Monday, June 29, 2015

Αλληλεγγύη με ότι μπορώ

Είναι μια δύσκολη εβδομάδα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε νηφάλιοι και "μαζί". Το "μαζί" είναι η μόνη λύση και ο μόνος δρόμος. Και η Αλληλεγγύη. Ανεξάρτητα από απόψεις και διαφωνίες. Τα κράτη δεν συνίστανται από ομοφωνίες. 

Και έχει εξαιρετική σημασία να κρατήσουμε την κανονικότητα ζωντανή. Από εκεί θα αναδυθεί η βελτίωση.


Ήθελα να σας ενημερώσω/καλέσω σε μια πρωτοβουλία.


Το ξέρω ότι δεν έχει ίσως πρακτική σημασία, αυτές τις ώρες που αποθηκεύουμε μακαρόνια και φοβόμαστε για τα φάρμακα. Και ίσως κάποιοι να πουν "εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί χτενίζονται".
Αλλά το σκέφτηκα πολύ και δεν μπόρεσα να βρω άλλον τρόπο να προσφέρω στην κατάσταση. Ναι, έχω αβεβαιότητα, έχω απορία.... είναι καλή ιδέα, σημαίνει κάτι, λέει κάτι έστω και συμβολικό; Αλλά, αυτό μόνο μπορώ να κάνω και αυτό κάνω. Μακάρι να ήμουν κάτι πιο πρακτικό, ξέρω γω γιατρός, ή καλλιεργητής φουντουνιών.


Είμαι τυχερός γιατί την μικρή αυτή παλαβομάρα υπάρχει η δυνατότητα να την στεγάσουμε κάπου.


Θα κάνουμε με το Λεξικοπωλείο ένα δωρεάν δίωρο εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής την Πέμπτη. 6 με 8.
ΔΩΡΕΑΝ ξαναλέω - Χωρίς αμοιβή (μάλιστα το Λεξικοπωλείο είπε θα βάλει και κρασάκι!)
Αν θέλετε να ξεφύγετε λίγο από την τρέλα, να απομακρύνετε το μυαλό σας ή απλά να περάσετε δύο ώρες στον κόσμο του γραψίματος, και μαζί να μάθετε τεχνικές και κόλπα.... ελάτε.
φαίνεται αιθεροβαμονιά; ναι! αλλά κάνω ό,τι μπορώ. Αυτό μπορώ.
Άσε που με το γράψιμο στοχάζεσαι καλύτερα, χεχε


Τηλεφωνήστε στο Λεξικοπωλείο στο 21 0723 1201 και δηλώστε την συμμετοχή σας. Πείτε για το εργαστήριο του Προβ. Έχουμε καμιά 40αριά καρέκλες, αλλιώς θα ήταν ανοιχτό το πράγμα.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. Ειδικά αυτήν την εβδομάδα. ΜΑΖΙ.
Α, αν έρθει κανένας υδραυλικός, έχει χαλάσει μια βρύση, να μου την κοιτάξει - χιχιχι, ανταλλαγή!
ΥΓ - σας παρακαλώ, μην αφήσετε την πιθανή διαφωνία σας με την άποψή μου για τα πράγματα να σας αποκλείσει αν θέλετε να το παρακολουθήσετε. Αυτό το δίωρο είναι ένα δίωρο τεχνικής, δυνατοτήτων, συνύπαρξης, επικοινωνίας και βέβαια αφηγήσεων και ωραίων μυστικών, από τον σατράπη δάσκαλο Προβ.
δράση, ό,τι μπορούμε ο καθένας. και αλληλεγγύη.

No comments: