Wednesday, December 26, 2007

Μεγάλος και καθόλου κουλός καλλιτεχνικός Καζαμίας 2008.


καθώς ετοιμαζόμαστε να ανοίξουμε τα φτερά μας και να πετάξουμε στην νέα χρονιά (μλκ κατάφερα να γαμωσυνδέσω με κάποιον μπλιαξ γαμωτρόπο την γαμωφωτογραφία από πάνω με το γαμωθέμα του γαμωπόστ) το αγαπημένο σου πρόβατο θα μοιραστεί σήμερα μαζί σου φοβερό Inside information για το 2008. Βλέπεις εχτές ήρθε στο ξύπνιο μου το πνεύμα του 2008 και μου είπε τι μέλει γεννέσθαι στην παγκόσμια και την ελληνική showbiz. Κράταγα σημειώσεις, και έχω γεμίσει 13 σελίδες, επειδή όμως δεν θέλω να σε κουράζω θα σου μεταφέρω μόνο τα βασικά γεγονότα που θα μας απασχολήσουν και θα μας εντυπωσιάσουν το νέο έτος. Χητ ητ μπέεεεεημπη:

1. Μία μέρα οι ανύποπτοι Αθηναίοι ανοίγουν τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις τους και γίνονται αποδέκτες της εξής διαφήμισης: «Μεγάλη συναυλία, στο Παλλάς, της φιλαρμονικής ορχήστρας του Βερολίνου σε διεύθυνση Δημήτρη Μυράτ, σε έργα σύγχρονων ελλήνων λαϊκοπόπ συνθετών. Σολίστ η Άντζυ Σαμίου!!». Και έτσι, η Άντζυ κάνει απίστευτα δυναμικό come back. Η συναυλία σηματοδοτεί όχι μόνο την στροφή στην καριέρα της αλλά και την πρώτη της πραγματική εμπορική επιτυχία.

2. Ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Λίνα Νικολακοπούλου και η Άλκηστης Πρωτοψάλτη αποφασίζουν να αφήσουν τους ντιβισμούς στην άκρη και να ξανασυνεργαστούν μετά από τόσα χρόνια, ώστε να βγάλουν δίσκο που θα σπάσει τα ταμεία. Βγάζουν ένα cd που ονομάζουν «έργων αθρώποι» ο οποίος όμως αγνοείται από κοινό και κριτικούς. Οι 3 δημιουργοί φρικάρουν, ζώνονται με όπλα και ούζι και μπαζούκας (η Άλκηστη παίρνει και ένα αστεράκι ninja επιπλέον), πηγαίνουν στο κεντρικό Metropolis στην Πανεπιστημίου και αρχίζουν να πυροβολούν αδιακρίτως! Τραγικός απολογισμός: Μία κασετίνα της Χρύσπας νεκρή, ένα Limited Edition cd του Χατζηγιάννη σε κώμα και πολλά soundtracks με μετατραυματικό σοκ.

3. Ο Λάκης Λαζόπουλος παίρνει από νωρίς τον τίτλο του πιο εμπορικού δημιουργού της χρονιάς όταν πρωταγωνιστεί, γράφει, σκηνοθετεί και είναι υπεύθυνος παραγωγής και κυλικείου σε ένα σήριαλ στο οποίο το μόνο που γίνεται είναι ότι ο ίδιος κάθεται σε μία πολυθρόνα chesterfield και με γκλούμι ύφος διαβάζει τον τηλεφωνικό κατάλογο. Το κοινό διψασμένο για ποιοτικό drama στην τηλεόραση, χαρίζει 70άρια θεαματικότητας στην εκπομπή. Ο Λάκης πεισμώνει και βάζει προσωπικό στοίχημα με τον εαυτό του να βγάλει στον αέρα μία ακόμα πιο βαρετή εκπομπή ώστε να διαπιστώσει μέχρι που φτάνουν τα όρια του κοινού στην προθυμία του να χειραγωγηθεί.

