπούζι και ακούς το κουνούπι να ζουζουνίζει δίπλα στο αυτί σου λίγο πριν σε γλυκοπάρει ο ύπνος δίπλα στο ρεμάλι σου."

Απορία 1) Γιατί; Αφού τους διαβάζω τζάμπα.

Απορία 2) Και να αφήσω τον Πλαστογράφο; Δε σφάξανε.

Απορία 3) Γιατί; Αφού ούτε στο blog τους που είναι τζάμπα δεν τους διαβάζω.

Απορία 4) Γιατί;

Lili said...

Εχετε δικιο. Τι μας βρηκαν θαθελα ναξερα.

Provato said...

tyxod επί της ουσίας αυτά που λες είναι "σωστά" (υποκειμενικά μιλώντας...). Άπλα θεώρησα ότι είναι αυτονόητο ότι θα ήταν μία καλή ιδέα να αγοράσεις αυτά τα βιβλία ΜΟΝΟ ΑΝ σου αρέσουν αυτά που οι bloggers αυτοί γράφουν στα blogs τους. Που να φαντάστώ ότι δεν θα το καταλάβεις.

να υποθέσω ότι είσαι 5 χρονών;

(α, επίσης βρίσκω και απελπιστικά παλιακό και δήθεν το στυλάκι των επαναλαμβανόμενων "γιατί" "γιατί"
"γιατί"... βέβαια, ο καλός θεούλης δεν αφήνει κανέναν να χαθεί. Έχεις σκεφτεί να γράψεις στο ΛΟΙΠΟΝ. Μαθαίνω ψάχνουν κόσμο και το ένστικτο μου, μου λέει ότι θα ήσουν τέλειος!

γιοοοοοοοοοοον....