Tuesday, September 05, 2006

Ατάκα "όλα τα λεφτά..."

έρχομαι με το ταξί στην δουλειά.

είμαι τυχερός - ο ταξιτζής δεν ακούει Ντέρτι Εφ Εμ (μου προκαλούν μελαγχολία τα καψουροτράγουδα - είναι ωραία αλλά για άλλες ώρες, που είσαι σπίτι ας πούμε και μπορείς να πιεις μερικά ουισκάκια...) αλλά ένα αθλητικό ραδιόφωνο.

Ο εκφωνητής συζητάει με τον συμπαρουσιαστή του ότι οι παίχτες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ θα πάρουν για την δεύτερη θέση στο Μουντομπάσκετ ο καθένας 179 χιλιάδες ευρώ!!!!.

Μου φαίνονται πολλά, πάρα πολλά, και του το λέω: "μπλα μπλα μπλα μπλα... ένας καλοπληρωμένος μισθωτός θα πρέπει να δουλεύει 10 χρόνια για να τα βγάλει αυτά τα λεφτά!".

Ο ταξιτζής, πονηρόφατσα και λαμόγιος με κοιτάζει με πονηρογελαστό βλέμμα από τον καθρεφτη του οδηγού και μου ρίχνει την ατάκα KillerAdamski:

"...ναι αλλά για δύο βδομάδες μας έκαναν να μην ασχοληθούμε καθόλου με την πολιτική - δεν πρέπει να το πληρωθούνε αυτό απο τους από πάνω;".

... ... ... ... ... ΕΣ ΕΪ ΤΖΙ ΕΪ ΠΙ ΟΟΥ τον ταξιτζή. είναι θεός!

7 comments:

Anonymous said...

Η πρωτη (και η τελευταια μαλλον) φορά που ακουσα/διάβασα κατι εξυπνο απο ταξιτζή.

John D. Carnessiotis "Asteroid" said...

Τι λέει και για μας, όμως, αυτή η ατάκα... (εδώ ταιριάζουν πολλά μπεεεε κι αυτά μελαγχολικά...).

bbchris said...

Μην ξεχνάτε ότι αυτά τα λεφτά δεν είναι αφορολόγητα και μην παραλείπεται και τα ποσά που διακινούνται γύρω από αυτούς. Σανουϊτσάδικο σε ημέρα αγώνα πλησίον γηπέδου, σε 4 ώρες 30.000 ευρώ, για να μην μιλήσουμε για χορηγούς και... και...

sikia said...

Φοβερός ο ταξιτζής! Αχ τι θυμήθηκα τώρα, την τελευταία φορά που είπα αυτή την φράση, ήταν σε ένα ταξί προς αεροδρόμιο, όπου τελικά κάναμε στάση στην Παλλήνη και κάναμε... αχ συγγνώμη, παρασύρθηκα....δεν είναι επί του παρόντος αυτή η ιστορία και είναι και ακατάλληλη...

Anonymous said...

αν σκεφτείς ότι πήραν άλλα τόσα πέρυσι και ότι ο σταθμός που άκουγε μάλλον ήταν αυτός που έβγαλε μπλουζάκια μετά τη νίκη της εθνικής επί των ΗΠΑ, τότε θα πρέπει να συμπεράνεις ότι ο ταξιτζής μπορεί να είπε κάτι έξυπνο αλλά δεν είναι και ο ίδιος τόσο...

Anonymous said...

LOL!!!!!
Απίθανος. Που χάθηκες εσυ;

Provato said...

vageli για να πω την αλήθεια εγώ ακούω διάφορα έξυπνα αλλά και σουρελιστικά από τους συμπαθείς επαγγελματίες. Είναι πλούτος μερικοί από αυτούς!

aster-oid όντως είναι και λίγο θλιβερό σαν φαινόμενο.

chris το θέμα αθλητισμός και φράγκα είναι πολύ πονεμένη ιστορία... μπεεεε φίλε!


sikia είσαι πολύ άτακτος, το ξέρεις; θα σε spank you! :-)))

κοντέ, εξυπνάδα είναι και να ξέρεις να επεξεργάζεσαι αυτά που ακούς, δεν είναι; :-))

γειά σου crazy! ελπίζω να είσαι καλά και χαρούμενα. Που να χάθηκα, εδώ είμαι στην ζωή μου. Έμαθα θα είμαστε και συνεργάτες... συχγαρητήρια πολλά. Θα τα πούμε! Μπε μπεεε μπεεεεε