4. Το πρόβατο σου το αγαπημένο καταφέρνει να ξεπεράσει την μόνιμη κατάθλιψη του και την αίσθηση ότι όλα στην ζωή είναι μάταια και να στρωθεί να γράψει το πρώτο του κινηματογραφικό σενάριο. Πρόκειται για ένα σκληρό gay πορνό έπος με τίτλο «ΑΑΑΑΑΑΑΑΧ! Σίγα Χριστιανέ μου! Σου είπα να βάλεις κι άλλη αλοιφή!». Το σενάριο το σκηνοθετεί ο Zemeckis και είναι το πρώτο σκληρό gay τριχωτό πορνό που συνδυάζει ΚΑΙ ηθοποιούς ΚΑΙ ήρωες από πηλό ΚΑΙ ήρωες καρτούν ΚΑΙ 3D ΚΑΙ computer animation ΚΑΙ κουκλοθέατρο… και σπάει τα ταμεία. Γίνεται η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών, παίρνει υποψηφιότητα για 16 oscar από τα οποία κερδίζει τα 17 (…ναι, ναι, το ξέρω ακούγεται παράλογο αλλά ΤΟΣΟ επιτυχημένο θα είναι αυτό το film, μου το είπε στάνταρ το πνεύμα του 2008) και το πρόβατο ζει αναγνωρισμένο και με λυμένο το οικονομικό του πρόβλημα ever after.

5. Η Χαρούλα Αλεξίου αναλαμβάνει προσωπικά σταυροφορία να σώσει την Britney Spears από τον κακό της εαυτό. Πηγαίνει και την πιάνει από το μαλλί και της λέει «it’s Haroula bitch» και της ρίχνει μία στο καπάνι. Η Britney απαντά «Hit me Haris one more time», Η Χαρούλα το κάνει και μετά πέφτουν η μία στην αγκαλιά της άλλης κλαίγοντας. Η αγκαλιά βγαίνει σε διπλό cd, dvd και τετραπλό Limited βινύλιο και πουλιέται σαν ζεστό ψωμάκι! …επιτέλους, τώρα πια η Britney δεν είναι μόνο μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες όλων των εποχών, αλλά είναι και μία από τις πιο ποιοτικές – και με βούλα Χαρούλας. Ταυτόχρονα η Χαρούλα ξεκινά πραγματική διεθνή καριέρα.

6. Πιο επιτυχημένο τραγούδι του 2008 είναι το καινούργιο hit single της Ριχάνας, που μετά το αμπερέλα, πολύ σωστά βγάζει το galotsa… otsa otsa ooo oooo wear your galotsa otsa otsa ooo oooo wear your galotsa otsa otsa otsa otsa oooo… ένηγουέη γιου γκετ δε πίκτσουρ! Φυσικά το πρόβατο ψηφίζει το κομμάτι ως το πιο επιτυχημένο της χρονιάς στο μεγάλο pop δημοψήφισμα που διοργανώνει ο neverάκος στο τέλος του 2008.


7. Η Ζυράννα Ζατέλη βγάζει το καινούργιο της βιβλίο. Είναι ένα μίνι διήγημα 4567297761256921245632446567688889
997612334343556668879898888522324335563 σελίδων που διαβάζεται σε ένα απόγευμα, μη σου πω και σε τόση ώρα όση χρειάζεται να πιεις ένα εσπρεσάκι. Το βιβλίο σκίζει, σκίζει σκίζει σκίζει, πουλάει 53253658911459454349 2541545141289410244521 αντίτυπα μόνο σε ένα βιβλιοπωλείο στο Ψυχικό, και μόνο σε ένα απόγευμα. Η Ζυράννα παθαίνει ψυχικό κλονισμό γιατί δεν μπορεί να διαχειριστεί την επιτυχία, παρατάει το γράψιμο βιβλίων και αρχίζει να γράφει σαπουνόπερες με την Ακρίτα που απολύει τον Κυρίτση ο οποίος φρικάρει και σπάει στο ξύλο τον Αρναούτογλου που κάνει στροφή στην σεξουαλικότητά του και τα φτιάχνει με την Άννα Βίσση η οποία δίνει για υιοθεσία την Σοφία Καρβέλα στην Αννίτα Πάνια η οποία φυσικά δεν δέχεται να την πάρει.

