Sunday, June 08, 2008

Πάντα ένα πάντα βρίσκει πάντα τον τρόπο να κάνει πάντα το σωστό

(α, με ειδοποιούν από το ΚΤΤΠ: ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΛΕΙΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΠΟΣΤ ότι μόλις πήρα το βραβείο του καλύτερου τίτλου ποστ της βδομάδας με τον τίτλο αυτού του ποστ λολ).

Λοιπόν, η Dreamworks είναι στο νούμερο 1 του Αμερικάνικου Box Office με το Πάντα που κάνει Κούν Φου! Το Kung Fu Panda χτύπησε 60 εκατομμύρια δολλάρια!

τέλεια αστείο trailer, και μάλλον και η ταινία, είναι με τις φωνές Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Κατερίνα Γιουλάκη, Ισμήνη Καλέση και άλλων ιερών τεράτων.



το Sex And The City καταποντίστηκε στην 4η θέση από την πρώτη, χαρακτηριστικό των ταινιών με πολύ συγκεκριμένο κοινό, παρόλα αυτά χτύπησε τα 100 μύρια δολλάργια.

Ο Indy συνεχίζει να σκίζει είναι τρίτος , αλλά και ο Iron Man (είναι στο νούμερο 6 μετά από 244776255 βδομάδες που βγήκε, πράγμα που το λες μέγα σουξέ).

Δεύτερη ταινία στο box office με 40 μύρια η νέα ταινία του Adam Sandler You Don't Mess With Zohan, όπου παίζει έναν Ισραηλίτη πράκτορα που αποφασίζει να αποσυρθεί από την κατασκοπία και πάει στην Νέα Υόρκη όπου γίνεται κομμωτής αλλά τον πετυχαίνουν κάτι παλαιστίνιοι πρώην οχτροί του και γίνεται μετά του μούμπλε μούμπλε. Στο σενάριο ο σούπερ αστείος Judd Apatow.

4 comments:

Hfaistiwnas said...

Πλάκα έχει το συμπαθέστατο πάντα! λολ!
Κατερίνα Γιουλάκη; Στην μεταγλώτισση εννοείς;

alienlover said...

εννοεί ότι σαν ιερό τέρας προσελήφθει ορίτζιναλι εντ φορέβα εντ έβα από τη Dreamworks.

Dr_MAD said...

Κατεβαίνει ήδη χιχι

Είδωλο said...

A εγω θελω να δω το Get Smart, κι η 4η θεση ειναι πολυ καλη για τα κοριτσια, να κανουν το σταυρο τους να τσεπωσουν κανα cent