Sunday, June 08, 2008

όλα μπερδεύονται γλυκά, σούπερ γλυκά!

Τι περίεργη ιστορία! και τι εντυπωσιακή. Ας την πιάσουμε από την αρχή.

Τον Γενάρη του 2005 βγήκε στην Αγγλία μία ιδιοφυής διαφήμιση για το WV GOLF. δες την και σου λέω μετά:



ωραία ε; και τι υπέροχο slogan "the original updated".

Το remix που ακούγεται στην διαφήμιση στο Singing In The Rain, έγινε από τους Mint Royale, ένα γκρουπάκι ηλεκτρονικής μουσικής που ο ήχος του μοιάζει πολύ με αυτόν του Norman Cook.

Όταν είχε βγει η διαφήμιση, το τραγούδι είχε κυκλοφορήσει σαν σινγλάκι και κατάφερε να μπει στο top 20. όλα καλά μέχρι εδώ αλλά τίποτε ιδιαίτερο, σιγά το πράγμα το τοπ 20, μέχρι και η Θώδη έχει κάνει τοπ 20 στην Αγγλία.

Φέτος όμως... φέτος το τραγούδι χρησιμοποιήθηκε από έναν από τους διαγωνιζόμενους στο reality "Αγγλία έχεις ταλέντο", ο οποίος κατάφερε να βγει και νικητής. George Sampson λέγεται ο πιτσιρικάς και είναι πολύ γλύκα γλύκα γλυκιά μου! Δες τι τέλεια είναι η performance του:


Οπότε, το τραγούδι ξανακούστηκε πολύ, άρεσε, έγινε το τραγούδι με το οποίο ένας συμπαθέστατος πιτσιρικάς αγωνίστηκε και νίκησε, απέκτησε ιστορία δηλαδή και... αυτή την βδομάδα είναι νούμερο 1 στην Μεγάλη Βρετανία, έριξε την Ριχανίτσα! How cool is that? ...αλλά και ακόμα ένα παράδειγμα της ανυπέρβλητης δύναμης της τηλεόρασης!

εδώ είναι το video του τραγουδιού, είναι σούπερ κουλ!


και ναι, νομίζω ότι είναι το ωραιότερο εγγλέζικο νούμερο ούνο εδώ και πάρα πολύ καιρό! μ' αρέσει, θα το χορεύω λικνίζοντας ελαφρά αλλά με ένταση το θεληματικό πηγούνι μου κάθε που θα το ακούω!

2 comments:

Hfaistiwnas said...

Πολύ καλό. Ταλεντάκι το μικρό! Και το αμάξι δεν είναι άσχημο!

alienlover said...

ωραίο παιδάκι,αλλά πρέπει να έπαθε πευμονία μετά το σόου!
Θα κάνεις και τη φιγούρα με το στήλο όταν το ακούς η θα γνέφεις με νόημα απλά;