8. Δαιμονισμένο τραβεστί κάνει μήνυση στην Βικτώρια Μπέεεεκαμ ότι της κλέβει τα σουσούμια και τα κόλπα και τους μανιερισμούς και τις συμπεριφορές. Στην μεγάλη δίκη, αποδεικνύεται ότι ναι, όντως η Βικτώρια κλέβει τα σουσούμια του possessed τραβεστί. Χάνει την δίκη, πληρώνει τα μαλλιοκέφαλά της και… χάνει και τον άντρα της ο οποίος αποφασίζει να παντρευτεί το δαιμονισμένο τραβεστί γιατί, φυσικά, προτιμά the real thing από μία αραιωμένη απομίμηση. Η Βικτώρια φτωχιά και δυστυχισμένη πεθαίνει από ΣΣΣΒ (σύνδρομο σκασίματος σιλικόνης βυζιού) σε μία παράγκα στο Πέραμα.

9. Επανασυνδέονται οι little Bethovens, το γκρουπάκι που είχε φτιάξει ο μπετόβεν με τα ξαδελφάκια του όταν ήταν νινί ακόμα. Φυσικά, επειδή το αυθεντικά μέλη του group έχουν πεθάνει εδώ και 200 περίπου χρόνια, η επανασύνδεση γίνεται με τους μακρινούουουουουουουουουουουουουουοούς απογόνους τους. Το group κάνει παγκόσμια περιοδεία, που ξεπερνά σε επιτυχία και έσοδα και αυτή που έκαναν το 2007 οι Police. O Sting από την ζήλια τρώει το μουνί της με κέτσαπ και ελάχιστη μαγιονέζα στην οποία έχουν διαλύσει λίγο πανάκριβο μανιτάρι τρούφα.

10. Η επιστήμη καταφέρνει να ξαναζωντανέψει το σώμα του Walt Disney, που όπως ξέρεις το είχανε βάλει ζκατάψυξ μετά από δική του επιθυμία. Ο Walt μόλις καταφέρνει να ξεκολλήσει τον πάγο από το κοστούμι του κάνει επιτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας. Στην επιστολή που αφήνει πίσω του εξηγεί ότι όλο αυτό το διάστημα που ήταν ζγκατάψυξ ήταν… ζωντανός και είχε απόλυτη συναίσθηση της κατάστασής του. Φρίκη φρίκη φρίκη. Πάντως ο μακαρίτης πάλι καταφέρνει να κάνει την επανάσταση στο χώρο της showbiz. Η περιπέτεια του και ο τρόπος που την περιέγραψε στο γράμμα αυτοκτονίας του γίνεται αφορμή να γεννηθεί ένα νέο genre θρίλερ: Μετά το θρίλερ σπλάτερ, έχουμε το θρίλερ frozen!

11. Frozen είπα και θυμήθηκα την γριά Madge. το 2008 λοιπόν η σκατόγρια βγάζει το τελευταίο της album με την Warner που είναι απαίσια ΒΑΡΕΤΟ ΚΑΙ ΧΆΛΟΟΥ, όπως και όλα τα προηγούμενα με εξαίρεση το ray Of light. Η διαφορά φέτος είναι ότι το πόσο χάλια είναι το album το καταλαβαίνουν μέχρι και οι αδελφουλίνες του sodade που απαγορέυουν στον Αντώνη να το παίζει. Η Madonna το μαθαίνει και κάνει απόπειτα αυτοκτονίας προδομένη και από τον αγαπημένο της dj!

12. Η ΟΚΤΠ (οργάνωση κατά των πούστηδων) βάζει βόμβα στην συναυλία της Kylie Minogue. Τα θύματα αναρίθμητα! Αποτέλεσμα του τραγικού γεγονότος είναι να μειωθεί κατά 98% ο gay πληθυσμός της Ελλάδας, που είχε πάει σύσωμος στην συναυλία και έτσι σκοτώθηκε από την έκρηξη. Η μείωση του gay πληθυσμού έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τεράστια οικονομική και κοινωνική κρίση. Μεταξύ άλλων τo Γκάζι ερημώνει αφού τα μαγαζιά του δεν έχουν πελάτες πια, ο Hondos Center καταστρέφεται και γίνεται Hondos Marginal γιατί οι πωλήσεις ενυδατικών καταβαραθρώνονται, τα γυμναστήρια έχουν μόνο γυναίκες πελάτισες και φυσικά φυτοζωεί και η ελληνική blogόσφαιρα που απαρτίζεται σχεδόν αποκλειστικά από πισωγλεντόπολουλα. Κερδισμένος από την όλη ιστορία είναι μόνο ο αγαπημένος σου προβατάκος που επειδή δεν πήγε στην συναυλία είναι πια το μόνο ελληνικό blog που γράφεται από gay. ...άρα είναι πια και το μόνο ελληνικό blog που έχει πότε πότε ψήγματα ενδιαφέροντος.

36 comments:

xipasmenos said...

Θεέ μου, σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμήτα;

Πουλάω πάραυτα το εισητήριο για Kylie δε θα είσαι μόνος προβατάκι μου.

Ππουστόπαιδο said...

"Η Χαρούλα Αλεξίου αναλαμβάνει προσωπικά σταυροφορία να σώσει την Britney Spears από τον κακό της εαυτό. Πηγαίνει και την πιάνει από το μαλλί και της λέει «it’s Haroula bitch» και της ρίχνει μία στο καπάνι."
E loipon *afto* thelo na to do sto E! gia na to pistepso!

Unknown said...

wraio mplogk re.den kourazesai mwre me tosa?.eleos.

Sound Of Freedom said...

εγώ πάντως σου παραδίδω το κορμί μου να το κανείς 3d model για την ταινία σου!ζητάω μόνο 3.000.000ευρώ και το 25% των εισπράξεων!επίσης ζητώ στο πλατό να υπάρχουν 3 κεριά με άρωμα βανίλιας, ένα μαύρο τριαντάφυλλο και 30 bodyguards!

Anonymous said...

Δεν θα σταθώ στα αποκυήματα της οργιώδους φαντασίας σου, αλλά θα καταγγείλω ευθύς δύο πράγματα:
1ον: ότι ο ποταπός Πρόβατος (κάτι ξέρουν και σε λένε ποταπό!) έκλεψε το μπάνερ του μπλόγκ μου και βρήκε και γαμωτρόπο να το συνδέσει με το ποστ του!!! Ακουσον άκουσον! Πόσο μουμουμουμουμου εγώεγώεγώεγώεγώ συμπεριφορά ειν' αυτή;;;
2ον: ότι τώρα που το θυμήθηκα έχεις κάτι μήνες να πατήσεις στο μπλόγκ μου και πεθυμήσαμε τα σχόλια σου.
Για να ξεπλύνεις τις αμαρτίες σου θα πρέπει να δώσεις άμεσα το παρόν και να κάνεις σχολιαστικές μετάνειες.
Παρ' όλα αυτά όμως σ'αγαπάμε τι να κάνουμε.. ;-)

Neverlandean said...

Δε θα αντέξω και τον καινούριο χρόνο brainwashing με Rihanna ΠΟΡ ΦΑΒΟΡ!!!

Σε λατρεύω για το 11 σε λατρεύω, Ι love you, προσκυνώ, θα κάνω ό,τι θες!!!

mahler76 said...

Χαχχαχααχαααχαχαχαχαχα πρόβατε με έστειλες πάλι!!!!! Θα προσπαθήσω να σε διαβάζω και να σε παρακολουθώ έως την 21/05/2008, μετά μαζί με τις υπόλοιπες αδερφές, θα γίνουμε Poltergays και θα στοιχειώσουμε τη στάνη σου......

YO!Reeka's said...

χα χα χα χα
τι όργιο που είσθε αγαπητέ
πάντα τέτοια (χαραμίζεσθε λέγω)

ethanandthecity said...

κι εκεί που χαμογελούσα κρύος ιδρώτας με έλουσε διαβάζοντας την πρόβλεψη νο11, ωστόσο όπως όλοι οι πραγματικοί άντρες έτσι κι εγώ ξεπερνώ τους φόβους μου και αγνοώντας παραδειγματικά το άνωθι ποστ θα πάω να χορέψω Kylie :-P

kanataki said...

κάτι δεν μου κολλάει


υγ μα κάτι δεν μου κολλάει...

Equilibrium said...

"αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να πας πλακώσει ε?.."

να μην επαναλαμβάνομαι... ξέρεις, κάθε φορά που σε διαβάζω! καιρός νομίζω (Νο13) να σε διαβάζουν κι εκτός της μπλογκόσφαιρας...

gsus said...

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax paliomalaka!!!!!!!xaxaxaxaxaxaxaxaaa

ΗarryTsopanos said...

Ας βγαλει σιντι ο Κραουνακης με την Αλκηστη και ας λεγετε και 'ανθρωποι ανεργοι' αχ βαχ.......εσυ θα μας τρελλανεις τελικα ,Μπεουλη.

BLUEPRINTS said...

οι ωραιότερες προβλέψεις ever, μα τι ταλέντο και να χαραμίζεστε έτσι... φιλί γιορτινό

Aphrodite said...

Να κάνω κι εγώ μια πρόβλεψη?

Μπορώ?

Μπορώ?

Μπορώ?

(How cute am I?!)

Μερσί!

Λοιπόν, ποιός Αι-Βασίλης και κουραφ-έξαλλα, του χρόνου Οκτώβριο (διότι έχεις και τον τρεχαντηρίου εσύ με τα Xmas, δεν αντέχεις μέχρι Δεκέμβριο σαν όλους εμάς τους κοινούς θνητούς!), θα έχεις χριστεί η απόλυτη Αι-Βασίλισσα της μπλογκόσφαιρας!
:))))

ΥΓ- ελπίζω να μην σε πειράζει το "η" - κι εγώ μετά από τόσα χρόνια "Βρε καλώς τον τσολιά", έχω συνηθίσει πλέον!

(μόνο που στην αρχή γινόμουν ρόμπα γιατί γύρναγα πίσω μου να τονε δώ κι εγώ...!)
:ΡΡΡΡΡΡ

If...ιγένεια said...

λολ.. Καλά έκανα και σε διάβασα με την τσίμπλα στο μάτι.. Χρόνια πολλά πρόβατάκιον..

Legally Blonde said...

Επειδη βλεπω με το κληρονομικο μου χαρισμα πως εχεις ισχυρη ενοραση (τελικα δεν πηγαν υπερ πιστεως ολα τα χρονια μεταμεσονυχτιας τηλεορασης) θα ηθελα να κανετε αφιερωμα και στους εντοπιους σ(ι)ταρ.

Θα γινει η μπριζολε beyonce?
Θ γινει ο Καρβελας ουρακοταγκος?
Ζει ο βασιλιας Αλεξανδρος?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Υ.Γ. Τετοιες αποριες με ξενυχτανε τις νυχτες....

Χρονια Πολλα ειπα προβατακι?

φιλι μεγαλυτερο!

Patrick said...

Τελικά,σου πάνε τα Χριστούγεννα,σου φέρνουν έμπνευση.Όσο για την συναυλία της Kylie μη βάζεις ιδέες...
It's mad world out there!
Χ.Π.(Χρόνια Πολλά)

Cookie Basher said...

Μ'αρέσει που το "καθόλου κουλός" το πίστεψα πριν αρχίσω το διάβασμα!..
Α να χαθείς! Εγώ Kylie θα πάω ρε! :Ρ

Dr_MAD said...

xmou
χαχαχαχαχαχα!
Γαμάτος! Ξεσκίστηκα (να γελάω)
Μα καλά, αυτό το πνεύμα του 2008 είναι ανώμαλο? Εμένα μου είπε ότι η συναυλία της Kylie θα ακυρωθεί. Στο μέρος μου καταθέτω και το λόγο ;-)

Μαλάλα αφιέρωσες χαχαχα

Equilibrium said...

ζήλεψα και είπα και γω να ανεβάσω καζαμία

"Τι ζώδιο είσαι?.. Έχεις αγωνία τί σου επιφυλάσσει το δίσεκτο?.." Όλες οι απαντήσεις στον καζαμία μου. χαχα

nikisot said...

8es na fobhseis ton kosmo na mhn paei kylie?
eipame 8a pame kai 8a sou balw louri kai 8a se trabologhsw

Anonymous said...

χρονια πολλα προβατακο και καλη χρονια

φιλιά

Sound Of Freedom said...

το νούμερο 4 εδώ και μέρες με έχει κάνει να χάσω τον ύπνο μου! μα πόσο έξυπνη ιδέα, τι φαντασία σ'ένα κόσμο όπου κυριαρχεί η επανάληψη! είσαι άψογος παρατηρητής του εμπορίου, διακρίνεται εύκολα! πάντως αν δεν τη θες την ιδέα φερε μού τη να την υιοθέτησω ως δική μου μου μου μου μου μου μου!εγώεγώεγώεγώεγώ!δε χρειαζόμαστε το λαζόπουλο να μας χειραγωγείσεί, τώρα, έχουμε το πρόβατο! παντοτινά ολόδικός σου σου σου σου σου!! i love you

Sound Of Freedom said...

λάθος: 'χειραγωγήσει' και όχι χειραγωγείσεί! fucking λεξικό Τ9!!άσταγδιάλα!

eryx-t said...

Γεια σου πρόβατε και κυρ πρόβατε μεγάλε και ατελείωτε! Κι εγώ προβλέπω ότι μετά από την ταινία σου το σκληρό gay porno θα γίνει τόσο mainstream που θα προβάλλεται ακόμη και στα καφενεία στα χωριουδάκια της ελληνικής επαρχίας! Και ελληνικός ο gay πληθυσμός θα αναγεννηθεί μέσα από τις στάχτες του αναβαπτισμένος στο αρχαίο πνεύμα αθάνατο και με πρωτοπόρους τους παπούδες που τόσα χρόνια δεν ξέρανε τι χάνανε. Και με προφήτη εσένα βέβαια.
Ή κάπως έτσι...
Χρόνια πολλά απ'όποιον δρόμο!

www.katagelies.gr/katagelies/ said...

Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά

Provato said...

xipaki!!! δεν πιστεύω στα μάτια μου.... είναι δυνατόν εσύ να έχεις βγάλει εισητήριο για την Kylie? ΕΣΥ!!;;;; ...καλή χρόνια! :-)

ππουατόπαιδο οι πηγές μου είναι έγκυρες. θα το δεις! καλή χρόνια! :-)

thank you Κωλόπαιδο! ...όχι ρε δεν κουράζομαι! αντίθετα, το διασκεδάζω.Καλή χρονιά!:-)

μπέμπη, δέχομαι να γίνει πρωταγωνιστής της ταινίας μου. αλλά θα πρέπει να περάσεις από το κρεβάτι μου πρώτα! κλασικά δηλαδή! Καλή χρονιά! :-)

ρε bibimydarling και αναρωτιόμουν που σταδγιάλα την έχω ξαναδεί αυτήν την εικόνα! χεχεχε. συγγνώμη χάνη, δεν ήθελα να σε κλέψω, απλά μου άρεσε πολύ η εικόνα και ήθελα κάπου να την βάλω! Καλή χρονιά! :-)

neverάκο define "ό,τι θες". Αν είναι να σε χρησιμοποιήσουμε στην ταινία της οποίας θα γράψω το σενάριο, δηλαδή! Καλή χρονιά! :-)

Είδωλο said...

Χαχαχαχαχααχ
παναθεμα σε απο που να ξεκινησω?
Ο λαζοπουλος με τον τηλ καταλογο
ΧΑχαχαχαχαχα
Ωστοσο προσεξε
ουτε εγω θα παω KYLIE
πρεπει να βρεις αλλο τροπο να με ξεκανεις για να σου απομεινει η blogosfaira

Provato said...

mahler76 lol ρε συ! poltergays!!!! POLTERGAYS!!!!???? χεχεχε. Καλή χρονιά! :-)

yo!reeka μα τι χαραμίζομαι! πήρα το μπράβο σου και χαραμίζομαι; ...άηντονθήγκσα! Καλή χρονιά! :-)

ethan, ξανασκέψου το. εμένα θα μου λείψεις πάντως! σκέψου τα νιάτα σου, που είσαι τόσο παλικάρι, τόσο λεβέντης... κλαψ λυγμ... Καλή χρονιά! :-)

kanataki Καλή χρονιά! :-)

equilibrium τέλεια! μπεεευχαριστώ για τα καλά σου λόγια ρεεεεε! χεχεχε. Καλή χρονιά! :-)

gsus μην πας στην Kylie σε παρακαλώ δεν θέλω να σε χάσω. Καλή χρονιά! :-)

Provato said...

χάρη Καλή χρονιά! :-) μπεεεευχαριστώ!

blueprintsάκο μου μπεεεευχαριστώ! φιλί γιορτινό

aphrodite ένα έχω να πω. είσαι ΘΕΑ!!! χεχεχε Καλή χρονιά! :-)

ιφ...ιγένεια Καλή χρονιά! :-)

Legally Καλή χρονιά! :-) έχω και πολλές σημειώσεις για την ελληνική σόουμποιζ αλλά θα γινόταν τεράστιο μετά αν το έγραφα όλο!

patrick Καλή χρονιά! :-)
...τι ιδέες βάζω χριστιανέ μου, θεός φυλάξοι.

cookie αν πας Kylie θα είσαι υπεύθυνος. ,μη το κάααααανειειειεις! Καλή χρονιά! :-)

mad Καλή χρονιά! :-) Μπεεευχαριστώ!

Provato said...

Moody αν είναι να μου βάλεις λουρί τότε θα έρθω και εγώ KYlie! γουστάρω! Καλή χρονιά! :-)

ammos Καλή χρονιά! :-)
Πολλά φιλιά. σε πεθύμησα! ξαναγράφε.

eryx Μπεεεευχαριστώ! Lol ρε συ με την πρόβλεψή σου. χεχεχε Καλή χρονιά! :-)

καταγγελίες Καλή χρονιά!
:-)

x-oyranoy ρε συ να πας στην Kylie, να πας μην ακούς αυτά που λέω... χεχεχε πονηρ χαμογέλ πονήρ χαμογέλ... Καλή χρονιά! :-)

Anonymous said...

"Πωλείται εισιτήριο πρώτης σειράς - αξίας 110 ευρώ για την συναυλία της Kylie, σε τιμή όσο - όσο, λόγω σοβαρού κωλύματος να παρευρεθώ.

NOTES to myself:
1. να πουλήσω τις μετοχές του HONDOS λίγο πριν το Πάσχα.
2. μήπως κάνω λάθος που προσπαθώ να ξεφορτωθώ το εισιτήριο από το blog αυτό? Δεν θα τρομάξουν και άλλοι, όπως εγώ, από την πρόβλεψη του προβάτου?
3. Και τί να κάνω με το εισιτήριο για το ΜΑΜΑ ΜΙΑ? μήπως κινδυνεύω και εκεί? "
Πολύ διασκεδαστικό κείμενο. Ελπίζω να μην βγουν αληθινές οι προβλέψεις σου, εκτός από αυτήν για την ταινία σου. Κράτησέ μου όλη την πρώτη σειρά στην πρεμιέρα!

boutsoukas said...

Είσαι απίστευτος!!! Και γι'αυτόν ακριβώς το λόγο σου έχω ένα μικρό δωράκι στο blog μου, έτσι για το καλό του χρόνου!
Καλή χρονιά να έχεις και ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!

Anonymous said...

Αποκωδικοποίηση....: θρησκειών, μυθολογιών, ψυχής, σιωπής,.....
Σχηματοποίηση λόγου, κοσμογονία, θεογονία,.....
URL : www.siopi.gr
Γεια.....

Anonymous said...

H ANTZY SAMIOU EPITELOUS EPISTREFEI